Dodaj do ulubionych

Jesienne trendy w modzie

25.08.24, 18:52
Nieuchronnie nadchodzi, nawet jeśli będzie ciepła jakby to dalej było lato.

Dawajcie pomysły na jesienne stylówki. Kupiłyście coś nowego albo planujecie? Obserwujecie jakieś fajne ciuchowe strony?

W ogóle nie mam pomysłów, więc wyląduję w nudnych sprawdzonych zestawach, a chciałoby się zaszaleć. Najlepiej w brązach, rudościach i zgniłych zieleniach.
Obserwuj wątek
    • homohominilupus Re: Jesienne trendy w modzie 25.08.24, 19:56
      Kupilam. Sneakersy.
      U mnie jesiennie będzie jeszcze nie tak prędko ale nadzialam się na fajne sketchersy.
      Wiem, są tu wielbicielki tej marki. Mam do tej pory jedna parę, są super wygodne, to fakt i nie do zdarcia ale brzydkie jak noc listopadowa (nie pytajcie dlaczego kupilam brzydkie buty, mialam jakieś zaćmienie, noszę na spacery po górskiej wiosce) i właśnie dziś wpadły mi w oko takie jedne. Po raz pierwszy spodobały mi się wizualnie sketchersy a i obnizka była więc wzięłam.
      • la_felicja Re: Jesienne trendy w modzie 25.08.24, 20:05
        Poka
        • homohominilupus Re: Jesienne trendy w modzie 25.08.24, 20:39
          Takie.
          W mocniejszym świetle bardziej neonowe.

Fajnie, że nie mają białej podeszwy.prawie wszystkie z tej marki mają.
          • wakacje_50 Re: Jesienne trendy w modzie 25.08.24, 22:45
            Ale to są schetchersy? Wyglądają jak buty w góry.
            • homohominilupus Re: Jesienne trendy w modzie 25.08.24, 23:14
              wakacje_50 napisała:

> Ale to są schetchersy? Wyglądają jak buty w góry.

No sketchersy, powinno być widać na zdjęciu
            • majenkirr Re: Jesienne trendy w modzie 27.08.24, 13:49
              Jedno drugiego nie wyklucza😉
          • 35wcieniu Re: Jesienne trendy w modzie 26.08.24, 09:42
            Na zdjęciu tej jakości wyglądają jak czarne trekingowe.
            Jaki jest kolor "bardziej neonowy" niż czarny? Każdy w sumie?
            • homohominilupus Re: Jesienne trendy w modzie 26.08.24, 10:34
              Nie no, one mają taki jakby naklejany wzór i on się fajnie mieni w świetle.
              Trekkingowe byłyby wyższe. Te zamierzam nosić na codzień w chłodniejsze dni jak już nadejdą.
              • 35wcieniu Re: Jesienne trendy w modzie 26.08.24, 10:39
                Na fotce w ogóle nic nie widać więc trzeba Ci na słowo uwierzyć. big_grin
          • mdro Re: Jesienne trendy w modzie 26.08.24, 11:00
            Mój mąż ma podobne, tylko całkiem czarne. Bardzo sobie chwali, nawet przy deszczu są OK.
      • wakacje_50 Re: Jesienne trendy w modzie 25.08.24, 22:44
        Ja ich nigdy nie kupiłam, pomimo legendy o tym, jakie są wygodne. Bo u mnie są albo w "majtkowych" kolorach albo czarne, a na nodze leżą jak kapcie. Więc na jesień całkiem nie.
        Ale może warto spróbować.
        • mdro Re: Jesienne trendy w modzie 26.08.24, 10:49
          Eee, że co? Na Zalando np. mnóstwo granatowych, szarych, beżowych. Np. takie OG 85 - sporo kolorów.

Oczywiście w ogóle mogą ci tego rodzaju buty nie pasować, bo one mają "leżeć na nodze jak kapcie" big_grin, może lubisz niewygodne...
    • daniela34 Re: Jesienne trendy w modzie 25.08.24, 19:58
      Jedyne czego potrzebuję to dżinsy. Będę musiała wypić wiadro melisy i iść na zakupy. Poza tym przymierzyłam jedną sukienkę na raczej wczesną jesień (długie rękawy ale cienka tkanina) I się waham, bo dobrze leżała, ale w sumie taka bardzo potrzebna mi nie jest.
      • wakacje_50 Re: Jesienne trendy w modzie 25.08.24, 22:46
        daniela34 napisała:
        > Jedyne czego potrzebuję to dżinsy. Będę musiała wypić wiadro melisy i iść na zakupy.

Siostro! big_grin
    • ga-ti Re: Jesienne trendy w modzie 25.08.24, 20:36
      Ja potrzebuje spodni, może szerszych, bezowych i czarnych, czarne bardziej eleganckie, ale bez przesady.
      O bluzki z długim rękawem, ale nie grubej, bawełnianej, nie czarnej.
      I rajstopy, brrr, nie lubię, ale nie chcę wbijać się w spodnie aż do mają, więc rajtki muszę nabyć.
      Wierzchnie okrycia mam kilka, chust i szaliczkow wiele. Może jakaś czapka by się przydała, ale to chyba już na zimę.
      • homohominilupus Re: Jesienne trendy w modzie 25.08.24, 20:43
        Jak ja bym.chciała żeby już przyszła pogoda na szaliczki 🤗🤩
    • simply_z Re: Jesienne trendy w modzie 25.08.24, 20:40
      Pewnie jakieś fajne buty by mi się przydały, a tak to wszystko mam na sezon.
    • pepsi.only Re: Jesienne trendy w modzie 25.08.24, 21:05
      Jakiś czas temu (i przy innej cenie, neistety wink) kupiłam te portki, są z grubszego denimu. I tak leżały w szafie z metką a teraz są jak znalazł.
      www.reserved.com/pl/pl/spodnie-jogger-z-paskiem-039ai-08x
      Noszę je bez wiązanego paska. Do tych spodni teraz pasuje podkoszulek, i katana dżinsowa, albo koszula w kratę. Różnie.
      I sportowe sandałki, trampki białe lub żółte.
      Jak zrobi się bardziej jesiennie, to wyjmę bluzki i cienkie sweterki w kolorze brązowym, beżowym, pomarańczowym, mam sporo takich ubrań na przejściową porę, bo z urody jestem typowo jesienna, i dobrze w brązach itp wyglądam, i dobrze się w nich czuję ( jak w drugiej skórze).
    • igge Re: Jesienne trendy w modzie 25.08.24, 23:04
      Poczytam chętnie.
      Zdecydowanie nie chcę nic na jesień kupować. Koce wełniane? Herbaty tylko? Mam swetry z ubiegłego roku. Kurtki też.
      Ale schudłam kurczę. Będą nieco wisieć.
      Przytyć znowu?
      • wakacje_50 Re: Jesienne trendy w modzie 25.08.24, 23:07
        Lepiej przytyć niż chodzić w wiszącym. Cieplej ci będzie.
    • kurt.wallander Re: Jesienne trendy w modzie 25.08.24, 23:36
      Kupiłabym sobie beret w kolorze czerwonego wina, ewentualnie bordowy. A tak, to z grubsza jestem przygotowana na jesień smile
      Jakbym znalazła idealne oksfordy, to również chętnie kupię, bo lubie ten typ butów, a nie mam aktualnie.
      • gris_gris Re: Jesienne trendy w modzie 26.08.24, 09:33
        kurt.wallander napisała:

> Jakbym znalazła idealne oksfordy, to również chętnie kupię, bo lubie ten typ bu
        > tów, a nie mam aktualnie.

Nie wiem, jakie są dla ciebie idealne, ale może takie? www.bobbies.com/fr/4000782863-becky-camel.html lub w wersji czarnej www.bobbies.com/fr/4000782862-becky-noir-vinyl.html ? Albo na grubszej podeszwie www.bobbies.com/fr/4000783431-dasha-cabernet.html
        • kurt.wallander Re: Jesienne trendy w modzie 26.08.24, 11:10
          Obie pary ładne, ale żadna nie jest idealna (z wyglądu) wg moich kryteriów, więc jeszcze się rozglądam. Wiele odpada po przymierzeniu (muszą być wygodne).
    • madame_edith Re: Jesienne trendy w modzie 26.08.24, 10:39
      Mam tyle ubrań, że w życiu ich nie znoszę. Jedynienjak mnienjakaś chętka najdzie to coś kupię.
      Jak do tego doszło nie wiem
    • mdro Re: Jesienne trendy w modzie 26.08.24, 10:53
      Na jesień kupiłam sobie półbuty. Na pewno nie trędy big_grin i w dodatku męskie.
      • majenkirr Re: Jesienne trendy w modzie 27.08.24, 13:50
        Pokaz!
        • mdro Re: Jesienne trendy w modzie 27.08.24, 16:21
          A proszę:
          ccc.eu/pl/meskie/buty/polbuty/polbuty-lasocki-victor4-57-mi08-granatowy
          (kupiłam za niecałe 150 zł).
    • misiamama Re: Jesienne trendy w modzie 26.08.24, 13:56
      wakacje_50 napisała:

> a chciałoby się zaszaleć. Najlepiej w brązach, rudościach i zgniłych zieleniach.

Spróbuj wytarzać się w opadłych liściach może?
    • majenkirr Re: Jesienne trendy w modzie 27.08.24, 13:52
      A jakie kurtki będà modne tej jesieni? Co emama będzie nosić? kupujecie coś nowego?
      Dajcie fotki, jadę do Polski, to się muszę wystroić😎
      • alexis1121 Re: Jesienne trendy w modzie 27.08.24, 20:24
        Oglądałam na Massimo Dutti i w Zarze, nic mi się nie podobało, na razie są takie krótkie i cienkie te kurtki. Przejrzyj strony sieciówek.
    • hosta_73 Re: Jesienne trendy w modzie 27.08.24, 16:13
      Koniecznie muszę kupić jakieś sneakersy bo moje Big Stary już pękają. I szkoda mi ich bardzo bo mają grubszą podeszwę i mogłam w nich chodzić po kałużach. No i nie kosztowały 500 zł.
    • efekt.papageno Re: Jesienne trendy w modzie 27.08.24, 16:33
      Właściwie z jesienno-zimowej garderoby potrzebuję jedynie śniegowców. Najchętniej dwóch par, żeby ludzie nie gadali, że ciągle w tych samych butach latam. Od lat nie mam dobrych butów na zimę i ratuję się sztybletami, więc pora to nadrobić.
    • gaga-sie Re: Jesienne trendy w modzie 27.08.24, 20:28
      Poszłam w kolor i zamierzam nosić z radością prm.com/pl/p/adidas-originals-sneakersy-sl-72-rs-kolor-zielony-ig2133-38572?ref=Channable&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw8rW2BhAgEiwAoRO5rEVJrX34NJNKMdDTZEWW0CPPJvBnmXnSgKdQ1KAnwP8ZVAdDqJG7jRoCwRMQAvD_BwE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka