Dodaj do ulubionych

Ale że Petarda na ematce

29.07.25, 10:45
nie wzbudza żadnych emocji i brak domniemywań, że te pozowane zdjęcia ze starszym synem to fotomontaż? Na pudlu artykuł stosowny o wspólnym projekcie telewizyjnym matki i syna.
Nie wiem, albo się dał nabrać, albo jest bardzo zaburzony, albo ona coraz bardziej odlatuje i sie posunęła do jakiegoś fałszerstwa.
Obserwuj wątek
    • szare_kolory Re: Ale że Petarda na ematce 29.07.25, 10:50
      Ale o czym Ty piszesz? Jakiś artykuł? Link? Instagram?
      • alpepe Re: Ale że Petarda na ematce 29.07.25, 11:24
        www.pudelek.pl/podekscytowana-paulina-smaszcz-nadaje-z-synem-z-lotniska-leca-nagrywac-program-franek-cieszysz-sie-7183153982839392a
    • danaide2.0 Re: Ale że Petarda na ematce 29.07.25, 10:56
      A co, powiedzieli ci, że zażre, a nie zażera?
      Nie zauważyłaś, że ematka nieco się posunęła w latach i ma niższą reaktywność?
      A poza tym - nudaaa.
    • heca007 Re: Ale że Petarda na ematce 29.07.25, 11:09
      Nie ma co na razie komentować. Petarda zwykle bywa kapiszonem więc zaczekajmy na rozwój wypadków tongue_out
      • alpepe Re: Ale że Petarda na ematce 29.07.25, 11:25
        A mnie zaciekawiło, szczerze mówiąc, bo to by znaczyło, że z chłopakiem dobrze nie jest. Matka jest tylko jedna, to fakt, ale tu to igranie z ogniem.
        • 1matka-polka Re: Ale że Petarda na ematce 29.07.25, 11:32
          alpepe napisała:

> bo to by znaczyło, że z chłopakiem dobrze
          > nie jest.

A jak ma byc dobrze, skoro ma taka matkę? Wszystko co zinternalizował jako swoje wartości i przekonania pochodzi od niej. On bez terapii niczego nie zmieni.
          • 1matka-polka Re: Ale że Petarda na ematce 30.07.25, 08:32
            I sposobu nawiązywania relacji i rozwiązywania konfliktów, też się od niej uczył...
    • alexis1121 Re: Ale że Petarda na ematce 29.07.25, 11:29
      Ale o co chodzi? Ewidentnie Paulina Smaszcz jest kochającą matką, a więź matka- dziecko jest nierozerwalna. Dodatkowo (nie czytałam wpisu, tylko omiotłam wzrokiem) jeżeli w grę wchodzi projekt i zarobek, to dlaczego nie mieliby razem działać.
      • danaide2.0 Re: Ale że Petarda na ematce 29.07.25, 11:49
        Dzieci kosztują big_grin
    • primula.alpicola Re: Ale że Petarda na ematce 29.07.25, 11:57
      No ale co w tym kontrowersyjnego, w sumie?
    • alex_vause35 Re: Ale że Petarda na ematce 29.07.25, 12:04
      Ileż można, ona i jej wyskoki już chyba nawet ematkom się przejadły...
      PS. Lubię twoją sygnaturkę wink.
      • alpepe Re: Ale że Petarda na ematce 29.07.25, 12:24
        thx.
    • black.imak Re: Ale że Petarda na ematce 29.07.25, 12:13
      A ja uważam, że Petarda nie jest po prostu taka zła, jak się ją tu opisuje. Widocznie jednak ma dobry kontakt z dziećmi, wbrew temu co sądzą ematki, że wszyscy się od niej odcięli. I jak widać syn ma z nią kontakt, i wyobraża sobie z nią taką współpracę i przygodę, a przy okazji zyska na jej popularności i zarobi. No jednak synowie Petardy nie robią wspólnego projektu z ojcem i tą jego małą Kaśką
      • szare_kolory Re: Ale że Petarda na ematce 29.07.25, 12:21
        Szkoda chłopaka, bo to się dla niego źle skończy.
    • conena Re: Ale że Petarda na ematce 29.07.25, 12:17
      ile można się ekscytować chorą babą?
    • grazyny Re: Ale że Petarda na ematce 29.07.25, 14:49
      Nic nie ma o projekcie TELEWIZYJNYM, nie zmyślaj.
      Projekt matka-syn w głowie Petardy to może być weekend w Bella Italia wink
      Albo - co bardziej prawdopodobne - syn przy wsparciu rodziny zorganizował jej leczenie za granicą. I nie sądzę, żeby chodziło o leczenie trądziku.
      • tt-tka Re: Ale że Petarda na ematce 29.07.25, 17:04
        grazyny napisała:

> Nic nie ma o projekcie TELEWIZYJNYM, nie zmyślaj.

Przeczytalam wpis, pomyslalam o synu "kamikadze" smile
        a potem przeczytalam pudla i faktycznie, o telewizyjnym nie ma slowa. Ulzylo mi smile

> Projekt matka-syn w głowie Petardy to może być weekend w Bella Italia wink

Otoz.

> Albo - co bardziej prawdopodobne - syn przy wsparciu rodziny zorganizował jej l
        > eczenie za granicą.

Dwa razy otoz ! Oby.

• tt-tka Re: Ale że Petarda na ematce 29.07.25, 17:05
          Aha, i nie w bella Italia, oni sie do Hiszpanii wybrali/wybieraja. Zeby jednak nie za blisko smile
    • pffpffpff Re: Ale że Petarda na ematce 30.07.25, 07:42
      Zrobiłam szybki research i ona oznacza na tych fotkach syna jako @frankvaccari

Szybkie spojrzenie na jego profil i jak dla mnie to już po “bio” wygląda na założony przez nią.

Ale podobno jakiś program kręcą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka