Dodaj do ulubionych

Chodniczek łazienkowy

• wena-suela Re: Chodniczek łazienkowy 04.04.25, 13:29
      Tylko z innymi chodnikami łazienkowymi.
    • lilia.z.doliny Re: Chodniczek łazienkowy 04.04.25, 14:54
      Mam lekka paranoje w kwestii dobierania rzeczy do prania. Puchata mate łazienkowa mogę wybrać ew z końcówką mopa. Ale najczęściej jest na solo. Poza tym też nie mieszam rodzajów ciuchów do prania. Ręczniki razem ( 90 stopni), bielizna bawełniana, koszulki, jeansy- wszystko osobno
    • asiairma Re: Chodniczek łazienkowy 05.04.25, 19:56
      Oddzielne, na krótkie, bywa że pralka ma problem z wirowaniem. Ale po poprawieniu ułożenia daje radę.
    • bywalec.hoteli Re: Chodniczek łazienkowy 07.04.25, 16:05
      Z niczym. Chodnik łazienkowy czy toaletowy to obrzydliwa rzecz, której u nas w domu na szczęście nie uświadczysz.
      • iwles Re: Chodniczek łazienkowy 07.04.25, 16:24

Jak się nie dba, to obrzydliwa. Widocznie nie sprzątasz i nie pierzesz 🤷‍♀️
        • pffpffpff Re: Chodniczek łazienkowy 07.04.25, 17:55
          Co do zasady to się zgodzę z Bywalcem, że toaletowe dywaniki wywołują u mnie odruch wymiotny niezależnie od stopnia czystości. Podobnie z otulinami na klapy 🙄

Natomiast dywanik przy wannie czy prysznicu jest zwłaszcza przy dzieciach dość potrzebny, bo jaka by antypoślizgowa płytka nie była, to w kontakcie z wodą i czasem źle spłukanym mydłem, jest niebezpiecznie śliska.
          • iwles Re: Chodniczek łazienkowy 07.04.25, 23:51
            pffpffpff napisał:

> Co do zasady to się zgodzę z Bywalcem, że toaletowe dywaniki wywołują u mnie od
            > ruch wymiotny niezależnie od stopnia czystości.

Co takiego jest np. w takim dywaniku, co powoduje u ciebie odruch wymiotny?

• slonko1335 Re: Chodniczek łazienkowy 08.04.25, 06:09
              Tu mowa raczej o czymś takim:
              • iwles Re: Chodniczek łazienkowy 08.04.25, 06:13

To znaczy, chyba w jego wyobraźni, bo dywaniki łazienkowe są różne. Są i takie, jak ten, który zalinkowałam (sama mam tego typy - antyposlizgowy).
                • slonko1335 Re: Chodniczek łazienkowy 08.04.25, 06:45
                  Cytowałaś odpowiedz pff a tam wpis jest o toaletowym
                  • pffpffpff Re: Chodniczek łazienkowy 08.04.25, 07:22
                    Tak. Dywaniki przy toalecie to nieporozumienie. Mają sens chyba tylko u perfekcjonistki singielki, która zawsze pamięta o spuszczeniu klapy i spuszczaniu wody po jej zamknięciu.
                  • iwles Re: Chodniczek łazienkowy 08.04.25, 07:32

...jako ciąg dalszy dyskusji pod bywalcem.
                    • pffpffpff Re: Chodniczek łazienkowy 08.04.25, 08:20
                      Ale pominęłaś istotny szczegol

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka