Dodaj do ulubionych

Czy Wasi partnerzy

04.03.24, 18:40
Maja silne preferencje dotyczace waszego wygladu?
W sensie, nie pozwola wam przefarbowac wlosow na ciemniejsze, obciac? Uwielbiaja was w krotkich sukienkach I obcasach lub przeciwnie eleganckich kostiumach ala kobieta biznesu?
Lubia was w dlugich, wiszacych, zlotych kolczykach I tylko takich?
Czy generalnie obojetnie Im I mozecie nosic co chcecie?
Obserwuj wątek
    • imponderabilia22 Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 18:42
      🤦🤣
    • pursuedbyabear Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 18:45
      Pozwolą, hehhehe.
      Jesteś coraz słodsza.
      • okruchlodu Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 18:49
        pursuedbyabear napisała:

> Pozwolą, hehhehe.

Też śmiechłam🤣🤣🤣

> Jesteś coraz słodsza.

Ja oczami wyobraźni widzę faceta, mieszkańca Mizogilandii.
        • raphidophora_tetrasperma Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 19:10
          A ja padalca 🤢🤮
    • mika_p Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 18:49
      jak znam człowiek ponad ćwierć wieku, to negatywnie się wypowiedział o moim odzieniu dwa razy. Raz o golfie w panterkę, raz o dżinsach, że ze dwa cm za krótkie.
      A nie, przepraszam, trzy razy. Ostatnio softshell sobie kupowałam, popatrzył na obrazku, stwierdził, że on woli te krótsze, a ja sobie wybrałam taki za tyłek. Ale jak paczka przyszła, to powiedział, że spoko smile
    • eglantine Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 18:50
      Coraz głupsze te trolle.
    • angazetka Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 18:58
      LOL.
      Nie ma, dla niego jestem najpiękniejsza. Oraz jestem jego żoną, a nie własnością.
    • ritual2019 Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 19:17
      A twoj partner jakie ma preferencje? Jakie ty masz wzgledem swojego partnera?
    • primula.alpicola Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 19:22
      Ma preferencje, nie jest mu obojętne, noszę co chcę i wyglądam jak chcę. On mi w życiu niczego nie próbował zabronić🤷‍♀️
      A ponieważ lubię mu się podobać to w 90% biorę pod uwagę jego preferencje. Taki patriarchat.
    • pitupitt Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 19:24
      Współczuję, że masz w chacie buraka, którego podniecają sztuczne lale. Bardzo współczuję.
    • alexandra1984 Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 19:27
      Tylko odniose sie do ubioru. Raz mi moj maz zwrocil uwage, ze w spodniach (typ mom jeans) wygladam jak bezdomna. Jakos mam wrazenie, ze to kobiety w mojej rodzinie strofuja mezczyzn za ubior i mowia im co maja zalozyc itd.
      • marta.graca Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 19:32
        Mi powiedział, że mom jeans to worki- i akurat miał rację 😂
        • heca7 Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 19:57
          My z mężem na równi zwracamy sobie uwagę, że coś nie pasuje do nas. Kolorystycznie lub fasonem. Ale żebyśmy sobie na siłę nakazywali noszenia czegoś to nie.
          • marta.graca Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 20:53
            U nas podobnie. Zresztą mamy dość zgodny gust, jeśli chodzi o ubrania.
    • malaperspektywa Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 20:07
      Mogę nosić to na co mam ochotę, a mój mąż chce czy nie chce musi uważać mnie za piękność. Taką sobie mnie wybrał to taką ma. A u ciebie to tak nie wygląda?
    • alpepe Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 20:24
      Mój byłby nieszczęśliwy, gdybym miała krótkie włosy. Ale ja zwykle miewam długie lub półdługie, jak ostatnio, więc jest ok.
      Aha, no i nie lubi moich okropnych rozlazłych spodni typu yoga jazz pants, ale to po domu noszę i to nie zawsze.
    • kachaa17 Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 20:43
      Teraz nie mam partnera ale nie przypominam sobie, żeby któryś z byłych mi czegoś zabraniał. Jeden lubił mnie w długich włosach i zawsze był niepocieszony, jak ścinałam no ale trudno ja od jakiegoś już czasu nie chcę mieć długich włosów.
    • alina460 Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 21:35
      Nie-ma-takiej-opcji
    • thea19 Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 21:40
      jeśli kochanek się liczy, to powiedział mi kiedyś: tyłek rób. W sobotę powiedział, że trochę urósł i jest mega twardy czyli się posłuchałam. Co do ubrań, to mu wszystko jedno, byle szybko spadało.
    • kotejka Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 21:55
      Na szczęście nie jest mu wszystko jedno, jakby było, to bym się martwiła
      Jak się stylowa spotka z uznaniem, to komplementuje
      Jak nie, to też coś ponarzek, a nie zawsze poznaje że to w trendach i tak ma być 😆😆
      Jak pewnie wiekszosc.facetow lubi, kiedy kobieta wygląda kobieco, ma makijaż, zrobione włosy, piękne dłonie, zadbane stopy
      Podoba mu się moja figura, więcubi mnie w dopasowanych czy krótkich ciuchach
      Ja z kolei lubię wielkie gaciochy, sneakersy i wielkie swetrzyska, albo stylowe na gajowego Maruche
      Więc jak idę gdzieś z nim, to się pindruje, jak latam sama to w trampkach i dżinsach
      I tak sobie żyjemy w zgodzie od 20 lat
      On mi się też podoba, ale tu jest łatwiej, bo to ja go ubieram wink
      Utrzymuje piękna sylwetkę i dba o siebie
      Nie chciałabym chłopa z brzuchem i w swetrze Kononowicza, albo w zabawnych tiszertach z kasztaniarskimi napisami typu piwo uszktaltowo ciało
      Czy żona wie lepiej, google nie potrzeba
      wink
      I zapewne nie ma to nic wspólnego z jakimś pantoflarstwem, kobieca służebnością, czy przedmiotowym traktowaniem
      Tylko z jakaś taka obopólna atrakcyjnością
      Na początku randkowania każdy chce się podobać wink
      • angazetka Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 21:58
        > Na szczęście nie jest mu wszystko jedno, jakby było, to bym się martwiła

Pytanie nie było o to, czy jest mu wszystko jedno, ale czy czegoś nam zabrania albo nakazuje w kwestii wyglądu...
        • kotejka Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 22:02
          A to nie, zapewne
          Ale każdy może chyba swoje zdanie mieć
          Jak to mam wyglądać

Zabraniam ci farbować włosy, czy cię w jasnych włosach
          To o formę chodzi, czy w ogóle że smie komentować i mieć preferencje, co do wyglądu partnerki?
          • angazetka Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 22:21
            Trochę niejasno piszesz.
            Nie tyle o formę, ile o to, że w związku dwojga dorosłych ktoś może komuś czegoś zabronić. I chcieć widzieć "swoją kobietę" zawsze w długich kolczykach czy co tam idiotycznego było w starterze.
            • kotejka Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 22:32
              Aha, no to ja też nie zrozumiałam pytania
              Ja rozumiem, że każdy sobie może chcieć - żeby jego partner/ka
              Ubierał się, tak czy tak
              Dbał o siebie itd
              Zwyczajnie żeby być atrakcyjnym dla partnera
              To strasznie fajne, mieć obok osobę, ktora ci się podoba smile
              • angazetka Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 22:56
                No jasne, że fajne.
                Ale nie wyobrażam sobie podobać się partnerowi tylko w określonej wersji.
    • jammer1974 Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 22:01
      Nie jest obojetne. Ale pelna akceptacja wyboru.
    • anorektycznazdzira Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 22:17
      Chyba nie rozumiem pytania.
    • hell-raiser1 Re: Czy Wasi partnerzy 04.03.24, 22:26
      Czy wygląd ma jakieś znaczenie, oprócz pięknej, pustej lalki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka