Dodaj do ulubionych

Hiszpania-Anglia

12.07.24, 22:18
Komu kibicujecie?
To zdecydowanie nie jest finał marzeń, ale chyba ciut minimalnie Anglii.
Jak patrze na Cucurelle to wiem, ze nie chce wygranej dla Hiszpanów.
Obserwuj wątek
    • sueellen Re: Hiszpania-Anglia 12.07.24, 22:26
      Moje dzieci są pół Hiszpankami, chłop Anglik. Jego córka zaręczona z Hiszpanem. Mecz będziemy oglądać wspólnie 😅. Chowam już szkło.
      • bruy-ere Re: Hiszpania-Anglia 12.07.24, 23:13
        Hiszpania 🇪🇸
      • bruy-ere Re: Hiszpania-Anglia 12.07.24, 23:28
        Źle mi się podpięło, ale przy okazji zapytam - komu kibicujesz w tej sytuacji? wink
        • sueellen Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 07:38
          Sobie. Abym to przeżyła 😂
          • bruy-ere Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 10:57
            😅👍
      • mama-ola Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 09:51
        Moi znajomi w podobnej sytuacji (tylko inne narodowości) na pytanie "za kim jesteś" odpowiadają "za naszymi" smile
      • kura17 Re: Hiszpania-Anglia 14.07.24, 10:11
        moj syn lewak sie smieje, ze to "showdown of the colonisers" - zwyciezca dostaje obie ameryki wink
    • leyla76 Re: Hiszpania-Anglia 12.07.24, 22:30
      My na Anglię.
      Po drodze wykruszyły nam się drużyny na które kibicowaliśmy, Polska, Turcja, Szwajcaria. Została tylko Anglia.
      • lesnajagoda1 Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 00:27
        Polska to szkoda gadać...
        Ale widze, ze tych za Anglią jest chyba mniej niż za Hiszpanią. Wszędzie Hiszpania i Hiszpania
    • jkl13 Re: Hiszpania-Anglia 12.07.24, 22:41
      Zdecydowanie Hiszpanii!
    • angazetka Re: Hiszpania-Anglia 12.07.24, 23:24
      Hiszpania.
    • hermenegilda_zenia_is_back Re: Hiszpania-Anglia 12.07.24, 23:31
      Anglia powinna odpaść na etapie 1/8 z tym żenującym poziomem, który prezentuje. Cokolwiek innego niż zwycięstwo Hiszpanii będzie żartem
      • bruy-ere Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 10:58
        👍 👍👍
      • asia_i_p Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 12:20
        W półfinale grała już dobrze, wcześniej rzeczywiście kuriozum. Żartem to by było, jakby wyżej awansowała Francja.
    • bi_scotti Re: Hiszpania-Anglia 12.07.24, 23:42
      lesnajagoda1 napisała:

> Komu kibicujecie?

Spain all the way ... ale poniewaz Brits sa underdog, to moze byloby fajnie gdyby im sie udalo tongue_out Tak wyglada rozdarte pikajace serduszko big_grin
      BTW, bardziej mnie wciaga Copa America niz Euro Cup, szczegolnie ze po raz pierwszy w historii Canada nie tylko w Copa zagrala ale doszla do 1/4 finalow - yuppie! Sure, przegralismy sromotnie z Argentina (2x, eh - raz w grupie, drugi raz w 1/8) ale i tak jest to amazing, amazing result ... so far smile Jeszcze jutro Canada-Uruguay o 3 miejsce - Go Canada Go!!! Cheers.
    • hrasier_2 Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 00:33
      Hiszpania. U było by przykro jakby przegrała.
    • sylwus34 Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 01:38
      Zdecydowanie Hiszpanom.
    • niemoralna Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 07:57
      Mieszkam w UK ,ale jestem za Hiszpania a nie Anglia ponieważ ich poziom kwalifikował się do maks 1/8 finału a prześlizgnęli się na wydre do finału. Szwajcaria i Holandia bardziej zasługiwała na finał a nie Anglia
      • hasty Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 09:13
        Hiszpania
    • astomi25 Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 09:45
      Hiszpania.
      Anglia grala fatalnie, jedynie ostatni mecz przeciwko Holandii byl na poziomie.
      Mieli szczescie ze zaszli tak daleko i uwazam ze nie zasluguja na tytul mistrza Europy.
      Dlatego jestem za Hiszpania.
    • snakelilith Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 09:45
      Oczywiście, że Hiszpanii. Z żadnych tam sentymentów, ale dlatego, że pokazali więcej dobrej gry. A jakim cudem Anglicy weszli do finału, to nikt nie wie.
    • daniela34 Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 09:49
      Hiszpania!
      • kubek0802 Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 11:17
        Oczywiście że Hiszpania. Na kilka drużyn nie mogłam patrzeć np. Francję, Belgię,Anglię.
    • asia_i_p Re: Hiszpania-Anglia 13.07.24, 12:18
      Tradycyjnie Anglii, ale Hiszpanie tak mi się podobali w półfinale, że chyba nie będę płakać, jeśli Anglia przegra.
    • hukers Re: Hiszpania-Anglia 14.07.24, 09:55
      Ja będę kibicował Anglii, ponieważ od 1966 nic chłopaki nie wygrali, a Hiszpania miała swoje tłuste lata w erze "tiki-taki", czyli nie tak dawno temu.
      Anglia jest na fali wznoszącej, od fatalnych meczów grupowych i później cudu w meczu ze Słowacją, grają coraz lepiej. Jeżeli utrzymają tendencję, to powinni z Hiszpanią wygrać, tym bardziej, że mają zdecydowanie najlepszych piłkarzy spośród wszystkich drużyn występujących na Euro i od początku byli faworytem bukmacherów (moim zresztą też) do zwycięstwa. Oszczędnie gospodarowali siłami, przez cztery mecze grali chodzonego (w przeciwieństwie do Hiszpanii, która od pierwszego meczu gra olśniewająco i bardzo intensywnie) i dopiero w meczu ze Szwajcarią i Holandią wrzucili wyższy bieg. Jeżeli w finale wrzucą jeszcze wyższy, na miarę swoich możliwości, to wygrają.
      • kubek0802 Re: Hiszpania-Anglia 14.07.24, 10:59
        No i właśnie z tych wszystkich opisanych powodów wygrana absolutnie się im nie należy. Z innych zresztą też.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka