19.08.24, 09:06
Gdzie kupujecie zeszyty do szkoly? Macie moze namiary na jakis dobry sklep online z artykułami szkolnymi?
Obserwuj wątek
    • 35wcieniu Re: Zeszyty 19.08.24, 09:13
      Co rozumiesz przez "dobry"?
      Zeszyty są wszedzie, szukasz czegoś wow czy w czym jest problem?
    • conena Re: Zeszyty 19.08.24, 09:19
      w selgrosie, bo tam jest ogromny wybór i dzieciaki zawsze znajdują takie zeszyty jak im się podobają.
    • ga-ti Re: Zeszyty 19.08.24, 09:23
      W najbliższym supermarkecie. Jadę na sam koniec sierpnia z dziećmi i same sobie wybierają takie, jakie im się podobają. Nie odbiorę im tej frajdy, jedynej w obliczu smutku powrotu do szkoły.
    • kropkaa Re: Zeszyty 19.08.24, 09:25
      Bonito, Empik, Allegro. Z tym, że nie kupuję, bo kolory randomowo wybierają.
    • heca7 Re: Zeszyty 19.08.24, 09:33
      W najbliższym sklepie papierniczym. Zresztą nie ja kupuję tylko synowie sami to robią. Na początek przecież nie potrzebują zapasu zeszytów na cały semestr tongue_out Jak będą widzieli, że im się kończy to podjadą po drodze ze szkoły i kupią. To już nie te czasy, że trzeba było na wszystko polować.
    • mabel_mora Re: Zeszyty 19.08.24, 09:56
      Czasem rzucą w sklepie pod filarami, więc teściowa rano stoi w kolejce (na emeryturze jest, to ma czas)
      Ja dogadana jestem z ekspedientką z księgarni - za paczkę kawy i rajstop zostawia mi pod ladą kilka sztuk.
      Dostałam też w paczce z RFNu kilka fajnych, tylko napisy mają po niemiecku, ale jak się oprawi w papier to nie będxzie widać.

• jkl13 Re: Zeszyty 19.08.24, 10:05
        😀
      • szafireczek Re: Zeszyty 19.08.24, 10:38
        Moje dziecko oznajmiło, że wszystkie zeszyty - w odpowiednich zakładkach - będą w tablecie. Pytam, a jak nauczyciel zechce w dowolnym momencie sprawdzić pracę domową - usłyszałam - to się wydrukuje i się da. Uff, to obecne młode pokolenie!
        • kanna Re: Zeszyty 19.08.24, 14:42
          Mój syn prowadził 4 przedmioty w jednym zeszycie... dwa od środka, po jednym od początku i końca.
          U niego zeszytów nie sprawdzano, ale jak ktoś chciał zobaczyć zadanie, czy notatkę, doraźnie, to pokazywał.

Córka prowadzi całość w komórce.
    • memphis90 Re: Zeszyty 19.08.24, 10:23
      Na allegro. Wpisuje „komplet zeszytów do klasy 6, 7, 8…” i młodzież wybiera spośród dostępnych zestawów. Kiedyś bez konsultacji kupiłam im zeszyty, bo miały koty, a w dotyku super miła okładkę do miziania - okazało się, że to blog ekipa i nie chcieli używać, bo to obciach 😂

Szczególnym wzięciem cieszą się u nas zeszyty z brązowego eko papieru drukowane w eko wzory (motywy roślinne i zwierzęce typu rys albo ryby) albo wycinane we wzory pasujące do przedmiotu (globus na geografię) z kontrastową kartką pod spędem. Albo zeszyty z przekładkami na 3-5 przedmiotów rozmiaruB5 z pukka pad.
      • conena Re: Zeszyty 19.08.24, 10:30
        memphis90 napisała:

> Szczególnym wzięciem cieszą się u nas zeszyty z brązowego eko papieru drukowane
        > w eko wzory (motywy roślinne i zwierzęce typu rys albo ryby) albo wycinane we
        > wzory pasujące do przedmiotu (globus na geografię) z kontrastową kartką pod spę
        > dem. Albo zeszyty z przekładkami na 3-5 przedmiotów rozmiaruB5 z pukka pad.
        >

dokładnie takie zeszyty w tym roku wybrały moje dzieci smile
    • raczek-nieboraczek-2 Re: Zeszyty 19.08.24, 14:18
      oxford z wyprzedaży

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka