nota_bena33 22.02.24, 03:06 Kolejna z serii. Kolejne zdjęcie z wystawy lokalnego fotografa. Ładna, choć rysy nieregularne i brak symetrii w twarzy. Tematyką wystawy były szczęśliwe kobiety w średnim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bi_scotti Re: Przepiękna 22.02.24, 03:10 OMG, zdjecie w stylu "wyszla w piatek do pracy & nie doszla do biura, ktokolwiek wie cokolwiek, niech zadzwoni pod numer XXXX" - great illustration do jakiejs detective story ... Ematka moze zaczac pisac kryminal - portret ofiary juz jest Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Przepiękna 22.02.24, 03:15 Na szczęśliwą to ona nie wygląda, a ewentualny średni wiek został skutecznie wyretuszowany, czyli jakby to napisał polonista, praca niezgodna z tematem😉 Odpowiedz Link Zgłoś
noname2021 Re: Przepiękna 22.02.24, 03:25 sredni wiek? przeciez ona nie ma 30tki. jakie "nieregularne" rysy twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Przepiękna 22.02.24, 08:24 Nos szeroki, może o to chodzi. Ona nie ma wieku, ma za to Photoshop. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Przepiękna 22.02.24, 09:39 Średni wiek w rozumieniu balzakowskim czyli 30 Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Przepiękna 22.02.24, 04:31 Babka jak babka, normalna, za to fotograf niestety mniej niż średni. Odpowiedz Link Zgłoś
atenette Re: Przepiękna 22.02.24, 07:19 szczęśliwe kobiety w średnim wieku... zdjęcie nie tylko nijak się do ma do tego tematu to jest jeszcze po prostu kiepskie. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Przepiękna 22.02.24, 07:23 Zdjęcie średnie, a kobieta wprawdzie naturalna, ale na szczęśliwą nie wygląda. Fotograf musi być młodzieniaszkiem, skoro ta dziewczyna to dla niego "kobieta w średnim wieku". Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Przepiękna 22.02.24, 07:29 Strach pomyśleć jak dla fotografa wygląda nieszczęśliwa kobieta w średnim wieku, jeśli to jest szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Przepiękna 22.02.24, 07:36 Nie wiem czy „przepiękna” - ładna na pewno, oczy robią robotę. Natomiast albo nie jest w średnim wieku albo ostro weszły filtry i retusz… Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Przepiękna 22.02.24, 07:54 Te oczy wydają mi się za duże, jak z Disneya. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Przepiękna 22.02.24, 08:02 mama-ola napisała: > Te oczy wydają mi się za duże, jak z Disneya. Liquify w Photoshopie - w dwie minuty też możesz mieć takie oczy ( ale tylko na zdjęciu of course) Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Przepiękna 22.02.24, 10:23 Co znaczy za duze? Takie ma. Ja mam bardzo duze i nit mi nie powiedzial ze jestem z Disneya lol jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Przepiękna 22.02.24, 07:53 Zdjęcie słabe, płaskie. Nie widać głębi oczu. Jedno swiatło z góry, no to butterfly no to nie wiadomo co. Słabe Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Przepiękna 22.02.24, 07:57 Jezu nudy znowu o urodzie ,a pożniej się dziwisz,że jesteś traktowana przedmiotowo. Skoro temat były szczęśliwe kobiety to po co schodzisz z tematu i do jednego czy ładna. Ważniesze,żeby była szczęśliwa, szcęśliwi ludzie mają piękno emanujące. Odpowiedz Link Zgłoś
komunia23 Re: Przepiękna 22.02.24, 08:03 Ładna, ale nie lubię tego kształtu ust u kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Przepiękna 22.02.24, 08:05 Nie wiem czy autor zrozumiał temat po polsku. Chyba odczytał go jako "zasromana małolata". Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Przepiękna 22.02.24, 08:13 Szczęśliwa kobieta w srednim wieku 😂 Autor zdjęcia ma odbiorców za kretynow? Za duzo insta weszło i temu fotografowi z bozej łaski, i tym, którzy uważają, że zdjęcie jest zgodne z tematem 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Przepiękna 22.02.24, 08:50 Autor zdjęcia to piwniczak ćwiczący Renię Rączkowską. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Przepiękna 22.02.24, 08:25 Tak wyretuszowane zdjęcie, że w ogóle nie widać wieku Odpowiedz Link Zgłoś
ge-ox Re: Przepiękna 22.02.24, 08:40 ta kobieta jest w przedziale wiekowym 20-30, więc jeżeli to jest wiek średni, to ja mając lat 50 jestem staruszką? a może już nawet nie żyję od jakiegoś czasu? wnerwia mnie cos takiego, tak samo jak reklamowanie kremów przeciw zmarszczkom przez panie 20+ które maja naturalnie gładkie buzie i jędrną skórę Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Przepiękna 22.02.24, 09:41 No jak nie średni? Bierzesz babki które są w atrakcyjnym wieku rozrodczym (do 60 a co!) dzielisz na pół wychodzi kobieta w średnim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Przepiękna 22.02.24, 08:50 To jest średni wiek? To jakie są młode? Trzynastolatki? Odpowiedz Link Zgłoś
cranberries1983 Re: Przepiękna 22.02.24, 08:54 on ma taki strup tynku na twarzy, że może mieć i 50 Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Przepiękna 22.02.24, 11:01 mnie ona przypomina Julie Wroblewską Data i miejsce urodzenia: 18 października 1998 25 lat Odpowiedz Link Zgłoś
hummorek Re: Przepiękna 22.02.24, 09:34 Eee, co? Ani brzydka, ani wybitnie ładna. O co chodzi z tym wątkiem w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Przepiękna 22.02.24, 09:38 Pani nie wygląda na specjalnie szczęśliwa. Jak dla mnie fotograf nie zdobył zaufania. Sztuczny uśmiech równie dobrze pani mogłaby być obrazkiem do “smutne kobiety w średnim wieku” Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Przepiękna 22.02.24, 09:41 Fotograf najpierw powinien zapoznać się z definicją średniego wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Przepiękna 22.02.24, 16:16 pitupitt napisała: > Fotograf najpierw powinien zapoznać się z definicją średniego wieku... > Fotograf przede wszystkim powinien nauczyć się fotografii portretowej, bo takie zdjęcie to każdy może zrobić telefonem... Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Przepiękna 22.02.24, 10:19 Nie wiem w jakim jest wieku ale rzeczywiscie ladna. Oczywiscie, wg standardow ematki to taka sobie dziewczyna. Ech, czy tylko ja tu jestem urody dosc przecietnej? Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Przepiękna 22.02.24, 10:25 Realnie nie, na forum - owszem. Pani ze zdjęcie, owszem, ładna. Ale do "zadanego tematu" pasuje jak kanarkowi kawaleryjska kulbaka, bo tytuł był "szczęśliwe kobiety w średnim wieku", ani ona "w średnim wieku", ani na zdjęciu specjalnie szczęśliwa. Zdjęcie ogólnie "takie se". Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Przepiękna 22.02.24, 10:32 A to rozumiem, ze nie jest w srednim wieku i na wybitnie szczesliwa nie wyglada chociaz moze ona z tych, co szczescie przezywaja wewnetrznie Chodzi mi raczej,ze pojawily sie wpisy 'ladna?. Ech. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Przepiękna 22.02.24, 10:33 A to nie moje. Bo pani owszem, ładna, czy aż "przepiękna", to bym polemizowała, ale ładna na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Przepiękna 22.02.24, 10:32 > matki to taka sobie dziewczyna. Ech, czy tylko ja tu jestem urody dosc > przecietnej? nie tylko Ty, dolicz i mnie Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Przepiękna 22.02.24, 10:38 O nie, nie, nie. Ty jestes i ladna i madra a to juz niesprawiedliwe Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Przepiękna 22.02.24, 10:42 no nie, wygladowo jestem zupelnie przecietna! Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Przepiękna 22.02.24, 10:53 Pozwol,ze sie nie zgodze. Ludzie z pasja, wiedza, z osobowoscia nigdy nie sa przecietni, to, ze tak napisze, wychodzi na twarz i potem mamy np Danute Szaflarska a z mlodszych np Joanne Bator i widac,ze nie sa przecietne. Odpowiedz Link Zgłoś
fgh05 Re: Przepiękna 22.02.24, 10:57 melisananosferatu napisała: > Pozwol,ze sie nie zgodze. Ludzie z pasja, wiedza, z osobowoscia nigdy nie sa pr > zecietni, to, ze tak napisze, wychodzi na twarz Ale moze nie wszyscy pragna byc piekni? Uwierz ale to nie jest najistotniejsze w zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Przepiękna 22.02.24, 11:02 A ja nie o tym. Bardziej chodzilo mi o taki wewnetrzny blask, ktory wychodzi iczyni czlowieka interesujacym a czasem nawet charyzmatycznym. Wierze,ze to nie jest najistotniejsze ale sklamalabym gdybym napisala,ze dla mnie niewazne tzn lubie czuc sie ladnie (choc dla osob postronnych moze to poczucie byc ,hmmm, niewidoczne Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Przepiękna 22.02.24, 11:45 Przy czym Danuta Szaflarska patrząc według kanonów wcale nie była pięknością! Za szerokie usta, wąskie wargi, lekko opadające powieki przy oczach wcale nie ogromnych, bez wyraźnie zarysowanych kości policzkowych... A jednak - była piękna. Wewnętrznym światłem, talentem i klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Przepiękna 22.02.24, 11:46 O wlasnie mi o to chodzilo. Barbra Streisand tez nie klasyczna pieknosc a jaka charyzma i seksapil. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Przepiękna 22.02.24, 18:11 No i właśnie Kura jest śliczna, bo choć być może (ale to nie jest moje zdanie) nie mieści się w kanonie klasycznych piękności to aż bije od niej taka radość życia, zmieszana z kobiecością, i seksapilem, a przy tym jest mądra i bardzo miła w taki ciepły sposób, że człowiek dobrze się czuje w jej obecności. I ma ten błysk w oku.. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Przepiękna 22.02.24, 18:21 kura17 napisała: > Aqua, matko! et tu, Brute?? Nie matko tylko babko! Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Przepiękna 22.02.24, 18:23 > Nie matko tylko babko! no wiem jak sie wnusie maja? czy jest ich juz wiecej, niz dwie? rosnie kolejne pokolenie ematek! LOL Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Przepiękna 22.02.24, 18:32 kura17 napisała: > jak sie wnusie maja? czy jest ich juz wiecej, niz dwie? Są trzy, mają się bardzo dobrze, dziękuję, rosną, jutro wybieramy się na urodziny najmłodszej i chyba najbardziej wygadanej, choć starszym też nic w tym względzie nie brakuje A oczyska ma ta najmłodsza jak dziewczyna na zdjęciu. Bez fotoszopa, od urodzenia tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Przepiękna 22.02.24, 18:36 ale macie gang! zazdroszcze ... bawcie sie dobrze na urodzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Przepiękna 22.02.24, 10:21 A gdzie ta kobietka jest w średnim wieku?! Jeśli ma 30lat, to wszystko.... Ładna buzia, ale młoda, i nie wygląda na szczęśliwą, raczej zmartwioną, zatroskaną. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Przepiękna 22.02.24, 10:23 W sumie to poczulam sie jak dinozaur jesli to jest wiek sredni. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Przepiękna 22.02.24, 10:38 Moje zmarszczki pozdrawiaja gladkie lico tej dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
trudneslowa Re: Przepiękna 22.02.24, 10:25 "Wystawa lokalnego artysty". Wygląda jak selfiak z insta. Podasz linka do informacji o wystawie tego artysty? Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Przepiękna 22.02.24, 10:30 Na ematce nigdy nie dawało się na serio pogadać o sztuce. Odpowiedz Link Zgłoś
jammer1974 Re: Przepiękna 22.02.24, 18:47 princesswhitewolf napisała: > Ani wojnie > > > 😂🤣 Masakra 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś