Dodaj do ulubionych

Dodawanie do ulubionych

09.02.24, 14:37
Czy działa wam ta opcja? Jakiś czas temu dodałam (albo mi się tak wydawało) do ulubionych wątek książkowy, dzisiaj chciałam do niego wrócić i nie ma. Na próbę dodaję teraz jakiś wątek i strona jakby się odświeża, a dodawanie do ulubionych nie działa. Ale jak spróbowałam dodać całe forum ematka, to wszystko ok.
Jak mam to naprawić? Bo co będzie jak będę chciała dodać na wieczne zapamiętanie np porady jak umyć garnek po budyniu????
Obserwuj wątek
    • mika_p Re: Dodawanie do ulubionych 09.02.24, 16:48
      Tam sprawdzasz?
      Ustawienia -> dyskusje -> ulubione

Dodałam wątek z garnkiem po budyniu i tam go mam
      U mnie działa czyli
      • malia Re: Dodawanie do ulubionych 09.02.24, 19:14
        Tak, wcześniej od razu było widać że coś jest dodane , teraz mam tylko odświeżenie strony
        • mika_p Re: Dodawanie do ulubionych 09.02.24, 19:49
          Uniwersalną radą administracji zanim się pochyli jest wyczyszczenie ciastek. Ale może chociaż sprawdź z innej przeglądarki.
          • malia Re: Dodawanie do ulubionych 09.02.24, 21:05
            Ciastka wyczyszczone, z innej przeglądarki też nie działa. Wątki, które dodałam do ulubionych dość dawno temu są, nowych nie umiem dodać
            • mika_p Re: Dodawanie do ulubionych 09.02.24, 21:14
              A przelogowania się próbowałaś?
              • malia Re: Dodawanie do ulubionych 09.02.24, 21:31
                wylogowałam i zalogowałam się od nowa
                • mika_p Re: Dodawanie do ulubionych 09.02.24, 22:01
                  No to skończyły mi się pomysły. Może na forum o forum ktoś będzie miał lepsze.
                  forum.gazeta.pl/forum/f,299,O_forum.html
      • jasnoklarowna Re: Dodawanie do ulubionych 09.02.24, 22:04
        9 lutego dodałam kolejny wątek o koreańskich serialach do ulubionych i jest. Więc to chyba nie w forum problem. Może się z jakichś powodów u ciebie nie zapisało? Np. Chwilowy problem z siecią czy coś takiego?
    • hosta_73 Re: Dodawanie do ulubionych 10.02.24, 09:49
      Usuń jeden wątek z ulubionych i dodaj ten, który chcesz. U mnie kiedyś zadziałało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka