emyly123 01.02.25, 09:29 cześć, możecie polecić jakiś sprawdzony dom starości? gdzie seniorzy mają zapewnioną całodobowa opieka, mają jakieś zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gymbeam Re: Dom Spokojnej Starości 01.02.25, 09:40 Ale na Helu czy w Bieszczadach? Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Dom Spokojnej Starości 01.02.25, 09:47 Oj tam, oj tam, raz się poświęci i staruszka dowiezie. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Dom Spokojnej Starości 01.02.25, 10:52 No przecież jak nie ma miejscowości to chodzi o stolicę. Jej mieszkańcom swydaje, że są jedyną miejscowością w Polsce. I chyba większość o obniżonej inteligencji, tak mi się nasunęło patrząc na wątek obok. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick [...] 01.02.25, 23:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick [...] 02.02.25, 21:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick O! 02.02.25, 21:11 Patrzcie, a warszawiaków en masse wolno obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Dom Spokojnej Starości 01.02.25, 10:49 emyly123 napisał(a): > cześć, możecie polecić jakiś sprawdzony dom starości? gdzie seniorzy mają zapew > nioną całodobowa opieka, mają jakieś zajęcia. Przy Dyrekcyjnej - dobra opieka, wygodne pokoje, animacje. Odpowiedz Link Zgłoś
feldmarszalek.duda Re: Dom Spokojnej Starości 01.02.25, 12:21 Jeśli interesuje cię Polska to w rejonie Gór Kamiennych jest zadziwiająco dużo domów spokojnej starości, a duża konkurencja poprawia jakość. Myślę, że są raczej dobre też z drugiego powodu - ofertę kierują częściowo do Niemców. Co do zajęć nie mam pojęcia, ale przyroda wokół jest przepiękna. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Dom Spokojnej Starości 01.02.25, 12:27 A w jakiej cenie? bo to też jest ważne Odpowiedz Link Zgłoś
trina45 Re: Dom Spokojnej Starości 02.02.25, 00:58 Cieplice piekne w gorach .cena 6tys , na Dyrekcyjnej 11 tys , a smrod dworca obok .Pamietam budynek Dyrekcyjnej jak jeszcze byl klinika . Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Dom Spokojnej Starości 02.02.25, 11:08 trina45 napisał(a): > Cieplice piekne w gorach .cena 6tys , na Dyrekcyjnej 11 tys , a smrod dworca o > bok .Pamietam budynek Dyrekcyjnej jak jeszcze byl klinika . Od dawna nie jest kliniką. Dworzec przebudowany - od lat - jest w podziemiach galerii, więc żadnego smrodu z niego nie ma. Cen nie znam, jakieś 3 lata temu koszt był rzędu 7 tysięcy, teraz nie wiem, bo nie miałam potrzeby sprawdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Dom Spokojnej Starości 02.02.25, 01:19 "Emyly" zaraz sobie odpowie pod innym nickiem, polecając jakiś "absolutnie najlepszy" prywatny dom opieki. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Dom Spokojnej Starości 02.02.25, 21:09 W Poznaniu? Czy raczej Tomaszów Mazowiecki? Odpowiedz Link Zgłoś