Dodaj do ulubionych

Gosia- efekt łał

19.07.25, 18:38
Nie mogę z tej kobiety, ciągle nie wychodzę z podziwu jak z przeciętnej kobiety, choć na pewno miała warunki, udało jej się zostać sex bombą. Ewidentnie trafiła na świetnych lekarzy, a przecież nie każda kobieta ma to szczęście i niektóre kończą oszpecone. A ona wygląda jak żywa lalka.

Obserwuj wątek
    • fabryka.lodow.napatyku Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 18:47
      kiedys u dentysty przy leczeniu wkladali takie waciki na dziasla, wyglada jakby miala takie waciki powkladane.
    • nangaparbat3 Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 18:50
      trzydziestolatka80 napisała:

> Nie mogę z tej kobiety, ciągle nie wychodzę z podziwu jak z przeciętnej kobiety
      > , choć na pewno miała warunki, udało jej się zostać sex bombą. Ewidentnie trafi
      > ła na świetnych lekarzy, a przecież nie każda kobieta ma to szczęście i niektór
      > e kończą oszpecone. A ona wygląda jak żywa lalka.
      >

„Żywa lalka” to wątpliwy komplement.
    • ga-ti Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 18:51
      Według mnie najlepiej wyglądała w perfekcyjnej pani domu. Teraz idzie sztampowo. Choć jeszcze granicy nie przekroczyła.
      • grey_delphinum Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 19:28
        Sztuczna do wyrzygu. Ta "żywa lalka" to mial byc komplement?
        • grey_delphinum Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 19:29
          Tsta idzie
          • grey_delphinum Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 22:30
            grey_delphinum napisał(a):

> Tsta idzie

O kurka, a co to??

Przepraszam.
            • ga-ti Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 12:08
              Szyfrem piszesz 😄
        • trina45 Re: Gosia- efekt łał 21.07.25, 02:24
          gumowa lalka wink)
      • hanusinamama Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 21:25
        Teraz czesti wygląda jak Doda...biorąc pod uwagę kim dla jej męża była Doda troszkę to creepy
        • ga-ti Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 12:09
          Faktycznie, brrr
    • dni_minione Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 19:32
      Tu akurat bardzo sztucznie wygląda, coś nie tak ma z dolną częścią twarzy. Ale miewała bardzo dobre momenty, np. zaraz po tym, gdy miała to wywinięcie górnej wargi, o którym tyle się wtedy mówiło.
    • astomi25 Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 19:35
      A mi sie ona zupelnie nie podoba 🤷🏻‍♀️
    • andaba Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 19:38
      Czy ja powinnam wiedzieć kto to jest?
      Bo za cholerę nie mam pojęcia.
      • pitupitt Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 09:32
        No i to jest najlepszy komentarz do tego "fantastycznego" wyglądu.
    • krwawy.lolo Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 19:39
      Kto to?
      • hasty Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 19:43
        Małgorzata przecież!
        • krwawy.lolo Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 19:58
          Małgorzata Bułhakowa?
          • raczek47 Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 20:08
            Małgorzata Rozenek- Majdan
            • andaba Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 20:16
              Pierwszy raz kobietę na oczy widzę, az sobie wyszukałam kto to. Młodsza ode mnie a naszpikowana jakimś czymś że wyglada jak mumia.
            • krwawy.lolo Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 20:19
              A to słyszałem. To jedna z tych znanych stąd, że są znani.
              • hrasier_2 Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 00:32
                krwawy.lolo napisał:

> A to słyszałem. To jedna z tych znanych stąd, że są znani.
                Dlaczego ty taki durny jesteś ciągle?
                • pitupitt Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 09:33
                  Jak to mówią: genu nie wydłubiesz. Jak ktoś urodził się głupi...
            • trina45 Re: Gosia- efekt łał 21.07.25, 02:26
              a glos dalej ma taki ochryply czy juz tez zoperowala?
        • black_magic_women Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 11:26
          hasty napisała:

> Małgorzata przecież!

Gosia się mówi
          .
          • palacinka2020 Re: Gosia- efekt łał 21.07.25, 12:21
            Ona kiedys mowila, ze nie chce by na ja nazywali Gosia. Dlatego zawsze przedstawia sie jako Malgorzata. Mozna to uszanowac, nieprawdaz?
    • snakelilith Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 19:43
      To jest taka twarz, którą się po 5 minutach zapomina i nie rozpozna w tłumie jej podobnych lalek, zrobionych na jedno kopyto.
      No chyba, że przyjdzie znowu w tej samej sukience, bo tej się nie zapomni, jest straszna.
      • hanusinamama Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 21:26
        Oj nie gadaj, ją ją juz chyba z 3 razy z Dodą pomyliłam smile
        • pitupitt Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 09:35
          I to jest największy dramat gosiaczka - bycie klonem eksi. Zayebałabym własnego m, gdyby próbował mi to zrobić. No chyba że ona tak sama z siebie... To już jest wyższy poziom głupoty.
          • trampki-w-kwiatki Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 11:22
            No ale one wszystkie są swoimi klonami, bo jak zrobisz te wszystkie zabiegi, czyli podniesiesz brwi, usuniesz nadmiar skóry z powieki, wstrzykniesz kwas w policzki, usuniesz poduszki tłuszczowe z policzków, podniesiesz kąciki ust, wstrzykniesz kwas w usta, zrobisz lip lift i jeszcze botoks a do tego zafarbujesz się na blond i wstawisz tureckie zęby, to będziesz dokładnie tak wyglądać. Te laski idą tą drogą i wyglądają jak siostry.
      • veryvery Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 13:10
        Ale chyba takie twarze się podobają co pokazują ostatnie wybory miss polonia, przez sieć przetoczyła się fala bulewrsu że nowa miss jest brzydka i vice powinna była wygrać bo jest ładniejsza, a ta vice wygląda właśnie jak ze współczesnej taśmy produkcyjnej
        Miss - Maja Todd
        Wicemiss - Julia Łuczak
        • miaumia Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 13:34
          Szczerze, to zwyciężczyni, Mają, wygląda na o wiele bardziej dojrzałą niż vice miss Julia.
          Nie uważam też, by któraś z nich była brzydka czy sztuczna.
          Prezentują po prostu odmienne typy urody
          Gdybym miała wybrać nietuzinkowość, zagadkowość, wybrałabym Maję, a kiedy świeżość, delikatność rysów, dziewczęcość, Julię.
          • veryvery Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 13:54
            Ta Maja wygląda jak angielka, może jest jakimś mikem sądząc po nazwisku
            • veryvery Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 13:55
              *miksem
            • miaumia Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 14:58
              Rzeczywiście przypomina Angielkę, wskazuje na to też nazwisko.
              Przykre, że w Polsce nadal przypina się łatki i ma być jeden jedynie słuszny wzór piękna.
              Cieszę się, że szansę dostają oryginalne.
              A nie tylko kanonowi piękne.

Obie powinny wygrać, gdyby to było możliwe.
              • miaumia Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 14:58
                O*
    • riki_i Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 19:52
      trzydziestolatka80, daj spokój! Nie spotkałem w swoim życiu faceta, dla którego ta pani byłaby zauważalna.
      • figa_z_makiem99 Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 19:59
        Ona nie jest zainteresowana facetami w twoim otoczeniu, ma pieniądze i cały świat w d.... wink Facetom też wydymają się ustka, kiedy zawiść męczy bułę. Skąd pomysł, że byłaby wami zainteresowana? Niezależnie od przegięcia z poprawkami.
      • figa_z_makiem99 Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 20:10
        Ona szukała faceta, dzięki rozpoznawalności którego będzie mogła robić pieniądze smile A nie bujać się po ruchan...dach po kilku głębszych. I można komentować różnie, ale pieniądze Gosia robić potrafi.
      • gru.u Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 20:14
        Biorąc pod uwagę że pani ma już trzeciego męża to jest całkiem zauważalna
        • obrus_w_paski Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 20:23
          Ona ma/ miała k*rwiki w oczach, myślę z mogła wzbudzać zainteresowanie nawet jak była spalona solara z balejazem na Borsuka i krzywymi zębami
      • primula.alpicola Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 21:06
        riki_i napisał:

> trzydziestolatka80, daj spokój! Nie spotkałem w swoim życiu faceta, dla którego
        > ta pani byłaby zauważalna.

A Radosław to pies?!
        • simply_z Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 00:27
          Radoslawowi dobrze sie przy niej żyjewink
    • figa_z_makiem99 Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 19:54
      Mignął mi z nią jakiś wywiad ostatnio i przekroczyła już granicę normalności, górna część twarzy jest nieruchoma, napompowana. Nie jest podobna do siebie, ale jej chyba już zależy bardziej na szokowaniu, bo inaczej nie zarobi. Ciało super, ale twarz-awatar, czasem mniej oznacza ładniej. Jest zaburzona wg mnie, jak Rabczewska. Ona ma tyle pieniędzy, że mogłaby wyglądać pięknie, a jest tandetnie. Radzio wybiera podobny typ kobiet. W "pani domu" wyglądała bardzo dobrze. Widziałam też lifting Dagmary Burdelmamy, w Polsce szanujący się lekarz nie zrobi po tylu wypełniaczach, ma usta jokera.
      • hanusinamama Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 21:27
        On wybrał ja jak ona była własniena etapie Pani Domu...a ona z uporem maniaka upodobnia się do jego byłej...
        • wapaha Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 11:31
          hanusinamama napisała:

> On wybrał ja jak ona była własniena etapie Pani Domu...a ona z uporem maniaka u
          > podobnia się do jego byłej...
          >
          a ta była aktualnie nie jest już podobna do nikogo wink
    • obrus_w_paski Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 20:10
      Akurat na tych zdjęciach wygląda brzydko i sztucznie. Sukienka też tragiczna.
      Na zdjęciu z profilu widać wyraźnie jakie te usta są dziwne. Można porównać do np paris Jackson, która ma takie usta naturalne, zupełnie inaczej to wygląda. No i zawsze warto zobaczyć jakieś video. Tej pani twarz się w ogóle nie rusza, usta itp, jakby były jakimiś marionetkami. Doda ma to samo.
    • gru.u Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 20:13
      A bez filtrów i retuszu?
    • szarmszejk123 Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 20:31
      Dzizas, w co ona się ubrała? Okropna jest ta sukienka.
      Co do reszty, to mam mieszane uczucia. Z jednej strony ładnie wygląda, ale z drugiej, to już w ogóle jak nie ona.
      Czasem się zastanawiam, czy osoby po tylu interwencjach chirurgów rozpoznają się jeszcze w lustrze..
      Mnie wystarczyła diametralna zmiana koloru włosów i już się nie czułam sobą:p
      • drogadodomu Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 21:17
        Dla mnie jest sztuczna i przesadzona. Po obejrzeniu tych zdjęć zastanawiam się jakby wyglądała bez tych wszystkich poprawek. Ma czas i pieniądze żeby zadbać o figurę i może byłoby sympatyczną czterdziestoparolatką o własnej twarzy? Cóż, wybrała inaczej i moją opinię zapewne ma w głębokim poważaniu.
      • alpepe Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 09:17
        A mnie się ta sukienka niebywale podoba, jakby od Lacoste, tak mi się kojarzy.
        • gunila7 Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 12:47
          Bałam się odezwać, bo mi się też podoba smile
          • szarmszejk123 Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 18:36
            Dlaczego się balas? Przecież gusta różne są:p wyobrażam sobie, że nie tylko wam się podoba ta sukienka wink
    • angazetka Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 21:07
      Rok temu widziałam na żywo i... no nie.
    • kropkaa Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 21:17
      Gdy patrzę na te wszystkie Gosie i gosiopodobne, to jestem zadowolona ze swojego życia i swojej pracy - ubiorę się, zrobię makijaż i zaczynam pracę (w sumie bez makijażu też mogę). A te celebrytki tyle muszą tych zabiegów, operacji, rehabilitacji ogarniać, tyle się muszą nastarać, żeby wizerunkiem nadal zarabiać i reklamować te suple, kolageny i bóg wie co jeszcze.
      • gru.u Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 23:46
        Za taką kasę to bym mogła
        • kropkaa Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 23:54
          Mnie by się nie chciało tych rolek nagrywać non stop i przy każdym nagraniu być na pełnych obrotach.
          • kropkaa Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 23:56
            Aaaa i nie mówiąc o Radziu .
      • feniks_z_popiolu Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 11:20
        No i to droga w jedną stronę. Teraz już zawsze musi, codziennie, niezmiennie wykonywać te wszystkie zabiegi pielęgnacyjne.
        Oby tylko na końcu nie okazało się, że osiągnie efekt Bogumiły Wander.
        Oby nie...
        • trampki-w-kwiatki Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 11:24
          Myślę, że akurat Małgorzata chadza do dobrych specjalistów, którzy ogarniają temat. Wander poszła po bandzie i chyba po taniości.
          • alpepe Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 11:32
            Inne czasy, inne technologie też chyba.
          • alicia033 Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 11:42
            trampki-w-kwiatki napisała:

> Myślę, że akurat Małgorzata chadza do dobrych specjalistów, którzy ogarniają temat.

podejrzewam, że Nicole Kidman też u no-name'a za rogiem się nie przerabia(ła). A jak widać...
            • trampki-w-kwiatki Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 12:03
              No Nikola grubo przesadziła, do tego jest wysuszona jak diabli. No zobaczymy co przyniesie czas, sama jestem ciekawa przyszłości jej lica.
          • feniks_z_popiolu Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 13:02
            No ja akurat nie mam takiej wiedzy ale przy jej kasie nie podejrzewam zabiegów u pani Krysi z osiedla.
            No i dodatkowo nie wiadomo jakie osobnicze cechy ma jej organizm.
            Czas pokaże.
            • kropkaa Re: Gosia- efekt łał 21.07.25, 12:16
              Mnie interesuje jak reaguje na kolejne operacje - ostatnio zmniejszała piersi, a wcześniej dość znacznie powiększała. Z tego,.co mówią fizjoterapeuci to wcale nie jest takie hop siup, czasem naprawdę rehabilitacja jest długa.
    • majenkirr Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 21:28
      Piękna jest!😍
      • figa_z_makiem99 Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 22:20
        Dziś nie jest sztuką pięknie wyglądać na fotografii z filtrami, bo wygląda super. Zobacz ją, kiedy udziela wywiadu, nie ma mimiki. Moim zdaniem niepotrzebnie zrobiła ten lifting ust, bo zmienił układ twarzy i jeszcze bardziej napompowała górę, ciekawe jak to będzie wyglądało za 10 lat? Zrobienie raz, czy dwa wypełniacza jest ok, ale w takiej ilości? Zamiast tego zrobiłabym na jej miejscu normalny lifting, ona ma naturalnie drobną twarz, ale wtedy nie wzbudzałaby takich kontrowersji i byłoby zbyt normalnie. Woźniak-Starak jest bardzo dobrze zrobiona i ma klasę.
    • 00zxc00 Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 22:32
      Jej biust ma w sobie coś sztucznego.
    • kropkacom Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 22:36
      Miała coś w twarzy co lubiłam. Teraz już tego nie ma. Przynajmniej na tych zdjęciach. Nadal jest ładna. Dla lubiących "taki" efekt może być nawet piękna. W sumie najwazniejsze jak sama się z tym czuje a zgaduje, że ok.
    • trampki-w-kwiatki Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 22:37
      Obejrzałam ją w wywiadzie u Nosowskiej, bo tu narzekają, że jej się twarz nie rusza. No nie rusza się za bardzo, fakt. Ale piękna jest. Tylko te sztuczne zęby mi nie leżą, takie są za duże a poza tym naprawdę dobrze ja zrobili. Do tego wkłada masę pracy w ciało i jest świetnie wyrzeźbiona. Jasne, nie jest dziełem natury, ale w świecie instagrama to już kompletnie nie ma znaczenia...
      • briar_rose Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 23:14
        trampki-w-kwiatki napisała:

> Ale piękna jest.

No co ty O.o Piękna ani nie była, ani teraz nie jest. Ot, zrobiona, napompowana starsza pani, jakich teraz wiele. Mistrzyni kiczu i tandety. Mam wrażenie, że się szerzej uśmiechnie i skóra na skroniach jej pęknie.
        • trampki-w-kwiatki Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 23:18
          Nie no, jest kiczowata, ale zrobiona jest dobrze. Widuję źle zrobione kobiety, którym kwas migrował w dziwne miejsca, z rzęsami jak lisie ogony i ustami napompowanymi jak kiełbasa śląska. A ona wygląda naprawdę ładnie!
          • simply_z Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 00:29
            Nie.
        • angazetka Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 00:31
          Starsza pani lat 47?
          • trina45 Re: Gosia- efekt łał 21.07.25, 02:34
            ona jest z 1969
          • conena Re: Gosia- efekt łał 21.07.25, 08:24
            angazetka napisała:

> Starsza pani lat 47?
            >

Tak. Joanna Senyszyn w jednej ze swoich przedwyborczych wypowiedzi powiedziała coś takiego, że młodzi ludzie do niej podchodzą żeby o coś zapytać. I żachnęła się, że „młodzi… teraz młodzi to do 45 roku życia” 🤣 strasznie mnie to rozbawiło, ale to prawda. Rozenek już się do młodych nie zalicza, jak najbardziej jest starszą straszącą panią.
            • gru.u Re: Gosia- efekt łał 21.07.25, 13:28
              Między młodością a starością nie ma już nic? Jednego dnia człowiek jest młody a drugiego stary?
              • conena Re: Gosia- efekt łał 21.07.25, 15:36
                gru.u napisała:

> Między młodością a starością nie ma już nic? Jednego dnia człowiek jest młody a
                > drugiego stary?

na to wygląda niestety. zostało mi jeszcze dokładnie 5 dni młodości, nie jest to miłe uczucie.
    • iberka Re: Gosia- efekt łał 19.07.25, 23:44
      To Ci się podoba? Oj......
    • aandzia43 Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 01:14
      Obawiam się że zmierza w tym samym kierunku co Kidman. Kilka dobrych przeróbek dobrze im zrobiło, nie ma co dłubać bardziej.
      • memphis90 Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 08:47
        Kiedyś bardzo lubiłam Kidman, ale ostatnio nie mogę oglądać z nią filmów, bo
        1. Obsadzanie się w roli znacznie młodszych kobiet przekroczyło już granice absurdu - była już mamą zaginionego czterolatka, niedawno romansowała filmowo z 30latkiem (który miał twarz zrobioną jeszcze gorzej, niż ona)
        2. Na tę twarz autentycznie nie da się patrzeć
        • alpepe Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 09:21
          Kidman wygląda od lat jak ożywiona zombie, twarz jest nie z tego świata, jakby nie miała duszy, ale to tylko od naciągania. Do tego ta przesadna chudość.
        • aandzia43 Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 10:59
          Mam tak samo, nie mogę patrzeć na jej twarz. Jakoś tak przykro mi że dobrą aktorka i piękna niegdyś kobieta wygląda jak laleczka Chucky.
        • evee1 Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 11:24
          Niestety mam tak samo. Ona była kiedyś piękna (wiem, kwestia gustu), a teraz żałość bierze jak się na nią patrzy.
          Nie śledzę losów polskich celebrytek, ale obejrzałam sobie zdjęcia Rozenek sprzed metamorfozy i kiedyś miała ciekawą twarz, a teraz wygląda jak ładna lala. No, ale jak lubi...
          Swoją drogą zadziwia mnie, że kobiety, skądinąd całkiem ładne, mają odwagę dać sobie tak zmieniać twarz. Rozumiem robienie poprawek zdecydowanie polepszających wygląd (brzydki nos, odstające uszy, worki pod oczami), już nawet lekkie powiększenie ust, ale takie zmiany!
          • aandzia43 Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 13:29
            "Nie śledzę losów polskich celebrytek, ale obejrzałam sobie zdjęcia Rozenek sprzed metamorfozy i kiedyś miała ciekawą twarz, a teraz wygląda jak ładna lala. No, ale jak lubi..."

Mnie się pierwsze poprawki Rozenek podobały. Podniosła opadające kąciki oczu i linię brwi, oko się ładnie otworzyło, nieco powiększyła wąskie usta. Było fajnie. Potem już mogła sobie dać spokój. Podobnie z Kidman - około trzydziestki po lekkich poprawkach była pięknością. Teraz coś między Drakulą a laleczka Chucky.
          • trina45 Re: Gosia- efekt łał 21.07.25, 02:40
            Ona jest ruda i bardzo blada z natury , takie osoby w starszym wieku jezeli sa chude wygladaj trupio, maja az niebieski odcien skory..te zabiegi nie pomogly jej ...ona jest tak slaba ze ledwo chodzi, gdzies byl film jak ochroniarz musial ja podtrzymywac
        • snakelilith Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 12:19
          memphis90 napisała:

> niedawno romansowała filmowo z 30
          > latkiem (który miał twarz zrobioną jeszcze gorzej, niż ona)

Ale grała przynajmniej kobietę mniej więcej w sowim wieku, czyli 50 plus. Mimo tego, straszna żenada. Tego rodzaju filmy wypełniają mnie takim samym dreszczem grozy i obrzydzenia jak filmy o kobietach w tym wieku korzystających z czarnych beach boyów na wakacjach w Afryce. I tu nawet szczupły i wygładzony wygląd Kidman nie pomoże. Ona wygląda jak damski Dracula.
          • angazetka Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 23:30
            A filmy o pięćdziesięciolatkach romansujących z trzydziestoletnimi kobietami?
        • angazetka Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 23:31
          > niedawno romansowała filmowo z 30latkiem (który miał twarz zrobioną jeszcze gorzej, niż ona)

A to nie był film o romansie dojrzałej kobiety z młodym mężczyzną?
    • mia_mia Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 07:55
      Na żywo, zwłaszcza z bliska, takiego efektu łał już nie ma, zresztą na zdjęciach zrobionych przypadkowo też nie. Mówię o twarzy, bo figura to co innego.
    • alicia033 Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 08:00
      no jakby to ująć... Desperacja nie jest w moim guście.
    • alicia033 Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 08:45
      no jakby to ująć... Desperacja nie jest w moim guście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka