Dodaj do ulubionych

Ewa Chodakowska

30.08.26, 10:48
www.pudelek.pl/ewa-chodakowska-obwieszcza-ze-wchodzi-w-nowy-etap-i-wybiera-siebie-tak-odreagowuje-plotki-o-kryzysie-w-malzenstwie-7323708518766656a
Będzie rozwód?

A tak na marginesie, Chodakowska, to chyba najlepsze ciało wśród tych wszystkich celebrytów, po prostu perfekcyjne.
Obserwuj wątek
    • zosia_1 Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 11:11
      Wybiera siebie... A w hakiem etapie jej życia rezygnowała ze swojego życia. Ach ci celebryci
    • krwawy.lolo Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 11:11
      O ile dobrze pamiętam, mogłaby służyć jako pomoc naukowa dla studentów medycyny.
      • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 12:09
        Bez przesady.

• krwawy.lolo Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 13:52
          Kwestia światła, i filtrów.
          https://bi.im-g.pl/im/f3/74/e9/z15299827Q,Ewa-Chodakowska-.jpg
          • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 14:19
            I wieku - to jest zdjęcie sprzed kilkunastu lat.
          • figa_z_makiem99 Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 14:23
            A jak ma wyglądać ćwicząca systematycznie kobieta? Dla niej to pasja i jednocześnie praca. Irytują mnie takie komentarze, tak jakby Chodakowska na siłę chciała wejść randomowemu chłopu do łóżka i ten random płodzi komentarz "dla mnie za chuda". Może dla ciebie tak, ale nie sądzę, że byłbyś jej wybrankiem. Każdy znajdzie w swojej lidze, kanapowiec niech szuka kanapowca.
          • figa_z_makiem99 Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 14:30
            Ktoś napisze taki komentarz na jej profilu i na co liczy? Na to, że Chodakowska złoży samokrytykę i odpowie jak bardzo jej źle ze swoim ciałem, od teraz zacznie zalegać na kanapie i zajadać chipsy? smile To ten kto pisze takie komentarze ma problem, nie ona.
            • krwawy.lolo Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 14:35
              Nie piszę na jej profilu. Ale rozumiem, że na tym forum nie mam prawa do swojego zdania. Mam jednak prawo do posiadania owego prawa w dupie.
              • figa_z_makiem99 Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 14:43
                Ale wątek jest o jej życiu prywatnym, a nie o tym czy Chodakowska chce się podobać randomowemu chłopu. Wyraziłeś swoje zdanie, albowiem masz szansę pójść z nią do łóżka?
                • krwawy.lolo Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 14:51
                  Co za bzdura. Jak napisałem o jakiejkolwiek kobiecie, że jest piękna to ze wzwodem? Pambuk.
              • figa_z_makiem99 Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 14:46
                Podobnie można mieć prawo do swojego zdania o facetach i skomentować "ale wielki brzuchol". Tylko kobiety raczej tak nie komentują.
                • krwawy.lolo Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 14:49
                  Serio? Nie komentują? Poza tym, jak już wspomniałem, nie czuję żadnej solidarności jąder. Nie obchodzi mnie komentowanie wyglądu innych facetów poza mną.
                  • figa_z_makiem99 Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 14:52
                    A zastanawiałeś się kiedyś, dlaczego oceniasz kobietę wyłącznie po wyglądzie i uważasz, że masz prawo do wyrażania tej opinii publicznie? To jest nagminne w internecie.
                    • krwawy.lolo Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 15:01
                      Kolejna bzdura. Zresztą, niechby, to po czym miałbym ją oceniać? Nic o niej nie wiem, znam ją jedynie ze zdjęć. Nie czytam żadnych artykułów na jej temat i nie śledzę jej na instagramie. Ona mogłaby dla mnie nie istnieć. I właściwie nie istnieje.
                  • figa_z_makiem99 Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 14:55
                    Wg mnie chłopy robią to dlatego, bo roją sobie, że mogliby pójść z nią do łóżka i mają prawo napisać publicznie, że im się nie podoba. Oczywiście kobieta jest dla nich realnie niedostępna.
                    • krwawy.lolo Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 15:02
                      Może Ryszard, ja na pewno nie. wink
                      • figa_z_makiem99 Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 15:06
                        Jesteś chłopie przed emeryturą, zajmij się swoimi rówieśniczkami. O swojej wnuczce też tak napiszesz?
                        " O ile dobrze pamiętam, mogłaby służyć jako pomoc naukowa dla studentów medycyny."
                        • krwawy.lolo Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 15:14
                          Jakbym pisał o swoich rówieśniczkach, też byś wsiadła na mnie, jak na łysą kobyłę. Pardon, na łysego wałacha.
                      • figa_z_makiem99 Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 15:07
                        Pomoc naukowa do czego?
                        • krwawy.lolo Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 15:14
                          To ja zjem zupę.
                          • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 17:28
                            Lolo, figa jest pyerdolnięta.
                            Rozmowa z nią jest pozbawiona sensu.
                            • krwawy.lolo Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 17:44
                              Ech ..., jak wszystkie tu wyszarzę to tylko Ty mi na końcu zostaniesz. Niemniej niechby, liczy się jakość, nie ilość.
                              • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 18:25
                                Phi.
                                Ja mam więcej przeciwniczek od Ciebie, a i tak forumuję z przyjemnością.
    • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 11:26
      Piękne ciało, ale charakterek taki, że usunęłam się z obserwujących, bo mnie zaczęła drażnić swoim narcystycznym, egzaltowanym rysem.
      Wierzę, że z bliska może być jeszcze trudniejsza do uniesienia.
      Lefteris wygląda na cierpliwego, ale może też ma swoje granice wytrzymałości.
      • primula.alpicola Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 11:40
        Ja nie mogłam znieść tych treści produkowanych przez AI na jej profilu, wypad.
        • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 12:10
          U mnie wypad był na długo przed powstaniem AI.
        • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 12:17
          Baj de łej:
          czy uważasz, że trening kardio (w przedziale tętna powiedzmy 130-160) jest niezbędny, czy wystarczy sama siłka i aeroby (do 130 maks)?
          Z wątku na piątek ten temat.
          • primula.alpicola Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 12:28
            To zależy jakie ma się cele i potrzeby. Mnie jest potrzebny czasami, powiedzmy raz na ok 10 dni, robię wtedy interwały na bieżni schodkowej albo na maszynie eliptycznej, ewentualnie, z niechęcią, mogę to przebiec.

Na pewno ma korzyści zdrowotne, ale czy jest niezbędny, hmm, chyba nie?
          • pani.asma Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 14:37
            Nie dla pań w średnim wieku
            • primula.alpicola Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 14:53
              pani.asma napisała:

> Nie dla pań w średnim wieku

To zależy.
            • fogito Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 08:27
              Ja jestem w średnim wieku i 3 razy w tygodniu robię takie kardio. Okolo 140-155.
          • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 15:49
            Ale niezbędny do czego, bo w sumie w tamtym wątku nie napisałaś.
            • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 16:02
              > Ale niezbędny do czego, bo w sumie w tamtym wątku nie napisałaś.

Do bycia sprawną jak trzydziestolatki, w wieku pięćdziesięciu lat. wink

• gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 16:07
                Jak które trzydziestolatki? Poza tym naprawdę sądzisz, że ktoś tak aktywny jak ja posypie się po 50. bo za wolno jeździ na rowerze? big_grin
                • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 16:28
                  > Jak które trzydziestolatki?

Te wysportowane, z ładną definicją mięśniową, oczywiście. wink

>Poza tym naprawdę sądzisz, że ktoś tak aktywny jak
                  > ja posypie się po 50. bo za wolno jeździ na rowerze? big_grin

Ja nie pytam dla Ciebie, tylko dla siebie - a Ciebie użyłam jako pretekstu, wybacz.

Sama jeżdżę na rowerze, rekreacyjnie - na średnim tętnie 114, krótkie dystanse - tylko do pracy, ale niemal codziennie. Robiąc oprócz tego tylko siłkę, bardzo dobrze się czułam. Ale potem poszłam biegać, potem na basen i czuję, że wydolność jednak spadła na przestrzeni dwóch lat. Więc trochę próbuję wrócić do kardio. Ale to ma chyba też trochę swoje minusy - wydaje mi się, że gorzej śpię.
                  Stąd te dylematy z dooopy. wink

• piataziuta Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 16:33
                    A no i mój mąż przejął ostatnio mojego starego Garmina, i choć pułap tlenowy ma 46, to jak robi kardio (rzadko) to mu tętno dowala do 190. Jak pływamy na kajcie, to też ma tętno dużo wyższe ode mnie.
                    Może ja się opierd... a on nie, albo serce nieprzyzwyczajone.
                    Nie wiem po prostu, stąd te rozkminy w dużym skrócie.
                  • primula.alpicola Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 16:34
                    A, sen i ogólna rozpierdółka w układzie nerwowym, za każdym razem kiedy mnie pokusi wejść w 4 strefę. O 5 nawet nie myślę, zabiłaby mnie.
                    • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 16:36
                      No właśnie! Mam podobnie.
                      • primula.alpicola Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 17:17
                        piataziuta napisała:

> No właśnie! Mam podobnie.

I tu, uważam, należy słuchać ciała. Nic na siłę, potrzebuję dopalić, to dopalam, potrzebuję jogi nidry, proszę bardzo.
                        To takie cenne, wiedzieć czego się potrzebuje.
                        • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 17:24
                          > I tu, uważam, należy słuchać ciała. Nic na siłę, potrzebuję dopalić, to dopalam
                          > , potrzebuję jogi nidry, proszę bardzo.
                          > To takie cenne, wiedzieć czego się potrzebuje.

Ja raczej nie mam takiej umiejętności.
                          Jakbym słuchała się ciała, to bym na okrągło leżała pod kołdrą i żarła czipsy.
                          Przed siłką prawie zawsze chce mi się płakać, ale po już jest błooogo. :p
                          Wiem tylko, kiedy jest absolutne no go.
                  • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 16:54
                    A to przepraszam. Tak czy inaczej, ja nie czuję, żeby mojej kondycji czegoś brakowało, ale też nigdy nie byłam typem sprinterki. Jestem jak czołg - będę parła do przodu, konsekwentnie, mogę zrobić długi dystans. I zupełnie się jakoś nie wkręciłam w te chore jak dla mnie trendy światka rowerowego w stylu "po co ci rower jak nie jeździsz szybko".
                    • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 17:11
                      Jeżdżę na rowerze okrągły rok (mam nawet oponę z kolcami na lód), ale w "światek rowerowy" nie trafiłam. Nie wiem o co chodzi z trendem jeżdżenia szybko (jeżdżę na starym góralu, więc bardzo szybko nie będzie, nawet jakbym chciała. Często mnie też rowerzyści wyprzedzają - ci na leciutkich rowerach).

Jedyne co zauważyłam, to że jak się zrobiło nagle ciepło, kolarze wylegli na ścieżki rowerowe i spoglądali na mnie z lekkim uśmiechem, jakby chcieli powiedzieć "witaj po zimie, towarzyszko na ścieżce, jest tak wspaniale!", na co odpowiadałam w myślach: "ale ja w zimę też jeździłam, frajerze". ;p
                      A teraz już się rozbisurmanili tak bardzo, że ostatnio na skrzyżowaniu z przejazdem rowerowym (gdzie sygnalizacja świetlna ma czujnik ruchu i trzeba podjechać rowerem pod sam czujnik) usłyszałam: "czy mogłaby pani wyprostować przednie koło?" (miałam skręcone). 😂

Pisałaś coś o basenie - jak pójdziesz, daj znać jak wrażenia!

• awf-33 Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 13:03
        piataziuta napisała:

> Piękne ciało, ale charakterek taki, że usunęłam się z obserwujących, bo mnie za
        > częła drażnić swoim narcystycznym, egzaltowanym rysem.
        > Wierzę, że z bliska może być jeszcze trudniejsza do uniesienia.

Chyba o kimś innym piszesz. Byłam z nią na zgrupowaniach, na treningach na żywo - nic z tych rzeczy bym o niej nie powiedziała.
        • pani.asma Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 14:34
          Jak obserwowałaś jej charakter na treningach ?
          ( też byłam i nie wiem jak się to ocenia jak pokrzykuje i macha rękami )
    • primula.alpicola Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 11:38
      Myślę że będzie rozwód, tak. To "wybieranie siebie" ma rozwodowy vibe.
      • kamkaklamka Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 12:18
        Wjeżdza perimeno ma dużo kasy jest w dobrym miejscu zdrowotnie, ma wysoki status ekonomiczno społeczny, więc obstawiam że u niej wahania hormonalne objawią się w buńczucznym pier... i ewentualnie kryzysach w relacjach. Nie będzie depresji i nie poskłada jej fizycznie jak wielu zwykłych kobiet.
        • kamkaklamka Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 12:26
          Moim zdaniem status ekonomiczno społeczny jest jedną z kluczowych rzeczy składających się na to jak się przechodzi czas okołomenopauzalny.
          • zosia_1 Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 12:38
            Tzn jak wpływa?
            • figa_z_makiem99 Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 13:40
              Nie posypie się fizycznie i psychicznie, ma czas na ćwiczenia, stać ją na dobre jedzenie, zabiegi, ubrania i kosmetyki.
              • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 15:47
                Kupowanie ubrań i kosmetyków nie wpływa na to czy ma się depresję.
        • pursuedbyabear Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 13:45
          Kolejna, która uważa, że zamożność zapobiega depresji.
          • tania.dorada Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 14:23
            pursuedbyabear napisała:

> Kolejna, która uważa, że zamożność zapobiega depresji.
            >
            Nie zawsze, ale w wypadkach depresji egzogennej jak najbardziej może zapobiec - jakaś sytuacja która złamie człowieka bez kasy i środków na opanowanie jej, dla osoby z kasą będzie jedynie jakimś tam wydatkiem. O możliwościach leczenia nie wspominając.
      • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 15:46
        To ma przede wszystkim vibe nie do zniesienia. Nie wiem, czy to skrzywienie mojego algorytmu czy wszechobecny trend ale mam po dziurki w nosie kobiet, które nagle ogłaszają, że całe życie były stłamszone i nieszczęśliwe i o to przeżywają prawdziwe przebudzenie i zaczynają wybierać siebie. Jest to tak egzaltowane, że flaki mi się wywracają. Jeszcze co poniektóre gwiazdy twierdzą, że wszystkie kobiety tak mają. A w komentarzach tłumy zachwyconych stłamszonych "och kochana to o mnie, to o mnie".
        • primula.alpicola Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 15:53
          Tak, to jest zauważalne i wywołujące przewracanie oczami. Trend "wracam do siebie", "wybieram siebie", jezu.
          Jedna nawet "napisała" i "wyprodukowała" dwie piosenki na ten temat. Cudzysłów, ponieważ owe utwory to robota AI od a do z.
          • tania.dorada Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 21:20
            no ale jeśli ktoś był faktycznie stłamszony a potem wybrał siebie, to co w tym nie tak, dlaczego wywracacie oczami na te komentarze? Fajnie że was nikt nie tłamsił, ale to trochę taki vibe jak jeszcze kilkanaście lat temu (przed erą metoo) gdzie jak jakaś kobieta publicznie się odzywała przeciwko wszechobecnemu wówczas szczuciu cycem i seksizmowi, to było wywracanie oczami i "widać że jej nikt dobrze nie wyruchał". No, mogło tak być, ale czy to znaczy że jej zdanie jest jakieś pożałowania godne z tego powodu?
            • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 21:42
              Bo ileż można czytać dokładnie te same głębokie przemyślenia kolejnej przebudzonej, która właśnie stanęła przy sobie i zaraz cię kochana nauczy tego samego ,za chwilkę cię wyzwoli i odłamsi na mentoringu, za jedyne 999 zł, ale tylko do jutra kochana, wybierz siebie, bo jutro będzie drożej.
              • hanusinamama Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 23:00
                Najgorsze, ze za te 999 kazda z tych babek mogłaby faktycznie zrobić coś dla siebie...
              • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 23:30
                Ciekawe, ja nie widziałam dotąd ani jednej takiej przebudzonej.
                Oglądasz/publikujesz rzewne bzdury, to rzewne bzdury ci się wyświetlają.
                • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 23:51
                  To, że nie zetknęłaś się z jakimś zjawiskiem dowodzi, że ono nie istnieje? Chęć dopier... się do mnie jest jak widać tak trudna do opanowania, że aż ci resztki logiki odbiera.
                  • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 00:50
                    Skup się, zanim odpowiesz, albo czytaj najpierw na głos dwa razy, pismaczko od siedmiu boleści, a nie rozśmieszaj mnie swoją "logiką".
                    Jest mnóstwo zjawisk, które istnieją i mam tego świadomość, a mimo to nie jestem nimi atakowana przez żadne algorytmy, więc nie muszę biadolić, "ileż można czytać dokładnie te same głębokie przemyślenia kolejnej przebudzonej".
                    Guano czytasz, (w kółko i to samo) guano oglądasz, guano produkujesz, to i guano masz pod nos podsuwane.
                    • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 08:29
                      Jaki masz właściwie ze mną problem? Tak cię zabolało, bo uznałam głębokie przemyślenia Chodakowskiej za płytkie i wtórne? Masz podobne, wybierasz siebie i stąd ten wściek?
                      I nie biadolę, nie mam problemu z tym, że to wypisują i szukają naiwnych na swoje kursiki. Jak ktoś chce na nie wydawać kasę to jego sprawa. Piszę jedynie, że takie zjawisko istnieje
                      • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 13:00
                        Nie mam z tobą żadnego problemu, jesteś zwyczajnie mocno irytująca ze skarżeniem się na wszystko, co sama generujesz, do tego ci się wydaje, że forum kręci się wokół ciebie i każda odpowiedź, w której nie jesteś cacana, to atak, dowalanie i generalnie "problem".
                        Pomyślałam z początku, że jak zwykle tylko udajesz, że nie zrozumiałaś, żeby wyprodukować to co zamierzałaś wyprodukować, choć to ni przypiął ni przyłatał, ale ty jednak wcale nie udajesz 🤷🏻‍♀️
                        Masakra.
                        • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 14:57
                          Oczywiście, pisanie do kogoś "pismaczko od siedmiu boleści" tylko dlatego, że okreslił przekaz jakiejś celebrytki jako nudny i wtórny to po prostu zwykła merytoryczna dyskusja. Odwal się ode mnie chamico bo nie masz nic ciekawego do powiedzenia poza swoimi prostackimi wyskokami
                          • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:14
                            Ty masz naprawdę problem ze składaniem liter - i czytając, i pisząc, właśnie dlatego jesteś pismaczką od siedmiu boleści. Co mają celebrytki do tego? One ci posty piszą?
                            Jedyne, co możesz zrobić, Karynko, to wygasić, co ci zresztą od dawna radzę 🤷🏻‍♀️
                            • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:16
                              Głuptaczek nie zrozumiał o czym jest dyskusja? Może idź jednak poczytać coś łatwiejszego, jak cię przerasta wątek na forum.
                              • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:20
                                Ja wiem, o czym jest dyskusja, a ty wiesz, co zrobić, żeby flaki wróciły na swoje miejsce?
                                • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:20
                                  Są na swoim miejscu w przeciwieństwie do twojego mózgu
                                  • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:24
                                    Ciebie bym jeszcze obdzieliła, a i tak zostałoby nadto.
                                    • szarmszejk123 Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:27
                                      Przepraszam, że się wtrace, ale ROTFL 😂
                                      Bardzo mnie rozsmieszylyscie tymi dowalankami na poziomie ośmiolatków:p
                                      Jeszcze niech któraś napisze " a twoja stara jest gruba!" 😂
                                      • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:29
                                        Mnie bardziej rozbawiło określenie mnie mianem "płaczliwej" - to chyba ostatnie słowo, jakim można mnie opisać big_grin
                                        • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:34
                                          Znam tylko twoją forumową kreację, jaką i czy ty w rzeczywistości jesteś twardzielką, to nie ma nic do rzeczy, na forum trudno o większą Moaning Myrtle.
                                          • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:36
                                            W całej mojej historii na forum załozyłam jeden (!) wątek, w którym ponarzekałam, za co dostałam epicki wpier...
                                            • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:38
                                              > W całej mojej historii na forum załozyłam jeden (!) wątek, w którym ponarzekała
                                              > m, za co dostałam epicki wpier...

Nie tłumacz się gru.
                                              Nie chodzi o Ciebie. Robisz za randomową dziewczynkę do bicia
                                            • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:38
                                              W każdym wątku narzekasz, w tym też, bo każdy wątek musi być o tobie 🤷🏻‍♀️
                    • hanusinamama Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 12:10
                      Ani się nie skupi ani nie przeczyta. Zobacz, ze kazdy jej wpis jest tego typu. Frustracja level 100
                      • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 14:10
                        hanusinamama napisała:

> Ani się nie skupi ani nie przeczyta. Zobacz, ze kazdy jej wpis jest tego typu.
                        > Frustracja level 100

Frustracja level 100 to o gru, czy o incubo? suspicious
                        • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 14:15
                          piataziuta napisała:

>
                          > Frustracja level 100 to o gru, czy o incubo? suspicious

Daj dziewczynie spokój, sama musiałaby się ostro skupić, nie widzisz że niżej już w piętkę goni? 🥹
                          • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 14:56

> Daj dziewczynie spokój, sama musiałaby się ostro skupić, nie widzisz że niżej j
                            > uż w piętkę goni? 🥹

Wydaje mi się, że Ty masz jednak wyższe ciśnienie.
                            • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:14
                              Masz rację, wydaje ci się.
                              • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:26
                                > Masz rację, wydaje ci się.

Mhm.
                                Gru nie łapie czasem intencji interlokutora - to cecha osobnicza - stąd posty, chcące zweryfikować co kto miał na myśli.
                                Ty łapiesz, ale przychodzisz tu tylko po to, żeby sobie upuścić i atakujesz randomowe ogniwa.
                                • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:30
                                  Ona ogólnie ciężko łapie, ale nie w tym problem tym razem.
                                  Biedna zdążyła zobaczyć tylko, kto pisał (ja) i nastąpiło zwarcie, zanim w ogóle żarówka zaświeciła.
                                  • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:31
                                    Nie odniosłaś się w żaden sposób merytorycznie do tego co napisałam, tylko czepnęłaś się mnie personalnie w pierwszej odpowiedzi.
                                    • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:38
                                      W tej?

Ciekawe, ja nie widziałam dotąd ani jednej takiej przebudzonej.
                                      Oglądasz/publikujesz rzewne bzdury, to rzewne bzdury ci się wyświetlają.

No tak, czepiajo się gru, czepiajo się per-so-nal-nie
                                      sad
                                      Ja pas, idę zjeść zupę.
                                      • szarmszejk123 Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:59
                                        ", idę zjeść zupę."

Słusznie, też jem zupę:p mam ostatnio ciągle ochotę na zupę, więc jesień :p
                                        • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 16:03
                                          Teraz i ja chcę zupę!
                                          • szarmszejk123 Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 16:05
                                            Ale patrz jakie krzywe kartofle! 😅
                                        • mayoliijka Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 18:18
                                          Wygląda dobrze!
                                          • szarmszejk123 Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 10:05
                                            Była dobra! Tylko jakoś mało wyszło i wszystko zeżarli :p
                                  • elinborg Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 16:25
                                    m_incubo napisała:

> Biedna zdążyła zobaczyć tylko, kto pisał (ja) i nastąpiło zwarcie, zanim w ogól
                                    > e żarówka zaświeciła.

Piszesz o Twojej kąśliwej reakcji na komentarz gru, jakich tu pełno?
                                    Cóż tak cię odpaliło akurat w tym, jeszcze jakieś mało normalne dowalanie o placzliwych dziewczynkach.

>
                                    • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 18:09
                                      Ciekawsze od tego, co rzekomo odpala mnie, jest to, co i kiedy odpala tę hejtowaną, atakowaną personalnie bidulę.
                                      Całkiem niedawno w jednym z wątków znowu jej wewnętrzna Karyna zerwała się ze smyczy, było co poczytać.
                                      • trzydziestolatka80 Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 18:20
                                        Zdradzisz który to wątek? Chyba mam sporo do nadrobienia.
                                      • elinborg Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 19:37
                                        m_incubo napisała:

> Ciekawsze od tego, co rzekomo odpala mnie, jest to, co i kiedy odpala tę hejtow
                                        > aną, atakowaną personalnie bidulę.
                                        > Całkiem niedawno w jednym z wątków znowu jej wewnętrzna Karyna zerwała się ze s
                                        > myczy, było co poczytać.
                                        >
                                        No ale atakujesz personalnie osobę, która napisała komentarz jakich wiele i nie pisała do ciebie. Jesteś mocno uprzedzona, wyciągasz zupełnie niezwiązane z wątkiem fakty i walisz, byle mocniej , tracąc kontrolę.
                                        Wiec jednak bardziej zastanawia twoje zupełnie nieadekwatne zachowanie niż komentarz o monetyzowaniu przeżyć osobistych celebrytki.

• hanusinamama Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 12:09
                  Weszła cała na biało m_incubo smile
                  • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 14:14
                    Na biało, bo?
                    Na Chodakowską nie natykam się nigdzie poza Pudelkiem, nie proponuje mi jej żaden algorytm, nie wyskakuje mi na Instagramie ani w innych mediach, więc nie słucham jej natchnionej gadki, nie utożsamiam się, nie identyfikuję, jak sugeruje nasza forumowa bystrzacha, nie wyskakują mi również żadne inne natchnione zjawiska - więc nie muszę męczyć się i w kółko czytać czegoś, od czego mi się flaki wywracają 🤷🏻‍♀️ Może to zresztą jest przyczyna tego jelita na wierzchu.
                    • elinborg Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 14:43
                      Pewnie gru wyskakuje Chodakowska ze względu na zainteresowania.
                      To jakiś straszny problem jest, że przeczyta się to, co jakaś trenerka- celebrytka napisze i się to skomentuje, skoro właśnie o niej jest dyskusja?
                      • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 14:52
                        elinborg napisała:

> To jakiś straszny problem jest, że przeczyta się to, co jakaś trenerka- celebry
                        > tka napisze i się to skomentuje

Nie wiem, ale po tym wnioskuję, że owszem, problem jest srogi

"vibe nie do zniesienia
                        mam po dziurki w nosie kobiet, które nagle ogłaszają, że całe życie były stłamszone że flaki mi się wywracają.

Być może flaki wywracają się dlatego, że samej się było przez lata w xujowym związku, tylko że całkiem za darmo, wręcz trzeba było jeszcze do tego ze swoich dołożyć, a tu takie egzaltowane diwy na dokładnie tym samym jeszcze zarabiają.
                        • elinborg Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 14:58
                          Jesteś już trochę na forum, to wiesz, że tego typu komentarzy jest mnóstwo
                          Natomiast po Twoim widać, że masz problem z gry.
                          • elinborg Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 14:58
                            Gru
                          • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:19
                            Nie mam problemu z gru, ogólnie irytują mnie tego typu płaczliwe, zakompleksione dziewczynki.
                            • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:22
                              Nie jestem płaczliwa ani zakompleksiona, więc szukaj sobie lepszych powodów do niechęci nadęty babsztylu.
                              • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:27
                                Wiadomo 🤭
                                • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:30
                                  Wiadomo też, jakiego typu ludzie atakują cudze domniemane słabe punkty zupełnie bez powodu. Nawet gdybym miała jakieś kompleksy, to tylko o tobie świadczyłoby atakowanie mnie za to. I zwykle wynika to z tego, że rozpaczliwie chce się zakryć własne.
                            • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:35
                              > Nie mam problemu z gru, ogólnie irytują mnie tego typu płaczliwe, zakompleksion
                              > e dziewczynki.

Ale bardziej irytują, czy Cię po prostu bardziej wtedy swędzi, bo masz okazję się wyżyć?
                              • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:44
                                Irytuje mnie potwornie - taka postawa ogólnie, nie gruu konkretnie, przecież nie komentuję jej wszystkich postów, komentuję naprawdę nieliczne.
                                • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:47
                                  > Irytuje mnie potwornie - taka postawa ogólnie, nie gruu konkretnie, przecież ni
                                  > e komentuję jej wszystkich postów, komentuję naprawdę nieliczne.

Gru, czytasz to?

• gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 19:17
                                    Czytam i nadal nie wiem, jak nasza kołchoźnica definiuje narzekanie. Może dla niej stwierdzenie, że jakaś książka jest słaba to też biadolenie. Na swoje życie tu nie narzekam. Co zabawne, to ona bardziej tu narzeka na mój poprzedni związek niż ja sama big_grin
                                    • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 21:06
                                      Może dla niej stwierdzenie, że jakaś książka jest słaba to też biadolenie.

Ale to ja biadolę, że od tych słabych, egzaltowanych książek flaki mi się wywracają i to ja biadolę, ileż można te same książki czytać?
                                      Może siegaj po inne 🤭
                        • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:34
                          > Nie wiem, ale po tym wnioskuję, że owszem, problem jest srogi
                          >
                          > "vibe nie do zniesienia
                          > mam po dziurki w nosie kobiet, które nagle ogłaszają, że całe życie były st
                          > łamszone
                          że flaki mi się wywracają.

Ale dlaczego Cię to obchodzi?

> Być może flaki wywracają się dlatego, że samej się było przez lata w xujowym zw
                          > iązku, tylko że całkiem za darmo, wręcz trzeba było jeszcze do tego ze swoich d
                          > ołożyć

A tu mamy odpowiedź, na moje powyższe.
                          Obchodzi, bo bezinteresowną przyjebkę trzeba jakoś uzasadnić, żeby nie tracić splendoru dotyczącego rzekomej inteligencji.

Cóż.
                          Tendencję do bullyingu masz dużo wyższą, niż inteligencję.
                          • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:50
                            Mogę zapytać, dlaczego ciebie obchodzi, co mnie obchodzi, tyle samo w tym sensu.
                            I skąd pomysł na bezinteresowna dojebkę, w dodatku losowej dziewczynce do bicia, jak twierdzisz?
                            Ani dojebka, ani bezinteresowna, ani losowa.
                            To odpowiedź na konkretny post, równie egzaltowany, jak te wywołujące rzekomo skręt kiszek.
                            Bardzo ładnie skomentowała to tania.dorada dużo wyżej, odsyłam.
                            • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 16:02
                              Zrobiłaś sobie z ematki miejsce do bullyingu, a mnie sprawia przyjemność psucie Ci tej zabawy.
                              Uważam też, że zbyta mało ematek ma odwagę wchodzić z Tobą w polemikę.
                              Zamiast tego, niektóre wolą się podkładać - jak hanusina w tym wątku.
                              • hanusinamama Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 16:34
                                Ja się podłożyłam? NIe boję się incubo (czemu miałabym sie bać obcej baby??)
                                Ona wchodzi, kąsa, ciska jadem i wychodzi. I tak od lat. Dla mnie świadczy to jedynie o tym, że ma grube problemy i tak sobie ciśnienie spuszcza. Jej problem, nie mój. Stare forumki dobrze ją znają wiec nie wiem na kim to robi wrażenie...
                                • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 16:40
                                  A ten komentarz to o kim jest? Bo nie odpowiedziałaś.

"Ani się nie skupi ani nie przeczyta. Zobacz, ze kazdy jej wpis jest tego typu. Frustracja level 100"
                                • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 18:13
                                  Ona wchodzi, kąsa, ciska jadem i wychodzi

No wiesz, piszę z autobusu 🤷🏻‍♀️
                              • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 18:03
                                , a mnie sprawia przyjemność psucie Ci tej zabawy.
                                big_grin
                                Kobieto, może umów się na kawę z Asią Jabłczyńską, bo odlatujesz.
                                Ale jeśli jakiś wewnętrzny imperatyw każe ci wznieść sztandary i "psuć mi" zabawę, to masz moje błogosławieństwo, mogę nawet trochę częściej pisać, żebyś miała z czym wojować.
                                • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 18:36
                                  > mogę nawet trochę częściej pisać, żebyś miał
                                  > a z czym wojować.

Ależ czuj zielone światło na wszelki ściek - cokolwiek pomoże Ci się zrelaksować.
                                  • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 21:07
                                    Czuwasz, Ziuta?
                                  • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 10:04
                                    Oj Ziuta, nie kryguj się, sama klasą z żadnej strony nie emanujesz. Swoją drogą ciekawe, że czujesz taką misję - mnie tu coś chcesz psuć, bo myślisz, że masz taką moc, wsiadasz na Alexis z niewybrednymi komantarzami, bo uważasz ją za trolla i to w twojej głowie daje ci jakiś list żelazny na uwagi dotyczące cycków.
                                    Boję się, że w ten sposób szybko się wypalisz. Wystarcza ci jeszcze powera na życie prywatne po takiej orce na forum?
                                    • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 10:07
                                      Ale mnie zaczepiasz, incubo. 🤣
                                      Doceniam! smile
                                      • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 10:23
                                        Dobrze że chociaż widzisz zaczepkę, a nie bullying, bo już byś musiała startować z drugim etatem od rana 🙄
                                        • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 10:42
                                          Żadna to moja zasługa. Po prostu dobrze wiesz, na co możesz sobie pozwolić.
                                          • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 10:55
                                            Próbuj dalej, Ziuta big_grin
                                            • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 10:59
                                              Przecież to Ty mnie wołasz. wink
                                              • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 15:34
                                                Wolałam cię wczoraj, spałaś już?
                                                • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 15:43
                                                  Zasnę to ja za chwilę, czytając Twoje posty.
                      • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 14:59
                        Nie wyskakuje mi Chodakowska, weszłam w wątek w którym opisano jej wypowiedź i to skomentowałam. Po prostu nasza gwiazdeczka forumowa o manierach kołchoźnicy nie przyswaja, że dostrzeganie jakiegoś zjawiska społecznego czy medialnego nie jest żadnym skarżeniem się, biadoleniem itp.
                        • elinborg Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 16:32
                          gru.is.back napisał(a):

>
                          > nie przyswaja, że dostrzeganie jakiegoś zjawiska społecznego czy medialnego nie
                          > jest żadnym skarżeniem się, biadoleniem itp.

Na okrągło na forum są mielone jatki z udziałem celebrytów, komentarze od Sasa do lasa, krytyczne, śmieszne, wspierające, emocjonalne i jakie kto chce.
                          Musi problem tkwi w osobie🤷
              • tania.dorada Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 16:12
                gru.is.back napisał(a):

> Bo ileż można czytać dokładnie te same głębokie przemyślenia kolejnej przebudzo
                > nej, która właśnie stanęła przy sobie i zaraz cię kochana nauczy tego samego ,z
                > a chwilkę cię wyzwoli i odłamsi na mentoringu, za jedyne 999 zł, ale tylko do j
                > utra kochana, wybierz siebie, bo jutro będzie drożej.

Nie pytam o te co postują (poszczą? bo postoją mi thesaurus podkreśla) że cię nauczą (mnie się nikt taki nie wyświetla więc nie mam jak ocenić zjawiska), tylko o te co komentują. Przecież one same dla siebie nie są "kolejną przebudzoną" tylko żyją sobie swoim życiem, komentują to co jakoś z nimi rezonuje, nawet jeśli jest to chwyt marketingowy, i co, mają przestać, bo wy nakarmiłyście swój algorytm takimi a nie innymi preferencjami z własnej woli przeczytałyście już milion podobnych komentarzy?
                • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 18:10
                  Wątpię, czy się przebijesz.
                • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 19:15
                  Tyle że ja nie pisałam nic o komentatorkach, odnosiłam się wyłącznie do celebrytek i wannabe celebrytek z ich łzawymi wynurzeniami na jedno kopyto. Nie bądź naiwna, Chodakowska to nie jest fajna i szczera kumpelka kobiet, która się tak z potrzeby serca podzieliła swoimi emocjami. Zobaczysz, za jakiś czas wjedzie mentoring, kursy, a co najmniej książka o przebudzeniu. Przypuszczam, że ten sam przypadek co u Lewej - ileż można wycisnąć z mięśni, kobiety które z nimi robiły formę już ją mają, a młodsze mają inne fit idolki, dlatego czas zacząć zarabiać na czymś innym. Jeszcze jakiś poradnik typu menopauza z Chodakowską niewykluczony, kolejny nośny temat.
                  I mała uwaga dla hejterek - nie twierdzę, że są to kwestie nieistniejące, nieistotne. Twierdzę jedynie, że to cyniczne monetyzowanie pod płaszczykiem troski o dobrostan kobiet.
                  • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 21:11
                    Tyle że ja nie pisałam nic o komentatorkach, odnosiłam się wyłącznie do celebrytek i wannabe celebrytek z ich łzawymi wynurzeniami na jedno kopyto.

Może mniej śledź, co mówią celebrytki i wanna becelebrytki, skoro powoduje to rozstrój żołądka?
                    • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 23:06
                      Może nie śledź moich wypowiedzi, jak tak cię to męczy zakompleksiona dziewczynko.
                      • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 09:58
                        gru.is.back napisał(a):

> Może nie śledź moich wypowiedzi, jak tak cię to męczy zakompleksiona dziewczynk
                        > o.

Odpowiadam na twoje posty w tym konkretnie wątku, nie trzeba ich jakoś specjalnie śledzić, do tysiąca jeszcze nie dobilaś.
                        Ale może przyjdzie riki, to się rozkręcisz.
                  • azalee Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 22:52
                    gru.is.back napisał(a):

> Tyle że ja nie pisałam nic o komentatorkach, odnosiłam się wyłącznie do celebry
                    > tek i wannabe celebrytek z ich łzawymi wynurzeniami na jedno kopyto.

A to pogardliwe A w komentarzach tłumy zachwyconych stłamszonych "och kochana to o mnie, to o mnie". to o kim niby było ?
                    • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 23:05
                      O naiwnych ofiarach owych łowów. Przy czym komentarze są kwestią wtórną, przecież nie występują same w sobie, pierwotną przyczyną są te durne posty do łowienia owieczek do strzyżenia. Niczym to się nie różni od kołczy męskości.
                      • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 09:57
                        To nie tylko głupie celebrytki musisz śledzić, ale i jeszcze głupsze komentarze pod ich wynurzeniami?
                        Płacą ci za to chociaż godziwie czy męczysz się zupełnie za darmo?
                      • taje Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 10:41
                        gru.is.back napisał(a):

> O naiwnych ofiarach owych łowów. Przy czym komentarze są kwestią wtórną, przeci
                        > eż nie występują same w sobie, pierwotną przyczyną są te durne posty do łowieni
                        > a owieczek do strzyżenia. Niczym to się nie różni od kołczy męskości.

No ale z jakiegoś powodu “kołcze męskości” mniej cię drażnią niż Chodakowska, która nie powiedziała nic szczególnie kontrowersyjnego. Mam wrażenie, że uwiera Cię to, że na słabości też można zbudować image i spotkać się z sympatią społeczną (pomijam, czy to cyniczny zabieg pod publiczkę), podczas gdy Ty za wszelką cenę chcesz być silna i samowystarczalna. To trochę jak z Twoim podejściem do kreacji Alexis - jak to, chuda i leniwa może się innym podobać? To niesprawiedliwe przecież!
                        • elinborg Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 11:55
                          taje napisała:

Mam wrażenie, że uwiera
                          > Cię to, że na słabości też można zbudować image i spotkać się z sympatią społec
                          > zną (pomijam, czy to cyniczny zabieg pod publiczkę), podczas gdy Ty za wszelką
                          > cenę chcesz być silna i samowystarczalna. To trochę jak z Twoim podejściem do k
                          > reacji Alexis - jak to, chuda i leniwa może się innym podobać? To niesprawiedli
                          > we przecież!

O ludzie, co za analiza godna lepszej sprawy!
                          A z Alexis to serio o to chodzi?
                          • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 14:29
                            elinborg napisała:

>
                            >
                            > O ludzie, co za analiza godna lepszej sprawy!
                            > A z Alexis to serio o to chodzi?

No z powodu Alexis też się jej flaki wywracają, dlatego niezłe wysrywy wypuściła w jej wątku.
                            • elinborg Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 14:58
                              m_incubo napisała:

> elinborg napisała:
                              >
                              > >

>
                              > No z powodu Alexis też się jej flaki wywracają, dlatego niezłe wysrywy wypuścił
                              > a w jej wątku.

Mnie się też wywracają, bo to troll. Nie wiem jak można tego nie widzieć.
                              I tak, czasem te wydumane kretynizmy czytam.

>
                              >
                              >
                              >
                              • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 15:34
                                Jakie ma znaczenie, że to troll?
                                Złodzieja też honor okraść?
                            • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 16:01
                              To co napisałam nawet się nie otarło o twoje teksty typu "pismaczka od siedmiu boleśni" czy "zakompleksiona płaczliwa dziewczynka". Jedyne co napisałam, to że dla mnie nie jest atrakcyjna i okazało się, że to straszne się nie zachwycać.
                        • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 16:05
                          Nie drażnią mnie mniej, tylko rzadziej ich widuję, bo jak płacą za reklamy to je targetują na mężczyzn. Za to często mi się wyświetlają natchnione porady jak zostać prawdziwym komandosem big_grin Te mnie w sumie bardziej bawią, bo wynika z nich, że jak ktoś codziennie ściele łóżko i wykonuje zaplanowany trening to już ma żelazną wolę, stalową dysacyplinę i mentalność wykutą w skale i w zasadzie to już niemal wszedł do Gromu.

nie bardzo rozumiem natomiast problem z tym, że jakieś zjawisko popkulturowe mi się nie podoba, uważam je za drażniące. Ciebie zachwyca wszystko? Poza tym dlaczego wytykasz akurat mnie, że nie lubię słabości, a już ta chamica m_incubo może pisac, że mnei nie znosi za bycie płaczliwą dziewczynką. Jej wolno nie lubić słabości?

Nie dziwiłam się nigdy, że Alexis może się podobać. Napisałam jedynie, że mnie się nie podoba - co wywołało jakieś ogromne kontrowersje.
                      • azalee Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 11:00
                        gru.is.back napisał(a):

> O naiwnych ofiarach owych łowów. Przy czym komentarze są kwestią wtórną, przeci
                        > eż nie występują same w sobie, pierwotną przyczyną są te durne posty do łowieni
                        > a owieczek do strzyżenia. Niczym to się nie różni od kołczy męskości.

Ale przeciez cale sm tym stoja, egzaltowanymi pustymi tekstami w stylu "gdy nie ma gdzie zawrocic trzeba isc naprzod". I jest na to popyt, kiedys zrodlem tego btm Coelho dzisiaj sa to celebrytki. Jesli komus to poprawia humor to co w tym zlego w sumie.
                        • taje Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 15:23
                          azalee napisała:

> gru.is.back napisał(a):
                          >
                          > > O naiwnych ofiarach owych łowów. Przy czym komentarze są kwestią wtórną,
                          > przeci
                          > > eż nie występują same w sobie, pierwotną przyczyną są te durne posty do ł
                          > owieni
                          > > a owieczek do strzyżenia. Niczym to się nie różni od kołczy męskości.
                          >
                          > Ale przeciez cale sm tym stoja, egzaltowanymi pustymi tekstami w stylu "gdy nie
                          > ma gdzie zawrocic trzeba isc naprzod". I jest na to popyt, kiedys zrodlem tego
                          > btm Coelho dzisiaj sa to celebrytki. Jesli komus to poprawia humor to co w tym
                          > zlego w sumie.

Pod warunkiem, ze nie powtarza tej sentencji stojąc nad przepaścią wink
                          • azalee Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 15:51
                            taje napisała:

> Pod warunkiem, ze nie powtarza tej sentencji stojąc nad przepaścią wink

Na to insta Coelho odpowiada: gdy otwiera sie przed tobą przepaść, zrób salto smile
                        • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 16:07
                          I to jest głupie i egzaltowane - dokładnie tak napisałam o wymysłach Chodakowskiej. Nie napisałam, że jest to złe tylko wtórne i głupie.
                          • azalee Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 16:25
                            No jest glupie i krindzowe, ale ludzie to publikuja i podpisuja wlasnym nazwiskiem oraz wlasnymi zdjeciami (rownie "artystycznymi").
                            Ale takie sa sm, jesli na nie wchodzisz to tego sie spodziewasz wiec ciezko mowic o niewinnych owieczkach do strzyzenia.
                            • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 16:36
                              Są we mnie dwa wilki. Jeden jest libkiem i mówi: i dobrze im tak, sami chcieli, nie ma ofiar są ochotnicy, na biednego nie trafiło jak ma kasę na te kursiki. A drugi wilk jest uświadomiony społecznie i mówi: hej, są ludzie w głebokim kryzysie, zdesperowani, są ludzie o niższych kompetencjach medialnych. Oba wilki natomiast krzywią z niesmakiem nosy na tę formę zarobku. Przy czym to moje osobiste zniesmaczenie do którego - uważam - mam prawo, przecież nie postuluję zakazania tego, nie oblewam domów celebrytów fekaliami ani nie piszę hejterskich komentarzy w necie. Do diabła, napisałam tylko, że Chodawkowska jest wtórna i irytująca. A jatka jakbym nie wiem co stwierdziła. Może powinnam sama zostać celebrytką z takim talentem do jatki big_grin
                              • tania.dorada Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 17:58
                                Nie, po prostu z twojego pierwszego postu w temacie tych panien wynikało ze te Bogu ducha winne komentujące laski do których narracja o dochodzeniu do siebie czy co to tam jest cię tak samo irytują.
                  • tania.dorada Re: Ewa Chodakowska 01.09.26, 14:20
                    gru.is.back napisał(a):

> Tyle że ja nie pisałam nic o komentatorkach,

Nie? “A w komentarzach tłumy zachwyconych stłamszonych "och kochana to o mnie, to o mnie".”.
    • roks30 Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 12:17
      Będzie rozwód i dziecko z nową panią. Jak w przypadku Anji Rubik.
    • alpepe Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 12:35
      Będzie. Kibicuję jej, poruszyła tysiące Polek do ruszania się, mnie akurat nie i nie jestem fanką, ale doceniam jej zasługi.
    • heca007 Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 14:12
      Pewnie będzie rozwód. A potem być może okaże się, że były mąż już ma nową żonę i rodzinę.
    • pani.asma Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 14:37
      Ten mąż za długo na niej pasożytował
      • hermenegilda_zenia_is_back Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 15:59
        Akurat to mąż ja w Grecji wprowadził w kręgi fitnesowe i załatwił klientów, dzięki którym zarobiła kasę na powrót do Polski. Więc to raczej odwrotna kolejność . Widocznie Ewa uznała, że spłaciła dług i slonczylo się love story
        • figa_z_makiem99 Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 16:01
          Ptaszki ćwierkają, że podobno mąż chodził na boki i był bardzo zadowolony z jej pracoholizmu.
          • hermenegilda_zenia_is_back Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 18:03
            Nie interesuje mnie to, nie interesuje mnie Chodakowska, ale pisanie że on na niej pasożytował jest nadużyciem, bo ona z pułapu „panny nikt ” na emigracji dzięki jego pracy i koneksjom się wybiła
            • figa_z_makiem99 Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 18:09
              Każdy był kiedyś panną, czy panem NIKT, chyba, że urodził się w bardzo uprzywilejowanej rodzinie (ale to też koneksje rodzinne). Gdyby nie była pracowita i nie miała osobowości, nie pomogłyby żadne koneksje. Wiele kobiet w jej sytuacji suszyłoby paznokcie. Nie śledzę Chodakowskiej i nie wiem jak między nimi było, ale pisanie o niej "panna nikt", jest zabawne. Chyba nie lubisz atrakcyjnych kobiet?
              • hanusinamama Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 22:59
                I 99,99% zostaje nadal pannami nikt. Ona była tym 0,01% i tu on dużo pomógł
            • figa_z_makiem99 Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 18:09
              Może ma halluksy?
            • pani.asma Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 18:58
              Ale widziałaś tego męża i byłaś i u niego na treningu czy tak sobie piszesz teoretycznie ?
              • hermenegilda_zenia_is_back Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 19:15
                Ty na pewno nigdzie nie byłaś trollico, więc siedź cicho w swoim DDR i patrz, żeby grosze za posty wpadały
        • hanusinamama Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 21:55
          W POlsce też on ją wypromował.
          • figa_z_makiem99 Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 22:32
            Za darmo ją promował? Czy też mu się opłacało?
            • hanusinamama Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 22:39
              Ależ ja nie mowie ze za darmo. Oni wspólnie tworzy markę CHodakowska. On ją wprowadził "na salony" co jej nie odbiera potem ciężkiej pracy
    • iberka Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 15:05
      Mąż ma być wyższy więc trampki z klinem 🤦 - wygląda żenująco
      • princy-mincy Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 18:04
        Jeez, faktycznie, zenujaco!
    • gru.is.back Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 15:42
      Ciało to jej zawód. Porównywać jej ciało z ciałem przeciętnego człowieka to jak porównywać wiedzę profesora fizyki z wiedzą zwykłego śmiertelnika z tego zakresu.
      • apallosa Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 22:46
        A mi jakoś tak się widzi, że żadnego rozwodu tam nie było w planach i nie będzie....
        Ot, kolejne PR- owskie zagranie, jakich wiele.
        To się ani Lefterisowi ani Ewie po prostu nie opłaca.
    • geez_louise Re: Ewa Chodakowska 30.08.26, 22:53
      Ni trawię kobiety, a teraz będzie znów wyskakiwać z każdego portalu.

Zawsze mnie zastanawia, jak to jest być kimś, kto zawsze uważa się za wyjątkowego, niezwykle uduchowionego, zawsze mającego wyjątkowe trudności, wyjątkowy związek, wyjątkową misję, spotykać się z wyjątkowym hejtem. Sama zawsze bez winy, bez złych czy nawet przyziemnych intencji… i te nadęte kilometrowe posty, te złote myśli, to bycie drugim coehlo przez lata.

I to wszystko takie wyjątkowe, bo się ma wyćwiczone pośladki i zrobiony biust.
      • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 09:05
        > Zawsze mnie zastanawia, jak to jest być kimś, kto zawsze uważa się za wyjątkowe
        > go, niezwykle uduchowionego, zawsze mającego wyjątkowe trudności, wyjątkowy zwi
        > ązek, wyjątkową misję, spotykać się z wyjątkowym hejtem. Sama zawsze bez winy,
        > bez złych czy nawet przyziemnych intencji… i te nadęte kilometrowe posty, te zł
        > ote myśli, to bycie drugim coehlo przez lata.

O właśnie, dokładnie to miałam na myśli, pisząc o narcystycznym, egzaltowanym rysie.
        • figa_z_makiem99 Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 14:24
          Cóż, lepiej mieć narcystyczny i egzaltowany, dzięki któremu zarabia się kasę, niż narcystyczny i prostacki, a na forum skarżyć się, że teściowie sprawdzają na co jest wydawana ich kasa...
          • piataziuta Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:00
            > Cóż, lepiej mieć narcystyczny i egzaltowany, dzięki któremu zarabia się kasę, n
            > iż narcystyczny i prostacki, a na forum skarżyć się, że teściowie sprawdzają na
            > co jest wydawana ich kasa...

Lepiej mieć narcystyczny i egzaltowany rys, niż być kompletnie odklejoną, szajbniętą dziadzią piernik, która udaje nastolatkę i będąc w manii, konfabuluje na różne tematy.
            • m_incubo Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:21
              Niestety, tu nie ma wygranych. Na pudle jeszcze tylko Snejki brakuje.
            • figa_z_makiem99 Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:30
              Nigdy nie konfabuluję, a dzidzią piernik jesteś ty, w dodatku prostacką i nie umiejącą poprawnie sklecić zdania złożonego. Dziunia z ptasim móżdżkiem, zależna od męża i pieniędzy teściów. Olewam cię ciepłym moczem, ale to ty przyłazisz pod moje posty i chamsko komentujesz, jak upośledzona. Może koleżanki też wmówią ci Aspergera jak grruu, bo gdyby uznały, że jesteś mało inteligentna, automatycznie musiałaby tak powiedzieć o sobie. Mnie nie triggerują atrakcyjne kobiety, z mnóstwem zarobionej przez siebie kasy. Dziunia wklejająca swoje setne zdjęcie na forum i opisująca co właśnie zjadła na obiad, nie jest dla mnie partnerką do rozmowy.
            • figa_z_makiem99 Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 15:36
              A krytyka egzaltacji Chodakowskiej, przy twoich chamskich wysrywach na forum, jest obłudna. Niczym innym się nie interesujesz, oprócz własnego odbicia w aparacie. Ona przynajmniej ma swoje pieniądze i nie musi na forum udawać, że ma Miecia, którym pogardza.
    • szarmszejk123 Re: Ewa Chodakowska 31.08.26, 13:06
      O, zapomniałam już całkiem o jej istnieniu. Pewnie nie tylko ja, więc trzeba się było jakoś przypomnieć :p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka