Dodaj do ulubionych

czym to pachnie?

22.11.25, 11:04
napatoczyła mi się reklama świeczki (zapachowej?) i tak się zastanawiam w którą stronę podąża nuta zapachowa big_grin
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: czym to pachnie? 22.11.25, 11:13
      Nie mam pojęcia, ale moja gończa ostatnio pachniała choinką. Ewidentnie wlazła gdzieś w jakieś sosny / świerki.
    • tylko.przelotem Re: czym to pachnie? 22.11.25, 11:14
      Mokrym psem i gnijącymi liśćmi.
    • mamtrzykotyidwato5 Re: czym to pachnie? 22.11.25, 11:14
      Powinna cuchnąć mokrym psem.
    • wybitniemondry Re: czym to pachnie? 22.11.25, 11:45
      aankaa napisała:

> napatoczyła mi się reklama świeczki (zapachowej?) i tak się zastanawiam w którą
      > stronę podąża nuta zapachowa big_grin

Już od pierwszego zapalenia rozchodzi się aromat soczystej pomarańczy i cukrowej słodyczy – jak zapowiedź gorącej herbaty po długim spacerze wśród liści. W sercu czuć rozgrzewający cynamon i nuty mleczne, które przypominają o tym, że jesień to pora na comfort food (i zero wyrzutów sumienia). A baza? Kakao, waniliowy cukier i kremowa gałka muszkatołowa – to wszystko razem pachnie jak najlepszy deser
      psiarskidres.pl/pl/p/Swieca-sojowa-Psiara-Jesieniara-Burgundowa/188
      • szarmszejk123 Re: czym to pachnie? 22.11.25, 11:47
        Z opisu mnie się podoba. Ale jakoś nijak się ma do zapachów jesiennych spacerów z psem:p
        • wybitniemondry Re: czym to pachnie? 22.11.25, 11:56
          szarmszejk123 napisał(a):

> Z opisu mnie się podoba. Ale jakoś nijak się ma do zapachów jesiennych spacerów
          > z psem:p

Bo nie chodzi o spacery a o ukrywanie się big_grin
          Zapal Psiarę Jesieniarę i poczuj, jak Twój dom zmienia się w przytulną, pachnącą kryjówkę idealną na każdy jesienny wieczór z czworonogiem.
          • szarmszejk123 Re: czym to pachnie? 22.11.25, 12:00
            Aaa, no to moje czworonogi na takie zapachy oddalają się hyżo i wcale nie chcą spędzać czasu w tym samym pomieszczeniu:p
            • wybitniemondry Re: czym to pachnie? 22.11.25, 12:09
              szarmszejk123 napisał(a):

> Aaa, no to moje czworonogi na takie zapachy oddalają się hyżo i wcale nie chcą
              > spędzać czasu w tym samym pomieszczeniu:p

Zapachy zapachami ale ta świeca pewnie jest trująca chemicznie.
              Przezornie nie podali składu.
              • szarmszejk123 Re: czym to pachnie? 22.11.25, 13:46
                Pewnie dlatego, że większość podobnych zapachów jest chemiczna, moje kudły uciekają :p
                Ale ja takie świeczki to raz na rok odpalam, jak mi ktoś sprezentuje :p
        • la_felicja Re: czym to pachnie? 22.11.25, 20:57
          To tak jak perfumy "Portrait of the Lady" - wcale nie pachną farbami ani terpentyną wink
    • abria Re: czym to pachnie? 22.11.25, 12:02
      U mnie w zeszłym roku była w bloku taka psiara z wielkim kundlem: jak wchodzili do windy to potem tak śmierdziało, że ludzie wymiotowali. To na pewno będzie zapach tego kundla.
    • memphis90 Re: czym to pachnie? 22.11.25, 13:19
      10 sekund google
      „Już od pierwszego zapalenia rozchodzi się aromat soczystej pomarańczy i cukrowej słodyczy – jak zapowiedź gorącej herbaty po długim spacerze wśród liści. W sercu czuć rozgrzewający cynamon i nuty mleczne, które przypominają o tym, że jesień to pora na comfort food (i zero wyrzutów sumienia). A baza? Kakao, waniliowy cukier i kremowa gałka muszkatołowa – to wszystko razem pachnie jak najlepszy deser, który nigdy się nie kończy (bo świeca pali się długo i czysto!).”
      • aankaa Re: czym to pachnie? 22.11.25, 16:57
        google mnie nie boli, bardziej brak poczucia humoru tongue_out
    • awf-33 Re: czym to pachnie? 22.11.25, 17:05
      Mokrym psem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka