Dodaj do ulubionych

Telefony realme-macie?

19.09.24, 15:08
Warto kupić?
Czas na zmiany po latach używania samsungów. Może właśnie realme? Albo motorola?
Obserwuj wątek
    • dni_minione Re: Telefony realme-macie? 19.09.24, 15:13
      Ja mam Samsungi, syn od kilku zmian już tylko Realme. Nie narzeka, ale on nie jest gadżeciarzem na szczęście, telefon ma być dla niego szybki, poręczny, z dużą pamięcią, do gier i netu. Pod tym względem na pewno jest ok. I nigdy żaden się nie zepsuł.
    • zona_mi Re: Telefony realme-macie? 19.09.24, 15:13
      Kupiłam 3 czy 4 lata temu i jestem bardzo zadowolona.
    • grruu2.0 Re: Telefony realme-macie? 19.09.24, 15:17
      Mam i nie polecam, fatalną bateria
      • aadrianka Re: Telefony realme-macie? 19.09.24, 16:16
        A ja właśnie z baterii jestem najbardziej zadowolona, trzyma bardzo długo i równomiernie się rozładowuje. Poza tym telefon jak telefon, wolałam Huawei, ale Huawei przestał współpracować z google i połowa aplikacji nie chciała na nim działać.
    • eagle.eagle Re: Telefony realme-macie? 19.09.24, 15:20
      Mam, 9 Pro od 1,5 roku, telefon jak telefon. Wad nie widzę. Bateria dnia już nie wytrzyma, ale ja dużo go używam.
    • kaki11 Re: Telefony realme-macie? 19.09.24, 15:24
      Realme nie mam, i nie miałam styczności, natomiast jeśli z samsungów dobrze ci się korzystało, to niespecjalnie polecam motorolę. Miałam wcześniej kilka sony, później przez jakiś czas właśnie moto, i dziś mam samsunga. I prawdę mówiąc, uważam, że w porównaniu do sony i samsunga to motorolla była zupełnie nieprzyjazna w użytkowaniu, choć pewnie po dłuższym czasie idzie się przyzwyczaić.
    • mysiulek08 Re: Telefony realme-macie? 19.09.24, 15:26
      jestem wierna motoroli 'od zawsze' (z malym epizodem huaweia- porazka), jak po 8 latach musialam zmienic tel, jest ponownie motorola edge 40 neo, w kolorze pistacjowym/mietowym

dokladnie taka
      allegro.pl/oferta/smartfon-motorola-edge-40-neo-12-256gb-5g-mietowy-14795272202
      bardzo damski telefon smile
      bateria dlugo trzyma, zdjecia robi smile cena przyzwoita
      • czcigodnystarzec Re: Telefony realme-macie? 19.09.24, 15:37
        mysiulek08 napisała:
        > dokladnie taka
        > allegro.pl/oferta/smartfon-motorola-edge-40-neo-12-256gb-5g-mietowy-14795272202

Niezwykłego stylu dodają mu modne barwy z palety Pantone oraz plecki z wykończeniem akrylowym (PANTONE Black Beauty) lub z wegańskiej skóry

I znów dzięki forum emama dowiedziałem się czegoś nowego.
        Nie wiedziałem że istnieje wegańska skóra.
      • mysiulek08 Re: Telefony realme-macie? 19.09.24, 15:45
        z tym, ze nie mam calego zycia w telefonie tongue_out uzywam wylacznie do komunikacji i czasami przegladania internetu/sluchania Elvisa na deezer'ze
    • borsuczyca.klusek Re: Telefony realme-macie? 19.09.24, 15:33
      Telefon jak telefon, ale mnie akurat mój wkurza. Jest jakiś wielki i nieporęczny
    • profes79 Re: Telefony realme-macie? 19.09.24, 16:13
      Mam Motorolę (wcześniej Lenovo) i jestem z tych telefonów mega zadowolony. Do szajsunga już na bank nie wrócę.
    • edka12 Re: Telefony realme-macie? 19.09.24, 16:20
      Mam, normalny, szybko się ładuje. Wcześniej miałam Motorolę, też była w porządku ale może ją mało wymagająca jestem. W każdym razie nie było awarii ani zawieszania się.
      • hasty Re: Telefony realme-macie? 19.09.24, 21:56
        Mam 12, jestem zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka