Dodaj do ulubionych

Busem na plażę

14.12.25, 14:42
Czy opcja hotel w głębi łądu i dojazd busem hotelowym na plażę jest opcją dla was?
Obserwuj wątek
    • mamtrzykotyidwato5 Re: Busem na plażę 14.12.25, 15:19
      Chcesz skończyć, jak ci w filmie Old?
    • zbytomia100 Re: Busem na plażę 14.12.25, 16:26
      Podczas ostatniego urlopu w Hiszpanii, w ciagu 15 dni, bylismy 4 razy na plazy, wiec mi by taka opcja odpowiadala. Ale dla kogos, kto musi non stop siedziec na piasku, to pewno bylo by meczace.
      • volta2 Re: Busem na plażę 14.12.25, 17:01
        ja muszę siedzieć non stop na piasku w trakcie wyjazdu nad morze (jak taki cel, to go właśnie realizuję będąc nad tym morzem) . raz hotel był na tyle dalej od plaży, że jeździły meleksy 5-7? osobowe. i bardzo często mijałam kolejkę ludzików i te meleksy i szłam na piechotę w obie strony.
        i raz mieliśmy busa, hotel był mocno pod górę, więc na plażę pieszo, powrót zawsze tym busikiem, nawet gdy mieliśmy czekać (bus jak wóz drabiniasty, odkryty, z dachem, to była odległość 3 minut pod górę.
        podsumowując jak najbardziej jest dla nas opcją. zresztą ja lubię być daleko od plaży bo lubię spacery, w polsce trochę problem, że trzeba sobie wszystko zabrać, koc, parawan, parasol - do czego bardzo przydaje się mąż, w przykładowym egipcie - problemem w odległości od plaży jest upał, choć plaża wyposażona...lepiej by była bliżej niż dalej
    • kropkaa Re: Busem na plażę 14.12.25, 16:54
      A dla ciebie?
    • mikams75 Re: Busem na plażę 14.12.25, 17:05
      tak, i tak bym pewnie wypozyczyla samochod, zeby zwiedzac a na plaze moze bym pojechala pare razy busem jesli by byly problemy z parkowaniem w poblizu.
    • bywalec.hoteli [...] 14.12.25, 17:09
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka