ekstereso Re: Przytulcie 21.05.24, 18:56 Bardzo Cię rozumiem. My w niedzielę pożegnaliśmy naszego 17 l. Też mi bardzo trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
lena.morgenstern Re: Przytulcie 21.05.24, 22:33 Bardzo mi przykro… Trzymaj się 💕 Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Przytulcie 22.05.24, 06:45 Bardzo mocno prxytulam. Wiem, co czujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Przytulcie 21.05.24, 19:09 Przykro mi wyjdzie słońce, w końcu wyjdzie.... przytulam Odpowiedz Link Zgłoś
ikonieckropka Re: Przytulcie 21.05.24, 19:18 Trzymajcie się mocno! Przykro bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Przytulcie 21.05.24, 20:38 Dzieki dziewczyny. Jednak zupelnie sie posypalam😓 Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Przytulcie 22.05.24, 00:04 To normalne, trudno się nie posypać po stracie przyjaciela, który kochał bezwarunkowo i zawsze był wierny i lojalny 😞 Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Przytulcie 21.05.24, 20:43 Wyjrzy, chociaż może nie tam i nie wtedy, kiedy się będziesz spodziewać. Ale to może i lepiej. Za dziecko trzymam kciuki. A ten piękny piesek się już nie meczy i to jest ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Przytulcie 21.05.24, 22:41 Przytulam. Wyjrzy, kiedyś z pewnością wyjrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Przytulcie 22.05.24, 03:45 Przykro mi, trzymaj się! Słońce wyjrzy, zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Przytulcie 22.05.24, 06:40 Wyjrzy, wyjrzy Żal pieska, ale dał ci 14 wspólnych lat, a Ty mu 14 lat szczęśliwego życia Biorąc zwierzaka zawsze mam pożegnanie wpisane w te wspólna przygodę, niestety I zdrowia dla córeczki ❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Przytulcie 22.05.24, 07:45 Przytulam. To są bardzo cięzkie chwile. Mam 13 letniego Cykora i jego (o nieznanym wieku) mamusię, czyli Piszczałkę.Koty. Ona prawdopodobnie ma cos koło 20 lat. Na pewno więcej niż 16. 16 lat temu się wprowadzaliśmy i ona już była dorosłą kocicą, która krążyła między domkami. Ona jest tak cudowna, a poza tym jest wielkim wsparciem dla mojego Młodszego, że na samą myśl, że może odejść, serce mnie boli. Ostatnio uznała, że najlepiej w nocy jej się śpi na mojej poduszce. Grzecznie oddaję Wszystko, aby była szczęśliwa i jak najdłużej z nami była. Pożegnałam już kilkoro zwierząt. Wiem przez co przechodzicie Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Przytulcie 22.05.24, 11:06 Dziewczyny, zostaly mi leki dla psa cardisure i benakor. Moze ktorys z waszych psow bierze, ewentualnie znacie moze jakas fundacje z chorym na serce psem? W moim schronisku nie potrzebna, napisalam do dwoch fundacji z ktorymi wspolpracujemy, ale tez nic. 🤷🏻♀️ Popytajcie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Przytulcie 22.05.24, 11:15 Przytulam. Wiem jak to jest jak ukochane zwierzę umiera, jak się tęskni później. Ja jeszcze po 20 latach do mojego szczurka Czaka tęsknię. Odpowiedz Link Zgłoś
barattolina Re: Przytulcie 22.05.24, 11:30 Wiem co czujesz, 8 maja musiałam pożegnać moją najsłodszą najukochańszą koteczkę. Mój ówczesny chłopak znalazł ją 12 lat temu, wałęsającą się w okolicach jego pracy. Miała wtedy około 4 tygodni. Przygarnęliśmy ją, wychowaliśmy na porządnego kota. Była idealna. Bardzo mnie kochała, a ja ją. Dziś mijają 2 tygodnie odkąd jej nie ma i cały czas mam łzy w oczach na myśl o tym, ze nigdy już jej nie będzie. Przytulam. Odpowiedz Link Zgłoś