1matka-polka Re: Gosia R bez filtra 09.09.25, 09:32 A niech tam - mogłaby zagrać u Tima Burtona bez charakteryzacji... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietazpolnocy Re: Gosia R bez filtra 09.09.25, 09:41 Rysy lalki wyglądają dobrze tylko na lalkach i w kreskówkach, nie na żywym człowieku. Na pierwszy rzut oka widać że z tą twarzą jest coś nie tak: niby regularnie (choć usta są za duże), ale wcale nie atrakcyjnie, coś jak android albo twór AI. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Gosia R bez filtra 09.09.25, 10:20 atak klonów, mnie przerażają takie kobiety-roboty Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Gosia R bez filtra 09.09.25, 13:12 Tak mnie najbardziej zadziwia w decyzjach i poważniejszych interwencjach chirurgicznych. Nie pęd za mlodościa - to jest zrozumiałe. Ale rezygnacja z tego, co czyni twarz wyjątkowa, interesującą, indywidualną? To mi się nie mieści w głowie - wyrzec się swojego własnego wyglądu na rzecz przynależenia do armii bardzo podobnych do siebie nawzajem kobiet. Widziałam ostatnio na jakiejś okładce Weronikę Książkiewicz i w ogóle nie była podobna do siebie, trudna do rozpoznania - a przecież ma bardzo oryginalną urodę. Mam nadzieję, że to tylko fotoszop, a nie jakiś natchniony chirurg. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Gosia R bez filtra 09.09.25, 10:26 Nie wiem, ale te króliczek żeby wiecznie na wierzchu są irytujące, jeśli się wie, że sama sobie to zrobiła. Wygląda jak u mego dziecka z wadą zgryzu Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Gosia R bez filtra 09.09.25, 10:33 Piekna maska. Trzebaby zobaczyc jak ta maska sis rusza. Naturalnje czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
zbytomia100 Re: Gosia R bez filtra 09.09.25, 11:24 Stateczne zdjecie, wykapane we wszystkich mozliwych filtrach jest ok. Ale na zywo zobaczyc taka twarz, to koszmar. Nie ma znaczenia, czy chirurg byl najlepszy z LA, ten slaby z Turcji, czy tez wypelniacze wjechaly na gruponie, to zawsze wyglada zle. Te warstwy platiku pod skora, ktore sie ruszaja nie anatomicznie. Te usta z protezami, blehhhh. Troche jak po ciezkim wypadku, udarze, kiedy mimika wogole nie gra z slowani, emocjami. Mnie to niepokoi na takim biologicznym poziomie, jakbym widziala kogos z krwiawiaca dziura na srodku twarzy. Nie umiem sie skupic na tym, co ta osoba mowi, tylko caly czas mysle, czy jej to nie boli, jak sie te wszystkie wypelnienia przemieszczaja pod sparalizowana skora. I tu nie tylko wiecznie mloda Gosie mam na mysli. Kazda pani z proteza na twarzy wyglada dla mnie niepokojaco. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Gosia R bez filtra 09.09.25, 16:30 simply_z napisała: > Jak fantomas > Albo produkt bardzo testowych wersji AI. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Gosia R bez filtra 09.09.25, 11:52 Tyle starań, cierpień i wydatków, a na tym zdjęciu cię nie powaliła. Czyli się nie opłaciło. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Gosia R bez filtra 09.09.25, 21:09 Kompletnie do siebie niepodobna, tzn. podobna do setek podobnych klonów wyprodukowanych przez "fachowców". Jeżeli medycyna estetyczna ma prowadzić do zaniku indywidualności, to chyba coś tu nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
hortensja80 Re: Gosia R bez filtra 09.09.25, 21:18 Okropnie, sztuczna maska, fu. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Gosia R bez filtra 10.09.25, 12:10 Czytam te wszystkie negatywne komentarze i zastanawiam się, serio uważacie, że na tym zdjęciu wyglądała lepiej? Bo ja pamiętam jej naturalne cechy, takie jak krzywe zęby, opadające poliki czy powieki. No warunki wyjściowe miała mocno takie se, a chciała być piękna i już. No i w sumie jest, ma wygląd ślicznotki, wpisuje się w insta kanon. Totalnie rozumiem jej marzenie, nawet jeśli nie idę tą drogą i nawet włosów mi się zafarbować nie chce. Ale kumam, że można chcieć być piękną. Odpowiedz Link Zgłoś
analoga_niet Re: Gosia R bez filtra 10.09.25, 12:28 Tak jak zdecydowana większość najładniej prezentowała się gdzieś w połowie drogi. I w sumie normalni ludzie, to znaczy nie celebryci zwykle na tym etapie się zatrzymują Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Gosia R bez filtra 10.09.25, 18:28 analoga_niet napisała: > Tak jak zdecydowana większość najładniej prezentowała się gdzieś w połowie drog > i. I w sumie normalni ludzie, to znaczy nie celebryci zwykle na tym etapie się > zatrzymują > Normalni pewnie tak, ona sama o sobie mówi, że jest totalną perfekcjonistką i pewnie dąży do jakiegoś tam "ideału". Poza tym nie wiem czy to można się tak zatrzymać w połowie drogi, procesów starzenia nie zatrzymasz. Ja pamiętam jak w pewnym momencie wszystkie te wypełniacze zjechały jej na dół i to wyglądało... Hmm... no źle. Wtedy pewnie wjechała z liftingiem i na dobre jej to wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
analoga_niet Re: Gosia R bez filtra 10.09.25, 18:38 Można, mam koleżanki znacznie zamożniejsze ode mnie i korzystające z medycyny estetycznej i żadna nie wygląda jak klon - z wyjątkiem znajomej która jest kosmetologiem i wygląda jak napompowany balonik. To co daje największe efekty to jest nawet nie medycyna estetyczna co korygowanie zgryzu, sporo moich znajomych się w dorosłym wieku wzięło za leczenie ortodontyczne i do daje duże zmiany. Poza tym kilka koleżanek poprawiło nosy - pewnie jakby zrobiła korekcję tą byłabym całkiem ładna Do tego większość po prostu regularnie działa na zasadzie mezoterapia, lasery, botoks, ale żadna nie robi sobie dużych ust, poduszek w polikach czy brwi podciągniętych do połowy czoła. Ostatnio moja koleżanka zrobiła sculptre i botoks plus zoperowała powieki - bo miała naturalnie opadające i takie widoczne worki pod oczami do tego, z wiekiem się pogłębiło. Wyglada przepięknie, nadal jest sobą, ma swoje rysy twarzy, ale ma świetną kondycję skóry i jędrną, z ładnym kolorytem. To kwestia wyboru, nie trzeba się przerabiać na klona Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Gosia R bez filtra 10.09.25, 18:44 No nie trzeba, pewnie. Ale niektórzy chcą być jak Barbie i niech im będzie Nadal nie uważam, że jest brzydka. Zastanawiam się tylko jak będzie wyglądać za 10 czy 15 lat, ale znając ją będzie mieć najlepszych lekarzy na podorędziu i nie skończy jak Donatella Versace. Przypomniałaś mi BTW, że miałam odkładać na korekcję nosa 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
anajustina Re: Gosia R bez filtra 11.09.25, 07:18 A Donatella to jakich miała? Nie najlepszych niby? Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Gosia R bez filtra 10.09.25, 13:29 No nie, nie ma wyglądu ślicznotki. Ma wygląd typowy po operacjach plastycznych, dla mnie już przegięła. Wcześniej bylo bardzo dobrze. Jeszcze kilka zabiegów i będzie dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Gosia R bez filtra 10.09.25, 17:23 Moim zdaniem warunki wyjściowe miała bardo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Gosia R bez filtra 10.09.25, 18:00 Tylko jaki związek ma Twój i dwa podpięte komentarze z wklejonym przeze mnie zdjęciem? Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Gosia R bez filtra 10.09.25, 18:29 Bo akurat świetnie na nim widać Małgorzatę R wersji sprzed tuningu. Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Gosia R bez filtra 10.09.25, 12:50 Nie wiem ale dla mnie jest straszna. Sztuczny twor. Do tego ten głos jak po tygodniu chlania. Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Gosia R bez filtra 10.09.25, 13:04 Jak zmienia twarz to głos też powinna poprawić bo na żywo skrzeczy i denerwuje Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Gosia R bez filtra 10.09.25, 13:26 Na tym zdjęciu jak wszyscy po operacjach plastycznych. Ciekawa jestem na żywo. Bo w dobie filtrów to w nic nie można wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
terazkasia Re: Gosia R bez filtra 10.09.25, 16:15 Niestety, aż bije w oczy, że "robione" Odpowiedz Link Zgłoś
apallosa Re: Gosia R bez filtra 11.09.25, 07:04 Obejrzałam sobie wywiad pani Rozenek z Anna Nowak - Ibisz i...obydwie Panie bardzo mi się spodobały. Pani Malgosia- bardzo, ale to bardzo na plus. Widac ogrom pracy i samodyscypliny. Jezeli w dziecinstwie szkola baletowa dala jej mocno w kość ( a bardzo wierze, ze tak), to potem branie na siebie pierdyliarda obowiązków w rodzaju wstawania wczesnie rano i cwiczen na silowni czy joggingu to juz jest normalne. Twarz , figura i włosy u Pani Majdan- przepiękne. Serio. Nie wnikam i nie chce wnikać, czy włosy przedłużane, doczepiane czy własne, ile wypełniaczy w buzi, co tam było robione i za ile... wygląda rewelacyjnie. Co do synów i ich udziału w reklamach, instagramach....dzięki temu są ustawieni na całe życie i bardzo im tego zazdroszczę. Zawsze jest coś za coś... Pani Anna też miło wygląda i bardzo ja po tym wywiadzie polubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
analoga_niet Re: Gosia R bez filtra 11.09.25, 07:13 Wyglądanie to jej praca, przecież to nie jest tak, ze ona pracuje np. osiem godzin dziennie jako księgowa a do tego wstaje o świcie i trenuje. Więc nie ma się co zachwycać że kobieta wstaje rano i pracuje - większość ludzi to robi. Tak samo zdyscyplinowana jest kasjerka, która o 6 zaczyna zmianę - jedna i druga po prostu idzie do roboty, tylko jedna do marketu a druga na salę treningową. Odpowiedz Link Zgłoś
apallosa Re: Gosia R bez filtra 11.09.25, 07:24 Tak, to jej praca...zgadzam się. Ale i tak podziwiam tak jak podziwiam kasjerki, pielegniarki, czy rzesze innych Pan i panow ( siebie tez, bo ja wstaje naweto 5.15 rano)... Wielu ludziom się nie chce, bądź nie mają siły, a pani Małgosia? Mąż, trójka chłopaków i tyle obowiązków... Tak ogladajac ten wywiad przyjrzalam sie pani Majdan i rzeczywiście widac samodyscypline i baletowa przeszlosc. Figurę ma przesliczna. Tak- szczerze i z serca zazdroszczę i podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
analoga_niet Re: Gosia R bez filtra 11.09.25, 08:57 Ma niepracującego męża to ma kto ogarniać dużą część rzeczy codziennych plus ogromne zasoby finansowe na delegowanie tego, co większość ludzi robi samodzielnie. Jakby przy tym wszystkim nie miała siły na podstawowe obowiązki do jakich w jej wypadku zalicza się siłownia to tarczyca do zbadania Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Gosia R bez filtra 11.09.25, 08:52 Pani Anna też miło wygląda i bardzo ja po tym wywiadzie polubiłam. Anię poznałam (i polubiłam) gdy prowadziła Panią Gadżet, a w Pani Gadżet Erotycznie (czy jakoś tak, nie pamiętam dokładnie) była świetna. Fajna babka, taka która chciałoby się mieć za sąsiadkę i zapraszać czasem na kawę 🙂. Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Gosia R bez filtra 11.09.25, 12:50 No przecież jeśli bez filtra to wygląda rewelacyjnie... Odpowiedz Link Zgłoś
anajustina Re: Gosia R bez filtra 11.09.25, 13:07 Ale jako android, nie jak człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
piwoniawpiwnicy Re: Gosia R bez filtra 11.09.25, 13:16 Chirurg nie zauważył chyba przecinków wokół policzków ( nie wiem, jak to się nazywa fachowo, chomiki ) ale coś się psuje to nowe rusztowanie i znów je będzie nas nim majstrował. Szkoda mi takich osób, że cierpią i idą pod nóż pchane presją zarobku,wyglądu i otoczenia, z niewiadomym efektem, wciąż niepewne siebie. Nie mogę nic powiedzieć o twarzy, bo nie jest naturalna ale pochwalę ładne, duże oczy Odpowiedz Link Zgłoś
piwoniawpiwnicy Re: Gosia R bez filtra 11.09.25, 13:17 Znów będzie przy nim majstrował* , błąd 'zbitki' w słowniku Odpowiedz Link Zgłoś
birch70 Re: Gosia R bez filtra 11.09.25, 15:05 Nie, nie i nie. To poszło o wiele za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś