kittka25 19.08.24, 09:06 Gdzie kupujecie zeszyty do szkoly? Macie moze namiary na jakis dobry sklep online z artykułami szkolnymi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
35wcieniu Re: Zeszyty 19.08.24, 09:13 Co rozumiesz przez "dobry"? Zeszyty są wszedzie, szukasz czegoś wow czy w czym jest problem? Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Zeszyty 19.08.24, 09:19 w selgrosie, bo tam jest ogromny wybór i dzieciaki zawsze znajdują takie zeszyty jak im się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Zeszyty 19.08.24, 09:23 W najbliższym supermarkecie. Jadę na sam koniec sierpnia z dziećmi i same sobie wybierają takie, jakie im się podobają. Nie odbiorę im tej frajdy, jedynej w obliczu smutku powrotu do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Zeszyty 19.08.24, 09:25 Bonito, Empik, Allegro. Z tym, że nie kupuję, bo kolory randomowo wybierają. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Zeszyty 19.08.24, 09:33 W najbliższym sklepie papierniczym. Zresztą nie ja kupuję tylko synowie sami to robią. Na początek przecież nie potrzebują zapasu zeszytów na cały semestr Jak będą widzieli, że im się kończy to podjadą po drodze ze szkoły i kupią. To już nie te czasy, że trzeba było na wszystko polować. Odpowiedz Link Zgłoś
mabel_mora Re: Zeszyty 19.08.24, 09:56 Czasem rzucą w sklepie pod filarami, więc teściowa rano stoi w kolejce (na emeryturze jest, to ma czas) Ja dogadana jestem z ekspedientką z księgarni - za paczkę kawy i rajstop zostawia mi pod ladą kilka sztuk. Dostałam też w paczce z RFNu kilka fajnych, tylko napisy mają po niemiecku, ale jak się oprawi w papier to nie będxzie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Zeszyty 19.08.24, 10:38 Moje dziecko oznajmiło, że wszystkie zeszyty - w odpowiednich zakładkach - będą w tablecie. Pytam, a jak nauczyciel zechce w dowolnym momencie sprawdzić pracę domową - usłyszałam - to się wydrukuje i się da. Uff, to obecne młode pokolenie! Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Zeszyty 19.08.24, 14:42 Mój syn prowadził 4 przedmioty w jednym zeszycie... dwa od środka, po jednym od początku i końca. U niego zeszytów nie sprawdzano, ale jak ktoś chciał zobaczyć zadanie, czy notatkę, doraźnie, to pokazywał. Córka prowadzi całość w komórce. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Zeszyty 19.08.24, 10:23 Na allegro. Wpisuje „komplet zeszytów do klasy 6, 7, 8…” i młodzież wybiera spośród dostępnych zestawów. Kiedyś bez konsultacji kupiłam im zeszyty, bo miały koty, a w dotyku super miła okładkę do miziania - okazało się, że to blog ekipa i nie chcieli używać, bo to obciach 😂 Szczególnym wzięciem cieszą się u nas zeszyty z brązowego eko papieru drukowane w eko wzory (motywy roślinne i zwierzęce typu rys albo ryby) albo wycinane we wzory pasujące do przedmiotu (globus na geografię) z kontrastową kartką pod spędem. Albo zeszyty z przekładkami na 3-5 przedmiotów rozmiaruB5 z pukka pad. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Zeszyty 19.08.24, 10:30 memphis90 napisała: > Szczególnym wzięciem cieszą się u nas zeszyty z brązowego eko papieru drukowane > w eko wzory (motywy roślinne i zwierzęce typu rys albo ryby) albo wycinane we > wzory pasujące do przedmiotu (globus na geografię) z kontrastową kartką pod spę > dem. Albo zeszyty z przekładkami na 3-5 przedmiotów rozmiaruB5 z pukka pad. > dokładnie takie zeszyty w tym roku wybrały moje dzieci Odpowiedz Link Zgłoś