agousha 15.12.04, 10:49 dziewczyny mam już wymarzony wózek z gondolką dla zimowej Dzidzi. nie wiem tylko co wkładamy do wózka .na dnie jest materac, czy trzeba go oblekać albo kłaść kocyk? zagubiłam się, pomóżcie proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronikarb Re: CO MAM WŁOŻYĆ DO WÓZKA ? 15.12.04, 14:44 Ja malego miałam w beciku atłasowym i przykrywalam z gory cienkim kocykiem Odpowiedz Link Zgłoś
galela Re: CO MAM WŁOŻYĆ DO WÓZKA ? 15.12.04, 16:10 idź do sklepu z art. dzieciecymi i kup śpiworek (obowiazkowo). dziecko się w wózku nie rusza więc szybciej marznie. śpiwory sa dobre bo opatulaja całe ciało i nie wieje ani od dołu ani od góry. kosztuja od 50 wzwyż. do tego oczywiście kombinezon dla maluszka ale to już pewnie masz. ja jeszcze dodatkowo opatulam kocykiem ale to już może fanaberia. wolę jednak nie przesadzić w druga stronę. dziecko zreszta nie wyglada na przegrzane nigdy nie jest spocone i nie ma potówek. Pozdrawiam mama 2m. Martusi. Odpowiedz Link Zgłoś
marzennak Re: CO MAM WŁOŻYĆ DO WÓZKA ? 16.12.04, 13:56 Ja na materacyk położyłam mały kocyk, a na to kolorową pieluszkę flanelową i małą podusię. Mały w ciągu dnia śpi w wózku, więc po wyjęciu śpiworka wnętrze jest kolorowe i estetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
almerka1 Re: CO MAM WŁOŻYĆ DO WÓZKA ? 18.12.04, 17:52 na materacyk połóż kocyk i jakąś malutką podusię, ale taka jak najbardziej płaską, poza tym spiworek, kocyk w domu i kołderkę na dwór na spacer Odpowiedz Link Zgłoś