Dodaj do ulubionych

Nadmierna ekscytacja, skąd to się bierze?????

16.01.05, 18:07
Skąd to się bierze?
Jak ktoś przeszkadza, to się go wygasza. Przeciesz nikt nie każe czytać moich
wątków.
Piszecie że mam niski poziom, a czy i wy nie zniżacie się do takiego pisząc
donosy, wyciągając moje wypowiedzi, podniecacie się czymś co napisałam i co?
Czujecie się lepsze?
Po co ta ekscytacja?

Nie lepiej olać?
Obserwuj wątek
    • michiko lipiec ciebie chyba ekscytuje czytanie postów 16.01.05, 18:15
      o sobie.
      taka forma orgazmu??co??
      • 18lipiec Re: lipiec ciebie chyba ekscytuje czytanie postów 16.01.05, 18:17
        są tacy których to bardziej podnieca niż mnie samą
    • kammik Z nudów zapewne 16.01.05, 18:17
      Jak sie nie ma czym dnia zapelnic, albo co gorsze, nie chce sie myslec nad
      wlasnym zyciem, to sie czlowiek ekscytuje forumowym biciem piany i nie spi po
      nocach Bo Ta Niedobra Lipiec Znowu Cos Napisala.
      Czytam was czasem i smiechu powstrzymac nie moge. Jak baby z magla, slowo daje.

• orinake Re: Nadmierna ekscytacja, skąd to się bierze????? 16.01.05, 18:19
      własnie odkryłam to forum i nie bardzo wiem o czym piszesz ale pozdrawiam Cie i
      wszystkich do których było skierowane to pytaniesmile)
      p.s. generalnie łatwo sie nie ekscytujesmile
    • koleandra Re: Nadmierna ekscytacja, skąd to się bierze????? 16.01.05, 18:30
      Na dobrą sprawę to Cię Lipiec można zaskarzyć, że masz zły wpływ na zdrowie co
      niektórych forumowiczek, a nóż mają za wysokie ciśnienie a Ty im je jeszcze
      bardziej podnosisz? Przy swoich postach koniecznie umieszczaj ostrzeżenie wink
      Ja np. sie ekscytuję bo się ekscytowac lubię, ciśnienie mam za niskie więc
      sobie czasem Twoje wątki poczytać lubię.... szczególnie odpowiedzi rzecz jasna!
      Czasem sobie tylko paznokietka nagryzę i to jest dla mnie znak, że już muszę
      przystopować... he he
    • mayessa Re: Nadmierna ekscytacja, skąd to się bierze????? 16.01.05, 18:41
      Kobitki znów dajecie sie wciagac w jalowe dyskusje.
      • koleandra Re: Nadmierna ekscytacja, skąd to się bierze????? 16.01.05, 18:47
        Mayesso, dlaczego jałową? Czy wiecznie nalezy sie tylko martwic problemami albo
        zastanawiac i dyskutowac na wielce powazne tematy? A już tak bardziej luźno i
        nie na temat to nie można? Czy to już nie na to forum? Ja tez lubie czasem
        bzdury popisać, czasem nawet podrażnić.... a co?
        • mayessa Re: Nadmierna ekscytacja, skąd to się bierze????? 16.01.05, 18:52
          Nie chodzi mi o to, ze forum ma dotyczyc tylko nie wiadomo jak powaznych spraw
          tylko, ze to juz kolejny watek w sumie na ten sam temat ( porównaj "Kto mnie
          nie lubi?". Chodzi mi tylko o to, ze wiele dziewczyn dopisuje sie do pewnych
          watków, w których istnieje spore prawdopodobienstwo "zaiskrzenia" a potem sie
          skarza, ze przychodzi Lipiec i trole i atmosfera forumowa jest przykra
          • koleandra Re: Nadmierna ekscytacja, skąd to się bierze????? 16.01.05, 18:56
            mayessa napisała:
            Chodzi mi tylko o to, ze wiele dziewczyn dopisuje sie do pewnych
            > watków, w których istnieje spore prawdopodobienstwo "zaiskrzenia" a potem sie
            > skarza, ze przychodzi Lipiec i trole i atmosfera forumowa jest przykra"

Ha ha!! no nic dziwnego, że niektórym dziewczynom sie forumowa atmosfera wydaje
            przykra. Jak się same zbłaźnią i powypisuja głupoty to musi im sie w końcu
            zrobic przykro...
            To nie do Ciebie Mayessa było oczywiście, żeby nie było nieporozumień... ale
            pozwoliłam sobie zacytowac bo mi się spodobało smile
    • mayessa Re: Nadmierna ekscytacja, skąd to się bierze????? 16.01.05, 19:03
      To mój ostatni post w tym watku. Kazdy moze pisac co chce i gdzie chce i nigdy
      przenigdy nie napisalam nigdzie "Nie wpisujcie sie". Moje poprzednie posty to
      powiedzmy "podsumowanie" watków typu np. donosik. Koniec! Koleandro jesli
      bedziesz miala ochote to mozemy pogadac na gg. Jesli chcesz to na gazetowy
      wysle Ci numer
      • iwcia75 Re: Nadmierna ekscytacja, skąd to się bierze????? 16.01.05, 20:32
        ja sie latwo ekscytuje, podniecam, wkurzam, przezywam,ale akurat Lipiec, Ty
        mnie w ogole nie wkurzasz. mnie dobijaja pokretne metody dzialania,
        manipulacje,ktore trudno jest udowodnic (cytowanie czyichs wypowiedzi i
        wykorzystywanie czyich slow dla udowodnienia swoich racji itp)- wobec takich
        zachowan jestem bezradna.
        • koleandra Re: Nadmierna ekscytacja, skąd to się bierze????? 16.01.05, 20:37
          Ooo własnie, Iwcia!! ja mam identycznie. Mnie jeszcze bardzo wkurza jak ktos
          odwraca kota ogonem i ciężko jest z tym kims dyskutować.
    • wegatka Re: Nadmierna ekscytacja, skąd to się bierze????? 16.01.05, 21:31
      No właśnie Lipiec, skąd? wink
    • bea.bea Re: Nadmierna ekscytacja, skąd to się bierze????? 16.01.05, 21:51
      jestem osoba niezmiernie tolerancyjną, i nie raz brałam cię w obronę, ale skoro
      zadajesz takie pytania , to czy nie warto zadać sobie pytanie po co prowokowac.....
      masz w wielu sprawach dośc kontrowersyjne poglądy, to jest ok, ale sposób i ch
      prezentacji może budzić wiele do życzenia,
      • danik1 Re: Nadmierna ekscytacja, skąd to się bierze????? 17.01.05, 09:34
        bea.bea napisała:

> jestem osoba niezmiernie tolerancyjną, i nie raz brałam cię w obronę, ale
        skoro
        > zadajesz takie pytania , to czy nie warto zadać sobie pytanie po co
        prowokowac.
        > ....
        > masz w wielu sprawach dośc kontrowersyjne poglądy, to jest ok, ale sposób i ch
        > prezentacji może budzić wiele do życzenia,

Zgadzam sie z Bea.
    • sowa_hu_hu Re: Nadmierna ekscytacja, skąd to się bierze????? 16.01.05, 22:24
      ja sie nie ekscytuje smile nie wypowiadam sie w postach 18lipiec i dobrze mi z
      tym smile
      • utalia Re: Nadmierna ekscytacja, skąd to się bierze????? 16.01.05, 23:18
        Mnie tylko zastanawia jedna sprawa: Od kiedy znowu 18 lipiec wrocila na nasze
        lono znowu zaroilo sie od jej postow, oczywiscie na forum, nie na naszym lonie.
        Jest chyba jedna z najaktywniejszych Forumowiczek! Jesli nie najaktywniejsza. A
        zastanawia mnie jak Ona to robi? Przeciez sama wiem po sobie, ze w zyciu trzeba
        uprac, uprasowac, spac, zjesc, pojsc do kina, skoczyc do lozka z facetem, zajac
        sie dzieckiem , spotkac ze znajomymi, przeczytac ksiazke itd. A piszac tak duzo
        nie sposob miec jeszcze czas na inne sprawy. Uwielbiam to forum ale zeby bylo
        az tak interesujace zeby rezygnowac z zycia!!?? To chyba przesada. Pozdrawiam
        Utalia
      • danik1 Re: Nadmierna ekscytacja, skąd to się bierze????? 17.01.05, 09:38
        sowa_hu_hu napisała:

> ja sie nie ekscytuje smile nie wypowiadam sie w postach 18lipiec i dobrze mi z
        > tym smile

Chyba sie jednak wypowiedzialas Sowko, ale rozumiem o co Ci chodzi!
        Pozdrawiam!!!
        • sowa_hu_hu danik 17.01.05, 09:51
          to dobrze że rozumiesz smile

moja wypowiedź tutaj to nie była żadna ekscytacja - po prostu prosta odp. na
          pyatnie... w innych postach lipca sie nie wypowiadam...
          choć jest na tym forum "pani" która może działac na nerwy potrafi duzo lepiej
          niż lipiec i tez sie w jej postach nie wypowiadam bo i poco tracić swoją cenną
          energie smile
          • danik1 Re: danik 17.01.05, 10:13
            smile Pozdrawiam Sowko!!! smile
    • mamakevina1 Re: Nadmierna ekscytacja, skąd to się bierze????? 17.01.05, 10:57
      Lipiec nudna jesteś z tym Twoim "JA" wszechobecnym. Zajmij się czymś. Może
      naczynia pozmywaj albo idź na spacerek bo pogoda sprzyja smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka