magdzik777 11.03.05, 11:25 Moja córka jest fanka Teletubisi I stąd moje pytanie do Was drogie eMamy. Nie natknęłyscie się na cokolwiek związanego z tymi stworkami będąc na zakupach????? W jakich sklepach coś kupię, gdzie się wybrac? Dziękuję! mama Oli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: pytanie do mam z Wrocławia 12.03.05, 10:15 Staram sie sobie przypomniec- kiedys pełno tego bylo i w Geancie i w Smyku, ale ostatnio nie widzialam.Ja mam plecak Lala, jakby Cie to interesowalo. Gdzie kupic nowe to nie wiem, cos mi sie wydaje, ze ten trend w sklepach juz minał. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_trojaczki Re: pytanie do mam z Wrocławia 12.03.05, 20:56 Ostatnio przeczytalam twoj post i postanowilam przy okazji bycia w sklepie rozejrzec sie i znalazlam w pierwszym sklepie w ktorym bylam a bywam niemal ze we wszytstkich duzych sieciach -taka mam prace W Geancie sa plastikowe postacie Teletubisiow o ile dobrze pamietam koszt to 30zl po nacisnieciu na brzuszek swieca, wszystkie postacie sa. Miejsce gdzie mzoesz je znalesc na polce to pierwsza alejka z zabawkami miedzy samochodami tak w polowie regalu. W innych slepach nie wiem bo poprostu zapomnialm popatrzec. Kidys widzialam w Auchan puzle piankowe ale nie wiem czy sa nadal. Pozdrawiam Kamila mama 2 letnich trojaczkow z Wroclawia www.trojaczki.net Odpowiedz Link Zgłoś