Dodaj do ulubionych

Afera zębowa

08.12.25, 23:57
Rok temu Filip Chajzer pochwalił się nową klawiaturą zębów zrobioną u słynnego dentysty gwiazd doktora T.
Dzisiaj twierdzi, że był to zły pomysł, bo krwawią mu dziąsła i hulają bakterie
Doktor T. się broni, że to zemsta Chajzera za to, że ten odmówił wykonania w barterze kolejnej usługi. W ogóle wyszło, że usługa była zrobiona za darmo w ramach współpracy. Oczywiście współpraca nie została oznaczona, bo przecież po co?
Na koniec Chajzer się zburzył, że lekarz złamał tajemnicę lekarską.

To znaczy to na pewno nie koniec, bo sprawa jest rozwojowa...

Wątek zakładam, bo już było kilka na forum o zębowych metamorfozach gwiazd, ale chyba po raz pierwszy wywiązała się z tego taka "wymiana uprzejmości"

Obserwuj wątek
    • pytajacakinga Re: Afera zębowa 09.12.25, 00:10
      Chcial za darmo ma za darmo, ten doktorek robi ładne te żeby a że czasem coś nie wyjdzie to wiadomo.
      Tak samo jak ze sztucznymi cyckamk mogą być ladne ale bola i czasem kozd pójść vos nie tak.
    • bardzo_wredna_dziewucha Re: Afera zębowa 09.12.25, 01:26
      Chajzer nie zaskoczy mnie już niczym. Chyba ostatecznie opadły mi ręce jak wyzywał Książula, który potem ujawnił, że dostał propozycję freak fightu z Chajzerem za te obelgi 🤣
    • wybitniemondry Re: Afera zębowa 09.12.25, 01:57
      borsuczyca.klusek napisała:

> Rok temu Filip Chajzer pochwalił się nową klawiaturą zębów zrobioną u słynnego
      > dentysty gwiazd doktora T.
      > Dzisiaj twierdzi, że był to zły pomysł, bo krwawią mu dziąsła i hulają bakterie
      > Doktor T. się broni, że to zemsta Chajzera za to, że ten odmówił wykonania w ba
      > rterze kolejnej usługi. W ogóle wyszło, że usługa była zrobiona za darmo w rama
      > ch współpracy. Oczywiście współpraca nie została oznaczona, bo przecież po co?
      > Na koniec Chajzer się zburzył, że lekarz złamał tajemnicę lekarską.
      >
      > To znaczy to na pewno nie koniec, bo sprawa jest rozwojowa...
      >
      > Wątek zakładam, bo już było kilka na forum o zębowych metamorfozach gwiazd, ale
      > chyba po raz pierwszy wywiązała się z tego taka "wymiana uprzejmości"
      >

Nie znam sprawy, nie wiem o ci chodzi.
    • m_incubo Re: Afera zębowa 09.12.25, 07:42
      Filip powinien wejść w stałą współpracę z lekarzem medycznym psychiatrycznym.
      • bywalec.hoteli Re: Afera zębowa 09.12.25, 09:25
        też tak uważam
    • marzenka12 Re: Afera zębowa 09.12.25, 07:51
      Teraz biedaczek pluje krwią i w kazdym zębie ma dziurę. Bozia go pokarała za oszustwa przy zbiórkach.
    • lauren6 Re: Afera zębowa 09.12.25, 09:32
      Najbardziej mi się podoba, że Chajzer zrobił u zęby za darmo sobie, swojej dziewczynie, jakiemuś koledze i strzelił focha, gdy lekarz odmówił zrobienia zębów za darmo kolejnej osobie, którą przyprowadził big_grin

Teraz twierdzi, że bonding nie był za darmo, bo go kosztował ból i nerwy. Cudowny człowiek big_grin
      • marzenka12 Re: Afera zębowa 09.12.25, 09:38
        Dobrze, ze psa nie przyprowadzil
      • alpepe Re: Afera zębowa 09.12.25, 10:10
        Jak taki, przynajmniej w ogólnej opinii, fajny stary Chajzer może mieć takiego drobnego cwaniaczka za syna? Ten synek jedynak, czy jak, że złote dziecko jak młody Martyniuk i mu się coś wydaje? Fakt, przynajmniej nie ćpa i nie chleje, jak Martyniukowy.
        • borsuczyca.klusek Re: Afera zębowa 09.12.25, 10:17
          alpepe napisała:

> Fakt, przynajmniej nie ćpa i nie chleje, ja
          > k Martyniukowy.
          >

Błąd:

Byłem ćpunem, waliłem kokę hardcorowo. W najtrudniejszym momencie co sześć minut, taki był interwał. Każda sekunda staje się wiecznością

A pan Zygmunt ma jeszcze dwie córki, które się nie udzielają medialnie.
          • alpepe Re: Afera zębowa 09.12.25, 10:23
            A widzisz, niemniej, nieco się ustatkował, kebaby produkuje...
      • heca007 Re: Afera zębowa 09.12.25, 15:32
        Jakiegoś kuriera z kebaba przyprowadził co miał u niego pracować tongue_out Sam zrobił sobie klawiaturę, która wygląda jak bezpośredni eksport z konia. Świeci się tak, że pewnie jeździ bez świateł, wystarczy że się uśmiechnie a kierowcy z przeciwka błyskają żeby długie wyłączył big_grin
        Dla mnie to chodzący "red flag", człowiek-demolka wizerunku medialnego. Nie wiem co sobie ten dentysta myślał, czy go kasa zaślepiła, za mało jej ma? Ja bym dobrowolnie nie wchodziła w jakiekolwiek bartery ani płatne współprace z tym człowiekiem tongue_out
    • andaba Re: Afera zębowa 09.12.25, 09:56
      Myślałam, że ktoś babci przepił złote zęby.

Kim są ci ludzie i czemu kogoś interesują ich konflikty?
      Nigdy nie zrozumiem śledzenia kto komu koło d... robi wśród sławnych i czemu oni w ogóle są sławni?
      • marzenka12 Re: Afera zębowa 09.12.25, 10:06
        są sławni dzieki NAM! Bo o nich mówimy. W ten sposób sprawujemy kontrolę nad populacją celebrytów.
        • andaba Re: Afera zębowa 09.12.25, 10:09
          No dzięki mnie nie, bo nigdy nie mam pojęcia o kim piszecie.

Jedyne osoby spośród obsmarowywanych, które kojarzę, to Nawrocki i księżna Kate.
          • marzenka12 Re: Afera zębowa 09.12.25, 10:19
            Przez takich jak Ty Borsuczyca musi o Chajzerze czytac dwa razy!
            • andaba Re: Afera zębowa 09.12.25, 10:22
              Widać lubi, to sobie zapewne nie krzywduje.
      • lauren6 Re: Afera zębowa 09.12.25, 10:25
        Skoro nie znasz i cię to nie interesuje to po kiego grzyba wchodzisz w ten wątek?

Ok, pokazałaś nam swoją wyższość, dowartościowałaś się z rana to teraz zjeżdżają stąd i przestań spamować.
        • andaba Re: Afera zębowa 09.12.25, 10:32
          Napisałam czemu weszłam.
          No dobra, mogłam wyjść po cichu, tak jak zawsze wychodzę, gdy przypadkiem trafię na taki wątek, bo w te nazwiskami nie wchodzę wcale.
          Ale poczułam się przytłoczona faktem ile cudzych problemów macie na głowie...
          I postanowiłam się "głośno" zdziwić.
          • lauren6 Re: Afera zębowa 09.12.25, 11:10
            My mamy na głowie?

LOL big_grin Zaraz przebijesz Chajzera w byciu komiczną osobą.
    • pursuedbyabear Re: Afera zębowa 09.12.25, 10:27
      On jest wręcz nachalnie głupi.
    • pffpffpff Re: Afera zębowa 09.12.25, 14:46
      On jest niekończącym źródłem tworzenia żenujących sytuacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka