mama-ola 30.12.23, 19:15 Uszyć sobie taką? Nie ze skóry, ale z materiału. Mam ochotę na coś asymetrycznego, bo zwykłe spódnice już mam. Czy nie wydziwiać? Bo może to ładnie tylko w plenerze wygląda, a do biura się nie nada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Spódnica do oceny 30.12.23, 19:18 Mogłabym nosić, ale skórzaną jednak. Lubię asymetrię w sukniach i spódnicach. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Spódnica do oceny 30.12.23, 19:20 Ja nie lubię za bardzo, ale tę bym nosiła. Skórzaną. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Spódnica do oceny 30.12.23, 19:21 Bardzo lubię asymetryczne ubrania, uszyj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
renia266 Re: Spódnica do oceny 30.12.23, 19:21 Bardzo fajna. Nosiłabym. Ostatnio szukałam w sklepach stacjonarnych i online ale nie.moglam nic znalezc. Skad jest? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Spódnica do oceny 30.12.23, 19:32 renia266 napisała: > Bardzo fajna. Nosiłabym. Ostatnio szukałam w sklepach stacjonarnych i online al > e nie.moglam nic znalezc. Skad jest? Wpisałam w google asymmetric skirt i przeglądałam jak leci, robiłam screeny. Nie pamiętam, skąd jest, ale na bank miała adnotację, że już jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Spódnica do oceny 30.12.23, 19:23 Mnie się podoba. Bardzo kobieca i świetna długość. Odpowiedz Link Zgłoś
renia266 Re: Spódnica do oceny 30.12.23, 19:26 Jedynie trzeba miec chyba minimum 170 cm zeby byl efekt wow. Ewentualnie obcasy. Mialam kiedys taką lnianą. Fenomenalnie się prezentowala latem. Zwiewnie i kobieco, taki trochę french chic. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Spódnica do oceny 30.12.23, 19:33 renia266 napisała: > Jedynie trzeba miec chyba minimum 170 cm zeby byl efekt wow. Ewentualnie obcas > y. Mam tylko 164 cm, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Spódnica do oceny 30.12.23, 19:33 panirobak82 napisała: > Ile masz lat? Ja? 47 Odpowiedz Link Zgłoś
panirobak82 Re: Spódnica do oceny 30.12.23, 19:35 Pytałam liliawodna. Dla mnie ta spódnica jest KOSZMARNA jedynie dobrze mogłaby wyglądać długonoga bardzo szczupła kobieta 60 plus w 2000 roku Odpowiedz Link Zgłoś
renia266 Re: Spódnica do oceny 30.12.23, 19:45 Nieprawda. Jestem szczupla ale nie chuda i mam powyzej 170. Nosilam taką spódniczkę w latach 2000 do bluzek na ramiączkach latem i po dawnych zdjęciach pamiętam ze to był moj jeden z najlepszych looków ever. Bez wahania wyszlabym tak i teraz do ludzi. Ponadczasowy krój subtelny i kobiecy bardzo odmładzający lekko sexi ale przyzwoity jednoczesnie. I na randkę i do biura. Wszystko zależy od materału. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Spódnica do oceny 30.12.23, 19:53 Nie bardzo czaję tę cezurę 60 plus..? Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Spódnica do oceny 30.12.23, 19:27 Mialam nieomal identyczną dobre kilkanaście lat temu. Lubiłam i nosiłam, ale w końcu się pozbyłam.. Niepotrzebnie, jak widzę, moda znów wróciła..? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Spódnica do oceny 30.12.23, 19:38 Tak, to moda mniej więcej 2010, bo podobną, ale nie ze skóry, kupiłam sobie wtedy na zjazd klasowy. Fajnie. mnie się taki styl podoba. Miałam też bluzeczki z asymetrycznymi rękawkami i jakieś takie szmatki na dekoltach. Mango miało wtedy masę takich ciuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Spódnica do oceny 30.12.23, 20:04 Asymetryczne doły/ubrania chyba nigdy nie wyszły z mody - ja bardzo lubię i z chęcią kupuję. Np Patrizia Pepe ma dużo asymetrycznych sukienek. W tym roku kupiłam sobie obłędną sukienkę koktajlową z dołem jak na tym zdjęciu (góra zupełnie inna ale nie mogę znaleźć zdjęcia tego modelu) www.zalando.co.uk/patrizia-pepe-gonna-pleated-skirt-nero-p1421b08s-q11.html Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Spódnica do oceny 30.12.23, 19:29 Do biura się na da, bo czemu nie? Więc skoro Ci się podoba, to szyj. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Spódnica do oceny 30.12.23, 19:54 Miałam taką asymetryczną na lato, była w biało-granatowe paski, na każdej części szły w inną stronę - fajnie to wygladało. Nosiłam do pracy, parę osób nawet skomplentowało, więc chyba nieźle się prezentowała. To fajny krój, zgrabnie się w nim wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś