Dodaj do ulubionych

Modowo - do popatrzenia - fotowątek

07.04.24, 19:45
Kurcze, to chyba jej najlepszy czas, wyglada swietnie, wszystko idealnie spójne, piekne,
a na drugim biegunie - 2 lata młodsza steczkowska przebrana za dżeksona

Podrzucie swoje modowe typy i antytypy też
Obserwuj wątek
    • melisananosferatu Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 19:50
      Steczkowska...no, piekna figura ale stylowa...ech...
      • mabel_mora Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 20:02
        ma szczupłe ciało (genetycznie, bo wszystkie siostry maja podobne sylwetki) i wycwiczony, wręcz sztuczny sposób poruszania sie
    • krwawy.lolo Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 19:53
      Ja wiem? Dokleić wąsy i byłby Zorro.
      • krwawy.lolo Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 22:34
        https://i.pinimg.com/originals/e4/5e/62/e45e62d49868b82165aa719bd238c8a5.jpg
      • nini6 Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 09.04.24, 08:13
        krwawy.lolo napisał:

> Ja wiem? Dokleić wąsy i byłby Zorro.

Zorro nie swiecił żopą.

• borsuczyca.klusek Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 19:53
      mabel_mora napisała:

> a na drugim biegunie - 2 lata młodsza steczkowska przebrana za dżeksona
      >

😂😁😁
    • krwawy.lolo Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 20:07
      No dobra, Zorro bez wąsów to Steczkowska, a ta w dżinsach?
      • mabel_mora Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 20:08
        kinia primo voto lisowa
        • demodee Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 20:12
          Grzeczniutkie wdzianko.
        • krwawy.lolo Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 20:13
          Aaaa ...
          • krwawy.lolo Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 20:15
            Na tej fotce nie wygląda na raptem dychę młodszą ode mnie. Ale ja też umiałbym przygotować młodszą fotkę.
          • majenkirr Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 20:24
            Mój rocznik ☺️
        • is-laura Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 20:15
          Też jej nie rozpoznałam
          • alfa36 Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 20:19
            Ani ja. Sobie myślę, że geny tu musiały być super, nie tylko praca nad sobą i pieniądze. ,
          • kaki11 Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 22:17
            Ja też
      • eliszka25 Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 21:11
        Też nie wiedziałam, kto to.

Zorro bez wąsów 🤣🙃
    • kocynder Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 20:17
      Steczkowska od jakiegoś czasu ma "zjazd i odjazd" modowy, Bóg z nią. Ale te zachwyty nad Rusin/Lis czy co tam ma w tej chwili w dowód wpisane? Bez jaj, zwykłe dżinsy, biała, klasyczna bluzka, czarna torebusia... Nie jest źle, wręcz przeciwnie, ale dla mnie to kategoria "nie ma o czym gadać", takie 100% normalności. I ok, poszła nie na ściankę premierową a na wybory, strój jak najbardziej na miejscu i stosowny, ale pianie o "spójności", "pięknie" i "świetności" - przesadne. smile
      • mabel_mora Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 20:28
        no wlasnie, takie zwykłe, a wygląda świetnie, plus włosy

klasyczna, biała bluzka to raczej nie jest - bufiaste rękawy, brak kołnierza
        • kocynder Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 21:10
          Dla mnie wygląda ok, a nie "świetnie". Zwyczajnie, w porządku. Żadnego "kiksu". Ale piękno to coś więcej niż brak zastrzeżeń. Tak samo świetność. Włosy? No ma, nie ogoliła łba na łyso. Włosy jak włosy, owszem, zadbane, ale właśnie: zwyczajne. Możesz się zachwycać przeciętnością, nie ma zakazu. Dla mnie Rusin/Lis jest na tym zdjęciu ciuchowo poprawna, a nie "omojbozesuperorgazm".
          • hanusinamama Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 21:16
            Można w zwykłych ciuchach wyglać świetnie i włąsnie to się jej udaje.
            • kocynder Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 21:30
              No i twoim zdaniem jest piękna, wszystko ma idealnie spójne i wygląda świetnie. A moim jest ok, ubrana zwyczajnie i wygląda zwyczajnie, w porządku, ale kompletnie nie na peany i "super!". Gdyby nie nazwisko a tak ubraną kobietę minęłabym na ulicy - zapewne w ogóle bym nie zauważyła. Steczkowską owszem, zapewne zauważyłabym i oceniła (w duchu) niezbyt wysoko, o ile ok, uznaję taki image sceniczny, to jednak na ulicy wygląda niezbyt, pomimo, że figurę ma rewelacyjną. Natomiast Rusin/Lis? Nic co by się w jakikolwiek (czy to pozytywny czy negatywny) sposób rzuciło w oczy. Ot, zwyczajna babka, kompletnie zwyczajnie ubrana. Tak jak nie jestem ci w stanie powiedzieć w co była ubrana babka w komisji wyborczej, która mi dawała karty do głosowania, co miała na sobie sąsiadka, z którą rozmawiałam chwilę wracając do domu czy jakiego koloru marynarkę miała na sobie dziennikarka prowadząca wieczorne wydanie wiadomości... Poprawnie, ale nic "świetnego".
              • malia Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 23:04
                tak, szczególnie wśród rówieśników, ona ma 53 lata
          • pade Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 21:49
            kocynder napisała:

> Dla mnie wygląda ok, a nie "świetnie". Zwyczajnie, w porządku. Żadnego "kiksu".
            > Ale piękno to coś więcej niż brak zastrzeżeń. Tak samo świetność. Włosy? No ma
            > , nie ogoliła łba na łyso. Włosy jak włosy, owszem, zadbane, ale właśnie: zwycz
            > ajne. Możesz się zachwycać przeciętnością, nie ma zakazu. Dla mnie Rusin/Lis je
            > st na tym zdjęciu ciuchowo poprawna, a nie "omojbozesuperorgazm".
            >
            big_grinbig_grinbig_grin

chyba sobie żartujesz
            to nie jest żadna przeciętność, max 5% Polek tak dobrze wygląda
            • taje Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 22:32
              Zwłaszcza w jej wieku. Uważam, że wygląda świetnie, nawet jeżeli - według niektórych głosów - stylówka tylko poprawna.
            • konsta-is-me Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 02:52
              maks 5% Polek zyje w luksusie finanasowym od zawsze, jak Rusin, I niewiele ma lekka i przyjemna prace jak Rusin.
              • pade Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 09:53
                Ja tylko stwierdziłam fakt.
                Wiadomo, że wszystko zależy od.
                Życzyłabym sobie takiej przeciętności u siebie, swoich rówieśniczek i w ogóle na ulicach.
            • conena Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 11:03
              pade napisała:

> kocynder napisała:
              >
              > > Dla mnie wygląda ok, a nie "świetnie". Zwyczajnie, w porządku. Żadnego "k
              > iksu".
              > > Ale piękno to coś więcej niż brak zastrzeżeń. Tak samo świetność. Włosy?
              > No ma
              > > , nie ogoliła łba na łyso. Włosy jak włosy, owszem, zadbane, ale właśnie:
              > zwycz
              > > ajne. Możesz się zachwycać przeciętnością, nie ma zakazu. Dla mnie Rusin/
              > Lis je
              > > st na tym zdjęciu ciuchowo poprawna, a nie "omojbozesuperorgazm".
              > >
              > big_grinbig_grinbig_grin
              >
              > chyba sobie żartujesz
              > to nie jest żadna przeciętność, max 5% Polek tak dobrze wygląda
              >

no dokładnie, to jest świetna klasyczna, acz na czasie stylówa, całą bym przytuliła z piskiem zachwytu. ktoś tu chyba przechodzi etap ematkowego zapalenia mózgu i stąd taka ocena.
              • melisananosferatu Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 11:18
                Wyglada ekstra. Nie trzeba pior w d..pie zeby wygladac szykownie i z klasa.
          • primula.alpicola Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 14:36
            kocynder napisała:

Rusin ma przeciętny wygląd?! No bez jaj, wygląda podanprzeciętnie dobrze.
            Ciekawa jestes Twojego wyglądu, oraz kobiet z Twojego otoczenia, poważnie. Skoro tKR to taka zwykła i przeciętna kobieta.

>
            • halyna_z_trzebowniska Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 14:54
              Kocynder pisala niedawno, ze jest pacjentka bariatryczna.
              Jakies 60% doroslych Polek ma nadwage lub otylosc, ale piecdziesiecioletnia Rusin jest przecietna big_grin
              • lauren6 Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 19:42
                > Kocynder pisala niedawno, ze jest pacjentka bariatryczna.
                Jakies 60% doroslych Polek ma nadwage lub otylosc, ale piecdziesiecioletnia Rusin jest przecietna

Kocynder napisała, że jej stylizacja jest zwyczajna, bez żadnego wow. I ma rację: koszula i przydługie jeansy to nie jest stylizacja w stylu: klękajcie narody. Do tego torebka, która pewnie kosztowała w okolicach pensji minimalnej (lub więcej), a jest niezbyt urodziwa.

Nie dość, że masz problem z czytaniem ze zrozumieniem to jeszcze nabijasz się z cudzej choroby. Kocynder może schudnąć, ty już raczej mądrzejsza nie będziesz.
                • kocynder Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 19:52
                  smile
                • halyna_z_trzebowniska Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 09.04.24, 07:35
                  Mysle niestety, ze obie te ewentualnosci sa jednakowo prawdopodobne.
            • kocynder Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 14:59
              Ja nie pisałam o samej Rusin czy tam Lis, a o jej ciuchach. I to na tym konkretnie zdjęciu. No i ten zestaw jest ok, ale zwyczajny. Dżinsy i biała bluzka - bezpieczny, wygodny ciuch, ale żeby się emocjonować, jak to ślicznie, pięknie i co tam jeszcze? No bez przesady...
              A mój wygląd nie ma nic do rzeczy, bo ja ani nie ładuję w swój wygląd kupy kasy, ani nie zgrywam celebrytki.
        • wrzosanna Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 22:26
          No właśnie czy ktoś zwrócił uwagę na włosy Kingi? Pamiętam ją z czasów jak wróciła do Polski i miała bardzo cienkie, liche włosy. A teraz takie grube i zdrowe. Jakie to zabiegi musiała stosować?
          • mabel_mora Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 22:52
            stres, wiem po sobie jak 10 lat temu miałam stresujący, ciężki okres (zycie prywatne, praca, przyjaznie-wszystko na raz) to włosy leciały mi garściami, a miałam bardzo długie i zdrowe i dużo, w ogóle ciężki czas na urodę wpływa bardzo mocno.
            kinia teraz chyba ma fajny czas w zyciu, do tego pewnie jakieś zabiegi i gdzieś mi tam mignęły "odświeżone" zęby
          • waleria_bb Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 02:57
            Włosy zagęszczone doczepami najwyższej jakości i cała tajemnica.
          • lauren6 Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 19:44
            Z tych celebrytek 40+ to praktycznie żadna nie pokazuje się z naturalnymi włosami.
      • kaki11 Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 22:21
        O to samo pomyślałam. Ona wygląda ok i tyle. Ani w tym nic pięknego i świetnego ani brzydkiego czy odrzucającego. Ot neutralność.
      • al_sahra Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 15:18
        kocynder napisała:

> Bez jaj, zwykł
        > e dżinsy, biała, klasyczna bluzka, czarna torebusia... Nie jest źle, wręcz prze
        > ciwnie, ale dla mnie to kategoria "nie ma o czym gadać", takie 100% normalności

Wiele spośród kobiet powszechnie uważanych za ikony stylu tak się właśnie ubiera.

Można oczywiście podyskutować, czy pani Rusin też udało się osiągnąć taki niewymuszony, swobodny szyk. Ale nie przy założeniu, że “dżinsy, biała bluzka i zwykła torebusia to żaden styl, bo pół Polski tak chodzi”.

https://www.lady74.ru/sites/default/files/emmanuelle_alt.jpg

https://media.licdn.com/dms/image/C5612AQElpZhDU6F5hQ/article-cover_image-shrink_720_1280/0/1575285451078?e=2147483647&v=beta&t=0HeU8kU805mGTnyuaIjN6pJImOp3SjwHifIAymCtHIs

https://www.stylecloseup.net/wp-content/uploads/2014/10/83c05f59503eb9d1249349644e5c82f9.jpg

https://i0.wp.com/styledumonde.com/wp-content/uploads/2020/06/Emmanuelle-Alt-by-STYLEDUMONDE-Street-Style-Fashion-Photography20180921_48A8750.jpg?fit=500%2C2100&ssl=1

https://i0.wp.com/styledumonde.com/wp-content/uploads/2022/03/Caroline-de-Maigret-Paris-Fall-22-day-7-by-STYLEDUMONDE-Street-Style-Fashion-Photography0K3A0815.jpg?w=500&ssl=1
        • galaxyhitchhiker Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 09.04.24, 09:27
          No i niby to samo, a jednak babki na tych fotkach wyglądają lepiej (zwłaszcza ta pierwsza - mega!). IMO Rusin nie ma tej swobody, może i łapie modne elementy, ale całość wygląda nieciekawie. Dla mnie ta bluzka nie pasuje do spodni - albo idziemy w nonszalancki luz i wtedy te sztywne rękawy (i jeszcze sztywniejsza torebusia) zostają w domu, albo idziemy w strukturę, a wtedy w domu zostają workowate spodnie.
          • ichi51e Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 09.04.24, 09:44
            przecież to nie są zdjęcie reporterskie tylko ustawiane - nic dziwnego ze panie wyglądaj świetnie - sztab pracował żeby wyszło naturalnie
            • galaxyhitchhiker Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 09.04.24, 10:24
              Nie chodzi o rodzaj zdjęć, tylko o same stroje. Nawet na wieszaku te zestawy wyglądałyby lepiej niż to, co ma na sobie Rusin.
          • al_sahra Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 09.04.24, 13:56
            galaxyhitchhiker napisała:

> No i niby to samo, a jednak babki na tych fotkach wyglądają lepiej (zwłaszcza t
            > a pierwsza - mega!). IMO Rusin nie ma tej swobody, może i łapie modne elementy,
            > ale całość wygląda nieciekawie. Dla mnie ta bluzka nie pasuje do spodni - albo
            > idziemy w nonszalancki luz i wtedy te sztywne rękawy (i jeszcze sztywniejsza t
            > orebusia) zostają w domu, albo idziemy w strukturę, a wtedy w domu zostają work
            > owate spodnie.

Zgadzam się z każdym słowem. Panią Rusin kojarzę jeszcze z czasów, kiedy była mniej sławna (znajoma znajomych). Ona na pewno przez lata wyrobiła się jeśli chodzi o styl ubioru, ale ciągle robi wrażenie “trying too hard”, nawet w zwykłych dżinsach i bluzce. Brakuje tu lekkości, niewymuszonego szyku, tego je ne sais quoi, które mają wyżej pokazane panie w podobnych (pozornie) strojach.
      • ichi51e Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 09.04.24, 09:42
        Steczkowska to ten kapelusz a la Zorro ma odkąd ja pamietam.
    • eliszka25 Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 21:08
      Steczkowską przebrana za Dżeksona 🤣🤣🤣🤣
      To ci się udało, pasuje idealnie do tej stylówy 🤣🤣🤣
      • waleria_bb Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 22:03
        O rany, tak!
    • kaki11 Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 22:22
      No, z Steczkowską "przebrana za dżeksona" trafiłaś w punkt 😂
    • taki-sobie-nick Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 22:25
      Ładna bluzka.
    • barbibarbi Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 07.04.24, 23:02
      Rusin dobrze wygląda, mnie się podoba taka zwyczajność i naturalność, bluzka ma dobrą długość, spodnie w trendach i ukrywają niezbyt piękne nogi. To co, ma sobie fascynator z piórami pierdyknąć żeby wyglądać wystrzałowo? Dla mnie tak wyglądająca kobieta w tym wieku wygląda wystrzałowo.
      • waleria_bb Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 03:00
        Steczkowska taką drogą właśnie idzie, kozaczki w zwierzęcy print i wystrzałowy wygląd nawet podczas zwykłego wyjścia po bułki. Faktycznie jest olbrzymi kontrast między nią a przecież też bardzo zadbaną i doinwestowaną Rusin.
    • m_incubo Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 04:54
      Eee... Serio? Dżinsy i biała bluzka to jest to "świetne, idealne, spójne, piękne"?
      Nie mam nic przeciwko, bo też noszę dżinsy i białe bluzki, ale wygląda jak 3/4 Warszawy i połowa Polski, czyli totalnie wtapia się w tłum.
      Nie poznałabym, że to Rusin, gdyby nie to, że założyłaś wątek porównujący, więc musiałam zgadywać, która to ze znanych jest na zdjęciu.
      • kocynder Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 07:19
        Zaraz się dowiesz, że max 5% Półek tak wygląda i guzik wiesz. big_grin
        Dla jasności: uważam że wygląda ok, żadnego kiksu, błędu, niedoróbki. Bardzo dobrze dobrany strój na zwykłe wyjście, nie udziwniony, nie przesadzony. No ale sto procent zwyczajności. Dżinsy, biała bluzka, czarna torebka. Bez zastrzeżeń, ale na co tu dostawać rozwolnienia "ojaciękręcęależobłęd"? Te wszystkie "ślicznie", "spójnie", "pięknie" itd? Po prostu zdecydowanie przesadzona egzaltacja.
        • m_incubo Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 08:23
          Zgadzam się.
          Dodatkowo dziwi mnie zwłaszcza stwierdzenie, że wygląda lepiej niż 95% Polek.
          95% Polek nie ma jej pieniędzy i luksusu zajmowania się głównie czerpaniem profitów z tych pieniędzy. Start z domu też miała lepszy niż przeciętna Polka, nawet przeciętna ematka wink więc o czym ta rozmowa?
    • krwawy.lolo Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 07:02
      Swoją drogą, czyżby szwedy wróciły po prawie pół wieku do mody?
      • krwawy.lolo Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 07:03
        Aczkolwiek szwedy są jeszcze do zaakceptowania. Naprawdę obrzydliwe były te dżinsowe szarawary z lat 80.
        • simply_z Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 14:51
          Wrocily i te paskudne loczki na czubku glowy u mlodych chlopakow plus wasik.
          • jolie Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 16:03
            Taaak, te loczki to koszmar! Mój najstarszy syn nosi aktualnie tę okropną fryzurę, z tych włosów robi się taka pieczarka. Mnóstwo nastolatków tak się ścina, nie wiem, co robią ci, którzy mają proste z natury włosy?
            • taje Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 18:56
              Niektórzy robią sobie trwałą, serio.
              • jolie Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 19:00
                Serio? Trwała też powróciła?
                • taje Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 20:10
                  Wróciła. Przy czym wyglada bardziej naturalnie niż to co pamietam z moich nastoletnich lat. Ostatnio osłupiałam, kiedy okazało się, że imponujące loki na głowie trzynastolatka z rodziny to dzieło fryzjera. I ponoć trwała jest bardziej popularna u chłopców, którzy chcą nagle mieć kręcone włosy bo taka moda.
                  • jolie Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 20:31
                    Ta pokręcona pieczarka jest modna, to prawda. Moim zdaniem ładnie w tym bardzo niewielu chłopakom. Ale moi synowie wreszcie w trendach, cała trójka ma kręcone włosy, a najstarszy tak narzekał na swoje loki, gdy obcinał się na Ronaldo, kiedy to było...smile
                    • taje Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 09.04.24, 14:22
                      Mój starszy też ma naturalne loki i nareszcie czuje się w trendzie, choć akurat nie pieczarka (nawet chciał ostatnio ale mu wyperswadowałam).
          • 35wcieniu Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 09.04.24, 08:53
            Jakie loczki? Dajcie foto.
    • alina460 Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 07:28
      A te włosy tej pierwszej to jej czy doczepy?
      Generalnie, przeciętna kobieta i przeciętny strój.
    • alpepe Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 08:54
      A, po przeczytaniu komentarzy i rzuceniu okiem na dłoń, poznałam, że Rusin. Z twarzy w ogóle nie. Zastanawiałam się, czy to może de domo Kaczyńska jest, ale nie pasowała mi luźna postawia. Dopiero potem solidna łapa osoby mocno ćwiczącej mnie przekonała.
      • nuta15 Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 09:55
        Steczkowska nigdy nie uchodziła za dobrze ubraną, lubi przebieranki, a jej styl prawie zawsze balansuje na granicy kiczu i desperacji w eksponowaniu zgrabnego ciała. Zestawienie jej stylizacji z prostym, młodzieńczym i modnym strojem Rusin to dwa stylowe bieguny.
    • beataj1 Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 11:41
      Nie lubię jak z ciuchów robi się fizykę kwantową. I jak kobiety zastanawiają się czy długość sukienki jest trudna, czy spodnie są w trendach a bluzka wykonuje sztuczki wizualne w postaci ukrywanio-podkreślania, lub czy ciuchy mogą dobrze wyglądać jak-na-ten-wiek
      Obie panie są jakieś. Steczkowska ma swój styl i może mi się on podobać albo nie podobać jest spójny.
      Kinga jest ubrana w jeansy i bluzkę. Czyli wykorzystała standardowy zestaw. Dla mnie on jest niewidzialny, bo religia mi zabrania dokonywania analizy co podmiot liryczny chciał osiągnąć poprzez zastosowanie poszczególnych elementów zestawu. Nie będę jej kawałkować na włosy, spodnie (nogawki, kieszenie, długość, szerokość, kolor, faktura, struktura etc), bluzkę (tu znowu rozkład na detale), buty, torebke, oczy usta, nos itd.

Zakładam, że obie panie są zadowolone ze swojego wyglądu. I super.
      Fakt: Steczkowską pewnie bym zapamiętała, Kingi nawet nie zauważyła - ale to wynika pewnie z tego, że nie przeprowadziłabym tej szczegółowej analizy wieku/jakości/kształtu/koloru/odcienia etc. I nie porównałabym do podobnie zanalizowanych kobiet w podobnej kohorcie wiekowej, dochodowej etc.
      Patrzę na całość. A całość jest po prostu bluzką z jeansami.
    • scarlett74 Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 11:48
      Rusin nie zgadłam. Nienaturalne włosy i twarz. Spójrzcie jak wyglądała sprzed lat , taka przaśna facjata z noskiem kartofelkiem. http://emots.yetihehe.com/1/tiaaa.gif
      O Steczkowskiej to się nawet nie wypowiem, bo nawet majkel by gołym pośladem na wyborach nie świecił http://emots.yetihehe.com/1/mruga.gif
    • szorstkawelna Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 15:12
      Rusin zwyczajnie-fajnie.
      Steczkowska, jak zwykle, przebrana.
      Na wybory wymęczyła coś "na francuską riwierę" lat 60. Sam stroj ładny, ale na Boga! jakie to wszystko wysilone. Patrząc na nią, mam wrażenie, że ona od lat nie wzięła swobodnego oddechu.
      • szorstkawelna Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 15:14
        Tu zdjęcie o którym piszę.
      • melisananosferatu Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 15:57
        O! To tez moje wrazenie z tym oddechem.
        • szorstkawelna Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 16:41
          Ona jest chyba niepewną siebie osobą i do tego perfekcjonistką. Maksymalnie spięta, nienaturalna i bez polotu.
          Nietuzinkowy głos i talent, swietna figura, a nie potrafię jej słuchać ani oglądać, bo wszystko co robi sprawia wrażenie wysilonej kreacji bez grama autentyzmu.
          • jolie Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 19:57
            Ja mam z nią podobnie, te znaczy mam w nosie, czy jest niepewna siebie czy pewna i czy jest perfekcjonistką, ale nie lubię na nią patrzeć ani jej słuchać. Jest sztuczna i wymyślona. A często w prasie kolorowej można było przeczytać, że ona ma niesamowitą charyzmę. Dla mnie - właśnie nie ma, jest takim manekinem.
    • klaramara33 Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 20:33
      Mnie Jusi bardziej się podoba bo z charakterem a nie tak grzecznie jak Kini.
    • elwirahanckok Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 08.04.24, 20:37
      Mam takie same okulary co Rusin.
    • nini6 Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 09.04.24, 08:14
      Stylówka Steczkowskiej odbyła sie pod hasłem" co by tu jeszcze założyć, żeby wyglądać jeszcze dziwniej" ...
      • ichi51e Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 09.04.24, 09:48
        trzeba jej przyznać ze jest konsekwentna i w ogóle trzyma się od 20 lat tego samego - proszę tu Justyna w Mam talent - www.youtube.com/watch?v=tMfHxbnUpuw
        • 35wcieniu Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 09.04.24, 09:51
          O "Mam talent" nikt wtedy nawet nie słyszał.
          To jest "Szansa na sukces".
        • maslova Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 09.04.24, 14:17
          Chyba w "Szansie na sukces"... 🤦‍♀️
    • lilia.z.doliny Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 09.04.24, 10:13
      Biała bluzka, j3ansy, okulary- IMO wygląda zwyczajnie.
      Natomiast podrzucone niżej zdjęcia kobiet w podobnych ciuchach, po prostu mnie zachwyciły. Niby to samo, a nie to samo.
      • al_sahra Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 09.04.24, 14:07
        lilia.z.doliny napisała:

> Natomiast podrzucone niżej zdjęcia kobiet w podobnych ciuchach, po prostu mnie
        > zachwyciły. Niby to samo, a nie to samo.

Przyznaję, że wstawienie tych zdjęć było trochę nie fair w stosunku do pani Rusin, bo te panie są uznanymi mistrzyniami nonszalanckiego ubioru.

Ja ubieram się podobnie i też wybieram najlepszą jakość, ale nie mam złudzeń i wiem, że efektom bliżej do Rusin niż do Emmanuelle Alt albo Clémence Poésy smile.
    • ninanos Re: Modowo - do popatrzenia - fotowątek 09.04.24, 12:12
      Rusinka prostota i stonowanie, sama taki styl noszę. Steczkowska jak na diwę przystało image ma odjechany, nie mój klimat, ale ona tak od lat, szacun za te szpilki w każdej sytuacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka