wiosennedni5 11.07.25, 21:36 Jutro jadę drogie Panie, ale pogoda nie zapowiada się dobrą. Gdzie spędzić czas, co ciekawego pod dachem? Proszę o polecenie gdzie zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siedemkropek82 Re: Kraków 12.07.25, 10:08 Obowiązkowo kup precelka najlepiej przy dworcu.Sa przepyszne. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Kraków 12.07.25, 14:59 Fajna jest też sieć poekarni Lajkonik, smacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Kraków 12.07.25, 10:11 Większość atrakcji w mieście jest pod dachem co ty się oszukiwać? Mi się podobało muzeum pod Rynkiem Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Kraków 12.07.25, 11:05 Tak, muzeum pod rynkiem ciekawe. Jadlam duzo o dobrze w malej gruzinskiej knajpce na Kazimierzu (Nesi’s home kitchen). Dla nas kuchnia gruzinska jest bardzo atrakcyjna bo w PL jest duzo dobrych gruzinskich restauracji, w Brukseli nie ma, wiec jak w PL dzieci maja juz dosc pierogow to idziemy do gruzinskich. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Kraków 12.07.25, 14:22 Jak się nie zgadzasz to proszę twarde dane. Ile masz pod dachem ile nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Kraków 12.07.25, 14:57 Tak, podziemne jest super, kilka godzin chodzenia, polecam! Ja lubię kościoły, więc jest co oglądać. Wawel wiadomo plus katedra i muzeum. Kazimierz mnie lekko rozczarował. Fajna jest stara zajezdnia tramwajowa i piwko z browaru lokalnego. Dla miłośników Wiedźmina jest super tawerna Wilczy Dół. Dobre jedzenie w niesamowitych piwnicach z pysznym piwem w Gospodzie Koko na ul. Gołębia, czy Gołebiej, warto wejść i zejść do piwnic koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kafana Re: Kraków 12.07.25, 10:44 Nie jest źle całkiem spoko pogoda na zwiedzanie mc Odpowiedz Link Zgłoś