springtree
27.11.25, 10:39
Znalazłam wczoraj w historii przeglądarki w telefonie mojego 10 latka, że od sierpnia, regularnie co dwa, trzy dni wchodził i oglądał filmy dla dorosłych na stronie zaczynającej się na p, a kończącej na hub. Telefon zabrałam do kontroli pierwszy raz, po drugiej skardze na syna od matki kolegi z klasy, że psoci się jej synowi. Sprawę wyjaśniłyśmy, nic strasznego, ale telefon postanowiłam skontrolować. Syn powiedział, że nazwę strony z filmami dla dorosłych podał mu inny kolega z klasy i on od tego czasu oglądał, bo mu się nudziło. Poświęcamy mu dużo czasu, dużo rozmawiamy, tłumaczymy, jesteśmy rodziną aktywnie spędzającą wspólnie czas, chodzi na zajęcia dodatkowe, dobrze się uczy, otoczony jest miłością, wsparciem, dlatego w życiu by mi nie przyszło do głowy, że może go to zainteresowć. Oczywiście odbyliśmy stosowną rozmowę, telefon zabraliśmy, ale jestem załamana, gdy pomyślę, że mógł oglądać jakieś filmy hard. Co jeszcze mogę zrobić? Myślałam o wizycie u psychologa, mąż mówi, że przesadzam, że u chłopaków to normalne.