Dodaj do ulubionych

bieda to stan umysłu

• engine8t Re: bieda to stan umysłu 08.10.25, 02:34
      Przeciez wszystkim znane jest polskie powiedzenie

"Czemus biedny? - Bos Glupi
      Czemus glupi? - Bos biedny"
    • jowita771 Re: bieda to stan umysłu 08.10.25, 07:17
      Dziewczyna niewiele w życiu widziała, żyje w bańce i nie bardzo wie, jak wygląda świat poza nią. Równie dobrze mogłaby powiedzieć dziewczynie z wielodzietnej rodziny z popegieerowskiej wsi, gdzie PKS dojeżdża raz na dobę, że każdy jest kowalem własnego losu.
      • lomek22 Re: bieda to stan umysłu 08.10.25, 16:48
        Ta dziewczyna w byłym PGR-e też żyje w bańce. Swojej. Dla niej i podobnych wszyscy którzy coś mają to złodzieje (bo ukradli, inaczej się mnie da). Wierny elektorat PISdeckiej propagandy.
        • arwena_111 Re: bieda to stan umysłu 10.10.25, 06:57
          Aż strach pomyśleć w jakiej ty bańce żyjesz, że imponują ci takie celebryckie pustaki? Wieniawa swojej pozycji nie zawdzięcza talentowi a układom rodziców. Bez tego nie miałaby szansy.
          Gdyby ta dziewczyna z popegeerowskiej wsi miała takich rodziców ja Wieniawa - to osiągnęłaby to samo albo i więcej - bo może miałaby talent.
          • lomek22 Re: bieda to stan umysłu 10.10.25, 19:35
            Mnie zaimponować może tylko wybitne osiągnięcie lub wybitny talent. Moja bańka jest niedostępna nie tylko dla ciebie i dla przeciętnej dziewczyny z pgr, ale także dla Wieniawy i podobnych. Z różnych powodów.
            A czemu zawdzięcza Wieniawa swój sukces to akurat wiem i już tu o tym było.
            Co do zmarnowanych talenów, niespełnionych parzeń i złamanych osobowości /psychik, też co nieco o tym wiem. Na codzień mam informacje o tym jak niekompetentni, patologiczni, samolubni, toksyczni albo leniwi RODZICE i OTOCZENIE niszczą kolejne pokolenie dzieci.
            • pursuedbyabear Re: bieda to stan umysłu 10.10.25, 19:39
              Wierz mi, wszyscy tu się cieszą z tego, że twoja bańka jest dla nas niedostępna 🤣🤣🤣
            • alicia033 Re: bieda to stan umysłu 10.10.25, 19:55
              lomek22 napisał:

> Moja bańka jest niedostępna nie tylko dla ciebie i dla przeciętnej dziewczyny z pgr, ale także dla Wieniawy i podobnych. Z różnych powodów.

🤣🤣🤣

Kolejny palant, któremu się wydaje, że może postroszyć swoje wyleniałe pióra na ematce 🤮
              • lomek22 Re: bieda to stan umysłu 10.10.25, 20:33
                Wyjaśniam sytuację po prostu. A że u was wszystko wywołuje ból d..py... smile
                Może i dobrze, macie o czym myśleć smile
                • pursuedbyabear Re: bieda to stan umysłu 10.10.25, 22:31
                  Naprawdę uważasz, że jakiś nowy randomek sprawia, iż mamy o czym myśleć?
                  Mama nie pozwala grać w gry wieczorami i dlatego przyłazisz na ematkę wydalić z siebie frustrację? No rozumiem, nie ty pierwszy 😃
                  • lomek22 Re: bieda to stan umysłu 11.10.25, 03:18
                    Matkę moją zostawmy w spokoju, bo dawno zostały po niej już tylko kości.
                    A w tym wątku dyskutuję właśnie z frustracją co niektórych. Którym się żyłka napina z powodu jakiejś Wieniawy.
                    smile
            • marta.graca Re: bieda to stan umysłu 10.10.25, 20:51
              I dlatego jarasz się Wieniawą, jak szczerbaty sucharami?
    • mayoliijka Re: bieda to stan umysłu 08.10.25, 17:24
      youtu.be/MnZHrqv4Rdc?si=48cdB7gPScfSMKQS
    • engine8t Re: bieda to stan umysłu 09.10.25, 23:44
      O macie Polskie analizy kto jest bogaty.
      I okazuje sie ze podobnie jak w innych krajach ludzie z gornych 4-5% co w Polsce mniej wuecje ocenia si ena ponad 20 ty zl miesiecnie
      g.pl/news/7,187450,32305622,nowa-granica-bogactwa-w-polsce-od-tej-kwoty-zaczyna-sie-dobrobyt.html#do_w=450&do_v=1463&do_st=RS&do_sid=2323&do_a=2323&s=BoxCzytImg4&do_upid=1463_ti&do_utid=32305622&do_uvid=1759822232081

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka