nat007 23.04.24, 10:52 Potrzebuje dorady emamy. Syn 6 lat prosi zeby mu puszczac bajki do słuchania. Nigdy tego nie robilismy bylo czytanie. Macie cos do polecenia? Płyty odpadają🙂 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raczek-nieboraczek-2 Re: Bajki dla dzieci do słuchania 23.04.24, 10:56 bajki grajki, bajki z ramą, bajkowisko Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Bajki dla dzieci do słuchania 23.04.24, 12:20 O tak, bajki grajki są super. Do tego np audiobooki popularnych książek dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Bajki dla dzieci do słuchania 23.04.24, 14:38 Trącą już myszką. Słychać lwowskie EŁ jakby ktoś się kluską dławił Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Bajki dla dzieci do słuchania 23.04.24, 19:33 Król Ból, Wyprawa na Szklaną górę i Smok Obibok są wieczne! Ale przyznaje, słuchanie o Misiu co gardzi kolektywem było nieco krindzowe 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
ursula.iguaran Re: Bajki dla dzieci do słuchania 23.04.24, 11:52 W Empik Go znajdziesz setki audiobookow dla dzieci do słuchania. Ja osobiście polecam Astrid Lindgren w wykonaniu Edyty Jungowskiej, Opowiadania z piaskownicy, Petson i Findus, Magiczne drzewo. Te audiobooki mamy i syn prawie siedmioletni lubi ich słuchać. Ale widzę że jest też Afryka Kazika, Pan Kuleczka, ksiązki Kasdepke. Myslę że poszukaj dobrych ksiązek dla dzieci a potem sprawdzaj czy jest nagrany audiobook. Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Bajki dla dzieci do słuchania 23.04.24, 13:17 "Ja osobiście polecam Astrid Lindgren w wykonaniu Edyty Jungowskiej, " O rety, straszna jest. Sorry. Moja corka sie tego przestraszyla, tego szczebiotu i skrzekotu. Odpowiedz Link Zgłoś
ursula.iguaran Re: Bajki dla dzieci do słuchania 23.04.24, 13:32 Mój syn lubi Pippi w jej wykonaniu. Ale Dzieci z Bullerbyn mamy czytane przez Irenę Kwiatkowską i przyznaję że to jest inna klasa w porównaniu z Jungowską. Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Bajki dla dzieci do słuchania 23.04.24, 14:58 "Ale Dzieci z Bullerbyn mamy czytane przez Irenę Kwiatkowską i przyznaję że to jest inna klasa w porównaniu z Jungowską." O, super, sprobuje znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Bajki dla dzieci do słuchania 23.04.24, 12:30 Bajki grajki z chomika albo yt. Wszystkie do polecenia był nawet wątek na emamie forum.gazeta.pl/forum/w,567,148635103,148635103,Ranking_bajek_grajek.html?pelna=tak Audioteka ma ksiezki też dużo ok Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: Bajki dla dzieci do słuchania 23.04.24, 12:33 Jest mnóstwo audiobooków na Storytel, Legimi, Audioteka. Świetna sprawa dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Bajki dla dzieci do słuchania 23.04.24, 12:39 Na Youtube wpisz: Bajka muzyczna - jest tego dużo. Zdecydowanie przyjemniej się tego słucha, niż tylko czytanego tekstu i dobrze się przy tym dzieciom zasypia. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Bajki dla dzieci do słuchania 23.04.24, 14:25 NIe bajka a audiobook. MOja prawie 7latka aktualnie słucha Mazurskich w podróży (kilka tomów). No i Harry Potter - czyta Fronczewski Odpowiedz Link Zgłoś
amelia007 Re: Bajki dla dzieci do słuchania 23.04.24, 18:36 Są na YouTube cudowne stare bajki muzyczne, w pierwszorzędnej obsadzie. Piotruś Pan, Pimpuś Sadełko, Alicja w Krainie Czarów i wiele, wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
nat007 Re: Bajki dla dzieci do słuchania 23.04.24, 19:18 Dziekuje za tyle pomysłów🙂 Odpowiedz Link Zgłoś