slatynka85 11.05.24, 04:35 U mnie od wczoraj taki 🤣 Pokażcie swoje ulubione kubki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocynder Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 05:52 Co do zasady wolę filiżanki, ale kubek też mam, bo czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 06:42 Nie mam jednego, zbyt lubię kubki, filiżanki, miseczki itd. Ale już sobie postawiłam szlaban na następne (musi to być coś wyjątkowego a nie, że po prostu mi się podoba) Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 08:57 Ja jestem maniakiem kubkowym😆😆 więc mam ich mnóstwo, za każdym razem jak kupuje to obiecuje sobie nigdy wiecej🙈 Twój jest świetny zazdroszczę😅 A to moje ulubione do herbaty bo kawa to ostatnio ze szklanki termicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 09:09 Noo🤣 kocham koty i wszystko co z kotem🤣🙈🐈🐈⬛ Odpowiedz Link Zgłoś
slatynka85 Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 09:15 Piękna kolekcja 🤩Też jestem kociara, nawet sobie wczoraj kupiłam na ścianę takie coś Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 09:19 Ooo super😍😍 Ja jeszcze taką fajną wycieraczkę mam😆 Odpowiedz Link Zgłoś
slatynka85 Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 09:35 Miałam kiedyś tabliczkę z tym przesłaniem poprawioną na TU MIESZKAJĄ KOTY Z RODZINĄ 🙀😊 Odpowiedz Link Zgłoś
banicazarbuzem Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 11:01 Ja mam tabliczkę z napisem w tym domu rządzą koty Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_111 Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 20:17 Ja też uwielbiam kubki - obkupuję się na kocich bazarkach. Za każdym razem obiecuję sobie, że to ostatni raz. Brązowy - mój najukochańszy do porannej kawy Odpowiedz Link Zgłoś
slatynka85 Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 09:15 Fajny 🙂A skąd pojemnik na ciasteczka? Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 09:31 on jest 3 poziomowy - kupiłam kiedyś w auchan na wyprzedaży za 30zł, żałuję, że wzięłam tylko jeden, kubek też z auchan, nie mogę nigdzie znaleźć takiego samego a szukałam przez producenta Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 09:04 Najbardziej lubię wielkie kubki, pół litra minimum Odpowiedz Link Zgłoś
slatynka85 Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 09:17 semihora napisała: > Najbardziej lubię wielkie kubki, pół litra minimum > No ten właśnie mieści dwie szklanki, czyli ma pół litra, aż sprawdziłam przed chwilą 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
condesa1 Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 10:05 Ten ma 750 ml i napisy ustawiające do pionu: 5 sposobów na zachowanie wiecznej młodości. Najważniejszy jest punkt 5😁 Odpowiedz Link Zgłoś
abasia0 Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 10:33 Jestem team filiżanki ale kubki lubię. Mój i chłopa, poranne do kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 10:45 Ten z kwiatkami zaraz spadnie! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 09:04 Wolę filiżanki, ale kubek też mam, a jakże Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 09:14 Nuda. Nawet nie ma mentroskego zdania Odpowiedz Link Zgłoś
slatynka85 Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 09:18 daniela34 napisała: > Wolę filiżanki, ale kubek też mam, a jakże Ty to jak zawsze stylowo 😊 Daj zdjęcie ulubionej filiżanki 🙏 Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 10:56 Śliczne, i kubek, i filiżanka. W moim guście Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 09:14 Ostatnio na Aliexpress znalazłam kubek idealny do picia kawy przy emamie Odpowiedz Link Zgłoś
misiamama Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 21:07 poprzedniczki chyba bardzo młode albo pozapominały. tam jest napisane, czy Pani/Pan pracuje w GRU. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 16:40 Sklep nazywa się Nad Wyraz, Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
nuka_2 Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 09:46 Mój ulubiony w pracy, to taki, który dostałam od pacjentek, mamy i córki. Odpowiedz Link Zgłoś
slatynka85 Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 09:50 nuka_2 napisała: > Mój ulubiony w pracy, to taki, który dostałam od pacjentek, mamy i córki. Wzruszający prezent 💙Kubek ekstra Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 10:47 Uprawiam marszobiegi z kawą od rana Więc mój najukochańszy to ten, ma wszystko czego wymagam od kubka do biegania Jest lekki, szczelny, zakręcony, myje się w zmywarce i nie stlucze się jak się wywali, a pusty wrzucę do torebki idealnie pasuje do mojego podłokietnika w aucie Sfatygowany , ale nie wymienię go, bo nie pamiętam skąd mam, jakaś reklamówka pewnie i nigdzie nie widziałam podobnie praktycznego 😆 Jak mam czas na kawkę na tarasie, to bazowa filiżanka Mam różne zabawne i nie nadruki, ale nie przywiązuje się do nich, nie mają dla mnie znaczenia, bardziej forma Odpowiedz Link Zgłoś
nat007 Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 19:29 Tez miałam taki i zgubily mi dzieci pokrywke🙁 teraz pijam w takim Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 19:40 Na "w biegu" miałam kiedyś cudo: kubek termiczny. Leciutki, dość wąski (to dla mnie ważne, bo mam drobne dłonie), a przede wszystkim genialnie trzymał ciepło! Raz zapomniałam go w pracy w piątek po południu a w poniedziałek rano kawa nadal nie była całkiem zimna! To była reklamówka jednej uczelni, markowe kubki mogą się schować! Niestety przepadł gdzieś w niebycie... I nie mogę odżałować. Potem kupiłam polecany na ematce firmowy, ale się nie umywa. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 10:51 Stan sfatygowania pokazuje wiele dosłownie i między wierszami.. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 11:24 Ktos z St Javelina zgapił, czy na odwrót? Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 12:09 lodomeria-zgapione to złe słowo, ponieważ symbol ten nie jest opatentowany ani nie ma praw autorskich, został zaadoptowany przez szereg ludzi/organizacji w postaci różnych memów ale też logo na przedmiotach ubraniach. Pre-twórca-bo Borys oparł swoje dzieło na ikonie Madonny z Kałasznikowem Evgeniy Shalashov - ale sam Shalashov choć zdziwiony zalewem javielińskich matek nie rościł pretensji bo dochód z nich szedł na ukrainę Moja kasa ( zakup kubków, koszulek ) tez poszła na wsparcie ukraińskich żołnierzy Gruu- mam tez koszulkę, nienoszona, nieruszana , nieużywana nawet do spania. Może kiedyś zawiśnie w antyramie- jak juz to cale gówno się skończy-jako piękna pamiątka Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 12:16 Ja kolekcjonuję kubeczki rozmaitych służb i formacji oraz polityczne. A z takich super pamiątek to mam już dziesięcioletni komin na szyję "Samoobrona Majdanu". Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 12:17 o widzisz..a ja ostatnio taki fajny dostałam i długo myslałam co z nim zrobic ech ale bede pamiętać na przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 21:10 Koniecznie, przyjmuję wszystkie: nasze, sojusznicze i wrogie też Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 12:34 Dzięki za to wyjasnienie! Ja póki co tylko kasę wpłacam, nie mam jeszcze żadnych artefaktów. Daj znać, jak jakies ciekawe zbiórki wynajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 12:39 nie siedzę już w temacie tak jak kiedyś -kubek ma 2lata , wtedy to sie działo..oj działo.. ale jak coś wpadnie to dam znac - spoko ! Odpowiedz Link Zgłoś
alterego72 Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 10:53 Ulubionych kubków i filiżanek mam zdecydowanie za dużo . Ostatnio taka Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 12:41 Co prawda nie kubek a filiżanka, ale zapraszam na kawę: Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Kubek idealny ☕ 11.05.24, 17:03 Kubek idealny musi mieć cienkie ścianki i obowiązkowo biale/ jasne wnętrze. Nie kupiłabym kubka z czarnym środkiem. Odpowiedz Link Zgłoś