Dodaj do ulubionych

Siedzi 4 godzinę

• al_sahra Re: Siedzi 4 godzinę 05.05.24, 17:39
      Amerykański serial Seinfeld już to przerabiał 30 lat temu.

• mieszkankaroztocza Re: Siedzi 4 godzinę 05.05.24, 19:40
      Ja się zastanawiam skąd wiadomo, że nie podsłuchuje i jak nie przygląda się ludziom, ani temu co za oknem to gdzie patrzy, bo gdzieś patrzeć musi, chyba że ma zamknięte oczy. Siedzieć i nic nie robić można, można myśleć, można w ogóle nie myśleć. Ja tak mogę siedzieć i nic nie robić jakby mnie w tym miejscu nie było i nie pamiętam nawet czy o czymś myślałam i to się dzieje samo gorzej że nawet czasem jak z kimś rozmawiam. Mam tak od zawsze, miałam tak już na lekcjach w szkole podstawowej, bo mam napisane na świadectwie, wpada w głębokie zamyślenie. W pociągu to bym się po paru godzinach przeszła, ale to tylko dlatego, że przy długim siedzeniu bolą mnie kolana, a nie ma jak rozprostować. Ale też z nikim nie gadam, na nikogo nie patrze chyba że przez chwilę, bo jakoś głupio tak, jak nie da się patrzeć przez okno to zamykam oczy, patrzę na ścianę nad pasażerem na przeciwko mnie lub na te miejsce gdzie się stawia bagaże i podsłuchuje ludzi lub myślę.
    • madame_edith Re: Siedzi 4 godzinę 05.05.24, 20:32
      Ja tak potrafie, bo sie bardzo zamyślam. Potrafiłabym przesiedzieć pół dnia zatopiona w swoich myślach i bym nie zauważyła kiedy czas minął.
    • kachaa17 Re: Siedzi 4 godzinę 05.05.24, 23:47
      Pewnie sobie coś obmyśla

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka