mirinda11 15.11.04, 16:04 hej czy ktoras z mam prenumeruje dziecko????a czy juz dostalyscie moze miesiecznik do domu? bo mialabym prosbe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilkaq Re: prenumerata 16.11.04, 09:48 Cześć Ja dostałam, wczoraj wieczorem, bardzo pobieżnie przejrzałam, bardzo chętnie pomogę. Pozdrawiam Aga mama Mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
mirinda11 Re: prenumerata 16.11.04, 10:10 fajnie. bo kiosku bedzie dopiero za pare dni pewni. a wiesz moze kto wygral konkurs dziecko na okładke? jestem strasznie ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
iwles "Dziecko" juz dziś jest w sprzedaży.Mam przed sobą 16.11.04, 10:19 gazetę. Podać ci listę finalistów? Odpowiedz Link Zgłoś
mirinda11 Re: "Dziecko" juz dziś jest w sprzedaży.Mam przed 16.11.04, 10:23 no pewnie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwles dłuuuuuuga lista :):):) 16.11.04, 10:27 Superfinaliści: Julia Hachulska (Jelenia Góra) julia Grabowska (Warszawa) Basia Perzyńska (Lublin) Tymon Kozłowski (Gdynia) Tomasz Wojtkiewicz (Wa-wa) Jest jeszcze 20 finalistów. Może podaj nazwisko - to ja sprawdzę. Jak nie chcesz na forum - napisz na iwles@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: dłuuuuuuga lista :):):) 16.11.04, 10:43 Mail jeszcze nie doszedł, a domyślam się, że bardzo czekasz Jest jedna Zuzanka, ze zdjęć podobna do twojej córci, dlatego napiszę już tutaj: Zuzanna Cichoń z Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: dłuuuuuuga lista :):):) 16.11.04, 10:47 A dałabym sobie rękę uciąć, że to Twoja Zuzia, bo podobna..... Szkoda.......... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mirinda11 Re: dłuuuuuuga lista :):):) 16.11.04, 10:54 ha ha ha moze sa nasze zdjecia a inny podpis....ale bylyby jaja no ale cóż szkoda...ide wlasnie po zakupy to kupie sobie gazetke i popatrze ale juz wiecej dziecka nie kupie hahaha to taka zemsta.... Odpowiedz Link Zgłoś