03.04.24, 08:37
Obejrzałam wczoraj przypadkiem ''Kubę'' i widzę, że nie ma już widzianek. Chyba od dawna. Dlaczego?

Wiem, że tym dziewczynom nic złego się nie działo i zarabiały pewnie więcej niż ja przez miesiąc, że to kreacja - ale tego typu w dzisiejszych czasach? Co sądzicie. Czy bycie widzianką jest uwłaczające kobiecie. Czy zdecydowałybyście sie być wodziankami za dużą kasę?
Obserwuj wątek
    • marta.graca Re: Wodzianka 03.04.24, 08:41
      Nie chciałabym, nudziłoby mi się to.
    • laura.palmer Re: Wodzianka 03.04.24, 08:43
      Co to jest wodzianka, bo ja pod tą nazwą kojarzę jedynie zupę z chleba wkruszonego do wrzątku z czosnkiem.
      • marta.graca Re: Wodzianka 03.04.24, 08:49
        Hostessa, która podaje wodę gościom w programie tv.
      • ritual2019 Re: Wodzianka 03.04.24, 10:04
        laura.palmer napisała:

> Co to jest wodzianka, bo ja pod tą nazwą kojarzę jedynie zupę z chleba wkruszon
        > ego do wrzątku z czosnkiem.

I tylko taka definicje podaje slownik jezyka polskiego.
        • angazetka Re: Wodzianka 03.04.24, 22:43
          Słowniki są dekadę-dwie do tyłu za językiem z dnia ich wydania.
          • alpepe Re: Wodzianka 03.04.24, 22:58
            Poza tym można sprawdzić korpus.
    • husky_cat Re: Wodzianka 03.04.24, 08:53
      A co w tym złego, jeśli dziewczyna studiuje to jest to dobry i niezbyt czasochlonny sposób na zarobienie niezłych pieniędzy.
      Z kolei dla początkujących modelek sposób na pokazanie się szerszej publiczności.
    • szorstkawelna Re: Wodzianka 03.04.24, 08:53
      Dinozaury zauważyły, że klimat się zmienia i że wodzianka to jak kalendarz z gołą babą u wąsacza w pracy.
      • abria Re: Wodzianka 03.04.24, 09:55
        te dziewczyny poznikały z wielu miejsc - i teraz płaczą ze feminizm pozbawil je pieniedzy i zarobkow
        • grruu2.0 Re: Wodzianka 03.04.24, 09:57
          Akurat jak dzisiaj ktoś chce robić karierę na pokazywaniu ciała to ma ogromne możliwości
          • abria Re: Wodzianka 03.04.24, 10:02
            ale one nie chciały pokazywać sie na only fans, tylko np. w F1 machać flagą przy starcie
            • grruu2.0 Re: Wodzianka 03.04.24, 10:09
              A ktoś chciał pisać ważne teksty a został Suwartem 😀
              • szorstkawelna Re: Wodzianka 03.04.24, 10:25
                😅
              • abria Re: Wodzianka 03.04.24, 18:40
                nie wiadomo - moze od poczatku chcial byc tylko suwartem, tak jak ty chcialas byc hostessa
                • grruu2.0 Re: Wodzianka 03.04.24, 19:13
                  Nie chciałam być hostessą, ale z czegoś trzeba było żyć. Koszmarnie nudna praca
                  • abria Re: Wodzianka 03.04.24, 19:16
                    mogłas znalezc sponsora
      • semihora Re: Wodzianka 03.04.24, 10:06
        szorstkawelna napisała:

> Dinozaury zauważyły, że klimat się zmienia i że wodzianka to jak kalendarz z go
        > łą babą u wąsacza w pracy.

Niektórzy jeszcze nie zauważyli. Wydaje im się, że to sposób, żeby się studentki pokazały szerszej publiczności.
        • szorstkawelna Re: Wodzianka 03.04.24, 10:24
          W Polsce jest tak tradycja, że studentka zanim się wykształci może poświęcić trochę tyłkiem.
          Tak zapobiegawczo, żeby jej się w głowie nie poprzewracało z tego wykształcenia.
      • riki_i Re: Wodzianka 03.04.24, 22:52
        szorstkawelna napisała:

> Dinozaury zauważyły, że klimat się zmienia i że wodzianka to jak kalendarz z go
        > łą babą u wąsacza w pracy.

Klimat się zmienia?! Czyżby? Rozmaite konkursy na miss tego i owego nadal mają się dobrze... Tyle się zmieniło, że nie ma już nadawania tytułu wybranki sponsorów
        • angazetka Re: Wodzianka 03.04.24, 22:54
          Gdy tylko jest szansa pogadania o "gołych babach", Riki jest zawsze gotowy.
          • riki_i Re: Wodzianka 03.04.24, 22:58
            W moim linku nie ma gołych bab. Są wielce kulturalne wybory 'dziewczyny miesiąca' w szczecińskim kasynie oraz wręczanie tytułów "wybranki sponsorów". big_grin
        • szorstkawelna Re: Wodzianka 04.04.24, 09:45
          Zmienia się. Nie znam nikogo kogo interesowałyby wybory jakiejkolwiek miss. Kiedyś to było wydarzenie, dziś chyba nie ma o tym nawet wmianki w wiadomościach.
    • grruu2.0 Re: Wodzianka 03.04.24, 08:57
      Jak dużą? Nahostessowałam się w życiu, więc mogłabym takie zlecenie wziąć, kredyt mam do spłacenia
      • alpepe Re: Wodzianka 03.04.24, 08:59
        A ona nie chodziła aby topless? Bo jak kiedyś oglądała, to ta cała Dominika coś tam łaziła z gołymi cyckami.
        • grruu2.0 Re: Wodzianka 03.04.24, 09:32
          Wodzianki były ubrane tylko skąpo, Dominika raz ściągnęła koszulkę ale miała bodypainting
          • alpepe Re: Wodzianka 03.04.24, 10:01
            Musiałam mieć pecha. Raz ją widziałam i miała cycki gołe. Może to był i bodypainting, ale na pewno nie inaczej.
            • grruu2.0 Re: Wodzianka 03.04.24, 10:10
              Jak wygrać w totka, raz tylko cycki pokazała
    • cranberries1983 Re: Wodzianka 03.04.24, 09:02
      ten program upadł dość mocno lata temu
      kobieta sprowadzona do tacy z cyckami - bardzo ambitne
      • laluna82 Re: Wodzianka 03.04.24, 23:07
        Nie sądzę, by autorowi chodziło o ambicję tongue_out
        • cranberries1983 Re: Wodzianka 03.04.24, 23:19
          wydaje mi się, że były momenty, ale potem to już tylko wodorosty, ale ludziom się podoba, także kasa misiu
      • mava12 Re: Wodzianka 04.04.24, 07:15
        To akurat nie tylko w tym programie, dziewczyny nader chętnie wchodzą w tę rolę i to z własnej nieprzymuszonej woli. Czym są te wszystkie pomponiary czy inne np. na sportowych galach np. boksu? A te wszystkie programiki pt. Hotel jakiś tam czy inna wyspa jakaś tam? Dziewczyny same sprowadzają się do takiej roli tzn. tyłka i cycków. Jakby nie było chętnych to i nie byłoby zjawiska pt. "wodzianka"
        • grruu2.0 Re: Wodzianka 04.04.24, 07:22
          Bo z tego jest kasa, nawet wbicie się na pozycję czwartorzędnej celebrytki daje spore profity
          • mava12 Re: Wodzianka 04.04.24, 07:32
            no i właśnie dlatego nie rozumiem tego "świętego oburzenia".
            • grruu2.0 Re: Wodzianka 04.04.24, 07:36
              To raczej chodzi o brak spójności. Jak jest dresiarskie mordobicie to nikogo nie dziwi obecność półnagich hostess. A Kuba próbował się pozycjonować na program dla widza inteligentnego.
    • szorstkawelna Re: Wodzianka 03.04.24, 09:18
      1. Prokop pytający niegdyś króliczka Playboya czy się nie boi, że "your boobs will explode" w samolocie
      2. Wystep "dziewczyn" dla zażenowanego 50 centa
      3. Wodzianka i niewybredne żarty Wojewódzkiego

I to jest podobno najbardziej otwarta i postępowa stacja TV w Polsce.
      • cranberries1983 Re: Wodzianka 03.04.24, 09:37
        tap modl też jest programem, który sprowadza uczestników do .... mięsa smile
        • abria Re: Wodzianka 03.04.24, 09:59
          no i co z tego?
          • homohominilupus Re: Wodzianka 03.04.24, 17:53
            Pstro a teraz spadaj stąd.
            • abria Re: Wodzianka 03.04.24, 18:31
              ty spadaj stad
      • riki_i Re: Wodzianka 03.04.24, 22:57
        Najlepsze były dawne reklamy, np. 39 groszy dla swojaków w simplusie
        Tutaj
        • anorektycznazdzira Re: Wodzianka 04.04.24, 06:41
          jeszcze niecałe 15 lat temu
          dziennikbaltycki.pl/pomorze-dajemy-za-darmo-ci-puszki-wulgarne-i-kontrowersyjne-reklamy-na-ulicach/ar/484806
    • ardzuna Re: Wodzianka 03.04.24, 23:36
      Mój ulubiony program z wodzianką, a raczej wodzianem: www.youtube.com/watch?v=kkPXapQlBD8
    • taki-sobie-nick Jaki "Kuba? 03.04.24, 23:49
      Jakub Wojewódzki skończył 60 lat... no chyba że zamierza być młodzianem do śmierci.
      • taki-sobie-nick Re: Jaki "Kuba? 03.04.24, 23:49
        *nie zamknęłam cudzysłowu
    • taki-sobie-nick Re: Wodzianka 03.04.24, 23:57
      U Kubiszona?!

A serio - nie, niezależnie gdzie i kiedy.
    • majaa Re: Wodzianka 04.04.24, 13:28
      Nie przyszłoby mi do głowy, że podanie komuś szklanki wody może być uwłaczające. Poza tym, niby dlaczego miałyby to robić tylko kobiety? Mężczyzna szklanki nie doniesie, czy co? W takich nowoczesno-postępowych tvn-ach powinni to chyba wiedzieć i promować równość. No chyba że te równościowe hasełka to jedna wielka ściema i po prostu lubią sobie popatrzeć na ładne laseczki, a najlepiej dość skąpo ubrane na dodatek.
    • dni_minione Re: Wodzianka 04.04.24, 13:33
      Wczoraj FB pokazał mi zajawkę odcinka z Fabijańskim, w której Kuba go (chyba?) postraszył, że jednak znów jest wodzianka i że zaraz wejdzie. Myślę, że typ się spocił do cna ze strachu, że wejdzie z dzbankiem Rafalala, a to była partnerka Kuby, jakaś Anna (ale nie Mucha, jakaś modelka). I Fabjański odreagował ten widok wyznając Kubie intensywnie miłość. Dziwnie się tam bawią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka