08.12.23, 14:05
Przechodzę lajtowo. Temp. 37,5, bóle mięśni, zębów, trochę drapie w gardle. W sumie, lżejsza ta infekcja od przeziębienia, bo nawet kataru nie mam, kaszlu zresztą też. Nie taki diabeł straszny...A chciałam się zaszczepić, nie zdążyłam.
Obserwuj wątek
    • szarmszejk123 Re: Mam covid 08.12.23, 14:10
      Cudownie, że nas o tym informujesz.
      • emma.sto Re: Mam covid 08.12.23, 14:11
        Trochę się nudzę...
        • szarmszejk123 Re: Mam covid 08.12.23, 14:13
          Ułóż pasjansa albo pokoloruj mandalę, zabiera trochę czasu :p
    • gryzelda71 Re: Mam covid 08.12.23, 14:11
      Czy niektor,y w czasie się cofnęli?
    • starczy_tego Re: Mam covid 08.12.23, 14:17
      Czy taki diabeł nie straszny to nie wiem, u nas była gorączka do 40 stopni, nie polecam
      • mamtrzykotyidwato5 Re: Mam covid 08.12.23, 15:46
        A u nas nie było, polecam.
        • alina460 Re: Mam covid 09.12.23, 07:55
          Może jeszcze nic straconego 😂
    • no_name33 Re: Mam covid 08.12.23, 14:20
      Gratuluję dobrego (w miarę) samopoczucia. Inni nie maja takiego szczęścia.
      • emma.sto Re: Mam covid 08.12.23, 14:49
        Dzięki. Znajoma miesiąc chorowała...
    • heca7 Re: Mam covid 08.12.23, 14:22
      To ma być lajtowo? Lajtowo to jest wtedy kiedy nawet nie masz o tym pojęcia wink
      • snajper55 Re: Mam covid 08.12.23, 14:52
        heca7 napisała:

> To ma być lajtowo? Lajtowo to jest wtedy kiedy nawet nie masz o tym pojęcia ;
        > )

No nie. Jeśli nie wiesz ze chorujesz, to nie możesz powiedzieć że chorujesz lajtowo. Bo nie wiesz ze chorujesz.

S.
        • heca7 Re: Mam covid 08.12.23, 15:46
          Ale np ktoś z pracy w tym czasie przechodzi ciężej i radzi aby wszyscy współpracownicy sobie testy zrobili. I wtedy zdziwienie, jest covid a jakby go nie było.
        • dyzurny_troll_forum Re: Mam covid 08.12.23, 17:32
          snajper55 napisał:

> No nie. Jeśli nie wiesz ze chorujesz, to nie możesz powiedzieć że chorujesz laj
          > towo. Bo nie wiesz ze chorujesz.

Dlatego trzeba koniecznie zrobić test, żeby potwierdzić, że się choruje.

Ale przecież dobrze pamiętamy, że najgorszy Covid to covid bezobjawowy...
    • alpepe Re: Mam covid 08.12.23, 14:59
      Miałam podobnie, tylko chyba nawet bez podwyższonej temperatury, ale czułam się źle. Straciłam węch na jakiś czas.
    • arista80 Re: Mam covid 08.12.23, 15:41
      Zupelnie lajtowo przechodzilam Covid kilka miesiecy temu, bo wtedy po pozytywnym tescie spedzilam jedynie popoludnie w kiblu i w zasadzie nic wiecej. Ani goraczki, ani zlego samopoczucia, doslownie nic. Test robilismy pracy, wiec wiedze o Covidzie nabylam zupenie przypadkiem.
      Teraz wychodze znow z Covida, ale tym byla goraczka, oslabienie i utrata wechu. Na szczescie calosc trwala jakies trzy dni, dzis czwarty dzien i bylam juz na zakupach. Dwa lata temu bylabym uziemiona z cala rodzina na co najmniej dziesiec dni.
    • m_incubo Re: Mam covid 08.12.23, 15:59
      To cudownie. A w jakim celu o tym informujesz?
      • emma.sto Re: Mam covid 08.12.23, 17:49
        W celu wymiany doświadczeń z innymi covidianami i porównaniu symptomów...
        • m_incubo Re: Mam covid 08.12.23, 19:40
          W celu..?
          Jak masz katar to też konsultujesz z obcymi ludźmi kolor i konsystencję glutów w celu wymiany doświadczeń?
          • kamin Re: Mam covid 09.12.23, 07:49
            A mało tu było wątków o dzieciach z zielonym gilem w przedszkolu?
          • danaide2.0 Re: Mam covid 09.12.23, 09:08
            A jednak ludzie to robią. Dzięki takim konsultacjom dowiedziałam się, że po kolorze glutów można stwierdzić, czy u dziecka doszło do nadkażenia bakteryjnego i czy lecimy w antybio czy jednak wyciągniemy je ibuprofenem. Urban legend?
        • kotejka Re: Mam covid 09.12.23, 07:44
          emma.sto napisała:

> W celu wymiany doświadczeń z innymi covidianami i porównaniu symptomów...

No otóż
          Jeszcze niedawno problem globalny - polityczny, społeczny, kulturalny, oświatowy, ekonomiczny i każdy inny
          Rujnujący każdą dziedzinę życia
          A teraz nie można se na forum popitolic
          Ja przechodziłam w szczycie śmiertelnej ntej fali
          Nie pamiętam co, ale nie umarłam i apetyt straciłam
          Niestety nie na długo tongue_out
    • joana.mz Re: Mam covid 08.12.23, 16:42
      U mnie podobnie, najbardziej bolały mnie plecy, ale za to katar mam paskudny. Pierszą infekcję przeszłam zdecydowanie gorzej.
    • demono2004 Re: Mam covid 08.12.23, 19:42
      big_grin
    • taki-sobie-nick Re: Mam covid 09.12.23, 01:30
      Ja ostatnio coś przechodziłam, ale nie wiem, co to było, bo nie zawracam sobie głowy testami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka