Dodaj do ulubionych

Bonusy korporacyjne

• smoczy_plomien Re: Bonusy korporacyjne 08.04.26, 10:25
      Z ciekawszych, które spotkałam:
      - wolny ostatni piątek w miesiącu dla osób wychowujących dzieci
      - skrócone dni pracy w piątki latem
      - duży budżet szkoleniowy
      - opłacenie transportu mleka z piersi dla matek karmiących wysłanych w delegację
      - pakiety podarków i bonusowe dni wolne z okazji narodzin dziecka lub adopcji zwierzęcia
      - korporacyjne imprezy rodzinne
      - organizacja wycieczek dla klas dzieciaczków, na których prowadzone są w zajęcia z obszaru działalności firmy
      • smoczy_plomien Re: Bonusy korporacyjne 08.04.26, 10:44
        Jeszcze bonus pośredni - podróże służbowe. Nie dość, że można zwiedzić świat i dostać extra grosz z diety, to jeszcze można zbierać mile z lotów. W ferie mieliśmy całą 4-osobową rodziną darmową wycieczkę do Szwajcarii z moich punktów, na których zbieranie nie wydałam ani grosza.
    • volta2 Re: Bonusy korporacyjne 08.04.26, 10:27
      nie mam szczególnych bonusów, ale doceniam baradzo dni wolne w święta kraju, w którym pracuję i firma honoruje mi święta polskie. niewiele, ale jednak coś. natomiast swobodne wychodzenie do lekarza to już umowa z szefową a nie system firmy. praca zdalna - tak, w wymiarze 15 dni w roku, najelpiej z domu a nie z sąsiedniego miasta czy kraju (i tylko za zgodą bezpośredniego przełożonego, co ostatnio jest reglamentowane).
      • princesswhitewolf Re: Bonusy korporacyjne 08.04.26, 10:29
        No ale macie chyba 13 pensje czy cos w tym stylu?
    • myszu13 Re: Bonusy korporacyjne 08.04.26, 15:01
      Fajne te bonusy. W mojej pracy( nie korpo) mamy dostep do prądu smile)). Mamy tez najtańszy ekspres do kawy, na który sie złozyliśmysmile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka