kaki11 Re: Stylizacja Batyrowej 06.03.26, 17:55 Nie wiem, kto ją stylizował, ale mam wrażenie, ze jej nie lubi. Faktycznie oderwanie od grabienia to dobry opis stylizacji z tym czymś na górze🫤 I, nie należę do tych, które będą ją krytykować za ciuchy przy każdej okazji, przeciwnie, miała wyjścia, w których wyglądała okej, ale no to nie jest ten przypadek...😬 Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Stylizacja Batyrowej 06.03.26, 18:48 Intrygująca kreacja! Nie ma w jej otoczeniu życzliwej osoby, która mogłaby jej doradzić, odradzić zasugerować coś innego? Czy jednak pani prezydentowa uważa, ze gust ma znakomity? Odpowiedz Link Zgłoś
mabel_mora Re: Stylizacja Batyrowej 06.03.26, 19:53 ale dlaczego ktoś miałby być zyczliwy dla tej szemranej rodziny przestępców? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 01:05 mabel_mora napisała: > ale dlaczego ktoś miałby być zyczliwy dla tej szemranej rodziny przestępców? Rodzina przestepcow??? Boze, ludzie, poszaleliscie z tej nienawisci. Mowiac tak, sama jestes przestepca. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 01:27 "Mowiac tak, sama jestes przestepca." Zgłosiłoś już do prokuratury? Nie? To na co czekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 18:12 malgosiagosia napisała: > Boze, ludzie, poszaleliscie z tej nienawisci. Chyba piszesz o sobie. Twoje komentarze o Tusku czy Trzaskowskim o tym dobitnie świadczą. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja-jadrowa Re: Stylizacja Batyrowej 06.03.26, 18:59 Nie wiem, kim jest, dla mnie wygląda ok. Ta obok za to jak pańcia z torebusią. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Stylizacja Batyrowej 06.03.26, 19:04 Padłam, jak zobaczyłam tę fotkę, ale nie chcę się naśmiewać. Moim zdaniem Pierwszą Damą powinna zostać żona Kosiniaka. Bardzo podobały mi się jej outfity z oficjalnych wystąpień i ma inteligentną twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
bujakajamajka Re: Stylizacja Batyrowej 06.03.26, 20:34 Batyr jest niestety największym rozczarowaniem wyborczym mojego życia, ale uważam, że Nawrocka jest najlepiej ubraną prezydentową ostatnich lat. Umówmy się, ani Kaczyńska, ani Komorowska, ani tym bardziej Dudowa (Dudzina?) stylem nie grzeszyły. A te spodnie są teraz ultramodne, co druga małolata w szkole średniej w nich śmiga. Sama bym się tak ubrała, ale za długie spodnie wolę od razu skracać, bo strasznie siepią mi się nogawki Natomiast jak na jednorazowy strój pierwszej damy są jak najbardziej OK. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Stylizacja Batyrowej 06.03.26, 20:48 ale widzisz różnicę pomiędzy małolatą smigającą po parku czy do szkoły a pierwszą damą na oficjalnym spotkaniu??? Odpowiedz Link Zgłoś
bujakajamajka Re: Stylizacja Batyrowej 06.03.26, 20:50 Moim zdaniem wygląda lepiej od pani obok. Tak na luzie Nawrocka jest stosunkowo młodą kobietą, nic dziwnego, że chce podążać za modą. Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Stylizacja Batyrowej 06.03.26, 22:27 >Moim zdaniem wygląda lepiej od pani obok. Tak na luzie smile Nawrocka jest stosunkowo młodą kobietą, nic dziwnego, że chce podążać za modą Nie, nie wyglada lepiej. Pierwsza dama to nie pierwsza nastolatka w klasie. Na maturę (masz?) też poszłaś w dresie? topie i szortach? czy jednak założyłaś "mundurek"? Wiesz co to strój oficjalny/formalny/dress code? Odpowiedz Link Zgłoś
bujakajamajka Re: Stylizacja Batyrowej 06.03.26, 23:29 Jeśli o mnie chodzi, to maturę zdawałam w czarno-białej sukience z kołnierzykiem. Angielski i polski ustny oraz pisemny polski rozszerzony udalo mi się zdać najlepiej w mieście (o czym bardzo długo nawet nie wiedziałam, ale powiedziała mi to moja ex nauczycielka spotkana przypadkiem na ulicy). I tak, takie spodnie jak najbardziej mieszczą się w dress code, choć dla lepszego wyglądu powinny towarzyszyć im obcasy. Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 12:58 >choć dla lepszego wyglądu powinny towarzyszyć im obcasy. Cytuj no to powinna je mieć a nie szargac nogawkami po chodniku. To raz. Dwa, spodnie są dopuszczalne, jak można wyczytać, na mniej formalne spotkania. Bardziej formalne spotkania, jak tu, wymagają sukienki, spódnicy (garsonki), od pierwszej damy. Pierwsza dama nie reprezentuje wyłącznie siebie a jest wizytówką kraju, tu naszego kraju. I to my płacimy za to, jak wygląda, a nie że nie stać jej na przyzwoite oficjalne ubranie. ps. no i jednak wybrałaś tradycyjny strój maturalny, czarno-biały. I nie pytałam o wyniki matury tylko o twój wygląd na egzaminie więc nie musisz mi się tu spowiadać (chwalić). Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Stylizacja Batyrowej 06.03.26, 21:18 NO nie. Dudową czasami ubrali od sasa do lasa, miała okropną fryzure i makijaż dodający 10 lat....ale wyglądała lepiej I tu zasługa świetnej figury. Dudowa ma świetną figurę, świetne nogi. Plus jest wysoka Pani Batyrowa jest nizsza, zgrabna ale jednak bardziej przysadzista... Odpowiedz Link Zgłoś
bujakajamajka Re: Stylizacja Batyrowej 06.03.26, 21:26 "Stylista" Christian Paul to najwyraźniej Ty w Polsce tylko on zachwycał się kreacjami Dudowej. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 07:49 Ta, jasne, styl Kaczyńskiej w ogóle nie ma podjazdu do auuuuć- fitów Batyrowej 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga1350 Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 09:40 O to Kaczyńska teraz jest fajna. Podobnie jak Kaczyński zrobił się mądry(tak mądrze mówił o Rosji i ataku na kolejne kraje....) i nikt się z nich nie śmiał... Cóż, minie 20 lat, i to samo będzie z Nawrockimi. Marta taka fajna, z własnym stylem, a Karol taki mądry, przewidział kto chce Polaków oszukać. A E-matki zawsze szanowały Nawrockich i nie było żadnych obelg pod adresem pary prezydenckiej. Ale to dopiero 7.03.2046. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 09:48 Tylko ty, ideale, niezmiennie: WINA TUSKA! WINA TUSKA! WINA TUSKA! Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 10:05 jadwiga1350 napisała: > O to Kaczyńska teraz jest fajna. Nie, Kaczyńska zawsze była uważana za byt odrębny od męża i zawsze cieszyła się życzliwą obojętnością do sympatii (gdy rydzyk nazwał ją czarownicą) po tej stronie przeciwnej do piss. > Podobnie jak Kaczyński zrobił się mądry(tak mądrze mówił o Rosji i ataku na kolejne kraje....) Nie. Ani nie był ani nie zrobił się mądry później. To, że raz powiedział coś, co akurat pasowało do sytuacji po 24.02.2022 i pissuarowi pijarowcy postanowili to grzać nie robi z niego mądrego. Ze stanowiska najgorszego prezydenta PR zepchnął go duda, a naćpan zepchnie go na trzecie w tej klasyfikacji. Tyle, że wynika to wyłącznie z tego, że jego następcy są jeszcze bardziej denni, niż on. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga1350 Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 18:00 alicia033 napisała: > > Nie, Kaczyńska zawsze była uważana za byt odrębny od męża i zawsze cieszyła się > życzliwą obojętnością do sympatii (gdy rydzyk nazwał ją czarownicą) po tej str > onie przeciwnej do piss. O to już nie śmieli się z niej na całym świecie?? > > Nie. Ani nie był ani nie zrobił się mądry później. To, że raz powiedział coś, c > o akurat pasowało do sytuacji po 24.02.2022 i pissuarowi pijarowcy postanowili > to grzać nie robi z niego mądrego. > No przecież to"grzał" Trzaskowski w swojej kampanii wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 18:25 jadwiga1350 napisała: > O to już nie śmieli się z niej na całym świecie?? Wklej link, że się "śmieli z niej na całym świcie". Bo to że ty sobie rzucisz gó..m z prawackich przekazów dnia, to trochę jednak za mało. > No przecież to "grzał" Trzaskowski w swojej kampanii wyborczej. Niczego takiego nie "grzał" To samo o Rosji mówiła cała masa innych polityków. I było do przewidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 18:34 jadwiga1350 napisała: > O to już nie śmieli się z niej na całym świecie?? jeśli dla ciebie rydzyk&środowisko jego radia to cały świat, to możliwe, że faktycznie, "śmieli się z niej na całym świecie". > No przecież to"grzał" Trzaskowski w swojej kampanii wyborczej. Rili? Rzuć cytatem, bo trzaskowski to tak samo nie moja bajka, co naćpan, więc mogło mi tu coś umknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga1350 Re: Stylizacja Batyrowej 08.03.26, 12:05 alicia033 napisała: > > jeśli dla ciebie rydzyk&środowisko jego radia to cały świat, to możliwe, że fak > tycznie, "śmieli się z niej na całym świecie". Przecież w Gazecie Wyborczej (i innych wiodących mediach) non stop ukazywały się artykuły(niby to przedruki zagranicznych gazet), jak to na całym świecie śmieją się z Kaczyńskich. Trudno uwierzyć, że E-mamy nie czytały 20 lat temu Gazety Wyborczej. No, ale "myśmy wszystko zapomnieli" i za 20 lat zapomnimy o "Batyrowej" a będzie cudowna pani prezydentowa. > Rili? > Rzuć cytatem, bo trzaskowski to tak samo nie moja bajka, co naćpan, więc mogło > mi tu coś umknąć. > Ano rili, rili. E-mamy nie kibicowały kampanii wyborczej Trzaskowskiego? Też trudno uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Stylizacja Batyrowej 08.03.26, 17:43 jadwiga1350 napisała: > Ano rili, rili. E-mamy nie kibicowały kampanii wyborczej Trzaskowskiego? Też t > rudno uwierzyć. Jesteś emamą, sama sobie odpowiedz, komu kibicowałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Stylizacja Batyrowej 08.03.26, 22:07 ardzuna napisała: > E-mamy nie kibicowały kampanii wyborczej Trzaskowskiego? Ja z pewnnością nie. Forum świadkiem! > Jesteś emamą, sama sobie odpowiedz, komu kibicowałaś. Żadna tajemnica. Joannie Senyszyn w pierwszej turze i żadnemu z kandydatów drugiej tury. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Stylizacja Batyrowej 08.03.26, 23:39 alicia033 napisała: > ardzuna napisała: > > > E-mamy nie kibicowały kampanii wyborczej Trzaskowskiego? > > Ja z pewnnością nie. Forum świadkiem! Ogarnij cytowanie, ja tego nie napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Stylizacja Batyrowej 08.03.26, 17:44 jadwiga1350 napisała: > No przecież to"grzał" Trzaskowski w swojej kampanii wyborczej. Nawet jeśli "grzał" (a nie obserwowałam tej kampanii tak czujnie jak ty), to właśnie z powodów, o których już pisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 10:09 jadwiga1350 napisała: > O to Kaczyńska teraz jest fajna. nie jest fajna w kwestii ubioru- zawsze wyglądała elegancko i z klasą czepiano się i podśmiewywano z jej urody Odpowiedz Link Zgłoś
analoga_niet Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 10:12 Co świadczy o totalnym braku klasy u czepiających. W dodatku nie wiem, czego można się było czepiać, zupełnie zwyczajna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 10:43 jadwiga1350 napisała: > O to Kaczyńska teraz jest fajna. Nie, nie teraz, ale od czasu, gdy wykazała się odwagą i wypowiedziała się n/t aborcji. A toruński"święty mnich" okrzyknął Ją czarownicą i wylał kubeł pomyj Ale poza tym dobrze się prezentowała 🤷♀️ Podobnie jak Kaczyński zrobił się mądry(tak mą > drze mówił o Rosji i ataku na kolejne kraje....) No nie? w przeciwieństwie do swego brata. I nawet podpisał Traktat Lizboński, o co teraz braciszek się tak pulta Batyrowie są przecież już teraz doceniani 😀 na tym forum też, za styl życia przede wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 12:42 jadwiga1350 napisała: > O to Kaczyńska teraz jest fajna. Podobnie jak Kaczyński zrobił się mądry(tak mą > drze mówił o Rosji i ataku na kolejne kraje....) To był komunał (prawdziwy oczywiście), nikt nie uważał tego za odkrywczą mądrość. Powoływanie się na to świadczy o tym, że powołujący się mają świadomość, że dla części społeczeństwa jest autorytetem i dzięki jego słowom można utrwalić tę oczywiście oczywistą wiedzę. A Kaczyńska była żywym człowiekiem, z krwi i kości, mówiła, co myślała, była niezależna w poglądach i jest to jej wielka zaleta. To zawsze było cenione. Łączyła, nie dzieliła, spotykała się z osobami o całym przekroju światopoglądowym i umiała się z nimi dogadać. Spójrz na listę gości tego na przykład spotkania i kto podpisał wspólny apel: „Zwracamy się z apelem do posłanek i posłów, aby nie zmieniali Konstytucji w artykule 30, dotyczącym godności człowieka. Konstytucja naszym zdaniem dostatecznie chroni życie i godność człowieka”. Barbara Bodalska, Maria Czubaszek, Lena Dąbkowska-Cichocka, Justyna Dobrosz, Danuta Dobrzyńska, Małgorzata Domagalik, Ewa Junczyk-Ziomecka, Maria Kaczyńska, Anna Kamińska, Dorota Kania, Krystyna Kofta, Katarzyna Kolenda-Zaleska, Agata Konarska, Katarzyna Korpolewska, Ada Kostrz-Kostrzewska, Joanna Lichocka, Monika Luft, Małgorzata Łaszcz, Beata Michniewicz, Ewa Milewicz, Anna Moczulska, Małgorzata Moszczeńska, Agata Nowicka, Eliza Olczyk, Monika Olejnik, Bożena Opioła, Judyta Papp, Justyna Pochanke, Anna Popek, Małgorzata Raczyńska, Hanna Rydlewska, Iwona Schymalla, Hanna Smoktunowicz, Liliana Śnieg-Czaplewska, Monika Ścisłowska, Magdalena Środa, Izabela Tomaszewska, Grażyna Torbicka, Dominika Wielowieyska, Kamila Wronowska, Dorota Wysocka-Schnepf, Agnieszka Zagner. Od dawna takie spotkanie w pałacu prezydenckim jest nie do pomyślenia. www.prezydent.pl/kancelaria/archiwum/archiwum-lecha-kaczynskiego/aktualnosci/rok-2007/kobiety-mediow-o-kobietach-w-zyciu,27067,archive Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga1350 Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 18:07 ardzuna napisała: > > To był komunał (prawdziwy oczywiście), nikt nie uważał tego za odkrywczą mądroś > ć Wtedy komunałem było, że Rosja jest fajna, a rusofob pcha Polskę do wojny z Rosją. > A Kaczyńska była żywym człowiekiem, z krwi i kości, mówiła, co myślała, była ni > ezależna w poglądach i jest to jej wielka zaleta. To zawsze było cenione. Zaleta... Gdy Marta Nawrocka powiedziała co myśli, kazano jej być cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 20:38 >Wtedy komunałem było, że Rosja jest >fajna, a rusofob pcha Polskę do wojny >z Rosją. Rosja nigdy nie była fajna, natomiast osobiście nigdy nie ciągnęło mnie do znalezienia się w stanie wojny z Rosją. Mówisz, że Ty masz inaczej…? 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga1350 Re: Stylizacja Batyrowej 08.03.26, 12:17 > Rosja nigdy nie była fajna, memphis90 napisała: > Rosja nigdy nie była fajna, Naprawdę? Angela Merkel, Gerhard Schröder i cała elita europejska uważali inaczej. Chyba tu same sklerotyczne staruszki na forum. >natomiast osobiście nigdy nie ciągnęło mnie do znal > ezienia się w stanie wojny z Rosją. Mówisz, że Ty masz inaczej…? 🤔 > A pewnie, pewnie. Dlatego trzeba było gorliwie besztać "rusofobów". Bo taki" rusofob" to tylko myślał jak najszybciej wypowiedzieć wojnę Rosji. I pilnować wraz z premierem Putinem by nikt piachu w tryby nie sypał. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Stylizacja Batyrowej 08.03.26, 13:23 jadwiga1350 napisała: > Naprawdę? Angela Merkel, Gerhard Schröder i cała elita europejska uważali ina > czej. Chyba tu same sklerotyczne staruszki na forum. > No ale o co ci chodzi? Bracia Kaczyńscy też mieli w tym udział. Po katastrofie smoleńskiej Jarosław nawet popełnił orędzie do Przyjaciół Moskali Kandydat na prezydenta Polski, lider PiS Jarosław Kaczyński oświadczył w wywiadzie dla rosyjskiej agencji RIA-Nowosti, że jeśli zostanie wybrany na ten urząd, to z przyjemnością złoży wizytę oficjalną w Rosji. A i prezydent Batyr oznajmił, że jest gotowy zasiąść do stołu z Putinem Jako dyrektor MIIWŚW odwiedził był Moskwę, z wizytą w MWWO. Podobno służbowo, ale pomija szczegóły, jakby to była jakaś tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Stylizacja Batyrowej 08.03.26, 16:39 >angela Merkel, Gerhard Schröder i cała >elita europejska uważali inaczej. Czy ktoras z tych pań była lub jest na ematce…?🤔 Czy któraś z tych pań jest teraz z tobą w pokoju…? 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Stylizacja Batyrowej 08.03.26, 17:40 jadwiga1350 napisała: > Naprawdę? Angela Merkel, Gerhard Schröder i cała elita europejska uważali ina > czej. Chyba tu same sklerotyczne staruszki na forum. A Polska cały czas im tłumaczyła, że jest inaczej i robiła za naród rusofobów w UE. Kulturalnym ludziom w UE, którzy przepracowali swoje autorytaryzmy i imperializmy, nie mieściło się w głowie, że inny naród europejski tego nie zrobił. Każ się z tego spowiadać Niemcom, nie Polakom. Niemcy i inne narody europejskie już zresztą przyznały, ze to Polacy mieli rację, a oni sami wykazali się krótkowzrocznością i naiwnością. Pomijam Schrödera, który nic nie przyznał, a który już od dawna jest na garnuszku Rosjan - pytanie, od kiedy konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Stylizacja Batyrowej 08.03.26, 17:36 jadwiga1350 napisała: > Wtedy komunałem było, że Rosja jest fajna, Nie. Masz amnezję, to nie zmyślaj. a rusofob pcha Polskę do wojny z Ros > ją. Jaki rusofob pcha do jakiej wojny z Rosją? Oszalałaś. > Gdy Marta Nawrocka powiedziała co myśli, kazano jej być cicho. W którym miejscu? Nie śledzę jej wypowiedzi, ani nie zauważyłam, żeby mówiła, co myśli, ani żeby kazano jej być cicho. Przy okazji ponownie przypominam, że Maria Kaczyńska łączyła różne środowiska z przeciwnych biegunów życia społecznego i politycznego, nie wykluczała, z rozmawiała z każdym, nikomu nie odmawiała polskości ani patriortyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 20:33 Nie, głuptasku. Kaczyński wcale nie stał się „fajny”. Natomiast Kaczyńska zawsze stała po stronie kobiet i nie bała się mieć swojego zdania. Niezależnie od powyższego miała outfity znacznie lepsze niż Dudzina i Batyrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Stylizacja Batyrowej 08.03.26, 17:37 Które były po prostu strojami, bo wtedy w Polsce nie było outfitów. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.dronio77 Re: Stylizacja Batyrowej 06.03.26, 22:46 czy w tv republika, na temat oszałamiającej kreacji pierwszej damy wypowiedział się już amerykański projektant mody Christian Paul? Do odpowiedzi typuję osobnika z inteligencją lotniczą, taniego i yennę. www.donald.pl/artykuly/NhoxxDj6/zmyslony-tworca-mody-z-tvp-zaczal-dzis-kariere-zeby-przestal-byc-zmyslony-xd Odpowiedz Link Zgłoś
bujakajamajka Re: Stylizacja Batyrowej 06.03.26, 23:35 Też go przywołałam w tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 07:34 Najpierw pomyślałam: nie no, przecież dobrze jest. Płaszcz ładny, podkreśla figurę, szpilki beżowe śliczne. Potem zobaczyłam woźną czającą się w mroku 😂🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 08:23 memphis90 napisała: > Potem zobaczyłam woźną czającą się w mroku 😂🤦♀️ > Wygrałaś 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 08:26 No przyznam, że to najgorsza jej kreacja jak dotąd. I zdecydowanie niedostosowana do sytuacji. Kolory paskudne. Nie wiem, co tu zaszło, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 09:58 A na córkę nic nowego nie macie ? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe [...] 07.03.26, 10:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 10:03 pani.asma napisała: > A na córkę nic nowego nie macie ? Ty się zainteresuj czy nie wcześniaczka i jak jà karmiono. Przecież to twoja wyuzdana pasja, więc zrób sobie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 16:02 To jeszcze potrwa wiele lat zanim napisze swoją biografię jak wasz Rafał Ale nie zdobyłyście jej najnowszych zdjęć żeby się poznęcać ? Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 10:02 > Kolory paskudne. wedlug mnie kolory wlasnie bardzo fajne. lubie to zestawienie i czesto nosze. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 08:59 Przez cały wątek zastanawiałam się, czego się znowu czepiacie kobity. Przecież w tym śmietankowym płaszczu wygląda zupełnie ok. Na postać obok nie zwróciłam uwagi, bo myślałam że to ochroniarz :p Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 12:25 Zastanawia mnie, dlaczego Pierwsza Obywatelka nosi takie ciemne stroje? Odpowiedz Link Zgłoś
bujakajamajka Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 16:28 Czasami nosi jasne. Sporo widziałam jej w różu, niebieskim, czy białym. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 14:07 Tak się kończy szycie na miarę u przeciętnej krawcowej. Nie cierpię takich wynalazków. Pokażesz płaszcz od bardzo drogiego projektanta na profesjonalnej modelce, powiesz że lubisz szerokie spodnie, stwierdzicie że brązowy jest modny i złote duże dodatki też, a ona z tego coś takiego uszyje. To samo było z Dudową. Wybrały „ładny” kolor, bezpieczny fason, a krawcowa uszyła wszystko „idealnie dopasowane do sylwetki”. Podkreślając lekko zgarbione plecy, robiąc pancerny biust i masywne biodra. Do tego dobierając długość i grubość materiału tak, że AD zawsze wyglądała jak matka swojego męża. Niech tym kobietom ktoś w końcu pozwoli kupić ciuchy w Max Marze itp. Zaprojektowane i uszyte przez firmę która się na tym zna, skoro w Polsce nie ma krawcowej umiejącej uszyć garsonkę która nie zrobi karykatury sylwetki i fasonu. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 14:17 Chyba trudno znaleźć krawcową, która nie wie, że długość spodni się dobiera do butów i że spodnie obliczone na wysokie obcasy źle będą wyglądały z niższymi butami. Batyrowa akurat taką znalazła? Na plus: następca Dudy ma swoją, ekhm, historię życia tak wyrytą na twarzy, że trudno wyglądać na jego matkę mając o kilka lat mniej Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 15:56 Tak czy tak są o niebo piękniejsi niż ktokolwiek z rządzących Niemcami Odpowiedz Link Zgłoś
bujakajamajka Re: Stylizacja Batyrowej 07.03.26, 16:31 Ale przecież ematki dawno już wykryły, że Dudowa swoje garsonki zamawiała przeważnie w sklepie Modbis. Większość kreacji Nawrockiej też wygląda na sieciówkowe, zwłaszcza te spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
campari.spritz Re: Stylizacja Batyrowej 08.03.26, 15:02 Do wszystkich uwag dodam połączenie czerni z brązem. Tzn. wiadomo, że to już nie te czasy, że nie wypada, tak jak w przypadku połączenia np. czerwieni z różem. Ale może chociaż jakiś inny odcień brązu, żeby wrażenie było mniej smutne. Poza tym to raczej nie są jej kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: Stylizacja Batyrowej 08.03.26, 21:47 Połączenie czerni i brązu BYWA całkiem OK. Niestety (albo stety) wymaga odpowiedniej tkaniny, właściwego odcienia oraz dobrego kroju. A to czarne coś w stylu derka na konia zupełnie nie pasowało do lekkich spodni niezależnie od ich koloru i fasonu. Odpowiedz Link Zgłoś
blahblah2 Re: Stylizacja Batyrowej 08.03.26, 22:09 To jej kolory, widać dobrze twarz, ma chłodna urodę. Te wszystkie garsonki są źle uszyte, ty Janina nie może obciskac się na udach Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Stylizacja Batyrowej 08.03.26, 23:06 blahblah2 napisała: > To jej kolory, widać dobrze twarz, ma chłodna urodę. Trudno ocenić, bo wsadzono ją w chłodny kolor wdzianka i zrobiono do tego chłodny makijaż. Każdą jasną wiosną można tak przemalować i nie będzie nawet specjalnie widać, będzie wyglądać tylko na bardziej bladą. Na tym zdjęciu niżej wygląda raczej jak jasna wiosna i ma na sobie jej kolory. Ten ciepły róż na ustach ją ociepla i jej cera też nie jest bardzo chłodna, choć to mogą być tony makijażu. A na drugim zdjęciu jeszcze inne kolory jasnego lata i wiosny, i moim zdaniem w tych wiosny wygląda lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
blahblah2 Re: Stylizacja Batyrowej 09.03.26, 17:06 Racja, tu też ładnie faktycznie wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
bujakajamajka Re: Stylizacja Batyrowej 08.03.26, 23:49 Wolę za długie spodnie Batyrowej, niż kiepskie mieszczańskie garsonki Duszony. Odpowiedz Link Zgłoś
campari.spritz Re: Stylizacja Batyrowej 09.03.26, 07:35 Btw. stylizacja z pelerynką bywa chwalona w internetach jako "modowa". I to wcale nie przez elektorat małżonka czy partii. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Stylizacja Batyrowej 09.03.26, 17:12 wyjątkowo niefortunne zdjęcie z dzisiejszej uroczystości Odpowiedz Link Zgłoś