wena-suela Re: Chodniczek łazienkowy 04.04.25, 13:29 Tylko z innymi chodnikami łazienkowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Chodniczek łazienkowy 04.04.25, 14:54 Mam lekka paranoje w kwestii dobierania rzeczy do prania. Puchata mate łazienkowa mogę wybrać ew z końcówką mopa. Ale najczęściej jest na solo. Poza tym też nie mieszam rodzajów ciuchów do prania. Ręczniki razem ( 90 stopni), bielizna bawełniana, koszulki, jeansy- wszystko osobno Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Chodniczek łazienkowy 05.04.25, 19:56 Oddzielne, na krótkie, bywa że pralka ma problem z wirowaniem. Ale po poprawieniu ułożenia daje radę. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Chodniczek łazienkowy 07.04.25, 16:05 Z niczym. Chodnik łazienkowy czy toaletowy to obrzydliwa rzecz, której u nas w domu na szczęście nie uświadczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Chodniczek łazienkowy 07.04.25, 16:24 Jak się nie dba, to obrzydliwa. Widocznie nie sprzątasz i nie pierzesz 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Chodniczek łazienkowy 07.04.25, 17:55 Co do zasady to się zgodzę z Bywalcem, że toaletowe dywaniki wywołują u mnie odruch wymiotny niezależnie od stopnia czystości. Podobnie z otulinami na klapy 🙄 Natomiast dywanik przy wannie czy prysznicu jest zwłaszcza przy dzieciach dość potrzebny, bo jaka by antypoślizgowa płytka nie była, to w kontakcie z wodą i czasem źle spłukanym mydłem, jest niebezpiecznie śliska. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Chodniczek łazienkowy 07.04.25, 23:51 pffpffpff napisał: > Co do zasady to się zgodzę z Bywalcem, że toaletowe dywaniki wywołują u mnie od > ruch wymiotny niezależnie od stopnia czystości. Co takiego jest np. w takim dywaniku, co powoduje u ciebie odruch wymiotny? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Chodniczek łazienkowy 08.04.25, 06:09 Tu mowa raczej o czymś takim: Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Chodniczek łazienkowy 08.04.25, 06:13 To znaczy, chyba w jego wyobraźni, bo dywaniki łazienkowe są różne. Są i takie, jak ten, który zalinkowałam (sama mam tego typy - antyposlizgowy). Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Chodniczek łazienkowy 08.04.25, 06:45 Cytowałaś odpowiedz pff a tam wpis jest o toaletowym Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Chodniczek łazienkowy 08.04.25, 07:22 Tak. Dywaniki przy toalecie to nieporozumienie. Mają sens chyba tylko u perfekcjonistki singielki, która zawsze pamięta o spuszczeniu klapy i spuszczaniu wody po jej zamknięciu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Chodniczek łazienkowy 08.04.25, 07:32 ...jako ciąg dalszy dyskusji pod bywalcem. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Chodniczek łazienkowy 08.04.25, 08:20 Ale pominęłaś istotny szczegol Odpowiedz Link Zgłoś