Dodaj do ulubionych

Problem zdrowotny

07.03.26, 19:01
Dziewczyny od 2 dni ciągle chce mi się siku, biegam co godzinę do toalety. Oprócz tego nie mam innych objawów, nic mnie nie boli. Zaczynam sobie wkręcać że to coś poważnego, guz jakiś mi się zrobił i naciska na pęcherz. Pójdę do lekarza po weekendzie. Czy może to być coś błahego? Jak sobie pomóc? Miałam iść w tym miesiącu na kontrolną cytologię i usg i przełożyłam i pluje sobie teraz w brodę że nie poszłam. W ciąży nie jestem.
Obserwuj wątek
    • zerlinda Re: Problem zdrowotny 07.03.26, 19:25
      Serio? Weź furagin i mannoze i nie histeryzuj.
    • krwawy.lolo Re: Problem zdrowotny 07.03.26, 19:36
      Ja mam od czwartku podwyższone ciśnienie. Zawsze miałem wzorcowe. W czwartek polazłem przerażony do lekarza, jak zmierzyłem sobie 188/120 i miałem lęki i kręciło mi się we łbie. Pani doktor psiknęła mi pod język i zbadała mnie na okoliczność udaru, czy innego zawału. Twierdzi, że to jakiś monstrualny jet lag. Niemniej przepisała mi tabletki na zbicie ciśnienia. Dzisiaj dopiero doszedłem do 120 / 82. Alleluja!
    • furiatka_wariatka Re: Problem zdrowotny 07.03.26, 20:12
      Furagina i jedz dużo żurawiny, i pewnie wizyta nawet nie będzie potrzebna.
      • miurielamirsa Re: Problem zdrowotny 07.03.26, 20:32
        Dużo wody z sokiem z cytryny.
        I jak wyżej piszą żurawina i furagina i szybko minie.
        • ga-ti Re: Problem zdrowotny 07.03.26, 21:35
          Dokładnie tak. Dołożyłabym ciepły okład.

Ja tak mam jak bardzo wyziebie stopy albo dół pleców. Teraz zdradliwa pogoda, trzeba uważać.
          • krulevna32 Re: Problem zdrowotny 07.03.26, 21:43
            Dzięki wielkie, pocieszyłyście mnie. Dużo pije i od rana biorę urofuraginum max. nigdy nie miałam tego typu problemów ale ostatnio poszłam biegać do parku 2h i zmarzłam więc może to stąd.
            • majenkirr Re: Problem zdrowotny 08.03.26, 06:00
              Tak na wszelki wypadek zbadaj sobie cukier.
    • yenna_m Re: Problem zdrowotny 07.03.26, 21:58
      A ty nie jesteś w ciąży?
    • kaki11 Re: Problem zdrowotny 07.03.26, 22:24
      Tak jak dziewczyny wyżej piszą- kup sobie furaginę, i może do tego suple z żurawiną i powinno przejść. Jak nie, to oczywiście do lekarza, ale myślę, że przejdzie. Cytologię i USG oczywiście zrób, ale nie ze względu na dzisiejsze objawy tylko tak zwyczajnie, kontrolnie.
    • arthwen Re: Problem zdrowotny 08.03.26, 23:02
      Na pierwszy rzut oka to wygląda na zwykłe zapalenie pęcherza i tak bym leczyła.
    • geez_louise Re: Problem zdrowotny 08.03.26, 23:22
      Ile masz lat?
    • pupu111 Re: Problem zdrowotny 09.03.26, 01:52
      Od dwóch dni to żaden powód do rozpaczy, ja tak mam od około 2o lat, zaczeło sie po studiach, i stopniowo coraz gorzej. Nic mi na to nie pomaga. Najgorsze to wstawanie w nocy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka