czcigodnystarzec 14.11.24, 08:26 Jest taki wątek z ankietą. forum.gazeta.pl/forum/w,567,178290264,178290264,Sklepy_krocej_nie_tylko_w_soboty_ale_i_w_tygodniu.html I w nim od wczoraj zagłosowały 172 osoby. Czy to dużo czy mało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czcigodnystarzec Re: Ile jest ematek 14.11.24, 09:14 trzydziestolatka80 napisała: > Mało Też uważam że ematek jest dużo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Ile jest ematek 14.11.24, 10:14 ale ematek czy kont na ematce? Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Ile jest ematek 14.11.24, 10:20 anorektycznazdzira napisała: > ale ematek czy kont na ematce? > I to jest dobre pytanie. Z ilu kont piszą niektóre ematki? I dlaczego rozmawiają same ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Ile jest ematek 14.11.24, 19:26 czcigodnystarzec napisał(a): > Z ilu kont piszą niektóre ematki? > I dlaczego rozmawiają same ze sobą? I kto to mówi? 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Ile jest ematek 14.11.24, 19:53 iwles napisała: > I kto to mówi? 🤣 > Się tak nie śmiej, bo ci się zmarszczki pogłębią. Nicki mam dwa. A jak się pomylę i napiszę coś z drugiego nicka w jednym wątku, to zaraz moderacja kasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Ile jest ematek 14.11.24, 19:56 Tak tak, oczywiście, ty się tylko mylisz, ale wszyscy inni świadomie ze sobą gadają 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Ile jest ematek 14.11.24, 20:03 iwles napisała: > Tak tak, oczywiście, ty się tylko mylisz, ale wszyscy inni świadomie ze sobą ga > dają 😆 Oczywiście. Gdybym chciał oszukiwać, to bym potrafił oszukać. Ale nie chcę i mam dwa nicki na jednym stałym adresie IP. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Ile jest ematek 14.11.24, 21:24 iwles napisała: > czcigodnystarzec napisał(a): > > > Z ilu kont piszą niektóre ematki? > > I dlaczego rozmawiają same ze sobą? > > > I kto to mówi? 🤣 > Czasami się pomylił i nie wylogował. Co w tym dziwnego. Nie jest zły chłopak. Pisze o sobie otwarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Ile jest ematek 14.11.24, 10:42 majenkirr napisała: > Teraz 174, w tym głos ode mnie😉 > Głosowałaś z jednego konta? Odpowiedz Link Zgłoś
moni_485 Re: Ile jest ematek 14.11.24, 18:26 majenkirr napisała: > Teraz 174, w tym głos ode mnie😉 > Tylko po co głosujesz, skoro nie mieszkasz w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Ile jest ematek 14.11.24, 18:36 A po co w kółko gadacie o Trumpie, skoro mieszkacie w Polsce?🤔 Teraz akurat jestem w Polsce, to sobie zagłosowałam😌 Odpowiedz Link Zgłoś
moni_485 Re: Ile jest ematek 14.11.24, 19:12 majenkirr napisała: > A po co w kółko gadacie o Trumpie, skoro mieszkacie w Polsce?🤔 > > Teraz akurat jestem w Polsce, to sobie zagłosowałam😌 > Gadamy o Trumpie, bo USA pojawia się wszędzie, gdzie może coś zyskać. Ale w wyborach nie głosujemy, bo poczucie zwykłej ludzkiej przyzwoitości nie pozwala nam się wtrącać w sprawy które nas nie dotyczą a konsekwencje naszych złych decyzji poniosą inni. Nie wtrącamy się również w sprawy państw, w których nie płacimy podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Ile jest ematek 14.11.24, 19:18 majenkirr napisała: > A po co w kółko gadacie o Trumpie, skoro mieszkacie w Polsce?🤔 > > Teraz akurat jestem w Polsce, to sobie zagłosowałam😌 > Tylko Polki mieszkające w Polsce mogą tu głosować i pisać na forum🤣😂🤣. Już kiedyś o tym pisałem jak jedna kwestionowała to. Nawet moderatorka usunęła mój wpis bo myślała że ja na serio🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Ile jest ematek 14.11.24, 12:46 Ja nie głosuję, bo mi się ankiety nie wyświetlają Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Ile jest ematek 14.11.24, 13:26 arthwen napisał(a): > Ja nie głosuję, bo mi się ankiety nie wyświetlają > Nie wierzę, że ci się ankiety nie wyświetlają. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Ile jest ematek 14.11.24, 20:58 A, to już twój wybór czy wierzysz czy nie. Mam zablokowane reklamy i blokuje też ankiety, ale aż tak mi nie zależy na ankietach Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Ile jest ematek 15.11.24, 07:24 Teraz jest 222. Ładny wynik ale myślałem że będzie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Ile jest ematek 15.11.24, 18:18 233. Słabo. Myślałem że będzie przynajmniej pińcet. Odpowiedz Link Zgłoś