Dodaj do ulubionych

Wąąąąteeeeek na piąąąąteeeek!

• mizantropka65 Re: Wąąąąteeeeek na piąąąąteeeek! 09.05.26, 08:13
      Mam plan spędzenia weekendu w cudownym towarzystwie, czyli sam na sam ze sobą.
    • szarmszejk123 Re: Wąąąąteeeeek na piąąąąteeeek! 09.05.26, 12:19
      Motto na dziś: czasem lepiej zamknąć ryj zanim się powie coś, co się obrócić przeciwko tobie szybciej, niż myślisz :p
      • trampki-w-kwiatki Re: Wąąąąteeeeek na piąąąąteeeek! 10.05.26, 07:50
        Nie wiem co tam nabroiłaś i się nie odniosę do motta na dziś, ale oczy masz psotne takie jak ten fantastycznie rozczochrany pies z pierwszego zdjęcia neni tongue_out
    • nenia1 Re: Wąąąąteeeeek na piąąąąteeeek! 09.05.26, 19:35
      plany już częściowo zrealizowane, dzisiaj w sumie 5 godzin łażenia z psami od samego rana. Potem obiad w pizzerii, ze znajomymi, a teraz skanuję ematkę i lecę zalec na kanapie, bo nogi mnie bolą a poza tym wciągam serial Kasztanowy ludzik 2.

Jutro wybieramy się na kabaret, dostałam prywatne zaproszenie od jednej z gwiazd scenywink więc nie wypada nie iść, a poza tym akurat faktycznie bywają śmieszni. Potem pewnie pójdziemy coś tam jeszcze zjeść i do domku.
      Zdjęcia zwierzaków.
      • ga-ti Re: Wąąąąteeeeek na piąąąąteeeek! 09.05.26, 19:50
        I jak serial? Nie wiedziałam, że jest 2, pierwszy sezon mroczny, ale dobry.
        Mnie dziecko namawia na "dark".
        • nenia1 Re: Wąąąąteeeeek na piąąąąteeeek! 09.05.26, 19:54
          Tak, jest, nówka - właśnie weszła. Tak jedynka mroczna, ale ja lubię takie mroczne. Co do dwójki dopiero wczoraj pierwszy odcinek zobaczyłam, dzisiaj nic mi się więcej nie chce bo dzień intensywny więc pewnie więcej zobaczę. Na razie dobrze się zapowiada, zobaczymy co dalej smile
        • grey_delphinum Re: Wąąąąteeeeek na piąąąąteeeek! 10.05.26, 08:44
          ga-ti napisała:

> I jak serial? Nie wiedziałam, że jest 2, pierwszy sezon mroczny, ale dobry.
          > Mnie dziecko namawia na "dark".

Dark to jest mój absolutnie ukochany serial. Ale ma specyficzny klimat i albo się go kocha, albo nienawidzi wink

Kasztanowy...też świetny i jest książka do tego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka