Dodaj do ulubionych

netflix - dorada potrzebna

21.04.24, 12:34
jestem pewnie ostatnim człowiekiem, który nie ma i waham się, a "pomoc" dostępna na ich stronie jest słaba.
- z jakiego planu korzystacie i dlaczego?
- czy nie ma problemów z korzystaniem poza domem np na wakacjach? jak za granicą?
- czy dużo filmów jest niedostępnych do pobierania, często korzystałabym z tej opcji bo mam słaby internet na działce
Obserwuj wątek
    • fandorina Re: netflix - dorada potrzebna 21.04.24, 12:44
      Ja korzystam z karty upominkiwej za 60 zł - czyli wpisujesz kod i masz netfilxa na ok 2 miesiace . Zadnych zobowiązań podawania danych, mususz się tylko zalogować. Bardzo polcam .
      • swiezynka77 Re: netflix - dorada potrzebna 21.04.24, 12:47
        o, dobry pomysł żeby wypróbować. a pobierać można?
        • lella_two Re: netflix - dorada potrzebna 21.04.24, 13:24
          Ten rodzaj kart podarunkowych jest super, trzeba się tylko zalogować, bez podawania numeru karty.
          • lella_two Re: netflix - dorada potrzebna 21.04.24, 13:27
            No i powtórzyłam jak papuga. To chociaż dodam od siebie, ze są też karty podarunkowe na cda premium.
    • ichi51e Re: netflix - dorada potrzebna 21.04.24, 13:05
      Nie ma problemów za granicą logujesz się i tyle.
      Na internet na działce nikt ci nie pomoże
      • kk345 Re: netflix - dorada potrzebna 21.04.24, 15:02
        >Na internet na działce nikt ci nie pomoże

Dlatego pyta o pobieranie...
      • shmu Re: netflix - dorada potrzebna 21.04.24, 15:16
        Tylko, że nie zawsze masz dostęp do tych samych serialów czy filmów w różnych krajach, ale moim zdaniem to nie jest problem, bo możesz je przed wyjazdem ściągnąć.

Co do następnego pytania, z tego co wiem to wszystko co jest dostępne w streamingu można ściągnąć.
    • princy-mincy Re: netflix - dorada potrzebna 21.04.24, 13:14
      Sprawy a abonamentu ogarnia u nas maz, ale mogę Ci powiedzieć z mojego skromnego doświadczenia, że można ściągnąć sporo by obejrzeć poza domem.
      My często wykupujemy dostęp na miesiąc, obejrzymy co nas interesuje i przerzucamy się na inną platformę. Nie mamy stałego dostępu bo nam on nie jest potrzebny.
    • swiezynka77 Re: netflix - dorada potrzebna 21.04.24, 13:33
      a jeszcze - czy są dostępne napisy?
      • dorotakwiatkowska13 Re: netflix - dorada potrzebna 21.04.24, 15:01
        Tak.
      • arthwen Re: netflix - dorada potrzebna 21.04.24, 16:06
        Tak
    • izabela1976 Re: netflix - dorada potrzebna 21.04.24, 15:10
      Co to jest dorada?
      • little_fish Re: netflix - dorada potrzebna 21.04.24, 16:10
        Porada doradzająca.
      • feel_good_inc Re: netflix - dorada potrzebna 21.04.24, 16:14
        pl.m.wikipedia.org/wiki/Mem w klasycznym, dawkinsowskim tego słowa sensie.
    • nowamamagapka Re: netflix - dorada potrzebna 21.04.24, 15:22
      lecę z doradą- nie dziękuj smile
    • leyla76 Re: netflix - dorada potrzebna 21.04.24, 16:54
      My mamy plan na 4 ekrany . Konto założyłam w Turcji, bo jest o wiele taniej.
      Konta Spotify, Disney, you tube premium też założyłam w Turcji .
      Korzystam z Netflixa tureckiego w Szwajcarii, problemów brak. Czesto korzystam też z netflixa przez VPN jak np chcę coś obejrzeć co nie jest dostępne w Szwajcarii.
      Filmów nie pobieram, czasami jakieś odcinki serialowe do obejrzenia w samolocie.
    • dwa_kubki_herbaty Re: netflix - dorada potrzebna 21.04.24, 17:55
      Aktualnie nie mam, ale wyłączony miałam już z 6 razy.
      Tam jest tak, że poogladasz co masz poogladać i później nuda.
      Dane z twojego profilu są wazne rok, więc jak znowu aktywujesz to masz zachowane ulubione pozycje, co oglądałaś.
      Jak współdzielilam konto to miałam najwyzszy pakiet, teraz włączam tylko dla siebie, czyli najnizszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka