lesnajagoda1 12.07.24, 22:18 Komu kibicujecie? To zdecydowanie nie jest finał marzeń, ale chyba ciut minimalnie Anglii. Jak patrze na Cucurelle to wiem, ze nie chce wygranej dla Hiszpanów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sueellen Re: Hiszpania-Anglia 12.07.24, 22:26 Moje dzieci są pół Hiszpankami, chłop Anglik. Jego córka zaręczona z Hiszpanem. Mecz będziemy oglądać wspólnie 😅. Chowam już szkło. Odpowiedz Link Zgłoś
bruy-ere Re: Hiszpania-Anglia 12.07.24, 23:28 Źle mi się podpięło, ale przy okazji zapytam - komu kibicujesz w tej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 09:51 Moi znajomi w podobnej sytuacji (tylko inne narodowości) na pytanie "za kim jesteś" odpowiadają "za naszymi" Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Hiszpania-Anglia 14.07.24, 10:11 moj syn lewak sie smieje, ze to "showdown of the colonisers" - zwyciezca dostaje obie ameryki Odpowiedz Link Zgłoś
leyla76 Re: Hiszpania-Anglia 12.07.24, 22:30 My na Anglię. Po drodze wykruszyły nam się drużyny na które kibicowaliśmy, Polska, Turcja, Szwajcaria. Została tylko Anglia. Odpowiedz Link Zgłoś
lesnajagoda1 Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 00:27 Polska to szkoda gadać... Ale widze, ze tych za Anglią jest chyba mniej niż za Hiszpanią. Wszędzie Hiszpania i Hiszpania Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia_is_back Re: Hiszpania-Anglia 12.07.24, 23:31 Anglia powinna odpaść na etapie 1/8 z tym żenującym poziomem, który prezentuje. Cokolwiek innego niż zwycięstwo Hiszpanii będzie żartem Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 12:20 W półfinale grała już dobrze, wcześniej rzeczywiście kuriozum. Żartem to by było, jakby wyżej awansowała Francja. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Hiszpania-Anglia 12.07.24, 23:42 lesnajagoda1 napisała: > Komu kibicujecie? Spain all the way ... ale poniewaz Brits sa underdog, to moze byloby fajnie gdyby im sie udalo Tak wyglada rozdarte pikajace serduszko BTW, bardziej mnie wciaga Copa America niz Euro Cup, szczegolnie ze po raz pierwszy w historii Canada nie tylko w Copa zagrala ale doszla do 1/4 finalow - yuppie! Sure, przegralismy sromotnie z Argentina (2x, eh - raz w grupie, drugi raz w 1/8) ale i tak jest to amazing, amazing result ... so far Jeszcze jutro Canada-Uruguay o 3 miejsce - Go Canada Go!!! Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 00:33 Hiszpania. U było by przykro jakby przegrała. Odpowiedz Link Zgłoś
niemoralna Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 07:57 Mieszkam w UK ,ale jestem za Hiszpania a nie Anglia ponieważ ich poziom kwalifikował się do maks 1/8 finału a prześlizgnęli się na wydre do finału. Szwajcaria i Holandia bardziej zasługiwała na finał a nie Anglia Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 09:45 Hiszpania. Anglia grala fatalnie, jedynie ostatni mecz przeciwko Holandii byl na poziomie. Mieli szczescie ze zaszli tak daleko i uwazam ze nie zasluguja na tytul mistrza Europy. Dlatego jestem za Hiszpania. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 09:45 Oczywiście, że Hiszpanii. Z żadnych tam sentymentów, ale dlatego, że pokazali więcej dobrej gry. A jakim cudem Anglicy weszli do finału, to nikt nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
kubek0802 Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 11:17 Oczywiście że Hiszpania. Na kilka drużyn nie mogłam patrzeć np. Francję, Belgię,Anglię. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 12:18 Tradycyjnie Anglii, ale Hiszpanie tak mi się podobali w półfinale, że chyba nie będę płakać, jeśli Anglia przegra. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Hiszpania-Anglia 14.07.24, 09:55 Ja będę kibicował Anglii, ponieważ od 1966 nic chłopaki nie wygrali, a Hiszpania miała swoje tłuste lata w erze "tiki-taki", czyli nie tak dawno temu. Anglia jest na fali wznoszącej, od fatalnych meczów grupowych i później cudu w meczu ze Słowacją, grają coraz lepiej. Jeżeli utrzymają tendencję, to powinni z Hiszpanią wygrać, tym bardziej, że mają zdecydowanie najlepszych piłkarzy spośród wszystkich drużyn występujących na Euro i od początku byli faworytem bukmacherów (moim zresztą też) do zwycięstwa. Oszczędnie gospodarowali siłami, przez cztery mecze grali chodzonego (w przeciwieństwie do Hiszpanii, która od pierwszego meczu gra olśniewająco i bardzo intensywnie) i dopiero w meczu ze Szwajcarią i Holandią wrzucili wyższy bieg. Jeżeli w finale wrzucą jeszcze wyższy, na miarę swoich możliwości, to wygrają. Odpowiedz Link Zgłoś
kubek0802 Re: Hiszpania-Anglia 14.07.24, 10:59 No i właśnie z tych wszystkich opisanych powodów wygrana absolutnie się im nie należy. Z innych zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś