smoczy_plomien Re: Bonusy korporacyjne 08.04.26, 10:25 Z ciekawszych, które spotkałam: - wolny ostatni piątek w miesiącu dla osób wychowujących dzieci - skrócone dni pracy w piątki latem - duży budżet szkoleniowy - opłacenie transportu mleka z piersi dla matek karmiących wysłanych w delegację - pakiety podarków i bonusowe dni wolne z okazji narodzin dziecka lub adopcji zwierzęcia - korporacyjne imprezy rodzinne - organizacja wycieczek dla klas dzieciaczków, na których prowadzone są w zajęcia z obszaru działalności firmy Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Bonusy korporacyjne 08.04.26, 10:44 Jeszcze bonus pośredni - podróże służbowe. Nie dość, że można zwiedzić świat i dostać extra grosz z diety, to jeszcze można zbierać mile z lotów. W ferie mieliśmy całą 4-osobową rodziną darmową wycieczkę do Szwajcarii z moich punktów, na których zbieranie nie wydałam ani grosza. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Bonusy korporacyjne 08.04.26, 10:27 nie mam szczególnych bonusów, ale doceniam baradzo dni wolne w święta kraju, w którym pracuję i firma honoruje mi święta polskie. niewiele, ale jednak coś. natomiast swobodne wychodzenie do lekarza to już umowa z szefową a nie system firmy. praca zdalna - tak, w wymiarze 15 dni w roku, najelpiej z domu a nie z sąsiedniego miasta czy kraju (i tylko za zgodą bezpośredniego przełożonego, co ostatnio jest reglamentowane). Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Bonusy korporacyjne 08.04.26, 10:29 No ale macie chyba 13 pensje czy cos w tym stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
myszu13 Re: Bonusy korporacyjne 08.04.26, 15:01 Fajne te bonusy. W mojej pracy( nie korpo) mamy dostep do prądu )). Mamy tez najtańszy ekspres do kawy, na który sie złozyliśmy)) Odpowiedz Link Zgłoś