Dodaj do ulubionych

Wygodne sandały?

17.07.26, 19:44
Możecie proszę polecić co się Wam sprawdza? Potrzebuję takich codziennych, nie eleganckich do pracy, tylko np. na wyjazdy czy długie spacery po mieście, żeby pasowały i do sukienek i do spodni no i nie były trekkingowe. I nie w babciowym stylu.
Na ostatnim wyjeździe miałam nowe sandałki, które całkowicie zmasakrowały mi stopy i muszę szybko kupić coś nowego ale chętnie właśnie sprawdzonego. Wiem, że każdemu coś innego przypasuje, przez kilka lat miałam Riekery który całkiem fajnie się prezentowały i były mega wygodne no ale dokonały żywota niestetysad
Obserwuj wątek
    • mika_p Re: Wygodne sandały? 17.07.26, 19:59
      Takie sobie kupiłam ostatnio:

ccc.eu/pl/pl/p/sandaly-clara-barson-r24aw02734-granatowy-5906751119266

Też kupowałam na szybko, a w sklepie był już niewielki wybor (wyprzedaż i weekend)
      Na nodze wyglądają o wiele ładniej niż na zdjęciu i nic mi nie zrobiły, chociaż jak głupek nazajutrz po kupnie założyłam je do pracy, zamiast najpierw oswoić. Do pracy mam blisko, a w pracy głównie siedzę smile Na urlopie długo w nich nie spacerowałam, max 3 godziny na razie. Mam je drugi tydzień
      • rb_111222333 Re: Wygodne sandały? 17.07.26, 20:03
        Mam sandały firmy zapato, są mega wygodne
        • asiairma Re: Wygodne sandały? 17.07.26, 20:12
          A masz te na korku czy na miękkiej podeszwie? Mi się te drugie podobają, ale jeszcze nie kupilam.
          Mam ich jazzówki- bardzo wygodne i sportowe- wygodne, tyle że środek bardzo szybko się "przetarł" - ale to może być uroda moich nóg i tego, że chodzę dużo.
          • rb_111222333 Re: Wygodne sandały? 17.07.26, 21:15
            Jedne i drugie, mam 2 pary. Te na korku wydają mi się jeszcze wygodniejsze, ale więcej chodzę w skórzanych, bo bardziej mi się podobają. Trochę się rzeczywiście starły te skórzane , ale nie widać tego gdy mam je na nogach. Ja też dużo chodzę w nich po piaszczystych placach zabaw, więc miały prawo się trochę podniszczyć.
            • asiairma Re: Wygodne sandały? 17.07.26, 21:40
              Dzięki smile
      • szmytka1 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 09:53
        Ale to sam plastik, ni grama skory, nie odparza to nogi?
        • rb_111222333 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 10:16
          Aż zerknęłam na skład - to sama skóra naturalna.
          • szmytka1 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 11:16
            Ja swoją odp w drzewku widzę prawidlowo
        • mika_p Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 16:08
          Te moje? Nie, przez te trzy godziny ciurkiem, kiedy je miałam na sobie, nie miałam żadnych niemiłych doznań. Dobrze się chodzi, a stopa się nie przykleja - powierzchnia pod stopą jest chropowata, a nie gładka
    • marta.graca Re: Wygodne sandały? 17.07.26, 20:27
      Takie miałam, schodziłam w nich kilometry na wakacjach, bardzo wygodne
      Tekst linku Teraz mam takie beżowe, model hayley, ale na dużo chodzenia jednak nie dają rady.
    • feldmarszalek.duda Re: Wygodne sandały? 17.07.26, 20:33
      Od lat jako codzienne sandały do długotrwałego noszenia mam crocs serena. Zimą też je noszę, jako kapcie domowe jak podłoga się robi zimna.
    • leyla76 Re: Wygodne sandały? 17.07.26, 21:05
      Rok temu kupiłam takie i mogę powiedzieć, że są to jedne z wygodniejszych sandałów jakie kiedykolwiek miałam.
    • konsta-is-me Re: Wygodne sandały? 17.07.26, 21:17
      Dwie najwygodniejsze pary jakie mam, to Skechers coś z "yoga" w nazwie z regulowanymi paskami i Rekiery 🤷
      • nuka_2 Re: Wygodne sandały? 17.07.26, 21:44
        Ja mam skechersy w tym stylu
      • eliszka25 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 08:12
        Yoga matt pewnie. Mam sandały z taką podeszwą i są bardzo wygodne.
        • nuka_2 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 09:45
          Bardzo możliwe, sa z memory foam. Kupiłam kiedyś w tk Maxx za niecale 150 zł. Sprawdzily ostatnio przy zwiedzaniu upalnego Budapesztu, gdzie robiłam ok 25 tys kroków dziennie
          • eliszka25 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 10:04
            Skechers ma ogólnie buty z kilkoma rodzajami podeszwy. Pianka memory, to jeden z nich. Podobnie jak yoga matt i goga matt. Moim zdaniem wszystkie bardzo wygodne
      • ritana Re: Wygodne sandały? 19.07.26, 10:26
        Mogłabyś proszę pokazać które to?
    • bona.sforza Re: Wygodne sandały? 17.07.26, 22:24
      Od lat uwielbiam Merrell Terrain, mam już trzecią parę. Nie wymagają oswajania, pasują do wszystkiego:
      • ritana Re: Wygodne sandały? 17.07.26, 22:37
        Ha, chwile temu je właśnie kupiłam, mają być jutro! Bardzo mi się podobają, ciekawa jestem czy mi podejdąsmile
        • marta.graca Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 07:21
          Też je mam i są super- ale nie polecałam, bo miało nie być trekingowych wink
          • ritana Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 08:04
            Miało, zgadza się, nie widziałam ich na żywo ale wyglądaja ze mają dość cienką jednak podeszwę i cienkie paski i wydaje mi się że i do sukienki by uszły.
            O trekkingowe to o coś takiego mi chodziło jak Ecco Offroad itp.
          • ritana Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 19:37
            przyszły no i niestety zwrot, choć ślicznesad
            przód za wąski dla mnie
    • mysiulek08 Re: Wygodne sandały? 17.07.26, 22:24
      pikolinos
      i zobacz polski helios

byl tez taki watek
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,180119778,180119778,Sandaly_poszukiwane_.html
      • ritana Re: Wygodne sandały? 17.07.26, 22:38
        Polski Helios zrobił mi masakrę na stopach 3 tygodnie temu w Wenecji… fakt że pogoda była ekstremalna ale to co miałam to była istna rzeźniasad
        • mysiulek08 Re: Wygodne sandały? 17.07.26, 23:00
          sandalow od nich nie mam ale ze skorzanych espadryli jestem zadowolona, klapki tez byly ok

tak bywa, to co dla jednego wygodne dla drugiego juz nie bardzo
          • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 08:53
            A to espadryle nie są z tkaniny?
            • mysiulek08 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 17:31
              teoretycznie tak ale MIte heliosy przypominaja wlasnie espadryle w caloksztalcie smile

mam granatowe, pistacjowe i zolte

ps.
              pewnie zaraz, jak zwykle, ematka sie przyczepi, ze to absolutnie nie sa espadryle i pewnie nie znam znaczenia slowa tongue_out ale mam to gdzies smile
              • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 18:58
                👍
    • mikams75 Re: Wygodne sandały? 17.07.26, 23:41
      birkenstocki zaliczaja sie do babciowych?
      Wiem, ze dyskusyjny jest i wyglad i ich wygoda, ale ja lubie tego rodzaju, niekoniecznie tej marki, ale z tego rodzaju wyprofilowana wkladka. Takie mam:
      www.schuhhaus-strauch.de/clarks-sandale-tri-ariana-schwarz?srsltid=AfmBOorobvW363dnqWCx2_gsuyAkbOsGwYvV3TLIhwjDufTI7UbKNWPg
      ale poza tym szukalabym trekkingowych

• ritana Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 07:57
        Birkenstocki pod względem wyglądu dla mnie są jak najbardziej ok choć niestety na moją stopę te co mierzyłam (Arizona) trochę wąskie, natomiast córce po jednym krótkim wyjściu zrobiły wielkie pęcherze.
        • mikams75 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 09:07
          sa dwie wersje - wezsze i szersze.
          • ritana Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 09:26
            A to nie wiedziałam….! Dzięki!
      • dawniej_nann Re: Wygodne sandały? 20.07.26, 18:47
        To ja sie pochwale, ze po dwóch latach polowania upolowałam nowiuśkie granatowe Mayari! Praktycznie nie do zdobycia! Kocham Birkenstocki!
    • mamkaantka Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 06:49
      Odkąd odkryłam markę Rieker żadnych innych już nie kupuję Są genialne pod kątem wygody i nie tylko!
      • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 08:55
        👍
    • miki.20105 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 07:13
      Ja kupuje sandały Ecco bo dla mnie są bardzo wygodne ale tylko na płaskiej podeszwie
      • ritana Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 07:59
        Można Linka/zdjecie?
    • eliszka25 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 08:11
      Najwygodniejsze sandały, jakie miałam, to Skechers. Teraz mają nawet takie slip ins, w które tylko wsuwa się stopę, ale jeszcze nie wypróbowałam, więc się nie wypowiem.
      • slonko1335 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 08:32
        Popieram. Mam skechersy sluo ins ale trzeba mierzyć bo rozmiarowo dziwnie wypadają.
      • slonko1335 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 08:33
        Popieram. Mam skechersy slipins ale trzeba mierzyć bo rozmiarowo dziwnie wypadają.
        • mysiulek08 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 17:33
          fakt, ostatnio ku mojemu zdziwieniu 38 byly idealne, a zwykle kupowalam 39 39,5
    • slonko1335 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 08:30
      Skechersy z memory foam.
      • ritana Re: Wygodne sandały? 19.07.26, 10:27
        Możesz pokazać które konkretnie?
    • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 08:44
      Dla mnie tylko Rieker. Mam kilka par, ostatnio pokonałam w nich 17 km (nie jednym ciągiem) nie czułam, że noszę
    • wapaha Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 09:18
      przysiądę w wątku, bo chciałabym w końcu coś nowego do "biegania"
      moje ukochane sandałki na każdą okazję/zawsze/wszędzie/do wszystkiego nie chcą wcale dokonać żywota ale nie są już ładne. niestety tego modelu już nie ma uncertain
      ostatnio jak w nich szłam pomyslałam : jakbym szła na boso. dosłownio..pójdę boso, boso....mega wygodne, lekkie,nieocierające, wielokrotnie w słońcu i deszczu
      przymierzam się do zakupy nowych - moje warunki brzegowe ; brak paska dookoła całej kostki, wyprofilowana podeszwa zarówno od strony stopy jak i zewnętrzna
      • marta.graca Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 09:20
        Te Merelle są super. Nie do zdarcia.
        • wapaha Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 10:05
          marta.graca napisała:

> Te Merelle są super. Nie do zdarcia.
          >
          jeśli nie przypasują mi te ze zdjęcia,( teva) to sprawdzę te merelle. mają na teraz jeden "minus" -kolor
          masz do polecenia jakieś modele w kolorze-piasek-skóra-nude-białe ?
          • marta.graca Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 10:12
            Moja mama ma takie, terran cross.
            • wapaha Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 10:14
              podeszwa ok ( profilowana z dwóch stron) ale pasek dookoła kostki
      • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 09:49
        Dobrze, że nie jadłam, booo.... Myślałam, że po człapach Aleksis nic mnie bardziej nie obrzydzi. Pa-ka nie stać na buty dla ukochanej?
        • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 09:52
          Fakt, "swoich" się nie pałuje. Zresztą mogą oddać
        • wapaha Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 10:02
          mizantropka65 napisała:

> Dobrze, że nie jadłam, booo.... Myślałam, że po człapach Aleksis nic mnie bardz
          > iej nie obrzydzi. Pa-ka nie stać na buty dla ukochanej?
          >

nie wiem kim jest Pa-ka ale coś mi mówi, że nie chciałaś napisać nic fajnego o moim ukochanym. Jednakowoż - nie musi go być stac, zarabiam więcej niż on i sama sobie dla siebie wszystko kupuje

zgadzam się jednak z tobą, wyglądają kiepsko ale ich wygląd jest wprost proporcjonalny do wygody, niestety. próbuję sobie przypomnieć ile mają lat i myslę że ok 10. Moja historia zakupów w decathlon z karta lojalnościową sięga 2018 -i ich tam nie ma więc były kupione dużo wcześniej.
          nie to, że chcę w tobie jednak wywołać te wymioty obrzydzenia, bo u starszej pani w takie upały może to się skończyć tragicznie- ale biorąc pod uwagę fakt, że nic się z nimi nie dzieje, będę je jeszcze dobiijac min kolejną dekadę
          całuski papatki i pozdrówka i smacznej kawusi !
          • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 10:29
            >>>nie wiem kim jest Pa-ka ale coś mi mówi, że nie chciałaś napisać nic fajnego o moim ukochanym
            Bingo! Pewnie odlicza dni, kiedy pisi wrócą do władzy, znowu się rozkręci!
            Ja tam nie całuskuje, nie papatkuje, nie pozdrówkuje i nie smaczno kawusiuje. Po zdjęciu twoich "sandałków", przeszła mi ochota na wszystko. Swoją drogą, trzeba mieć tupet, żeby takie przepocone byle co publikować. Cóż, jeśli chodzi o ciebie nie dziwię się
            • wapaha Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 10:36
              mizantropka65 napisała:

> >>>nie wiem kim jest Pa-ka ale coś mi mówi, że nie chciałaś napisać
              > nic fajnego o moim ukochanym
              > Bingo! Pewnie odlicza dni, kiedy pisi wrócą do władzy, znowu się rozkręci!
              > Ja tam nie całuskuje, nie papatkuje, nie pozdrówkuje i nie smaczno kawusiuje. P
              > o zdjęciu twoich "sandałków", przeszła mi ochota na wszystko. Swoją drogą, trze
              > ba mieć tupet, żeby takie przepocone byle co publikować. Cóż, jeśli chodzi o ci
              > ebie nie dziwię się
              >
              >
              weź oddech i wróć do kreacji miłej starszej pani, bo sporo forumek się na to złapało i normalnie z tobą pisało, nie żal ci ? smile
              a w temacie : 1 . cieszę się, że wywołałam w tobie niefajne odczucia -tobie się to mimo starań i personalnych dowalanek wciąż nie udaje 2. one nie są przepocone tylko zniszczone -m.in. wielokrotnym moczeniem i suszeniem ale....whatever, myśl coś chcesz bylebyś miała mdłości i źle się czuła smile
              • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 10:45
                Moje niefajne odczucia są celowane pani sandałowa. Dla sympatycznych, niepisiorskich, nietrampowskich, nie porąbano psiarskich są jak najbardziej OK
                • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 10:52
                  Aha, jeszcze dla takich, które publikują zdjęcia rozpadających się "sandałków", też mam odruch niefajny.
                  • wapaha Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 10:54
                    mizantropka65 napisała:

> Aha, jeszcze dla takich, które publikują zdjęcia rozpadających się "sandałków",
                    > też mam odruch niefajny.
                    >

nieistotne przy jakich wpisach czujesz się niekomfortowe- każde niekomfortowe odczucia trolla to +50 do zajebistości smile
                    try harder złoto smile ( pieknie się obnażasz)
                    • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 10:55
                      Możesz napisać po Polsku, czy masz pałownika nad głową?
                      • wapaha Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 10:58
                        mizantropka65 napisała:

> Możesz napisać po Polsku, czy masz pałownika nad głową?
                        >
                        dajjjjeeeeeeeesz !
                        • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 11:00
                          Nooooooo!
                          • wapaha Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 11:23
                            mizantropka65 napisała:

> Nooooooo!
                            >
                            czyli repertuar już sie skończył ? łe
                            • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 11:27
                              Jaki intelektuor, taki repertuar, pani śmierdzące sandałki
                              • wapaha Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 11:29
                                mizantropka65 napisała:

> Jaki intelektuor, taki repertuar, pani śmierdzące sandałki
                                >
                                ziew smile
                                • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 11:32
                                  Cóż, repertuar się wyczerpał😂 A sandałki nadal śmierdzą?
                                  • wapaha Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 11:37
                                    mizantropka65 napisała:

> Cóż, repertuar się wyczerpał😂 A sandałki nadal śmierdzą?
                                    >
                                    bot,
                                    kręcisz się wokół jednego
                                    mega slabe ale mam nadzieję, że forumki dostrzegą
                                    • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 11:39
                                      Bo ja wiem? Może tak pani śmierdzące sandałki. Postaram się wspiąć ponad to.
                • wapaha Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 10:55
                  mizantropka65 napisała:

> Moje niefajne odczucia są celowane pani sandałowa. Dla sympatycznych, niepisior
                  > skich, nietrampowskich, nie porąbano psiarskich są jak najbardziej OK
                  >
                  big_grin
                  śmiechłam
                  bo w mojej realnej rzeczywistości bywam nazywana lewaczką big_grin
                  • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 10:56
                    Cóż, wierzę.
                    • wapaha Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 10:58
                      mizantropka65 napisała:

> Cóż, wierzę.
                      >

big_grin
                      bot, jak bozie kocham big_grin
                      • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 11:01
                        Fakt i handluj z tym, pani śmierdzące sandałki
                        • wapaha Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 11:23
                          mizantropka65 napisała:

> Fakt i handluj z tym, pani śmierdzące sandałki
                          >

kiss
                          • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 11:30
                            Mam nadzieję pani śmierdzące sandałki, że te zbliżenia to nie do mnie? Co pałownik na to? Wiesz chyba jak tacy jak on szanują kobiety?
                            • wapaha Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 11:37
                              mizantropka65 napisała:

> Mam nadzieję pani śmierdzące sandałki, że te zbliżenia to nie do mnie? Co pałow
                              > nik na to? Wiesz chyba jak tacy jak on szanują kobiety?
                              >

marna próba prowokacjji
                              tak jak napisałam try harder
                              • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 11:40
                                Cóż innego może napisać partnerka pałownika?
                                • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 12:32
                                  Odpadłaś pisia intelektualisto, czy pałownik tupnął nogą? A może smród go z z chałupy wypędził?
                                  • wapaha Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 13:08
                                    mizantropka65 napisała:

> Odpadłaś pisia intelektualisto, czy pałownik tupnął nogą? A może smród go z z c
                                    > hałupy wypędził?
                                    >

tak, odpadam - bo ciągle piszesz to samo
                                    zmień repertuar , na pewno stać cię na więcej niż ciągłę powtarzanie tych samych fraz
                                    • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 13:50
                                      A ty w czym się nowym wyróżniasz? Zaskocz mnie😂
      • mikams75 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 11:33
        niesamowite jak brudne sandaly moga kogos az tak striggerowac big_grin
        • wapaha Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 11:35
          mikams75 napisała:

> niesamowite jak brudne sandaly moga kogos az tak striggerowac big_grin

nie kogoś
          ta konkretna forumka trolluje od bardzo dawna i od tak samo dawna szwęda się za mną i daje popis swojej "elokwencji" , trzeba jej przyznać że potrafi się czepić nawet błahego tematu
          ostatnio przysiadła pod przykrywką miłej starszej pani, napisała kilka postów nt swojego rzekomego seniorskiego życia oczywiście wzbudzając pozytywne reakcje-bo forumki to dobre i fajne dziewczyny są
          ale-jak widać, czasem puszczają jej zwieracze.
          szkoda tylko wątku
          ( a może tak miało być, może to fatum "sandałowego dżihad? suspicious )
          • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 11:43
            Jako partnerkę pałownika i pisiarę, cóż zdarza mi się, choć staram się powstrzymywać. Ale po tych zgniłych "sandałkach" nie wytrzymałam
            • szmytka1 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 14:32
              Jesteś przewrażliwiona, buty jak buty. Mają to do siebie, że szybko widać na nich ślady użytkowania i jak se sklepubto wyglądają krótko. Jak masz jakieś obrzydzenie do butów, to nie wchodź w wątki obuwnicze, bo wiadomo, że można się tam spodziewać zdjęć butow, niekoniecznie katalogowych.
        • eliszka25 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 13:59
          Zwłaszcza, że autorka zdjęć zaznaczyła, że buty są zniszczone.
          • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 14:10
            Świetnie, że nie mieszkasz w e Polsce, Ciekawe dla czego😂
            • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 14:12
              *dlaczego
            • eliszka25 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 14:20
              Nie wiem co to e Polska 🤷‍♀️
              • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 14:44
                Przepraszam, Polska
                • eliszka25 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 14:46
                  To jeszcze wyjaśnij, co moje miejsce zamieszkania ma wspólnego z butami wapachy i dlaczego to aż takie śmieszne. Też się chętnie pośmieję 🤷‍♀️
                  • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 16:17
                    Może gustem i polotem?
                    • eliszka25 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 16:39
                      Ty jesteś pewna, że piszesz po polsku? Bo sensu to za wiele nie ma 🤷‍♀️
                      • mizantropka65 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 19:04
                        No staram się i kogo jak kogo, ale Ciebie szanuję. Nie martw się, nie oczekuję wzajemności
    • wpisujelogininic Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 09:49
      Asos98 sa zawsze wygodne, el naturalista rowniez, tej wloskiej nie znam, ale bardzo mi sie spodobaly.
    • gunila7 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 11:32
      Mam ecco offroad czarne, paski z lakierowanej skóry i noszę je do sukienek. Są megawygodne.
      • ritana Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 12:04
        Możesz pokazać?
        • gunila7 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 12:57
          Mam stopy rozmiar 41, takie zdjęcia mi się udało zrobić smile
          • gunila7 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 13:28
            Jeszcze znalazłam zdjęcie w spódnicy i tych sandałach, ale z daleka
    • szmytka1 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 14:34
      Jeśli mogę się podpiąć, to do wymienionych przez autorkę kryteriów dodam jeszcze jedno - na szeroką stopę. Mam szeroka stopę, wysokie podbicie, któreś z waszych propozycji będą się nadawały?
      • eliszka25 Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 14:38
        Skechersy mają modele wide feet dla szerokich stóp. Ja takich nie kupuję, ale możesz sprawdzić, czy są faktycznie wystarczająco szerokie. W każdym razie skechersy polecam jako wygodne sandały.
    • inkamovinka Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 17:31
      Timberland
    • filutek.von.glutek Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 17:37
      Ja mam Ecco flash - brązowe, jestem bardzo zadowolona
      www.amazon.pl/dp/B0C6753887/?tag=ceneo0c-21&creative=380333&creativeASIN=B0C6753887&linkCode=asn&utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ascSubtag=16b317cd-10f1-b4e9-c7ec-5906597448d4
    • majenkirr Re: Wygodne sandały? 18.07.26, 19:07
      ritana napisał(a):
      > Możecie proszę polecić co się Wam sprawdza?

Martensy. Całe poprzednie lato w nich przechodziłam i to, jak dotąd, też. Nigdy nie miałam wygodniejszych.
    • arwena_111 Re: Wygodne sandały? 19.07.26, 10:34
      Aż sie sama sobie dziwię, ale crocsy. Córka zamówiła sobie, ale okazały sie za dużo. Dla mnie dobre i stwierdziłam, ze sobie zostawię. I to byl strzał w 10, bo nigdy nie przypuszczałam, ze bede nosiła sandały na płaskiej, cienkiej podeszwie. Zawsze mialam wrażenie ze w takich chodzi sie jak bez butów. A tu o dziwo, miękko, wygodnie, nic nie obciera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka