taki-sobie-nick 27.10.23, 22:12 dorzeczy.pl/opinie/496917/pis-przegral-krystyna-pawlowicz-wieszczy-koniec-polski.html Ach, pani sędzia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atoness Re: O Pawłowicz było? 28.10.23, 00:45 Wiem, że trzeba wskazywać na nią palcem i głośno mówić o tym, że jest obrzydliwym człowiekiem, a jednak nie mogę się oprzeć wrażeniu, że to jest jak nabijanie się z kogoś, kto nie jest w pełni władz umysłowych. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: O Pawłowicz było? 28.10.23, 00:49 Miałabyś rację. Gdyby ta pani była osobą prywatną. Ale ona współdecyduje i prawie w tym kraju, więc z mojej strony zero współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
atoness Re: O Pawłowicz było? 28.10.23, 01:01 Oczywiście, zero współczucia. Ale wrażenie nie znika. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: O Pawłowicz było? 28.10.23, 09:16 atoness napisała: > Wiem, że trzeba wskazywać na nią palcem i głośno mówić o tym, że jest obrzydliw > ym człowiekiem, a jednak nie mogę się oprzeć wrażeniu, że to jest jak nabijanie > się z kogoś, kto nie jest w pełni władz umysłowych. Obrzydliwa niechby sobie byla, ale ona jest SZKODNIKIEM i to bardzo grubej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: O Pawłowicz było? 28.10.23, 10:00 Z jednen strony rozumiem twoje odczucia, bo normalny człowiek to taki współczujący raczej jest z natury, drugiej strony patrząc na większość pisiorów to należałoby wszystkim im współczuć, a to byłoby złe. Współczuć to należy choremu, który się leczy a nie bandzie szkodników. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: O Pawłowicz było? 28.10.23, 10:17 No więc właśnie miałam napisać, że to już jest przypadek psychiatryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisi2005 Re: O Pawłowicz było? 28.10.23, 14:35 Wśród partyjnych kolegów i koleżanek tej pani przewija się prawdopodobnie cały wachlarz znany psychopatologii i ona nie jest wyjątkiem, niemniej współczuć należy nie im, tylko ich ofiarom. Mogli się choć spróbować leczyć, zamiast rujnować nasz kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: O Pawłowicz było? 28.10.23, 22:20 mamamisi2005 napisała: > Wśród partyjnych kolegów i koleżanek tej pani przewija się prawdopodobnie cały > wachlarz > znany psychopatologii i ona nie jest wyjątkiem Pomówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: O Pawłowicz było? 28.10.23, 22:20 Mogli się choć spróbować leczyć Może spróbowali? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: O Pawłowicz było? 28.10.23, 21:26 Jest szkodnikiem, samo to skutkuje potępieniem. Niezależnie od tego jest obrzydliwa, emanuje złem (dobrze po polsku napisałem, czy wyłącznie emanuje zło?) i robi to w pełni świadomie. W swojej demoniczności skłonności do czynienia zła i odpowiednie "skile" świadomie pielęgnuje i rozwija. Podlega potępieniu (ona sama i to co robi) niezależnie od tego, udaje się jej być szkodnikiem, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: O Pawłowicz było? 28.10.23, 00:51 Czy ja dobrze widzę zaostrzenie ustawy antyaborcyjnej jako błąd PiSu? Odpowiedz Link Zgłoś
septembra Re: O Pawłowicz było? 28.10.23, 09:21 Przecież to nie PiS zaostrzył ustawę antyaborcyjną. Gdyby to był PiS to by to zrobił w sejmie, a to niezawisły TK zrobił, to co oni teraz gadają że sami tego dokonali? Czyżby jednak TK był z nadania politycznego i można go teraz rozliczać za porażkę wyborczą jednej z partii? Odpowiedz Link Zgłoś
septembra Re: O Pawłowicz było? 28.10.23, 09:53 Pan premier tyle niewiastom tłumaczył i jak krew w piach Odpowiedz Link Zgłoś
abria Re: O Pawłowicz było? 28.10.23, 09:31 odebrać jej ochronę teraz i niech się tłumaczy pod domem ze swoich decyzji (jak kiedyś) Odpowiedz Link Zgłoś
an0malia Re: O Pawłowicz było? 28.10.23, 10:03 Krystynę należałoby zapytać, kto podpisał traktat lizboński, zgodził się na fit for 55, na mechanizm warunkowości, bo z tego co wiem, to nie był to Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: O Pawłowicz było? 28.10.23, 10:06 No cóż, chora osoba, należy współczuć. Chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: O Pawłowicz było? 28.10.23, 10:18 Katastrofalne dla Polski to jest to, że ktoś taki stoi na czele Trybunału Konstytucyjnego. Swoimi wyjątkowo idiotycznymi wypowiedziami podważa powagę tej instytucji. Dawniej dostałaby zakaz medialnego wypowiadania się, bo to co mówi i robi, to czyste szczucie. Mam nadzieję, że ją wy...bią na zbity pysk w trybie natychmiastowym. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: O Pawłowicz było? 28.10.23, 19:45 Pawłowicz nie stoi na czele TK, tylko Przyłębska. Pawlowicz za wszystkie swoje wypowiedzi powinna siedzieć za kratkami. Odpowiedz Link Zgłoś