akseinga1975 29.07.24, 18:11 Jak w temacie który wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taje Re: Netflix czy HBO max 29.07.24, 18:14 Mam oba i gdybym miała wybierać to jednak chyba HBO Max. Ostatnio Netflix rozczarowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Netflix czy HBO max 29.07.24, 18:15 Zależy co chcesz oglądać; obydwa mają swoje włąsne produkcje których nigdzie indziej się nie obejrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga1975 Re: Netflix czy HBO max 29.07.24, 18:21 Teraz mam netflixa, ale ostatnio same gnioty Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Netflix czy HBO max 29.07.24, 18:56 Miałam dziś chwilę na przejrzenie Netflixa,na który długo nie zaglądałam i załamałam się- co za chłam. Obejrzałam jeden odcinek Dekameronu-mialo być pewnie z polotem,niestety nie wyszło. Z nowych produkcji kompletnie zero czegoś ambitniejszego i strawnego Zastanawiam się,czy nie zrezygnować. Max chyba ciut lepsze,chociaż też ostatnio wszystko jakieś płytkie i z idiotycznym.humorem. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Netflix czy HBO max 29.07.24, 19:02 Jezeli ciagnie cie w lewo strone i lubisz w kazdej produkcji wstawki antykoscielne, elgebety itp nowomode to Netflix polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
melikles Re: Netflix czy HBO max 29.07.24, 19:16 Ale to HBO ma kategorię Filmy LGBT. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Netflix czy HBO max 29.07.24, 19:58 Netlix tez, ale to za malo. Tam wszedzie sa teraz wstawki, nawet w koreanskich, czy greckich filmach. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Netflix czy HBO max 29.07.24, 20:01 Miałam Netflix Disney + i prime. Zostawiłam prime i Disney z uwagi na dzieci ( ale zamierza zrezygnować). Netflix mnie strasznie irytuje swą "poprawnością" i wiele filmów odrzucam z miejsca. Głównie oglądam prime i BBC player. HBO nie znam. Chciałabym mieć dostęp do klasyki kina. Odpowiedz Link Zgłoś
fandorina Re: Netflix czy HBO max 29.07.24, 20:10 Netfix ma opcję karty podarunkowej bez zobowiązań mozna obejrzec wszystko co ciekawe a potem dłuza przerwa. Wiec pokecam hbo a Netflix z doskoku co kilka miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
tyggrysio Re: Netflix czy HBO max 31.07.24, 18:54 HBO tez mozna wziac na miesiac. Chyba ze ta karta podarunkowa to cos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
usha Re: Netflix czy HBO max 31.07.24, 08:10 Mam Netflix, HBO Prime i Apple - najlepszy wg mnie HBO i Prime. Netflix jest za bardzo nachalnie poprawny politycznie, co mnie strasznie irytuje. W dodatku ostatnio nic tam ciekawego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Netflix czy HBO max 31.07.24, 08:28 Netflix ma dużo więcej produkcji i dużo częściej premiery. HBO ma tysiąc razy lepsze produkcje, ale długo się na nie czeka. Najlepiej mieć jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
melikles Re: Netflix czy HBO max 31.07.24, 08:33 Netflix skończył się po Narcos i Breaking Bad. Teraz to sieczka. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Netflix czy HBO max 31.07.24, 13:45 Dużo cię ominęło w takim razie. Odpowiedz Link Zgłoś
login.na.raz Re: Netflix czy HBO max 31.07.24, 09:09 Nie wiem, co jest na HBO. Mam Netfilxa i raczej zrezygnuję, nie ma co tam oglądać. Odswiezylam sobie stare odcinki Dextera i teraz nie mogę trafic na nic, co by mnie wciągnęło. Same gnioty. W każdym razie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dekoderka Re: Netflix czy HBO max 31.07.24, 09:15 Netflixa mamy jeszcze tylko ze względu na tani abonament 10 zł. Ale rzadko tam teraz można znaleźć cokolwiek ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Netflix czy HBO max 31.07.24, 09:29 Ma netfliksie oglądam glownie dokumenty, zawsze znajdę cos ciekawego. Moj maz woli prime, bo tam mnostwo filmow i seriali sensacyjnych, w stylu zabili go i uciekł, czyli niezłych odmożdżaczy po umyslowej robocie 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Netflix czy HBO max 31.07.24, 11:25 ja np. oglądam ostatnio stare SATC, moje guilty pleasure, a to jest tylko na HBO. to jest niezła podróż w czasie do lat 90-tych, jak świat się jednak zmienił ta Carrie łażąca z papierosem w swoim mieszkaniu (!) i paląca przy niepalących koleżankach (!), te dziwaczne fryzury.. no i te stylizacje z lat 90-tych w wersji SATC na bogato ale odpowiadając na pytanie - HBO miało produkcje z wyższej półki niż Netflix. np. Ród Smoka leci na HBO. smoki są zrobione spektakularnie. ja np. oglądam sobie wielokrotnie same sceny ze smokami, szczególnie te momenty jak są wkurzone i jedzą ludzi HBO teraz jest Maxem i ma też produkcje Playera, czyli wszystkie te polskie seriale. Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga1975 Re: Netflix czy HBO max 31.07.24, 11:31 O super bo Belfra bym obejrzała. Odpowiedz Link Zgłoś
login.na.raz Re: Netflix czy HBO max 31.07.24, 13:14 satc jest tez na netflix, moze od niedawna. Kiedyś b.lubiłam ten serial. teraz własnie zaczęłam oglądac ponownie i... no nie. Infantylizm, desperacja głównej bohaterki jest dla mnie nie do przełknięcia. Jednak jak miałam 20 lat odbierałam ten serial zupełnie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
bluea.nna1 Re: Netflix czy HBO max 31.07.24, 17:45 Mam oba i w razie wyboru zostawiłabym HBO max. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Netflix czy HBO max 31.07.24, 18:15 To zależy Mam N od lat, a HBO to może z miesiąc i już nie miałam co oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Netflix czy HBO max 31.07.24, 18:23 U nas na Netflix jest Monk A na MAX (było HBO) SATC z polskimi napisami. Ja nie mam telewizji i platformy streamingowe traktuje jak kolejne programy. Brałabym więc oba. Odpowiedz Link Zgłoś