mariola233
16.09.24, 12:19
Witam piękne panie, jak już kiedyś wspominałam pomagam czasami pani babci (91 lat),robię zakupy, w domu jej coś ogarnę, wesprze ,przytulę jął trzeba, babcia ma pomoc z mopsu chyba i przychodzi do niej jedna opiekunka taka wredna, znęca się nad babcią psychicznie, nie robi dosłownie nic,tylko przy telefonie siedzi, babcia przez nią codziennie płacze i dzwoni do mnie z płaczem że nawet zakupów jej nie zrobi,na weekend zostawiła ją bez chleba, więc oczywiście nie mogłam jej tak zostawić i poszłam kupić, dzisiaj miałam zaplanowany dzień, właśnie do mnie dzwoniła z płaczem że trzeba iść do apteki bo leków na serce nie ma i coś tam jeszcze, oczywiście opiekunka powiedziała że ona nie będzie chodziła do apteki,wszystko było zgłoszone do mopsu i też wysłana skarga, miała być poprawa ale nic z tego ta pani danej robi co robiła,co jeszcze można zrobić, zmienić nie chcą na inną, od babci już nie odbierają telefonów, jak można jej pomóc bo serce pęka jak tak codziennie płacze, ja jak tylko mogę to jej pomagam do apteki też pójdę zaraz,a może coś babci się należy jakiś dodatek czy coś, ma pierwszą grupę, dziękuję bardzo za odpowiedź i życzę Wam miłego i pięknego dnia🌻🌺🌹⚘️🌷