rapsodia2007 23.02.25, 16:53 Resumaker - pobierają mi z konta po raz trzeci pieniądze, za rzekomą subskrypcję. Miało być na próbę za 2,99 nie było mowy o stówie za miesiąc za nic. Da się coś z tym zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamtrzykotyidwato5 Re: Oszuści internetowi 23.02.25, 16:57 Może zrezygnuj z subskrypcji? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Oszuści internetowi 23.02.25, 16:58 Tak, po prostu wypowiedz umowę. Ja kliknęłam i znalazłam instrukcję po niemiecku, nie wiem, w jakim języku ty to masz, ale problemu nei ma. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Oszuści internetowi 23.02.25, 17:00 resumaker.pl/warunki-uzytkowania/ 9.3 Zmiany i anulowanie. Użytkownik może wstrzymać Subskrypcję, logując się na swoje konto lub odwiedzając stronę support@resumaker.pl i wysyłając nam wiadomość e-mail z informacją o zamiarze anulowania konta. Anulowanie Subskrypcji musi nastąpić co najmniej siedem (7) dni przed końcem miesięcznej subskrypcji, aby uniknąć naliczenia opłaty za kolejny miesiąc Subskrypcji. Po anulowaniu subskrypcji cała Zawartość Użytkownika zostanie zachowana u naszego dostawcy usług w chmurze. Możemy powiadomić użytkownika pocztą elektroniczną przed usunięciem takich Treści użytkownika, ale nie jesteśmy do tego zobowiązani. Do dnia, w którym dane zostaną usunięte, użytkownik będzie mógł korzystać z danych wprowadzonych przed anulowaniem subskrypcji poprzez ponowne zawarcie Umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Oszuści internetowi 23.02.25, 17:11 Dlatego unikam wszelkich subskrypcji Odpowiedz Link Zgłoś
lampasufitowa Re: Oszuści internetowi 23.02.25, 17:12 Zablokować kartę i reklamacja w banku. Niewystarczające zabezpieczenie transakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Oszuści internetowi 23.02.25, 17:27 zastanawiam się, dlaczego piszesz, że to oszuści. W treści regulaminu (którego zapewne nie przeczytałaś ), jest wyraźnie napisane 9.2 Okres próbny. Zapewniamy wstępny 14-dniowy okres próbny za zmienną opłatą zależną od miejsca zamieszkania użytkownika ("Subskrypcja próbna"). Jeśli użytkownik nie zażąda anulowania wybranego planu subskrypcji w ciągu 14 dni od daty wysłania przez nas wiadomości e-mail z potwierdzeniem zapłaty początkowego kosztu okresu próbnego, automatycznie aktywowana zostanie cykliczna opłata rozliczeniowa w wysokości około 30 USD z VAT (w zależności od kraju, z którego pochodzi konto), przy użyciu tej samej metody płatności wybranej przez użytkownika w celu uiszczenia początkowej opłaty próbnej. Odpowiedz Link Zgłoś