21mada 25.02.24, 19:07 Możecie polecić coś co was wciągnęło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: Wciągająca książka 25.02.24, 19:38 bonito.pl/produkt/magia-sprzatania?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA5-uuBhDzARIsAAa21T-7Q9QUmrP4YWZgNPN6z2SQKQNllh_0URctjyNQ7U-jWW5ZEGhwBKoaAmH4EALw_wcB Wielkanoc idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiazlasu Re: Wciągająca książka 25.02.24, 20:53 Lekcje chemii. Cudna książka. Czyta się genialnie, dowcipna, inteligentna. Wspaniała. Bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
sky.dancer Re: Wciągająca książka 25.02.24, 21:01 Polecam też, piękny wizualnie, serial na jej podstawie. Widziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: Wciągająca książka 25.02.24, 22:35 Również polecam. Bardzo dobrze się czyta. Serial mi akurat niespecjalnie przypadł do gustu, zbyt wiele zmienionych wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Wciągająca książka 25.02.24, 21:26 Zupełnie ostatni to "Zanim się obudzę". lubimyczytac.pl/ksiazka/4881858/zanim-sie-obudze Dobrze się słuchało. Styl lekki- temat nie lekki. Nie jakaś bardzo ambitna literatura, ale może poruszyć, szczególnie gdy temat bliski. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Wciągająca książka 25.02.24, 21:33 Mnie ostatnio nic nie wciąga. Jeśli jako tako chce mi się czytać dalej i czytam i skończę - to już było dobrze. Ale żebym tak nie mogła się oderwać (a pamiętam to uczucie, bo go doświadczałam, noce zarywałam), to już od dawna nie miałam. Chyba coś ze mną nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Wciągająca książka 25.02.24, 21:37 A tak na temat, to ostatnio skończyłam dwie: "Osiem gór" oraz tego samego autora "Szczęście wilka" (druga podobała mi się bardziej, chociaż pierwsza też dobra). A skończyć mi się nie chciało książki pt. "Stoner", chociaż wszyscy wokół mnie, łącznie z moim mężem, to aktualnie czytają i są absolutnie oczarowani, pożyczają sobie nawzajem albo kupują na prezenty, no hit po prostu. Tylko ja się jakoś nie zainteresowałam. Mówiłam, coś ze mną nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonazaba9999 Re: Wciągająca książka 26.02.24, 01:09 Sulari Gentill "Kobieta z biblioteki". Odpowiedz Link Zgłoś