Dodaj do ulubionych

prostownica do wlosow

29.11.25, 23:45
Macie jakies polecajki? Cos, co wlosow nie spali, nie zniszczy, cena umiarkowana, bo to dla duzej nastolatki, ktorej sie moze szybko odwidziec tak czasochlonne zajecie. Chetnie z jakims automatycznym wylacznikiem, zebym nie musiala rozmyslac, czy gdzies sie cos nie pali. Na co zwrocic uwage? Nigdy nie uzywalam.
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: prostownica do wlosow 30.11.25, 15:48
      podrzucam
    • 35wcieniu Re: prostownica do wlosow 30.11.25, 15:56
      "Tak czasochłonne zajęcie"? Popularność prostownicy wzięła się z łatwości i szybkości jej stosowania, więc wątpię żeby miało się odwidzieć z takiego powodu.
      Kup po prostu jakiś prosty model bez bajerów, ja mam od lat Remington S6500, ma zaokrąglone płytki więc można nią też robić fale, ma wyłącznik automatyczny, wyłącza się sama chyba po godzinie i obecnie zapewne kosztuje poniżej stówy.
      To jest tylko prostownica, większość obecnych jest OK, oczywiście pomijam jakieś nieznane nołnejmowe firmy.
      • raczek47 Re: prostownica do wlosow 30.11.25, 21:13
        Kupiłam w tamtym roku córce pod choinkę
        www.mediaexpert.pl/agd-male/zdrowie-i-uroda/karbownice-i-prostownice/aeroprostownica-dyson-airstrait
        Zadowolona jest.
        • mikams75 Re: prostownica do wlosow 30.11.25, 22:11
          jednak nie za taka cene.
          • koko8 Re: prostownica do wlosow 30.11.25, 22:28
            Airstrait nie nadaje się do kręconych włosów (co w przypadku urzadzenia przeznaczonego do prostowania jest absrdalne). Przyznaję to z żalem, bo leży u mnie nieuzywana, wydatek był spory i takież nadzieje przed kupnem.
      • mikams75 Re: prostownica do wlosow 30.11.25, 22:12
        Kiedys mialam okazje komus prostowac, no szybko to nie szlo a moja nastolatka z tych szykujacych sie w ostatniej chwili, wiec nie wroze czestego uzywania.
        Dzieki za polecajke, ide ogladac.
        • 35wcieniu Re: prostownica do wlosow 01.12.25, 07:39
          Na sobie idzie szybciej. No ale też od włosów zależy. Ale myślę że jak chcesz budżetowo to ta, o której napisałam będzie ok. Zwłaszcza że faktycznie te zaokrąglone boki się nadają też do fal, więc jak córkę kiedyś najdzie to może kombinować. Znaczy w teorii każda prostownica się do tego nadaje ale ta szczególnie.
          No i jest dość pancerna, spadła mi setki razy i dalej wygląda jak nowa.
          • mikams75 Re: prostownica do wlosow 01.12.25, 11:59
            Fale to zrobią się jej same, ale pancerna to dobry argument. Włosy ma grube i gęste, długość zmienna, chwilowo raczej krótkie.
      • szarmszejk123 Re: prostownica do wlosow 01.12.25, 10:06
        Chyba, że ma afro, to może trochę zająć:p
    • swinka-morska Re: prostownica do wlosow 30.11.25, 23:52
      Babyliss z płytkami ceramicznymi albo turmalinowymi.

Albo jakakolwiek inna, byle płytki nie były metalowe/lustrzane.
      • mikams75 Re: prostownica do wlosow 01.12.25, 00:27
        poczytalam o tych plytkach, dzieki za info, nawet nie wiedzialam, ze takie istnieja a wg opisu to chyba powinnam isc wlasnie w tym kierunku.
    • shumarii Re: prostownica do wlosow 01.12.25, 05:03
      Ja od wieków nie używałam, że kupiłam dysona. Nie wiem tylko, czy o taki budżet ci chodzi, ale ta prostownica to petarda
    • novembre Re: prostownica do wlosow 01.12.25, 10:03
      BaByliss Super Smooth 235. Uwielbiam.
    • lauren6 Re: prostownica do wlosow 01.12.25, 10:24
      BaByliss Smooth Glide 235

Uważam, że prostownice innych firm nie umywają się do BaByliss. Bierz wyżej wymieniony model, nastolatka będzie zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka