Dodaj do ulubionych

Masakra w Anglii

• livia.kalina Re: Masakra w Anglii 05.08.24, 22:41
      Czy w związku z tym gwałtem, pana konfiarza Malczewskiego, z Anglii należy wyrzucić wszystkich Polaków? Bo ja jak jeżdżę do Anglii turystycznie, minimum raz w roku, to nikogo nie krzywdzę, prawa nie łamię i niespecjalnie widzę powód, żeby mnie stamtąd wyrzucać.
      • husky_cat Re: Masakra w Anglii 05.08.24, 22:51
        A czy przestępstwa Polaków były systemowo ukrywane i pozostawaly przez lata bezkarne jak te w Rotherham?
        Poczytaj jak to wyglądało, zresztą nie tylko tam to może zrozumiesz dlaczego ludziom się wreszcie ulalo
        • livia.kalina Re: Masakra w Anglii 05.08.24, 22:55
          Nie wiem czy były "systemowo ukrywane" tak jak i ty nie wiesz czy były ukrywane te albo inne. Pytam się ciebie czy czujesz się odpowiedzialna za gwałt Malczewskiego i uważasz, że wszyscy Polacy powinni zostać usunięci z UK?
          • husky_cat Re: Masakra w Anglii 05.08.24, 23:05
            To dotycxaj jak nie wiesz.
            To się działo przez lata, skrzywdzono ponad 1500 dziewczynek. Przynajmniej tyle powiedziało, a ile ukrywalo swoją krzywdę nie wiemy.

Znajdziesz sama artykuł czy ci pomóc połączyć kropki?

Szczepan dostał to na co zasłużył.
            A złość Anglików budzi fakt, że przestępstwa imigrantów spoza Europy są często ukrywane w imię poprawności politycznej

Powtarzam, doczytaj, a dopiero potem wspominaj w tym kontekście o Szczepanie.
            • paskudek1 Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 09:15
              No widzisz, a u Polaków jakoś systemowe ukrywanie pedofilii przez Kościół takiego masowego wkurwu nie spowodowało. Niektórzy nadal bronią skurwieli.
              • husky_cat Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 10:40
                Ależ wywolalo, chyba nie masz pojęcia o tym co się dzieje dookoła ciebie.
                Ale wciąż, księża to Polacy, a w każdej nacji jest jakiś tam odsetek odpadów. Tym bardziej więc ludzie nie chcą obcych pedofilii i morderców, skoro swoich mają aż nadto.

Paskudku, przecież w tym wątku doskonale widać, że niektórym nie przeszkadzają mordercy i pedofile z importu, jak choćby tobie, więc dziwi cie to, że innym nie przeszkadzają księża pedofile?
                • paskudek1 Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 11:12
                  Taa, wywołało 🤣🤣🤣. Weź mnie nie rozśmieszaj. Owszem, były protesty, demonstracje ale nadal wiele osób, nawet tutaj, bronili księży jak niepodległości. Ba, są te te same osoby, które tutaj tak płaczą nad kryciem pedofilii wśród imigrantów. Więc wybacz, ale jakoś nie wierzę w te wasze krokodyle łzy.
                  • husky_cat Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 12:10
                    Oczywiście, że ma to skutki, wiele osób odchodzi od kościoła.
                    Trudno odesłać księdza pedofila, skoro jest Polakiem. Imigranta lub jego potomka jak najbardziej można i powinno się to robić.

Co się dziwisz, ty nie masz nic przeciwko pedofilom imugrantom, inni przeciwko pedofilom w sutannach.
                    A ja uważam, że skoro już mamy dzume to nie potrzeba nam cholery ☺
                    • paskudek1 Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 20:21
                      Ależ odsyła się księdza pedofila.... na inną parafię. A ja bym wolaka żeby odsyłać do pierdla. Jak KAŻDEGO INNEGO przestępcę niezależnie od koloru skóry, tego skąd pochodzą jego babcia z dziadkiem itd itp.
                      • husky_cat Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 20:59
                        No popatrz, a w Rotherham nawet nie odsylali, policja i lewactwo latami chronili pedofilów, którzy śmiali się w twarz ofiarom i ich rodzinom.

A teraz w miejscu gdzie niemal każdy zna ofiarę pakistanskich pedofili umiescili w hotelu nielegalnych imigrantów. To jest kpina z ofiar
                        • bardzo_wredna_dziewucha Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 21:01
                          husky_cat napisała:

> No popatrz, a w Rotherham nawet nie odsylali, policja i lewactwo latami chroni
                          > li pedofilów, którzy śmiali się w twarz ofiarom i ich rodzinom.
                          >
                          > A teraz w miejscu gdzie niemal każdy zna ofiarę pakistanskich pedofili umiescil
                          > i w hotelu nielegalnych imigrantów. To jest kpina z ofiar

W wielu krajach przez lata tolerowano pedofilię/tortury dzieci w imię religii. Tej czy innej (Kanada, Irlandia, Polska).
                          • husky_cat Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 21:31
                            Tam tolerowano w imię poprawności politycznej.
                            I za każdym razem zarówno sprawcom jak i tolerujacym wybuchło lub wybuchnie to w rękach.
                            Niechęć do kościoła juz cie nie dziwi, prawda? ☺
                          • malgosiagosia Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 22:13
                            bardzo_wredna_dziewucha napisała:

> W wielu krajach przez lata tolerowano pedofilię/tortury dzieci w imię religii.
                            > Tej czy innej (Kanada, Irlandia, Polska).

Czyli wg ciebie znaczy to, ze dalej mamy tolerowac w imie innej religii?
            • livia.kalina Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 11:45
              Nic nikt nie ukrywa „w imię poprawności politycznej”. Jak zamorduje Polak to od razu piszesz- odpowiedział i dobrze i na tym KONIEC . Jak zamorduje Anglik z większą ilością pigmentu w skórze to od razu nawołujesz do rasistowskiego linczu, do krzywdzenia przypadkowych osób, , tylko w imię tego, że też mają trochę więcej pigmentu w skórze. Niestety nie ty jedna a rasistowskie zamieszki i lincze nie mają nic wspólnego z ochroną kogokolwiek, wyęcz przeciwnie- generują kolejne ofiary i stąd decyzja by nie dawać im paliwa.
              • husky_cat Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 12:06
                Czytałaś artykuł o gwaltach w Rotherham czy nie mieści się to w twoim pejzażu wewnętrznym?
                Chyba tak, inaczej nie mowilabys, że nikt nie kryje. Kryli latami.
                Doczytaj
                Po pierwsze, wątpię by Anglicy tego mordercę uznawali za Anglika. Po drugie jeśli władze się obudza i zaczną słuchać ludzi i będą nielegalnych imigrantów odsyłać to tak jak najbardziej przełoży się to na poprawę bezpieczeństwa i ochroni niejedno życie

Btwjakoś nie kojarzę twojego oburzenia z powodu zamieszek imigrantów choćby we Francji. Czyli im wolno, Anglikom we własnym kraju nie wolno
        • cranberries1983 Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 20:12
          a czy tego polaka ktos broni?
          • pursuedbyabear Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 20:17
            Nie broni, ale jednocześnie panie "Brytania dla Brytyjczyków" nie mają nic przeciwko podpalaniu budynków z ludźmi w środku, plądrowaniu, niszczeniu mienia.
            Rasie panów wolno.
            • cranberries1983 Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 22:26
              ta fala przemocy idzie na szeroko... pytanie co ci ludzie muszą usłyszeć, zeby się w końcu zatrzymać
      • abria Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 10:26
        ja osobiście uważam, ze pan Malczewski z rodzina powiini zostac usunieci z UK z dozywtnim zakazem wjazdu (nawet miedzyladowanie w UK, zeby sie przesiasc na inny samolot powinno byc dla niego zakazane)

a gdyby UK bylo w UE, to ten wyrok powinien z automatu oznaczac tez zakaz wjazdu do pozostalych krajow UE
        • livia.kalina Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 11:46
          Pytanie nie brzmi czy gwałciciel Malczewski z rodziną powinien być usunięty tylko czy Anglia powinna wyrzucić wszystkich Polaków.
          • husky_cat Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 12:13
            Powinni usunąć wszystkich Polaków, którzy są tam nielegalnie albo dostali się nielegalnie.
            Może być?
            Oraz wszystkich Polaków na socjalu i wszystkich, którzy popełnili/popełnia przestępstwa.
            To chyba uczciwe?

I powinno dotyczyć WSZYSTKICH imigrantów w każdym europejskim kraju ☺
            • abria [...] 06.08.24, 13:01
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • husky_cat [...] 06.08.24, 13:17
                • abria [...] 06.08.24, 13:27
                  • husky_cat [...] 06.08.24, 13:56
                    • abria Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 16:14
                      ty nienawidzisz Palestynczykow, a ja po prostu obawiam sie twojej nacji
                      • husky_cat Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 17:17
                        Obawiasz się Polaków? Bo jeden z prapradziadkow z nikogo Żyda nie robi, także w ich oczach 😁
                        Obawiaj się raczej Palestyńczyków, lubią się wysadzić wśród ludzi, lubią zamachy i gwałty. I lubią wysyłać własne dzieci by zabijaly ludzi.
                        • abria Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 18:10
                          obawiam sie miszkancow wzgorz golan twojego pokroju rowniez

wy tez lubicie zabijac - co wlasnie pokazujecie
                          • husky_cat [...] 06.08.24, 19:59
          • abria Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 12:53
            czy Anglia powinna wyrzucić wszystkich Polaków.

Jezeli ma taka fantazje to powinna miec do tego prawo. Dlaczegoz by nie? Tym bardziej, ze przez lata Polacy stanowili najwieksza grupe narodowosciowa w wiezieniach.
            • asia.sthm Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 12:59
              Wszystkich ich zocha chce mieć u siebie i doczeka się
              • husky_cat Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 13:15
                Twoja córka zocha chce mieć u siebie wszystkich zwyroli z całego świata? Gena nie wydlubiesz 😂
                • abria Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 13:28
                  zocha to jestes ty
                  • husky_cat Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 13:52
                    Nie, zocha, koniecznie z małej litery to córka albo matka asi.
                    Z jakiegoś powodu ona ma sentyment do tego imienia. Może też jej w rodzinie nie lubili, tak jak ciebie 😁
                    • abria Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 16:13
                      nie oszukuj sie: dla na sto ty jestes zocha
                      • husky_cat [...] 06.08.24, 17:18
                        • abria [...] 06.08.24, 18:11
                          • husky_cat [...] 06.08.24, 20:01
      • tanebo001 Re: Masakra w Anglii 07.08.24, 09:29
        www.youtube.com/shorts/t_z9jCu_Sjo
    • bardzo_wredna_dziewucha Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 18:14
      A tymczasem w UK ostrzegają, że wzywanie do nienawiści w internetach będzie traktowane tak samo jak czynny udział w protestach white power i grożą aresztowaniami narodowościowo wzmożonych. Husky_cat, masz przygotowaną szczoteczkę do zębów i gacie na zmianę?
      • husky_cat Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 20:07
        Gacie wyślę tobie ☺
        Ale jak to tak, to znaczy, że w UK jednak nie kochają imigrantów? Jak to się mieści w pejzażu wewnętrznym pożytecznej idiotki? ☺

Btw może by tego nie było gdyby rząd brytyjski chronił Brytyjczyków. Takie postępowanie jak Rotherham i wielu innych miejscach sprawił, że ludzie pekli. Mogą wciąż chronic imigrantów i ich potomków ale to nie zmieni niechęci Brytyjczyków, a w końcu pojawi się ktoś kto to zagospodaruje.
        Putin lubi to do czego doprowadzili pożyteczni idioci
        • bardzo_wredna_dziewucha Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 20:49
          husky_cat napisała:

> Gacie wyślę tobie ☺
          > Ale jak to tak, to znaczy, że w UK jednak nie kochają imigrantów? Jak to się mi
          > eści w pejzażu wewnętrznym pożytecznej idiotki? ☺
          >
          > Btw może by tego nie było gdyby rząd brytyjski chronił Brytyjczyków. Takie post
          > ępowanie jak Rotherham i wielu innych miejscach sprawił, że ludzie pekli. Mogą
          > wciąż chronic imigrantów i ich potomków ale to nie zmieni niechęci Brytyjczyków
          > , a w końcu pojawi się ktoś kto to zagospodaruje.
          > Putin lubi to do czego doprowadzili pożyteczni idioci

Zgłosiłam cię do moderacji i administracji forum, mam nadzieję, że będziesz mieć znów dłuższe wakacje (w Londynie, a jakże!) i forum odpocznie od twojego rasistowskiego i ksenofobicznego bełkotu.
          • husky_cat Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 20:54
            A ja mam nadzieję, że pożyteczne przekonają się kogo bronią.
            Dzieci w Rotherham i Southport były niewinne, pożyteczne idiotki nie są.

Zgłoś raczej swój antysemicki ściek☺
            • midge_m Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 21:27
              husky_cat napisała:

> A ja mam nadzieję, że pożyteczne przekonają się kogo bronią.
              > Dzieci w Rotherham i Southport były niewinne, pożyteczne idiotki nie są.
              >
              > Zgłoś raczej swój antysemicki ściek☺

Twoje dzieci też są niewinne. Niewinne dziatki czekające aż matka jest przeprowadzi do bezpiecznego kraju. Pewnie codziennie łkają po kątach domowych za bezpieczeństwem i czystością rasową Korei Północnej. Jaka z ciebie matka że ich nie chronisz?? Jak traktujesz ich prawo do bezpieczeństwa?? Czy mąż wie jak je depczesz???
              • husky_cat Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 21:55
                Moje dzieci się dobrze miewaja w Polsce, tej w której chronione są granice ☺
                • midge_m Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 21:59
                  husky_cat napisała:

> Moje dzieci się dobrze miewaja w Polsce, tej w której chronione są granice ☺

Cytując za okopress które tak uważnie studiujesz (btw, 67 to nie 75, uczą tego we wczesnych latach podstawowki: Maciej Duszczyk, przekonuje, że za granicę nie są wyrzucane osoby szczególnie wrażliwe (kobiety w ciąży, osoby z niepełnosprawnościami) oraz osoby, które zadeklarują, że chcą się ubiegać o ochronę międzynarodową.). Ci urodzeni imigranci w Polsce to przecież case Southport. Jak bardzo nie znosisz swoich dzieci i chcesz żeby je imigrant zadźgal??
                  • husky_cat Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 23:17
                    Nie uważnie, czasem lubię się z nich pośmiać. Tyle to popiera pushbacki, a sprawdź ile % popiera użycie broni.
                    Może przekonywać, a ty możesz wierzyć, specjalnie dla ciebie, żebyś dalej wierzyla, utworzono strefę buforowa ☺
                    Najwyraźniej ty nie znosisz swoich i siebie także skoro tak chcesz imigrantów.
                    Cóż, musisz mieć smutne życie.
                    Fyi normalni ludzie nie muszą sobie wymyślać męża i dzieci, po prostu to mają. Inni muszą, dlatego podejrzewają o to wszystkich ☺
          • midge_m Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 21:29
            bardzo_wredna_dziewucha napisała:

> Zgłosiłam cię do moderacji i administracji forum, mam nadzieję, że będziesz mie
            > ć znów dłuższe wakacje (w Londynie, a jakże!) i forum odpocznie od twojego rasi
            > stowskiego i ksenofobicznego bełkotu.

Troll bez forum nie istnieje... Przecież ono tu całe dnie spędza. Pewnie jakiś biedny facet któremu ktoś o innym wyznaniu/kolorze skóry odbił jedyną dziewczynę jaką miał w życiu.
            • husky_cat Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 21:59
              A może to tobie jakaś ładna i mądra odbila faceta, choć pewnie nawet by nie musiała palcem kiwnac 😂
              Zabawne jest, że pożyteczne idiotki krytykują aktywność innych na forum, na którym same siedzą.
              A trolle to po waszej stronie.
              Decyzje rządu w sprawie ochrony granic jasno pokazują, że tych myślących jak ja jest w Polsce więcej 😂
              Handluj z tym ☺
              • midge_m Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 22:05
                husky_cat napisała:

> Decyzje rządu w sprawie ochrony granic jasno pokazują, że tych myślących jak ja
                > jest w Polsce więcej 😂
                > Handluj z tym ☺

Męski troll na kobiecym forum (byś się chociaż nauczył harmonogramu aktywności dzieci skoro zmyślasz historie na ten temat): Polacy głosujący na PO nie chcą emigrantów, to fakt. Anglicy głosujący masowo na Partię Pracy która pierwsze co zrobiła to zerwała absurdalny plan odsyłania imigrantów do Rwandy - ulało im się, nie chcą więcej imigracji. Pantofelek to był zdecydowanie za wysoki poziom dla ciebie.
                • husky_cat Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 23:11
                  Ja nie muszę zmyslac żadnych historii, najwyraźniej oceniasz innych według siebie ☺
                  Ach, jedna pożyteczna załapała, że wyborcy KO nie chcą imigrantów, no proszę 😂
                  Anglicy nie zagłosowali na Partie Pracy licząc na więcej imigrantów tylko ze względu na inne kwestie.
                  Odsylanie do Rwandy to był idealny pomysl i mam wrażenie, że PP zapłaci za to w kolejnych wyborach ☺
                  Zdaje się też, że Włosi planują własne obozy w Albanii.
                  Pantoflek to za wysoki poziom dla pożytecznych idiotow Putina
                  • tanebo001 Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 23:13
                    Tylko dlaczego ten pomysł kurwa nie wypalił???????????????????
                    • husky_cat Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 23:20
                      Nie martw się, w końcu wypali.
                      Pomyśl jaka była narracja choćby 10 lat temu, a teraz; Finlandia uchwalila ustawę o pushbackach, Polska o użyciu broni
                      • tanebo001 Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 23:26
                        Nie wypali bo tylko frajer by tylko na to poszedł. Każdy weźmie kasę i was wydyma. Frajerów którzy chcą się pozbyć swoich kozłów ofiarnych pod wpływem propagandy Kremla...
                        • husky_cat Re: Masakra w Anglii 07.08.24, 09:44
                          Przecież Europa i tak daje kasę krajom z trzeciego świata. Nic nie stoi na przeszkodzie by choćby wspólnie z USA zablokować wszelką pomoc do czasu aż kraje, które ja dostają spełnia pewne warunki.
                          Poza tym a) to nie są nasze kozly ofiarne, b) Kreml to akurat wysyła nam imigrantów i zamierza robić to dalej.
                          Właśnie po to by wywołać zamieszki jak obecnie w Anglii i rok temu we Francji.
                          A jak sądzisz dlaczego zaczęli zwozic na granice białoruska imigrantów kilka miesięcy przed planowanym atakiem na Ukraine?
                          • tanebo001 Re: Masakra w Anglii 07.08.24, 09:53
                            Czyli jeśli więcej będzie biedaków w Afryce to przestaną tu przyjeżdżać? Będziesz. Ja mam inną propozycję - przestajemy wysyłać trawlery na ich wody. A jak się ktoś wyłamie to zatopić. Poczytaj o przelowieniu afrykańskich łowisk i jaki ma to wpływ na Afrykę.
                            • husky_cat Re: Masakra w Anglii 07.08.24, 10:55
                              Tanebo, nie wiem jak ty ale ja nie czuję potrzeby zbawiania świata moim kosztem.
                              A trawlery na afrykańskich lowiskach to zwykle są chińskie
                              • dr.amy.farrah.fowler Re: Masakra w Anglii 07.08.24, 13:23
                                Pół Afryki jest już chińskie, skoro o tym mówimy.
                              • tanebo001 Re: Masakra w Anglii 07.08.24, 21:44
                                Mam w pupie co na ten temat sądzisz. Jak dla mnie jedyną dobrą opcją jest użycie helikopterów bojowych na faszystach.
                                • husky_cat Re: Masakra w Anglii 07.08.24, 22:26
                                  Obawiam się, że w Polsce i ogólnie w całej Europie to pożyteczni idioci są w mniejszości.
                                  A nazywanie faszystami ludzi, którzy po prostu mają dość zbawiania świata swoim kosztem prowadzi do takich sytuacji jak teraz w Wielkiej Brytanii. Oraz do tego, że ludzi przestaje obchodzic jak ich nazywają pożyteczni idioci
                                  • tanebo001 Re: Masakra w Anglii 07.08.24, 22:27
                                    Bo jesteście faszystami. A reszta to tylko oszukiwanie. 1923 pokazał co na was działa.
                                    • husky_cat Re: Masakra w Anglii 08.08.24, 09:48
                                      Och tanebo te wyzwiska używane za każdym razem gdy ktoś się osmieli skrytykowac imigrantów już się zdewaluowaly.
                                      Ludzie chcą ochrony granic i bezpieczeństwa dla swoich dzieci, a pozyteczni mogą sobie piszczec.
                                      Na szczęście nasz premier, w przeciwieństwie do premiera Wielkiej Brytanii to rozumie☺
                                      • midge_m Re: Masakra w Anglii 08.08.24, 12:15
                                        husky_cat napisała:

> Och tanebo te wyzwiska używane za każdym razem gdy ktoś się osmieli skrytykowac
                                        > imigrantów już się zdewaluowaly.
                                        > Ludzie chcą ochrony granic i bezpieczeństwa dla swoich dzieci, a pozyteczni mog
                                        > ą sobie piszczec.
                                        > Na szczęście nasz premier, w przeciwieństwie do premiera Wielkiej Brytanii to r
                                        > ozumie☺

O bezpieczeństwie dzieci mówi ten facet który swoje wyimaginowane dzieci każdego dnia naraża na gwałty i morderstwa. Paradne.
                                        • husky_cat Re: Masakra w Anglii 08.08.24, 14:05
                                          Haha, tobie już się po tych putinowskich rubelkach w główce poprzewracalo, może były czymś wzbogacone 😂
                                          Najpierw atak na mojego męża i dzieci, teraz nazywanie mnie facetem😂. Lenin musiał cie znać gdy nazywał podobnych tobie pożytecznymi idiotami.
                                          Podskakuj do woli, jesteś w mniejszości, która w dodatku z każdym rokiem robi się coraz mniejsza ☺
                                          • midge_m Re: Masakra w Anglii 08.08.24, 14:26
                                            husky_cat napisała:

> Haha, tobie już się po tych putinowskich rubelkach w główce poprzewracalo, może
                                            > były czymś wzbogacone 😂
                                            > Najpierw atak na mojego męża i dzieci, teraz nazywanie mnie facetem😂. Lenin mu
                                            > siał cie znać gdy nazywał podobnych tobie pożytecznymi idiotami.
                                            > Podskakuj do woli, jesteś w mniejszości, która w dodatku z każdym rokiem robi s
                                            > ię coraz mniejsza ☺

Ale jaki atak. Mąż musi być wybitny skoro zamiast znajomości prawa ma po prostu o nim opinie a ty najzwyczajniej w świecie narażasz swoje wyimaginowane dzieci na niebezpieczeństwo trzymając je w kraju gdzie są Pakistańczycy i który na IO jest reprezentowany przez czarnoskórego!
                                            • husky_cat Re: Masakra w Anglii 08.08.24, 14:46
                                              Znajomość prawa nie wyklucza własnych opinii i tak fyi prawo jak najbardziej można zmieniać, jak choćby definicje gwałtu, dodawać jak choćby przepisy dotyczące stalkingu czy praw autorskich. Inne przepisy umierają śmiercią naturalną. BTW wiesz, że w jednym z stanów, chyba na Alasce prawo nakazywalo (i może dalej tak jest ) właścicielom domów wpuszczanie kazdego kto wyrazi chec skorzystania z toalety. Jak sobie wyobrażasz teraz egzekwowanie tego prawa? ☺
                                              Prawo azylowe w obecnej formie to takze przeżytek
                                              Kk to nie jest biblia dana raz na zawsze.
                                              Prawo jest dla ludzi, a nie ludzie dla prawa.
                                              A moje dzieci są u siebie. To zagrożenie ma stąd zniknąć, a nie one
                                              • midge_m Re: Masakra w Anglii 08.08.24, 15:21
                                                husky_cat napisała:

> Znajomość prawa nie wyklucza własnych opinii i tak fyi prawo jak najbardziej mo
                                                > żna zmieniać, jak choćby definicje gwałtu, dodawać jak choćby przepisy dotycząc
                                                > e stalkingu czy praw autorskich. Inne przepisy umierają śmiercią naturalną.

czy śmiercią naturalną umierają przepisy karne dotyczące sytuacji ofiar i ich rodzin? Bo jak się okazuje twoja wyobrażenie o mężu prawniku jest w tej sprawie dość ograniczone.
                                                BTW
                                                > wiesz, że w jednym z stanów, chyba na Alasce prawo nakazywalo (i może dalej t
                                                > ak jest ) właścicielom domów wpuszczanie kazdego kto wyrazi chec skorzystania z
                                                > toalety. Jak sobie wyobrażasz teraz egzekwowanie tego prawa? ☺

Aha... From the BBC: “Urban myth

You might have heard the strange claim that if someone knocks on your door in Scotland and needs to use the toilet, you are bound by law to let them enter.

This was even voted the UK's "fifth most ridiculous law" in 2008, according to the Telegraph.

However, this has been debunked by the Law Commission, which says it "cannot find evidence that it was on the statute book".

The law experts say the myth may have grown around local custom and point to Scottish people's "strong sense of hospitality".”

Nie w USA a w Szkocji i nie ma takiego prawa.
                                                Może spędzaj więcej czasu na rozmowie z mężem prawnikiem bo ta bajeczka po prostu słabo wygląda.

> A moje dzieci są u siebie. To zagrożenie ma stąd zniknąć, a nie one

No ale nie znika, ba, jest gorzej, polskie władze rozdają na prawo i lewo obywatelstwo czarnym! Ile jeszcze lat te wyimaginowane dzieci będą cierpiały i narażały swoje życie bo nie chcesz je chronić???
                                                • husky_cat Re: Masakra w Anglii 08.08.24, 16:29
                                                  Nie, śmiercią naturalną umierają chocby przypisy dotyczące azylow. I dobrze 😁
                                                  I parę innych. Za to zmieniają się inne kwestie i różne zapisy są dodawane.

A to akurat widziałam w tv, we wszystkich ciazach pod koniec nie mogłam spać i w nocy oglądałam tv. Programy lekkie i przyjemne. Nie weryfikowalam tego ani nie rozmawiałam o tym z mężem. Bo i po co?

Jakoś nie widać by rozdawaly na prawo i ma lewo. Za to widać strefę buforowa, za którą nie widać pushbackow ☺
                                                  Ja nie muszę sobie wymyślać rodziny ani życia i właśnie dlatego nie wpadłabym na to by kwestionować informacje od osób na tym forum. Ty non stop albo przyczepiasz się do cudzych rodzin, jak moja czy arweny, albo kwestiinujesz jej istnienie. Chyba to własne doświadczenie tak ci podpowiada.
                                                  Wiesz, ludzie, którzy mają życie nie muszą zajmować się życiem innych. Bo po prostu nas to nie obchodzi.
                                                  Twoje zachowanie wskazuje na to, że nie swojego życia nie masz ☺
                                    • dr.amy.farrah.fowler Re: Masakra w Anglii 08.08.24, 11:29
                                      Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że jak prawie wszystkich nazwiesz faszystami, to słowo to przestaje mieć jakikolwiek ciężar gatunkowy.
                          • lauren6 Re: Masakra w Anglii 07.08.24, 10:14
                            husky_cat napisała:

> A jak sądzisz dlaczego zaczęli zwozic na granice białoruska imigrantów kilka mi
                            > esięcy przed planowanym atakiem na Ukraine?

Pożyteczne pewnie wierzą, że Łukaszenka travel powstało z powodu miłości Kremla do ludów Afryki. Tak z potrzeby pikającego serduszka Putina.
                            • pursuedbyabear Re: Masakra w Anglii 07.08.24, 10:45
                              Oj lauren6, zapomniałaś dodać coś o habibich.

Tymczasem w UK doszczętnie spłonął sklep prowadzony przez ciemnoskórego, podpalony przez bojówkarzy Podawało to BBC. Facet stracił majątek życia. Jakiś komentarz? Nie? Czym ten konkretny facet zawinił?
                              • lauren6 Re: Masakra w Anglii 07.08.24, 21:24
                                A w Warszawie jakaś starucha oblała brązową breją pomnik ofiar Woli. I co, też mam komentować? Nie jestem zawodową dziennikarką i mi nie płacą za komentowanie wieści gminnych i innych 🤷‍♀️
                              • 1matka-polka Re: Masakra w Anglii 07.08.24, 21:29
                                pursuedbyabear napisała:

> Oj lauren6, zapomniałaś dodać coś o habibich.
                                >
                                > Tymczasem w UK doszczętnie spłonął sklep prowadzony przez ciemnoskórego, podpal
                                > ony przez bojówkarzy Podawało to BBC. Facet stracił majątek życia.

Co on tam sprzedawał? Nie mial ubezpieczenia?
                                • dr.amy.farrah.fowler Re: Masakra w Anglii 08.08.24, 11:30
                                  Od zamieszek pewnie nie (to jest standardowe wyłączenie).
                            • evening.vibes Re: Masakra w Anglii 07.08.24, 10:50
                              lauren6 napisała:
                              > Pożyteczne pewnie wierzą, że Łukaszenka travel powstało z powodu miłości Kremla
                              > do ludów Afryki. Tak z potrzeby pikającego serduszka Putina.

Wszyscy wiedzą do czego Łukaszenka wykorzystuje migrantów. Od rasioli różnimy się tym, że dla nas migranci to dalej CZŁOWIEK.
                              • husky_cat Re: Masakra w Anglii 07.08.24, 10:58
                                Człowiek, który świadomie godzi się być bronią w walce Kremla z Europa.
                                Poza tym, naprawdę, nie każdy człowiek musi i ma prawo mieszkać w Europie

evening.vibes napisała:

> lauren6 napisała:
                                > > Pożyteczne pewnie wierzą, że Łukaszenka travel powstało z powodu miłości
                                > Kremla
                                > > do ludów Afryki. Tak z potrzeby pikającego serduszka Putina.
                                >
                                > Wszyscy wiedzą do czego Łukaszenka wykorzystuje migrantów. Od rasioli różnimy s
                                > ię tym, że dla nas migranci to dalej CZŁOWIEK.
                                >
                                >
                                >
                                >
                      • szafkanocna Re: Masakra w Anglii 07.08.24, 08:55
                        husky, ja ciebie podziwiam za wytrwalosc w dyskusjach z tymi lewackimi trollami, chociaz mnie jest szkoda czasu, zeby to wszystko czytac i ripostowac te glupote, jaka kroluje na tym portalu, szkoda zycia.

jak czlowiek nie wchodzi na ematkie to zycie jest piekniejsze.
                        • pursuedbyabear Re: Masakra w Anglii 07.08.24, 09:10
                          Zocha ma czas, ponieważ generalnie niczym innym się nie zajmuje. Istotnie jest za co podziwiać - nazywanie dzieci forumek pomiotem, obrażanie ich matek, sugerowania, że one same zarabiają dudą, cieszenia się z gwałtu na nieletnich Niemkach, bo im się należało za pochodzenie (to był najpaskudniejszy wątek w historii forum). Dodajmy jeszcze powielanie fejków, do których źródeł nigdy nie podaje, a które są do zweryfikowania w 30 sekund. Nie wspomnę o wielokrotnie okazywanej niewiedzy.
                          No biedne to takie, zaszczute, z wymyślonym, nietrzymającym się kupy życiorysem.
                          • husky_cat Re: Masakra w Anglii 07.08.24, 09:39
                            Biedna sumirka z ciekawym zyciorysem, która zawsze wie kto, co i kiedy napisal na forum 😂
                        • husky_cat Re: Masakra w Anglii 07.08.24, 09:46
                          Wiesz, mnie to bawi, one udają, że nie wiedzą ilu Polaków podziela moje poglądy 😁
                          I nijak się to już nie zmieni na korzyść pożytecznych ☺
    • husky_cat Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 18:20
      Oczywiście, gdyby to byly chuliganskie zamieszki imigrantów i ich potomków jak we Francji ewentualnie demonstracje proterrorystyczne to wszystkie pożyteczne tutaj by to usprawiedliwialy.
      Na razie to wiadomo jedno; Brytyjczycy mają dość imigrantów i ich potomków, mają też dość płacenia na ich utrzymanie i problemow z nimi.
      Teraz pozostaje jeszcze kwestia kto i jak to zagospodaruje.

Właśnie dlatego Putin zalewa Europe imigrantami, ponieważ wie, że wcześniej czy później Europejczycy będą mieli dość i wtedy może być bardzo nieciekawie
    • husky_cat Re: Masakra w Anglii 06.08.24, 19:05
      Sumirka jak zwykle w swoim niewyszukanym stylu 😁
      Oko.press publikowalo sondaż, z którego wynika jaki % wyborców KO, TD i innych to zwolennicy pushbackow i użycia broni na granicy ☺
      Ogólnie popiera to niemal 75% Polaków. Nijak się to ma do poparcia pis i konfty razem wziętych 😁
      Premier Tusk podejmuje takie, a nie inne decyzje w sprawie granicy ponieważ tego chcą JEGO wyborcy i ponieważ on sam też ma takie poglądy.
    • malgosiagosia [...] 06.08.24, 20:22
    • niii Re: Masakra w Anglii 08.08.24, 12:15
      To mówię ja, która miała być na tym akurat koncercie Ariany Grande( uwielbiam Jej głos od dziecka i miałam iść z rodziną w UK ).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka