subskrybcja Re: Ematka w akcji- Filip Chajzer 08.05.26, 21:02 agatha.trixie napisała: > A to widziałyście? Okazuje się, że Filip po licznych życiowych zawirowanich pos > tanowił się ustatkować u boku 19latki! 🤦♀️ Wiadomo, że dziewczyna jest doros > ła i jak się zakochała to niewiele można zrobić. Ale doskonale rozumiem despera > cję tej matki i chęć uchronienia jej przed tym typem. Się dziwisz, Sławny, znany z TV i ma pienniądze. I to wystarczyło. Jakiś zwykły 40 latek, powiedzmy kierowca autobusu,albo sprzedawca a OBI, czlbo nauczyciel z podstawówki, albo jakiś urzędnik - nie zainteresowałby przecież dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
analoga_niet Re: Ematka w akcji- Filip Chajzer 08.05.26, 21:16 A skąd wiesz? Urzędnicy czy nauczyciele nie mają młodszych partnerek? Po prostu nie ma wtedy publicznego cyrku Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Ematka w akcji- Filip Chajzer 09.05.26, 10:19 Mnie zastanawia jak w tym wieku zostaje się doświadczona „producentką podcastów”, inne znane mi 19latki raczej przygotowywały się w tym wieku do matury Na miejscu matki też byłabym załamana ale jedyne co może zrobić to poczekać aż młodej rozum wróci. www.se.pl/wiadomosci/exclusive/filip-chajzer-przerywa-milczenie-tak-poznal-19-letnia-bianke-padly-mocne-slowa-o-jej-matce-aa-gqJn-nsAA-KGd1.html Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Ematka w akcji- Filip Chajzer 09.05.26, 11:26 71tosia napisała: > Mnie zastanawia jak w tym wieku zostaje się doświadczona „producentką podcastó > w”, inne znane mi 19latki raczej przygotowywały się w tym wieku do matury Pewnie tak jak naukowczynią z dokonaniami w wieku lat 17. Odpowiedz Link Zgłoś
analoga_niet Re: Ematka w akcji- Filip Chajzer 09.05.26, 12:13 Jest napisane że jest pracowała jako producentka a nie że jest doświadczoną producentką. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Ematka w akcji- Filip Chajzer 09.05.26, 12:37 Tak z ciekawości. Jakie firmy medialne zatrudniają 19 latki jako producentki podcastów? Może się nie znam ale wydaje mi się że taką pracę w mediach to zaczyna się jako asystentka, stażysta etc Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Ematka w akcji- Filip Chajzer 09.05.26, 12:28 Szczerze powiedziawszy, to po przeczytaniu tego, coraz bardziej się skłaniam ku wersji: to była ustawka, tylko że skopali. Nie żal mi ani dziewczyny, ani jej rodziców, bo widać, że dobrali się jak w korcu maku. Odpowiedz Link Zgłoś
zaguba Re: Ematka w akcji- Filip Chajzer 09.05.26, 12:48 Dedykacja w książce: "Biance za to, że po przeczytaniu tej książki mnie nie zghostowałaś, a mogłaś". Jaki poziom 😂 to musi być arcydzieło… Odpowiedz Link Zgłoś
anek-dotka Re: Ematka w akcji- Filip Chajzer 09.05.26, 13:15 W jakimś stopniu rozumiem tę matkę, ale mimo to nie uważam, aby postąpiła dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
heniek.8 Re: Ematka w akcji- Filip Chajzer 12.05.26, 05:35 samo to że ta matka wyskakuje z czymś takim w miejscu publicznym, już świadczy że ma coś z beretem, potrzebuje atencji? potwierdzenia że nie spieprzyła sprawy jako matka? że jej dziecko porwano? a nie chodzi jej o dobro dziecka na miejscu 19-latki też bym za często do niej nie dzwonił Odpowiedz Link Zgłoś