kropkaa Re: Wasze guilty pleasure 28.01.26, 22:39 emama Oglądałam pierwszy sezon ŚOPW, to faktycznie był eksperyment, niestety nieudany. Aktualnie fb podrzuca mi jakieś streszczenia wywiadu by Ann - nie sięgałam do źródła (TS?), wystarczą mi te posty z wrzuconym zdjęciem - co jedno, to lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Wasze guilty pleasure 28.01.26, 22:49 A mnie ostatnio na FB wyskakują posty Konfitura i Bandyci drogowi. Nawet to fajne, zwłaszcza jak jest finał sprawy. Np przed chwilką obejrzałam filmik, młody kierowca zablokował całkowicie chodnik, zobaczył, że jest nagrywany, to wsteczny, celowo potrącił osobę na chodniku, potem wyrwał tej osobie telefon, i sobie odjechał. Finał: Po godzinie kierowca został namierzony, dostał 4,5tys mandatu i 18pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Wasze guilty pleasure 29.01.26, 10:31 Za celowe potrącenie pieszego mandat i punkty karne??? Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Wasze guilty pleasure 29.01.26, 20:57 Tak. Na filmiku wygląda na celowe, mandat 4500zł i 18pkt. Mogę zalinkować filmik. Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Wasze guilty pleasure 29.01.26, 21:58 Nie, dzięki, wierzę ci na słowo. Ale w głowie mi się nie mieści. Chyba, że te punkty karne i mandat dostał na wstępie, a zaraz potem skierowano sprawę do prokuratury - za napaść, usiłowanie spowodowania uszczerbku na zdrowiu oraz rabunek (wyrwanie telefonu) Odpowiedz Link Zgłoś
wzosia Re: Wasze guilty pleasure 29.01.26, 10:23 Ja jestem wielką fanka @Masterchef ale TYLKO Australia. Jest genialny, mogę oglądać cały sezon albo poszczególne odcinki na wyrywki. Prowadzący są najlepsi. Starałam się oglądać inne kraje ale Australijczykom nie dorastają do pięt. A ostatnio oglądam inny kulinarny show - koreański Chef and my fridge. To jest niezwykłe źródło poznawcze kultury koreańskiej. Na netflixie jest ostatni sezon ale to variete ma już sporo lat i cieszy się ogromną popularnością. Wystarczy powiedzieć, że gośćmi programu była para prezydencka. Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Wasze guilty pleasure 29.01.26, 10:32 To forum. I czasem ESD. Czasem jakiś serial. Gry na telefonie i czytanie durnowatych "listów do redakcji" - ale staram się powstrzymywać Odpowiedz Link Zgłoś
best_bej Re: Wasze guilty pleasure 29.01.26, 10:48 Perseusz Gonciarza. Co za szambo. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_111 Re: Wasze guilty pleasure 29.01.26, 13:07 Właśnie odkryłam grupa mamy mamom na FB - normalnie cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Wasze guilty pleasure 29.01.26, 13:11 Wyświetla mi się id kilku tygodni, chyba to to, że sprzedali mieszkanie i u teściowej mieszkają i ona nie może już tego znieść? Te takie historyjki? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_111 Re: Wasze guilty pleasure 29.01.26, 13:32 To na FB - posty typu - czy można być z urodzeniem marudą. Moje dwumiesięczne dziecko cały czas marudzi. Budzi się i marudzi, przewijam i marudzi , , Odpowiedz Link Zgłoś
bona.sforza Re: Wasze guilty pleasure 29.01.26, 21:45 Ja przeczytałam tam dzisiaj "mój trzymiesięczniak nie głuży tylko piszczy. Czy są szanse na to, ze kiedyś się rozgada?" Przypomniało mi to klimaty z małego dziecka na gazecie, brr! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_111 Re: Wasze guilty pleasure 30.01.26, 11:57 Tylko na małym dziecku ( trafiłam tam jak dzieci do przedszkola poszły) - to dziewczyny były młode, po 20. A tam często piszą takie durnoty stare baby w okolicach 40 Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_1 Re: Wasze guilty pleasure 31.01.26, 22:44 Eeejj, co to znaczy " stare baby po 40"?? .miarka się Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Wasze guilty pleasure 29.01.26, 22:21 Też mi się to wyświetla, niezłe są pytania i te elaboraty w odpowiedziach😊 Odpowiedz Link Zgłoś
bona.sforza Re: Wasze guilty pleasure 29.01.26, 21:48 Moje guilty pleasure to perypetie brytyjskiej rodziny królewskiej, nic na to nie poradzę, ale Catherine, William oraz Harry i Meghan z przyległościami to moi ulubieni bohaterowie. Czytam to jak powieść w odcinkach, ubarwioną zdjęciami. Odpowiedz Link Zgłoś
segregatorwpaski Re: Wasze guilty pleasure 29.01.26, 22:13 Oglądam Kardaszianki... Tak, wiem. Ale lubię i już Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Wasze guilty pleasure 29.01.26, 22:34 chyba tylko konfekcja czekoladowa - trufle, pomadki, praliny itd. p.s. ktoś wspomniał tu ematką - dla amnie to nie jest guilty - to serial, interaktywny, do którego przypuszczam nie umywają sie seriale netflixu Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Wasze guilty pleasure 29.01.26, 22:41 Vinted 🙈 Wszystkie odsłony remontów Szelągowskiej (płaczę na każdym odcinku) 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Wasze guilty pleasure 30.01.26, 10:35 No oni tam płaczą ze szczęścia jak wchodzą do tych nowych wnętrz, a ja z nimi 🤦♀️😂 Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Wasze guilty pleasure 29.01.26, 23:07 Czytam dramę rozwodową dalekich znajomych (w sumie to znajomych męża), którzy zdecydowali się wywlekać wszystko na FB. Błożesztymuj, co za patola. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrrecja Re: Wasze guilty pleasure 30.01.26, 00:03 Redpillowcy na Youtubie, ale chyba ich porzucę, bo na dłuższą metę męczące to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Wasze guilty pleasure 30.01.26, 10:27 Telewizja republika, jest tam taki program rano, oczy mam jak 5 zl, czegos tak durnego, ludzi tak glupich jak tam komentujących to w swoim zyciu na zywo nie slyszałam. chociaz ostatnio jestem zawiedziona, zero komentarzy odnosnie jakichkolwiek wydarzen w polsce czy na swiecie tylko żebranina o pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Wasze guilty pleasure 30.01.26, 11:02 Mój mąż też jako guilty pleasure ogląda republikę. Mnie wystarczy sam widok gęby Kłeczka by wyjść z pokoju. To nie na moje nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Wasze guilty pleasure 30.01.26, 11:04 Uniwersum Elki Gawin i Marianny Schreiber. To ostatnie lepsze niż telenowele brazylijskie. Odpowiedz Link Zgłoś
en10 Re: Wasze guilty pleasure 31.01.26, 16:46 Greys' Anatomy oglądane milion razy. Włączam przypadkowy odcinek do sprzątania czy gotowania. Oprócz tego Petarda i Sandra Kubicka. Odpowiedz Link Zgłoś