Dodaj do ulubionych

Kosmetyki nuxe

10.12.24, 15:20
Warto?
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: Kosmetyki nuxe 10.12.24, 15:43
      Lubię suchy olejek ze złotymi drobinkami, zwłaszcza latem.
    • nellamari Re: Kosmetyki nuxe 10.12.24, 15:51
      Kiedyś tak, teraz się popsuły, ten olejek też.
    • taje Re: Kosmetyki nuxe 10.12.24, 15:54
      Moim zdaniem teraz nie.
    • koko8 Re: Kosmetyki nuxe 10.12.24, 15:57
      Suche olejki, mleczko różane, olejek hydrofilowy do demakijażu, tonik- warto.
    • nenia1 Re: Kosmetyki nuxe 10.12.24, 15:59
      coś tam kiedyś od nich miała, ale nawet nie pamiętam co, więc szału nie było.
    • mysiulek08 Re: Kosmetyki nuxe 10.12.24, 16:07
      w czasie pandemii jak bylam odcieta wysylkowo od swiata i zapas astalifta sie skonczyl, to uzywalam ciemnozielona serie nuxe nuxuriance, nie bylo jakiegos szalu ale byly takie jak lubie czyli 'geste', zapach (jestem zapachowym alergikiem) mimo swojej intensywnosci mi odpowiadal

nie bylam natomiast zadowolona z czerwonej serii merveillance, okropnie 'tepe' kremy, dosc lekkie, niby liftingujace ale nic nie zauwazylam

calkiem fajny jest miodowy krem do rak i balsam do ust

olejkow uzywa wspoldomownik, ja sporadycznie zielony z neroli, rozowy kwiatowy ma mocno (dla mnie) duszacy zapach

jestem tez zadowolona z rozowej seri very rose - uzywam pianki do mycia, czasami mleczka do demakijazu i bardzo mi pasuje tonik pilingujacy, to obok pianki produkt, ktory kupuje regularnie

sumujac, w moim przypadku (rynek jest jaki jest) troche nie mialam wyjscia tongue_out ale majac bardzo duzy wybor kosmetykow w PL, to bym wybrala cos innego -szalu nie ma

jesli chcesz cos na prezent to da sie wybrac fajny zestaw, np wlasnie miodowy (balsam do ust-krem do rak, pewnie bedzie miniaturka olejku) albo co do oczyszczania - seria very rose ma delikatny zapach jak na nuxe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka