aankaa 22.11.25, 11:04 napatoczyła mi się reklama świeczki (zapachowej?) i tak się zastanawiam w którą stronę podąża nuta zapachowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: czym to pachnie? 22.11.25, 11:13 Nie mam pojęcia, ale moja gończa ostatnio pachniała choinką. Ewidentnie wlazła gdzieś w jakieś sosny / świerki. Odpowiedz Link Zgłoś
tylko.przelotem Re: czym to pachnie? 22.11.25, 11:14 Mokrym psem i gnijącymi liśćmi. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: czym to pachnie? 22.11.25, 11:14 Powinna cuchnąć mokrym psem. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: czym to pachnie? 22.11.25, 11:45 aankaa napisała: > napatoczyła mi się reklama świeczki (zapachowej?) i tak się zastanawiam w którą > stronę podąża nuta zapachowa Już od pierwszego zapalenia rozchodzi się aromat soczystej pomarańczy i cukrowej słodyczy – jak zapowiedź gorącej herbaty po długim spacerze wśród liści. W sercu czuć rozgrzewający cynamon i nuty mleczne, które przypominają o tym, że jesień to pora na comfort food (i zero wyrzutów sumienia). A baza? Kakao, waniliowy cukier i kremowa gałka muszkatołowa – to wszystko razem pachnie jak najlepszy deser psiarskidres.pl/pl/p/Swieca-sojowa-Psiara-Jesieniara-Burgundowa/188 Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: czym to pachnie? 22.11.25, 11:47 Z opisu mnie się podoba. Ale jakoś nijak się ma do zapachów jesiennych spacerów z psem:p Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: czym to pachnie? 22.11.25, 11:56 szarmszejk123 napisał(a): > Z opisu mnie się podoba. Ale jakoś nijak się ma do zapachów jesiennych spacerów > z psem:p Bo nie chodzi o spacery a o ukrywanie się Zapal Psiarę Jesieniarę i poczuj, jak Twój dom zmienia się w przytulną, pachnącą kryjówkę idealną na każdy jesienny wieczór z czworonogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: czym to pachnie? 22.11.25, 12:00 Aaa, no to moje czworonogi na takie zapachy oddalają się hyżo i wcale nie chcą spędzać czasu w tym samym pomieszczeniu:p Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: czym to pachnie? 22.11.25, 12:09 szarmszejk123 napisał(a): > Aaa, no to moje czworonogi na takie zapachy oddalają się hyżo i wcale nie chcą > spędzać czasu w tym samym pomieszczeniu:p Zapachy zapachami ale ta świeca pewnie jest trująca chemicznie. Przezornie nie podali składu. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: czym to pachnie? 22.11.25, 13:46 Pewnie dlatego, że większość podobnych zapachów jest chemiczna, moje kudły uciekają :p Ale ja takie świeczki to raz na rok odpalam, jak mi ktoś sprezentuje :p Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: czym to pachnie? 22.11.25, 20:57 To tak jak perfumy "Portrait of the Lady" - wcale nie pachną farbami ani terpentyną Odpowiedz Link Zgłoś
abria Re: czym to pachnie? 22.11.25, 12:02 U mnie w zeszłym roku była w bloku taka psiara z wielkim kundlem: jak wchodzili do windy to potem tak śmierdziało, że ludzie wymiotowali. To na pewno będzie zapach tego kundla. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: czym to pachnie? 22.11.25, 13:19 10 sekund google „Już od pierwszego zapalenia rozchodzi się aromat soczystej pomarańczy i cukrowej słodyczy – jak zapowiedź gorącej herbaty po długim spacerze wśród liści. W sercu czuć rozgrzewający cynamon i nuty mleczne, które przypominają o tym, że jesień to pora na comfort food (i zero wyrzutów sumienia). A baza? Kakao, waniliowy cukier i kremowa gałka muszkatołowa – to wszystko razem pachnie jak najlepszy deser, który nigdy się nie kończy (bo świeca pali się długo i czysto!).” Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: czym to pachnie? 22.11.25, 16:57 google mnie nie boli, bardziej brak poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś