chlodne_dlonie 20.03.26, 17:20 Powiedzmy, że innych problemów chwilowo nie mam Chciałabym!! ..ale NIECH! Którą wersję wybrałaby ematka, dodam, że w obu mi do twarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gris_gris Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 17:25 chlodne_dlonie napisała: > Którą wersję wybrałaby ematka, dodam, że w obu mi do twarzy > Czerwoną. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 17:30 Weź obie. Tak mówi mój mąż, aby dyplomatycznie wybrnąć z sytuacji 😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 17:51 Mój też tak mówi i czasem korzystam. Dlatego ostatnio wróciłam z dwoma parami butów. Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 17:52 Mam wtedy czystsze sumienie. A sukienka czerwona. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 18:02 Mój też! Kiedyś chciałam się poradzić w sprawie butów i usłyszałam odpowiedź „weź wszystkie”, no to kupiłam 4 pary. Lekko się zdziwił, ale nie skomentował 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 17:52 LOL Nieeeee, odpada - kłóciło by się to z moim nowym postanowieniem dotyczącym minimalizmu (ha!) I robienia czystek w garderobie (ha ha!!) Ale dzięki za głos! Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 17:36 Red, but of course Cheers. Chris De Burgh - Lady In Red (Official Video) Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 17:39 A na jaką okazję? No i powiedz jeszcze jaki masz kolor włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 17:55 Letnia kiecka, 100 % bawełny- do 'latania' po prostu Jeszcze nie mierzyłam, ale fason 'mój' a jako blondynka wyglądam dobrze i w blue i w takim odcieniu red Stąd rozterka Odpowiedz Link Zgłoś
magdulecp Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 18:05 To jak blondynka to bierz niebieska. Blondynki w pastelach wyglądają uroczo. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 18:08 Wcale niekoniecznie. Jestem blondynką i taki niebieski zupełnie mi nie pasuje. Podobnie jak właściwie każdy pastelowy kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 18:08 Jak do latania to bym niebieską wzięła. Czerwona wydaje mi się taka bardziej "wyjściowa". Ale ja w ogóle mam trochę odchył na punkcie wszelkich niebieskich odcieni, większość rzeczy mam w tych kolorach 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 18:14 A dlaczego do latania niebieska? Większość moich ciuchów e szafie jest w różnych odcieniach czerwieni i bordo, bo w takich kolorach najlepiej wyglądam. Te do latania też są czerwone 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 18:14 To ja tak jak dziewczyny- jak do letniego latania to niebieska. Lepsza na upały, taka chłodniejsza. Czerwona to taka "z pazurem", na wyjście idealna. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 18:15 Hmm, mnie się właśnie niebieska wydaje bardziej elegancka i wyjściowa. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 19:08 Mam takie dziwne wrażenie, że czerwony (a ten jest taki nawet mocno żywy czerwony) bardziej przyciąga gorąco 😀 A niebieski daje wizualny chlod. Ale to tylko takie moje psychiczne wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 17:43 Obie ładne Jak wypada rozmiarowo? Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 17:58 Czerwony na prowadzeniu.. dzięki Dziewczyny, na Was zawsze można liczyć! ..ale głosowanie trwa, także tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 18:02 To zależy jak się czujesz w czerwonym? Dla mnie zawsze był zbyt krzykliwy i nie jestem w stanie nosić nic czerwonego. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 18:04 Ja bym wybrała czerwoną. Skąd te sukienki, bardzo ładne! Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 18:18 A jaki masz typ urody? O ile ekran nie przekłamuje, jedna to chłodny pastel, drugą - ciepły, intensywny kolor. Zupełnie dla dwóch różnych osób Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 18:31 Niebieska nie jest gładka, to urocze biało -niebieskie cienkie paseczki. Wizualnie jest taka lekka i świeża, bardzo kojarzy się z latem. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 20:03 Ze zbliżenia w sklepie ten czerwony wygląda jak chłodna malina, a paski na niebieskiej dają więcej kontrastu i całość wygląda mniej pastelowo. Dla chłodnego kontrastowego typu ok, dla zgaszonego typu jak jasne lato trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: ..którą wybrać..?? ;) 21.03.26, 11:32 Wybieram się przymierzyć przed zakupem. Dam znać co i jak Dzięki za wszystkie opinie! Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 19:02 Wybrałabym niebieską, czerwona jest zbyt wyrazista dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 19:05 Obie ładne. Czerwona bardziej IMO wyjściowa. Niebieska codzienna Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 19:08 Ja wzięłam czerwoną, zdecydowanie mam aktualnie czerwony vibe Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 19:30 Czerwona, zdecydowanie, choć to wcale nie mój ulubiony kolor. Ten niebieski to taki trochę gaciowy, nawet blondynki nie zawsze będą w takim dobrze wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 19:35 Uwielbiam kor niebieski ale wzięłabym czerwoną Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 19:53 Obie swietne i bralabym obie - na rozne dni i nastroje Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 19:55 😉😁 Nie pomagasz mojemu ekhmmm minimalizmowi zakupowemu Ale - cholewcia! - zaczynam myśleć podobnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: ..którą wybrać..?? ;) 20.03.26, 20:01 Niebieską pod siebie, ale czerwona na zdjęciu lepiej wygląda. Jednak nie jest to wg mnie sukienka na co dzień, raczej na komunię. Odpowiedz Link Zgłoś