mamalgosia 10.12.24, 14:37 Nie wiem, czy było, bo nie mam możliwości czytać na bieżąco, ale potrzebuję pocieszenia w tej kwestii: jakie są szanse, że TVN nie stanie się TVPiSem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profes79 Re: TVN 10.12.24, 14:40 100%. TVN żyje z reklam a nie z abonamentu; jak zaczną przeginać to skończą jak TV Republika żebrząca o pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: TVN 10.12.24, 14:45 nie ma, ciekawe gdzie pojdzie wojewodzki? bedzie mial wtorki w TVP1 po koronie krolow? Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: TVN 10.12.24, 15:14 właściciel ma kłopoty finansowe więc sprzedaje stacje. Kupuje ten, kto ma kase i wyłoży wiecej, być może orban via putin, bedzie dawał wiecej. Pytanie podstawowe, kto bedzie ogladał tvn? a szczególnie tvn24, który tak lezy na sercu pisiorom? bo ja na pewno nie. Nie bedzie reklamodawców...oraz widzów, którzy przeniosa się pewnie do tvp, odzyskanej stacji publicznej. Zreszta i tak juz wielu pracowników tvn24 tam jest. Jednym słowem, nie ma bidy. TVN stanie sie kolejnya stacja republika a tvp (o wiekszym zasięgu) stanie sie tvn bis. Tak czy siak duda zawsze z tyłu. Dla pisiorstwa, na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_111 Re: TVN 10.12.24, 15:47 Jednym słowem wasze płacze o tym, że telewizja ma być publiczna a nie partyjna to można włożyć między bajki. TVP jest teraz waszą tubą. Ciekawe jak długo - bo sondaże pokazują, że eldorado może się skończyć. Za 3 lara będzie ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: TVN 10.12.24, 16:00 >Jednym słowem wasze płacze o tym, że telewizja ma być publiczna a nie partyjna to można włożyć między bajki. tvn24 akurat starał się bć szeroko dostępny. Pokazywać racje jednej i drugiej strony politycznej sceny.To, ze kurdupel go nie lubił i nie chodził tam, zabronił swoim funkcjonariuszom, to już nie wina stacji tylko jakimś kompleksom kurdupla. Msciwego i chorego psychicznie (na demencje) dziadersa. Jakos dziwnie teraz pisiorstwo tam bywa, co jeszcze 2 lata wcześniej był niemożliwe. Bo uważali, że im zagarnięte tvp i Republika wystarczy. A teraz bywają w tvn24. I próbują jątrzyć, bo oni niczego innego nie potrafia. A sprowadza to sie do banalnej rzeczy - cały lud ma zapierdalac na różnych wąsików, wójcików, obsrajtków oraz głównego wodza kurdupla, najlepiej w imie boga. jak ci pasuje pracować nie dla siebie tylko na zeby obsrajtka, to ok. Tyle ze wpłacaj mu na zrzutke a nie, że z podatkow. ja osobiscie nie lubie być rypana, ze swojej ciezko wypracowanej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: TVN 10.12.24, 22:36 Telewizja publiczna ma być publiczna a nie partyjna. I w końcu jest. Nikt przecież nie oczekuje rzetelności, czy uczciwościn i bycia telewizja publiczną po TV Trwam czy TV Russpublice. Odpowiedz Link Zgłoś
fibi00 Re: TVN 10.12.24, 22:52 livia.kalina napisała: > Telewizja publiczna ma być publiczna a nie partyjna. I w końcu jest. > 🤣. Przecież teraz TVP to drugi TVN😂 Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: TVN 10.12.24, 22:56 napisz to może jeszcze 100 razy, to a nuż ktoś uwierzy! Odpowiedz Link Zgłoś
fibi00 Re: TVN 11.12.24, 08:10 livia.kalina napisała: > napisz to może jeszcze 100 razy, to a nuż ktoś uwierzy! > Jak widać nawet nie musiałam bo inni w tym wątku też tak uważają 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: TVN 11.12.24, 10:48 >Jak widać nawet nie musiałam bo inni w tym wątku też tak uważają tak tak... bo ci "inni" nie maja własnego rozumu, tylko musza łykać, jak pelikany, to, co im wódz powie (prześle w przekazie dnia). A na forum jakieś fibi itp. nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_485 Re: TVN 11.12.24, 06:44 fibi00 napisała: > livia.kalina napisała: > > > Telewizja publiczna ma być publiczna a nie partyjna. I w końcu jest. > > > > > 🤣. Przecież teraz TVP to drugi TVN😂 Prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: TVN 11.12.24, 21:58 livia.kalina napisała: > Telewizja publiczna ma być publiczna a nie partyjna. I w końcu jest. > > JPRD 🤣🤣🤣🤦🤦🤦🤦🤦🤦😂😂😂😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: TVN 11.12.24, 22:01 Ewidentnie nie panujesz nad uczuciami. Ilość emoji pewnie równa IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: TVN 11.12.24, 22:17 ariathedevil napisała: > Ewidentnie nie panujesz nad uczuciami. Ilość emoji pewnie równa IQ. 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦😂😂🤦🤣🤦🤦 Zjedz jagielnik 🤣🤣🤣😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: TVN 11.12.24, 06:30 Tak tęsknisz za rządami aferzystów, arogantów i złodziei? Cała arwenia, zagorzały pisowski beton podlany katolickim sosem. Tak, możecie wygrać, zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: TVN 11.12.24, 07:12 mizantropka_20 napisała: > Tak tęsknisz za rządami aferzystów, arogantów i złodziei? Cała arwenia, zagorza > ły pisowski beton podlany katolickim sosem. Tak, możecie wygrać, zadowolona? > Powinnaś to zgłosić do prokuratury. Ciekawe już niedługo wigilia, smutny czas dla ciebie. Na ten czas to więcej zamykają z opcji politycznej tej twojej. Tylko dziwnym trafem wychodzą szybko za kaucją. Ja tęsknię za takimi, by nie było kłótni w narodzie. I takiej nienawiści, co.ty preferujesz na tym forum. Źałość panno. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: TVN 11.12.24, 18:53 Ja tam nie tęsknię za brataniem się z pisiorami i owszem, oględnie mówiąc mocno za nimi nie przepadam. Do prokuratury proszę zgłosić, skoro popełniam przestępstwo. Coś jeszcze pisowski gołąbku pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_111 Re: TVN 11.12.24, 07:34 Takie rządy to mamy teraz. Jak prawo nie pasuje to tym gorzej dla prawa. Mam nadzieję, że za parę lat Adaś pójdzie siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
evening.vibes Re: TVN 11.12.24, 07:39 arwena_111 napisała: > Takie rządy to mamy teraz. Jak prawo nie pasuje to tym gorzej dla prawa. UUUU... mężuś chody w sądach stracił? Kwik świń odrywanych od koryta... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: TVN 11.12.24, 08:11 A to, co Zbyszek z kolegami z prawem wyprawiał, to już było ok? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: TVN 11.12.24, 08:52 marta.graca napisała: > A to, co Zbyszek z kolegami z prawem wyprawiał, to już było ok? Wychodzi na to, że było. Bo gdyby było inaczej, to pan zbyszek miałby już jakieś zarzuty, a przynajmniej toczyłoby się jakieś postępowanie przeciwko niemu . Słyszałaś o takim? Bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: TVN 11.12.24, 09:00 Spokojnie. Jak wyciągniemy Zbycha spod szpitalnego łóżka to trafi do kolegów spod celi. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: TVN 11.12.24, 10:00 tanebo0001 napisał: > Spokojnie. Jak wyciągniemy Zbycha spod szpitalnego łóżka to trafi do kolegów spod celi. jak będziecie tak "wyciągać" jak robicie do tej pory, to ziobro wróci do władzy i dopadnie was, a nie wy jego. I prokuratura wtedy nie będzie się ani chwili ociągć, zarzuty i areszty dla was będą się sypały jak z rękawa. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: TVN 11.12.24, 12:48 Prawo i Sprawiedliwość = To MY mamy prawo i to jest sprawiedliwe Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: TVN 11.12.24, 19:01 Jeżeli niezawisły sąd (nie myląc z pisowskim) stwierdzi, że są podstawy do skazania, to nie widzę przeciwskazań. Mam nadzieję, że nie trzeba będzie za nim wydawać listu gończego, jak za twoim kumplem numerariuszem.Swoją drogą, dlaczego ucieka, zamiast zawierzyć się Bogu? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: TVN 11.12.24, 19:09 Ziobro przez 8 lat sobie nie poradził z upolitycznieniem sądów? Oh, wait... Odpowiedz Link Zgłoś
grzybdyrektor1 Re: TVN 11.12.24, 19:28 Mówisz o tych którzy ukręcali łeb sprawie syna Kurskiego ? Czy może o tych neosędziach pisowskich którzy odrzucili uchwałę PKW? Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: TVN 11.12.24, 20:52 No tak, cóż innego można od zagorzałego pisiora usłyszeć? Prawo i Sprawiedliwość, to li i jedynie domena pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: TVN 11.12.24, 13:20 Telewizja publiczna powinna być publiczna. TVN mial taki zasięg dlatego że najrzetelniej podawał fakty. I dlatego ludzie to oglądali. Jeśli przestanie to robić odejdą od nich widzowie. Czy nowy właściciel będzie tego chciał? Raczej wątpię. Ja publicznej nie oglądałem od początku 16 roku, praktycznie nic. Przez 8 lat. Dało się wytrzymać, więc jak PiS przejmie TVN też da się. Widzowie przejdą najwyżej do takiej stacji która nadal będzie rzetelna, może być i publiczna Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: TVN 11.12.24, 16:22 stasi1 napisał: > Telewizja publiczna powinna być publiczna. TVN mial taki zasięg dlatego że najr > zetelniej podawał fakty. I dlatego ludzie to oglądali. Jeśli przestanie to robi > ć odejdą od nich widzowie. Czy nowy właściciel będzie tego chciał? Raczej wątpi > ę. Ja publicznej nie oglądałem od początku 16 roku, praktycznie nic. Przez 8 la > t. Dało się wytrzymać, więc jak PiS przejmie TVN też da się. > Widzowie przejdą najwyżej do takiej stacji która nadal będzie rzetelna, może b > yć i publiczna Bajka dla lemingów o sukcesach sądu może prysnąć jak bańka mydlana , gdy tuba propagandowa TVN wpadnie we wrogie ręce i telewizja zacznie mówić prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
fibi00 Re: TVN 11.12.24, 22:46 stasi1 napisał: TVN mial taki zasięg dlatego że najr > zetelniej podawał fakty. 🤣😂🤣 Najrzetelniej dla wyborców PO i KO☺️ Najmniej propagandową telewizją był Polsat. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: TVN 13.12.24, 11:26 Nie, w końcu mieli najwyższą widownię a jednak po nie wygrywało wyborów . Więc jeszcze inni też ich oglądali. Polsat był trochę pisowskie, tylko tak nachalnie tego nie przedstawiali jak publiczna Odpowiedz Link Zgłoś
fibi00 Re: TVN 13.12.24, 13:09 stasi1 napisał: > Nie, w końcu mieli najwyższą widownię a jednak po nie wygrywało wyborów . Więc > jeszcze inni też ich oglądali. Polsat był trochę pisowskie, tylko tak nachalnie > tego nie przedstawiali jak publiczna To są twoje odczucia. Ja jako osoba postronna oglądałam wiadomości i na TVP i na Polsacie i na TVN. TVN najeżdżał na PiS, TVP na PO. A właśnie Polsat był tak pomiędzy. Ale zagorzały fan PO który ogląda tylko TVN ma taką samą sieczkę w głowie zrobioną jak ci którzy oglądają tylko TVP i każdy inny kanał to będzie dla nich wiał propagandą. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: TVN 13.12.24, 14:01 >Ja jako osoba postronna oglądałam wiadomości i na TVP i na Polsacie i na TVN. TVN najeżdżał na PiS, TVP na PO. A właśnie Polsat był tak pomiędzy. Był pomiędzy do czasu, a potem skręcił w stronę PiSu, czego ukoronowaniem była cenzura kabaretów i to nie tylko wycięcie tych śmiejących się z PiSu (który wtedy rządził) na antenie, ale też na stronach internetowych Polsatu w ramach przykładnego ukarania. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: TVN 15.12.24, 15:41 Polsat był pomiędzy ale ze wskazaniem na PiS. A po czym poznać że ty osoba postronna? Co do najeżdżania większość stacji tych nawet neutralnych, najeżdża na władze. Tego chcą widzowie. Opozycja to może tylko kawę sobie wypić Odpowiedz Link Zgłoś
myszu13 Re: TVN 10.12.24, 15:43 TVP nie da się oglądać. Miałam duzą nadzieję na zmianę po wyborach, ale jest dno. W TVN tez wieje propagandą. Rok temu pewnie bym przeżywała nadchodzącą zmianę, a dzisiaj mi wszystko jedno. Pomimo, ze TVN24 to jedyna stacja, którą oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: TVN 10.12.24, 16:09 Przecież to drugi TVN i ma problemy. Za to Republika rozkwita i nowe studio buduje. Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: TVN 10.12.24, 19:08 >Za to Republika rozkwita i nowe studio buduje he he... i pewnie dlatego szarpie sie z pisiorami o kase, czyli wpłaty. Być może cos pomyliłam (bo nie jestem widzem) ale ktos z republiki wykłócał się na antenie tejże, z drugimi beneficjatami "dobrowolnych wpłat", na kogo widzowie powinni robić zrzute. Czy na pis, czy na republike. Skoro sa tak bogaci to po co im zrzuta? Czy tvn robił zrzutę, kiedy budował pierwsze, a potem kolejne, studia? Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: TVN 10.12.24, 22:22 mava12 napisała: > >Za to Republika rozkwita i nowe studio buduje > > > he he... > i pewnie dlatego szarpie sie z pisiorami o kase, czyli wpłaty. > Być może cos pomyliłam (bo nie jestem widzem) ale ktos z republiki wykłócał się > na antenie tejże, z drugimi beneficjatami "dobrowolnych wpłat", na kogo widzow > ie powinni robić zrzute. Czy na pis, czy na republike. > Skoro sa tak bogaci to po co im zrzuta? > Czy tvn robił zrzutę, kiedy budował pierwsze, a potem kolejne, studia? Ludzie dają. Republika wykorzystała upadek TYP Info do perfekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: TVN 11.12.24, 10:49 >Ludzie dają. Republika wykorzystała upadek TYP Info do perfekcji. dajże spokoj hasiorze-pisiorze. Odpowiedz Link Zgłoś
black.imak Re: TVN 10.12.24, 22:47 Lichocka się strasznie pultała, jako zaproszony do studia gość, że Republika co tydzień robi zbiórki po okrągłym milionie złotych na kamery, nagłośnienia itp. i naiwni im co tydzień po nowym milionie wpłacają, a oni nie mają pieniędzy na kampanię obywatelskiego prezydenta, i że Republika ma złe priorytety bo to na niego powinni zbierać a nie na swoje studio. Odpowiedzieli jej że oni są prawdziwie wolnymi mediami i będą pokazywać to co chcą Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: TVN 11.12.24, 09:03 Widziałeś to ich poprzednie studio? To przecież były niemal dwa pokoje z kuchnią na ul. Dzielnej. Muszą się przenieść bo dziennikarze spadochroniarze z TVP przybyli ale wątpię aby ich potencjał znacznie wzrósł Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: TVN 10.12.24, 18:15 Ja praktycznie nie oglądam już telewizji, informacje głównie mam z internetu. Bo Polsat odpada, ale też TVN coraz rzadziej, chociaż nie powiem, że wcale, i tvp info, bo jest coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: TVN 10.12.24, 22:14 >jakie są szanse, że TVN nie stanie się TVPiSem? Bardzo duże. TVN stanie putinowską tubą, bo go węgierscy oligarchowie, którzy go kupią (już kupili ?) są silnie związani z Rosją. Odpowiedz Link Zgłoś
fibi00 Re: TVN 10.12.24, 22:49 Przecież już nie ma TVPiSu tylko jest TVP1tvn, TVP2tvn i TVN🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: TVN 10.12.24, 22:50 Dzisiaj w TVP Info prok.Ewa Wrzosek aktualnie radca / doradca ministra sprawiedliwości Bodnara mówiła że wśród prokuratorów jest 20-30 % ziobrowych złogów i że Obajtka powinno się oskarżyć o placenie służbową kartą za ząbki i za to go tak na cito upupić , za resztę też odpowie karnie i z powództwa cywilnego ale najpierw niech beknie za ząbki Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: TVN 10.12.24, 23:23 m78wt3c napisała: > ale najpierw niech beknie za ząbki ząbki bym zostawiła na dalszą kolejność, bo przy skali jego złodziejstwa ściganie go za licówki to kpina z obywateli. Natomiast w pierwszej kolejności należy go usadzić za składanie fałszywych zeznań przeciwko Grzegorzowi Jakubowskiemu. Może za to dostać 8 lat więzienia. Nalezy mu się, jak mało komu, bo za kraty chciał wepchnąć Jakubowskiego. Prokuratura dysponuje w tej sprawie bezpośrednim nagraniem, ta pomyłka na stonowisku I zastępcy prokuratora generalnego, korneluk, jeszcze w marcu twierdził, że to sprawa na góra 3 miesiące. Cóż, mija od tego czasu już dziewiąty miesiąc, prokuraturze udało się w tej sprawie w tym czasie li i jedynie wydać postanowienie o umorzeniu tego postępowania, co, na szczęście, zostało przez Gzregorza Jakubowskiego skutecznie zaskarżone. Jak długo jeszcze obywatele mają znosić, nazwijmy to eufemistycznie, obstrukcję pana korneluka, w ściganiu pisich złodziei? Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: TVN 11.12.24, 09:35 Czasami łatwiej jest kogoś upupić np jak zrobił to aktywista uliczny Komosa z prywatnego zawiadomienia prokuratury o pobicie przy czarnych schodach przez agresywnego J.Kaczyńskiego który ma za to już zdjęty immunitet poselski właśnie. Można ? Można ! 😊 Albo temat gdańskiego pomnika zboczonego prałata. Były dyskusje , to tamto ,siamto a przyszli nocą aktywiści uliczni z długą liną i oponami i temat załatwili ciach trach a tak do dzisiaj toczyłaby się dyskusja o potrzebie lub niepotrzebie usuniecia tego pomnikowego obrzydlistwa. Podobnie z mafiosem amerykańskim który trafił do więzienia za ..podatki których nie płacił a nie za morderstwa których wykonanie zlecał. Albo sprawa syna Kurskiego którego sprawa trafiła na ciemną półkę za sprawą 2 prokuratorek gdańskich które teraz czując pismo nosem szybko uciekły na wypasione emerytury prokuratorskie. One powinny teraz odpowiedzieć za skręcenie sprawy Zdzisława Kurskiego !!!. Sprawa odżyła parę dni temu na skutek długiego artykułu w "Gazecie Wyborczej". Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: TVN 11.12.24, 09:54 Oczywiście, że można, trzeba tylko chcieć. bodnar&korneluk ewidentnie nie chcą. Więc pytanie, za co taki pan korneluk&co z prokuratury biorą co miesiąc po kilkadziesiąt tysięcy zł wynagrodzenia? Bo jeżeli to obywatele mają własnymi siłami ścigać przestępców, bo prokurator bardzo pilnie udaje, że żadnego przestępstwa nie było, to właściwie za co im płacić? Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: TVN 11.12.24, 12:17 To prawda , prokuratorzy muszą chcieć ale czasami obywatele mogą im pomóc a nawet przymusić swoimi działaniami np medialnymi - wide chociażby sygnaliści medialni Piński , Szwejgiert , Bysiek, Krysiak czy "Okiem Wiejskiego". Dwie gdańskie prokuratorki uciekły niedawno na prokuratorskie emeryturki tj Grażyna Wawryniuk i Teresa Rutkowska-Szmydyńska które wg "G.W" z 9 IX 2024 ukręciły "na rympał" sprawę domniemanego gwałtu na nieletniej w leśniczówce. Ciekawe jakie konsekwencje poniosą te 2 prokuratorki , media powinny bardzo pilnować tej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: TVN 11.12.24, 12:21 m78wt3c napisała: > Ciekawe jakie konsekwencje poniosą te 2 prokuratorki , media powinny bardzo pilnować tej sprawy. niech zgadnę, żadnych? Przynajmniej pod bodnarem i kornelukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: TVN 12.12.24, 11:48 m78wt3c napisała: > To prawda , prokuratorzy muszą chcieć ale czasami obywatele mogą im pomóc a naw > et przymusić swoimi działaniami np medialnymi - wide chociażby sygnaliści media > lni Piński , Szwejgiert , Bysiek, Krysiak czy "Okiem Wiejskiego". Dwie gdańskie > prokuratorki uciekły niedawno na prokuratorskie emeryturki tj Grażyna Wawryniu > k i Teresa Rutkowska-Szmydyńska które wg "G.W" z 9 IX 2024 ukręciły "na rympał" > sprawę domniemanego gwałtu na nieletniej w leśniczówce. Ciekawe jakie konsekwe > ncje poniosą te 2 prokuratorki , media powinny bardzo pilnować tej sprawy. Niedawno sprawa trafiła aż do prokuratury w Poznaniu i tu ponownie prok.Anna Kałuzińska-Bedryj sprawę skręciła i się "dnie dopatrzyła". Za co ona bierze nasze , podatników pieniądze ? Może powinna iść na ponowne szkolenie prokuratorskie ? Albo niech idzie na kasę do supermarketu i niech przestanie robić takie błędy i babole w prokuraturze. czytnik.wyborcza.pl/reader?_gl=1*ymivdv*_gcl_au*NzE0NTY1NDUuMTcyODcxNTc5MQ..#DGW_WAW/DGWWA/1 Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: TVN 11.12.24, 12:19 Jej generalnie chodziło o to, że łatwiej i szybciej jest postawić zarzuty za małe sprawy niż za duże wałki. I za te małe należałoby ścigać w pierwszej kolejności. Bo te duże wałki, to będą trwały i trwały. Stąd o ząbkach Obajtka. Wrzosek uważa też, że rozliczenia idą za wolno. Też tak uważam i zgadzam się z nią, że należy zacząć od tych małych spraw. Bo za chwilę wszyscy ci, którzy mają na koncie duże wałki, albo wszyscy zachorują, albo uciekną. Niby chorego Romanowskiego, policja nie może znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: TVN 11.12.24, 19:14 ha ha ha , romanoski podobno ómiera właśnie tak jak zerowy ómierał , nawt ściemniać nie umieją fizdusie www.youtube.com/watch?v=xMBxg4dA2UE Odpowiedz Link Zgłoś
ministra_prawdy Re: TVN 13.12.24, 13:03 asia-loi napisała: > Niby chorego Romanowskie > go, policja nie może znaleźć. Do spraw "rozliczeń" proponuję Giertycha - już o biednej frankowiczce mówił do prezesa Getinu, że "ta pani umrze i nie zobaczy ani złotówki". No i w sumie miał rację - Getin padł, majątek przeniesiono na słupa i frankowicze mogą się w anus pocałować. Gość w sam raz do politycznej nawalanki po stronie praworządności i demokracji 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: TVN 11.12.24, 10:02 Problemy raczej wynikaja z tego ze coraz mniej ludzi ogląda telewizje a coraz więcej platformy streamingowe czy Youtube. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: TVN 11.12.24, 16:20 princesswhitewolf napisała: > Problemy raczej wynikaja z tego ze coraz mniej ludzi ogląda telewizje a coraz w > ięcej platformy streamingowe czy Youtube. Raczej nie. Facet, który Rosjanom chciał sprzedać Azoty mówi o strategicznym znaczeniu TVN. W sumie z punktu widzenia "patrioty Platformy Obywatelskiej" to chyba jest spółka strategiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: TVN 11.12.24, 12:56 next.gazeta.pl/next/7,151003,31535864,donald-tusk-zdecydowal-wiemy-co-dalej-z-tvn-i-polsatem.html#s=amtp_pnHP_breaking Odpowiedz Link Zgłoś
droch Re: TVN 11.12.24, 12:59 Jak to się mówi, Trybunał Kulinarny będzie mieć pełen ręce roboty 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
grzybdyrektor1 Re: TVN 11.12.24, 13:22 Świetna decyzja. TVN nie może wpaść w ruskie ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: TVN 11.12.24, 16:17 Amerykańska, prywatna telewizje wpisuje na liste polskich firm strategicznych! A polskie PKP Cargo jest juz wpisane? Odpowiedz Link Zgłoś
grzybdyrektor1 Re: TVN 11.12.24, 16:28 www.prawo.pl/biznes/tvn-i-polsat-w-wykazie-firm-strategicznych-jest-zapowiedz-tuska,530476.html Orange jest wpisany, taniuszy widzę kwik jak u obajtka który zaj..ła nam 1,5 mld. Brudna pała nie będzie jednak rządził w tvn kwicz dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
grzybdyrektor1 Re: TVN 11.12.24, 16:53 Polskie PKP Cargo, pocztę polską jak i wiele innych firm taniuszy zarżneliście i tak zdłużyliscie, że nawet wybory kopertowe za 70 baniek by nie pomogły. 8 lat lat poliytyki w sytlu Gierka i efekt ten sam. I zawsze po was musi ktoś przyjśc i sprzatać. wiadomosci.onet.pl/slask/jak-morawiecki-wyslal-pociagi-po-wegiel-teraz-pkp-cargo-jest-na-skraju-upadku/h9bbtvk Odpowiedz Link Zgłoś
ministra_prawdy Re: TVN 13.12.24, 13:09 Amerykańska firma z prezesem narodowości prawniczej w wykazie "firm strategicznych" Polski. No jakże by inaczej 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś